Саркози приет по спешност в болница

Френският президент Никола Саркози бе откаран в болница заради прилошаване по време на джогинг, съобщи Елисейският дворец.

Обратно в новината

Коментари - Саркози приет по спешност в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

NATROVIL SEE E S VINO MENTE FRENCHITO :) MA NO WORRIES ZENKATA MU SHTE MU NAPRAVI EDNA SVIRKA AND ALL WILL BE HAPPY :)

По принцип не знам кой болен мозък е измислил, че да се бяга било полезно?!!!

Добър президент е Саркози аз го харесвам, е като всеки мъж и той иска да има млада жена и няма лошо...но трябва да се съобразява с годините си и аз също...ходим с млади жени и това ни повишава тонуса затова само млади жени му е майката, на вижте и Берлускони, яко гони младите момичета, е пък те затова са родени да ни радвам душата и тялото...какво друго ни остана в този свят на криза..хахахах

Следващия път да бяга сутринта по хладното.

Дано по-скоро се оправи Саркози и да не е нещо сериозно

Така му се пада на Саркози, пък нашият президент има златна пушка за 50 000 лв., ходи с нея на лов и нищичко му няма! И най-важното - ТУ Е ПРЕЗИДЕНТ, ТУ Е ЛОВДЖИЯ. КОГАТО Е ПРЕЗИДЕНТ НЕ Е ЛОВДЖИЯ, А КОГАТО Е ЛОВДЖИЯ, Т.Е. Е ПРЕМЕТНАЛ ЗЛАТНАТА СИ ПУШКА, НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ. Коя държава може да се похвали с подобно явление?!

Ми с тая палава булка... Онемощял е човека.

ami...

Покачил се е на някоя по-чевръста мома и ето ти сърцетуп Годинките не прощават а това с джогинга - на някой друг

МНОО Е ПЪРГАВ, НАПРАООО КАТ БРЪМБАР... А СРЕД ПРЕЗИДЕНТИТЕ Е КАТ РИБА В ВОДАТА

не си прав- да мислиш така

ЕЕЕХ ПРИЯТЕЛЮ, ВИЖДАШ ЛИ КОЛКО СМЕ СЛАБИ ХОРАТА, ЕДИН ПАРАСИМАПТИЧЕН НЕРВ И СИ НА ЗАМЯТА! ПАПАТА ПЪК СИ СЧУПИЛ РЪКАТА! А ВИЕ СЕ МИСЛИТЕ ЗА БОГОВЕ! СВЕТА ЩЕ ОПРАВЯТЕ, НОВ РЕД ЩЕ ПРАВИТЕ. ЗАТОВА НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ НА ТАЗИ ЗЕМЯ И ВИЕ БОГОИЗБРАНИТЕ СТЕ ЕДНА ПАРА-ИМА ВИ И СЛЕД МАЛКО ВИ НЯМА, НО НАКРАЯ Е СПРАВЕДЛИВИЯТ БОЖИЙ СЪД И ВСЕКИ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ СПОРЕД ДЕЛАТА.

Саркози е спортна натура,но точно такива получават най-често инфаркти!Налице е Ботевото страдание/описано в Политическа зима:стара болест и млада жена/!Да внимава коцкара,защото на тази възраст най-лесно стават белите!Пожелавам му здраве и да се грижи за жена си!Мераклиите й сигурно са много!

Пич е Сарко, само дето не е мъдър по женската част. Тя не е е донесла добро на никой мъж.

Ми много лапка и много харчи...

Да не се е задавил с някой бонбон ,по време на джогинга .Чух ,че женичката му изпапкала на държавна сметка бонбонки за 20000 евро за година .Може и на него да е дала ,ама дали ?

Рак е .

много ми дреме на х,,,,,,,,,,,,,,я да мре кучето френско

Този специфичен нерв се задейства когато ти бръкнат отзад