17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ааааа, Орбан приема "мигранти"? Е, събраха се.

Македонското "правителство" е поредната хунта дошла на власт чрез цветна революция, там в момента е фашизъм от най-лош вид. Брутален терор над опозицията, арести побоища... Вземат депутати от домашен арест, носят ги да гласуват за нова конституция и ги връщат вкъщи. Буквално не могат да мръднат от вкъщи без придружители от гестапо. Нормално е Груевски да опита да избяга, в ареста щяха да му се случат много лоши неща. Левски и останалите наши герои, освен борбата, в повечето време са бягали и крили от официална власт на Султана, този алгоритъм е актуален навсякъде по света, в миналото и днес. Груевски избягал от терора, но борбата продължава.

Сега вече лъсна всичко.

Орбан ,значи не си приятел на България и работиш против нас ?

Орбан много добре разбира че няма как да вземеш да осъдиш някой за това че е купена държавна кола която си е налична, ама политическите врекачи трябва да сплашват всеки що не е с тях а те завалиите поръчка са приели и трябва да я спазят ако искат да властват както става и у нас..

Груевски строи вила в Подмосковието. Между тази на Асад и тази на Кадафи

Ама е бил с български паспорт в джоба!

Била е с български паспорт баба ти.

орбан се изплю в лицето на България с този криминален престъпник , когото транспортира като нелегален имигрант !!! орбан е един трафикант на хора , което си е подсъдно !!!! Забележителни приятели на България са тези орбан, путлер и груевски !!!

Кое точно му е криминалното че в правото нещо друго пише....Ами какво чакате е не сте вкарали в затвора нашите властващи дето не само за държавни возила харчат повече от Груевски ами и за личните си материални потребности нямат граница...

A az si pomislih che e izbiagal s eftin BG pasport za 5 hiliadarki .

Руски агент бяга . Лошо няма.

И то бяга при своя "бригадир"!

Браво на министъра на отбраната и военното разузнаване!Пълен резил с тяхната версея!

А най отгоре грее звездата. Орбан ще го използа срещу Заев,който е човек на Сорос. Проектът на Орбан е не само за Унгария , а и за Европа. Под ръководството на Путин действа Орбан и поради тази причина нещата се случват без пречки. Иначе всичко се знае, кой,кога, с какъв автомобил и че се намира във вилата на Орбан. Тук нещата са много по-дълбоки и със скрити играчи отзад. Македония ще бъде заложник на САЩ и Русия. Цялата операци по "извеждането" на нашия човек от Македония е под ръководството на руските спец. служби задължително. Очаквайте продължение.

за сега се очертава да го използва срещу себе си, ако не се дистанцира от тези НЕзаконни действия.

Само аз ли тук усещам, че този е дърт комунист и няма мъжеството да си поеме заслуженото наказание?

Като истински комунист види ли дебелия намазва!

Че има ли комунист с мъжество.

Слугите на Вова Късокракий се събраха!

Този е осъден на 2 години затвор за купуване на кола, а българските политически апаши за далеч по мащабни кражби на милиарди още ни управляват.

За колата са го хванали, инач екой знае колко много друго има.

Кой лъже? Каракачанов, който каза, че Груевски минал от Македония в Сърбия, или албанската полиция?

а дано да е заразно! фсите западняци, западни агенти и западни зомбита и техните слуги да се изнесат и от българия и от балканите и от континента! а на здраве за освобождаване от западното робство!

Засега само евразийските маймуни бягат, къде ги гонят, къде сами си бягат.

А нашите премиери ,къде ще бягат!?

Груйо е опасен параноик, важна руско-сръбска пионка срещу ЕС и НАТО на Балканите. Мерцедеса е дребна работа Но, действията му на политически индженеринг са създаване на "Антични македонци" , без каквато и да е връзка с историята, яростен антибългаризъм на основата на някакво "расово превъзходство" - славяни срещу татари " е форма на рецидив на фащизма. Пост югославско диктаторче отпадък от лабораторията Югославия създадена от Франция, Англия , Русия. Криминализирането на управлението ( за което го съдят) бе съпътствуващ фактор. Акцията със "спасяването" не е случайна - Албания, Черна гора, Сърбия, Унгария. Това става с политическа подкрепа от високо място. Орбан се е заиграл много с олигархичната Русия на Путин (3 % владеят 97 % от богатствата на страната - копие на царизма) Засега само САЩ схванаха замисъла за дестабилизация и поискаха връщането му в Мк. Да очакваме отговора.

Героизирането на Груевски налива вода в мелницата на македонизма. Груевски не е първият войвода, подложен на гонения и репресии от колониалните власти. Така, уж неусетно, Западът пише съвременната история на македонците и ги легитимира.

Премиерът - беглец! Този, който е осъден на лишаване от свобода за престъпление по служба не е герой, а онези, които го прикриват са престъпници като него.

Чак пък войвода? Онбашия някакъв. Орбан си слага таралеж в гащите.

сега разузнавача каракачанска порода какъв нов коментар ще направи? той обяви че е преминал през канал в сърбия? този дебелак става за овчар на село.

Открит българомразец и тъп човек! Демагог и мръсник! Минотарен представител на категрията "македонец"!

Са македонско племе от времето на александър македонски. Но вместо да тръгнат на изток те се напили и тръгна ни на запад.

Че той е избягал с български паспорт.

"ЕК призова да не се политизира въпроса". И вълкът цял, и агнето сито. НАТО и САЩ си изиграха добре картите и придърпаха Македония чрез Заев... така че за тях Груевски вече не е заплаха и не е интересен.

Третират го като престъпник и затова всяко политическо отношение и защита не се признават от ЕС. Няма компромис, а изцяло отношение като към престъпник. Освен това никой в ЕС няма да може да защитава престъпника, докато някои може да защитят политикът Груевски. Дори и Орбан ще си вкара автогол ако защити престъпник.

Маджарите ше му изгубат дирите и после ше го пишат бегал я в Сърбия , я в Россия ...!

Унгарците са неосъзнати македонци, даже са забравили , че са се наричали маджадонци по времето на древния ал македон :)))

+++++ :)))

В превод означава македония.

Жал ми стана за наш Бойко какъв шамар получи от приятеля си Орбан. Как тънко и подличко унгарците пуснаха мухата да се търсят българските власти, докато самите те са помогнали на Груевски да избяга. Тц, тц., тц..

Стига сте одумвали експремиера! За разлика от нашите, които ни лишават от присъствието си,той поне е спазил етикета.

Тоз, не беше ли ПРЕМИЕР на Макетата бре??? И са кво, ПОКАЗВА пътеките на други ПРЕМИЕРИ ЛИ????;)))

след като се оказа че Малев е фалирала намесиха и черногорците... ама пътуването с дипломатически автомобил не е равнозначно на индулгенция и пак трябва да се показва валиден паспорт.

Нормално е,руски агент и национален предател е Груевски. Десетилетие "работи" против България и по нареждане на Москва! Такива са и нашите комунисти от БСП - национални предатели и требе бързо да им вземем билети за Сибир - тма може да осъществяват визията си за развитие. Нека се развиват в любимата им руска земя.

Па не мойте да го обвинувате човекот, он е прав бугарин, само дека е пишман предавник! Со такви люге и управници, що очекувате? Я, деба, аз съм знаел и македонски! Ще го пиша в автобиографията :)

Съдействието на унгарците е скандално. Но пък сваля карти, които показват как един "приятел " се ползва от всички канали, за да се попречи на правосъдието да се осъществи. Онова, което не се случва у нас за нашите властници го направи македонския съд , но западни държави пречат да се осъществи правосъдието. Дали са против македонското правосъдие, просто помагат на един враг на България или укриват един приятел на Белград може да се предполага. Така или иначе Груевски получи убежище в Унгария, която показва, че не желае да спазва никакви договори с никого, включително и ЕКПЧ... Странно ли е това? Или просто унгарците искат да унижат българи и македонци? Или някой друг иска това унижение.

орбан и груевски са путлерови пудели !!!

Ама “македонска”, пардон - българска.

Де що е ВМРОвец все е юнак! Античките македонци со бугарско потекло са директни наследници на Александър и са много смели докато са на власт. После бегат...

А, нашиот не мой избега....много се е наклал ...Немой се мръдна.

А, нашиот не мой избега....много се е наклал ...Немой се мръдна.

ДПМНЕ не е ВМРО! В никакъв случай! Там има 5-6 ВМРО-та! Тези са пълни ментета, самозванци и крадци! Скоро ще цъфнат окончателно! Ментета и крадци на Македония в сегашно време!