Мегаделото ”Октопод” започна с два скандала

Бивши шефове на служби и министри дават показания в започналото днес дело "Октопод" срещу Алексей Петров и още няколко подсъдими. Сред явилите се свидетели в залата бяха бившият главен прокурор Никола Филчев и бившият директор на ДАНС Петко Сертов.

Обратно в новината

Коментари - Мегаделото ”Октопод” започна с два скандала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ronin

Винаги дълбоко в себе си съм подозирал,че колегите форумяги Распутин и KGB "не са сами"...Имам предвид,че не са сами... в борбата!:)Ха-ха-ха!Наистина,не е лесно както си живеете мирно и кротко като примерни комунисти и изведнъж :Праааас-идва 10-ти ноември и всякакви представи за ред,законност и справедливост да речем ви се обръщат с главата надолу.Напълно ви разбирам колеги,зорът е голям!В първият момент ви идва като гръм от ясно небе-чудите се на кой Господ да се кланяте и в чия църква свещ да палите!След това също не е хич-лесно!От една страна винаги трябва да поддържате"правилната партийна линия"-тази на хората които са на власт в даден момент!От друга страна обаче трябва винаги "да тичате пред вятъра",да усещате кога на дадените властимеещи"ще им духнат под опашката" и много бързо, малко преди това да успеете да се прикалъмисате към новите"печеливши"!Големи виртуози трябва да сте.От "комунисти"бързо да станете"седесари",отттам-"костовисти",след това"царисти",а веднага след това и"гербери".Разбирам ви напълно колеги Распутин и KGB и не ви обръщам внимание на писаниците!Всичко това изтощава,колеги и накрая логичният завършек е раздвоение,разтроение и т.н на личността!

Не знам какво работиш, момче, но самочувствието, че всичко знаеш ще ти изненада неприятно някой ден... Също ще добавя, че от 1990 г. насам при мен, в най-добрите моменти, са работили до 40 човека. Имаше и такива ербапи като теб. Но живота е безмилостен и накрая се вижда кой кум, кой сват... И клякането пред обективните реалности е неминуемо! Така и ти ще клекнеш, когато му дойде времето, а може да се наложи и да се понаведеш. Допускам, че е необосновано предположението, че в момента си наведен. Но като ти чета пасквила, не би било лишено от логика!

Ronin

Аз,колега Распутин "работя"предимно върху себе си.Върху жена ми също...на голо.:)Никога не съм бил с мнение за себе си,че знам всичко,напротив винаги съм твърдял,че човек се учи докато е жив.От твоите мнения личи,че си"отворен","разтропан" и интелигентен човек.Като такъв не може да не се съгласиш със следното мое твърдение,че абсолютно всички политически партии в България са производни на някогашната БКП.Това всъщност даже не са"партии"а по-скоро различни икономически,дори фамилни"клики",но както казах по-горе с един и същ"корен".Отделно от това от редиците на тия"поборници"преди за руски,а сега за западноевропейски и американски "ценности" познавам лично доста хора и то от"Бай Тошово време"...Не мога да кажа добри думи за тях,нито преди,когато бяха"червени",нито сега,когато са "демократи".Има разбира се и "нови попълнения"в техните редици.Познай от три пъти кои са.Ами естествено,че децата и внуците на гореспоменатите"хамелеони".Аз поне открито си поддържам Дедо Мони.Добър-лош,това е.Познанството ми с тия хора може да го отдадеш на чиста случайност...Хайде със здраве,не съм искал да те обидя,просто понякога си правя неуместен,дори груб"ташак" с познати и непознати хора,но това както и ти самият казваш си е за моя сметка!Между другото мога да ти кажа кои ще са следващите управляващи.Пак Тройна Коалиция,само,че между Гоце,Меди и"новото старо лице"-Пръмова-Кунева-демек БСП,ДПС и Кунева!Ще и спретнат партия преди изборите и ще я вкарат в Парламента.Мадам"Йес" ще бъде "новото"жълто-червено лице на България пред света,а "Слънцеподобния"и ГЕРБ ще са в "опозиция".Мавъра Костов,Болен Лидеров и Янето с белото дупе въобще няма да прескочат този път трапа,пардон-бариерата.Т.е за пореден път ще има:"Преоблекъл се Илия,ма видел се па у тия!"...:)

филчев защо е още на свобода!?

Всъщност по долу исках да кажа,че точно сега е момента в който всички да покажат,че не стават за нищо.И съдебната система е корумпирана,но и моите приятели ЦЦ и подопечните му-също!Просто всички заедно включително и аз самият, снимаме филма"Добрият, Лошият и Тъпото копеле".Ще ви дам себе си за пример за да ви стане по-ясно.Ето моят ник е KGB,но всъщност работя за ЦРУ.Което,разбира се не ми пречи всъщност да работя и за двата лагера.И аз като колегата Распутин съм се ошашавил съвсем.По принцип и двете страни ми плащат,но в последно време тия от КГБ се опитват да ми пробутват в рубли,а тия от ЦРУ - някакви девалвирани хартийки.Всичко било заради кризата.Хайде стига лъжи,вие давате ли си сметка,аз какви скъпи хапчета пия,а сега ме налегнаха и всички видове грипове ,та у нас стана цяла аптека.Е как няма да изкукам и да бълвам само злобарски коментари във форума?Разберете ме правилно!

Да се следи имотното състояние на съдиите /до трето коляно/ преди процеса и след процеса!

Кажете едно име на магистрат - съдия или прокурор, което да не може да се свърже с писмено доказателство с мафията!!!!!! И 1 млрд евро да предложим награда - не може да се открие в българската съдебна система!!!

Истината е,че аз също изтрещявам.Самият аз съм от ГЕРБЕРОИДНАТА паплач,която пък от своя страна се явява една значителна част от самата КОМУНОИДНА паплач.Не знам дали ме рабирате,всичко е много объркано.Де факто аз съм КОМУНОИД,но сега трябва да се правя на ГЕРБЕРОИД,сиреч един вид нов КОМУНОИД!Както ви казах,всичко е много объркано.Самият аз не се разбирам,дано вие ме разберете.Аз затова и изтрещявам!От ужас-уж съм един и същ пък трябва да се правя на друг!

Не много добър опит, но все пак е глътка свеж въздух в запарената катакомба на платената, плюваческа ПАПЛАЧ! Дерзай, позволявам си да те окуража, белким постигнеш просветление...

става все по-замотано и излизат все повече персони на светло...роман по агата кристи

Филчев е главната глава на "Октопода"и трябва да поведе хорото за Софийския централен пандел.Дай,Боже,хорото да е за Гинес.

Братя помаци да освободим нашият човек от лапите на прокуратурата.Той е невинен.Виновен е защото е помак а не българин.Никога няма да ни позволят издигане както на алексеи.Той е единствен и сигурно последен.

Журналистка: Г-н Филчев, как ще коментирате думите на Иван Костов ? Никола Филчев: Кой пък е този Иван Костов ? Не познавам лице с такива имена !

Не си спомням точно кога и по кавъв повод четох акт на Йорданов от ВКС прокуратурата. Останах с впечатлението че професионализмът му е пределно чужд и робува на други критерии са истина.Не вярвам да го осъдят, защото досега сигурно е пуснал своята информация или компромат в действие срещу колегата си прокурор...така мисля.

Не мога да не се намеся с констатацията, че КОМУНОИДНАТА паплач съвсем изтрещява... въпросът е, това хубаво или лошо е, добър знак ли е и ако е знак, какъв е този знак? Скромното ми мнение е, че се вижда известна умора в плювачеството и неща, които са известни от над 2000 г., накрая започват да се приемат и от българската публика, а именно - по делата им ще ги познаете! Но наистина е абсурдна ситуацията в България - КРАДЦИТЕ са НАЙ-ГРЪМОГЛАСНИ! И престъпника Филчев е един от виновниците за това ненормално положение...

ПАК ЛИ ТАЗИ СЪДИЯ -ЧЕНАЛОВА.

Настроението на публиката не е на страната на Цецо шлифера, както и на Вашата. Но това не е важно! Та кой си ти, анонимния откачалник, та ще раздаваш присъди и наказания в ВГ и ще се мъчиш да манипулираш мнението на хората? Съдът в БГ е независима институция и такива като теб и Цвъкито би трябвало да отговарят пред него за клевета! Колкото до Алексей Петров, докато си е жертвал живота да хваща престъпници като теб, ти си кроял далавери и кражби на гърба на същите хора, които се мъчиш да манипулираш днес! Та както казва Шлифера, "Как не Ви е срам" дупедавци гадни....

Пилците се броят напролет! То всички са маскари, но да поживеем и видим какво ще направят тези!

Сега е момента съдиите да покажат че стват за нещо. Щото общото мнение на гражданите е много близко до това на ЦЦ - съдебната система е корумпирана и работи в полза на престъпниците. Всъщност едно бегло поглеждане върху фактите говори точно за това. И не знам защо това дело не се гледа в новия спец-съд (а може би бъркам). Щото то си е за там - такъв бандит като доц. д-р Тракторов трябва да изгние в панделата.

Ще разбера кой си и тогава даже шизофренията ти няма да те спаси. Алексей.

ОБЩОТО МНЕНИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ НЕ СЪВПАДА С ТОВА НА ЦЦ!

А ВИЕ докога ше се опитвате да покажете ,че съдебната система трябва сериозно да се промени...

смяхххххххххххххххх *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя е ОГРОМЕН срам за и без това посрамената българска държавност!

еи ама само си чешат езиците,нали видяхме че с октопода нищо не стана впрочем щеше да стане президент.вземайте си паричките и си трайте.

Оперативно изпълнителна власт,мечтано място за всеки новоизлюпен урод!!!

Питахте ли докторите дали този може да дава показания?

сегашният повече ли ви харесва?!

Че то има ли такъв?

Mного добре се движи делото и краят му явно ще даде старт на шейната на Цвък ,,,,

А пък Атанас Атанасов както обикновено са го "сгънали" (негов израз) за назнзчаването на Петров ...

Делото "Октопод" е тест за държавността ни, която все още ми се иска да се покаже откъм светлата си страна!

Ами то половината папки са с изрези от вестници, една-две с този казал на онзи..така че за каква държавност говорите???

И това нещо ни беше прокурор!Че и то главен!

Ами ебаси държавата сме!!! Не се сещам, но ми е много интересно този Филчев, кой го предложи и избра за главен прокурор?

1chovek

Абе този Филчев не беше ли умрял? Явно го бъркам с друг?

Какви институции и за какава държавност говорим - вижда се за какво става дума, а нищо няма и да последва. Бедни сме на интелект, а и българина съвсем загърбва знанията - единични проблясъци са деца с награди от международни състезания, а държавата няма грам какво да им предложи и ги задържи занапред. За сметка на това Филчев може да изпати сина си да учи в Швейцария - добър повод да наминава до банката там

Не, не съм ходил на ски, щот много ми се пързалят.

Фарс за наивници!

Както винаги, Филчев и неповторим и колоритен, и е оставил отново със зяпнали усти простите журналя :))

...и както винаги е за психиатрията...

Човекът е бивш боксьор,нали знаете? Получил е много удари по главата.