Никола Филчев : Олигарсите забогатяха по престъпен начин, влияят на политическата система

Преди 30 години българският народ избра капитализма, а той е дълбоко несправедлив, каза бившият главен прокурор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един от кретените на прехода, чийто край не се вижда!

Какво се случи г н ФИЛЧЕВ с убийството на Ямболската съдиика защо се страхувахте от ИЦО ПАПАТА да не проговори както казва той с какво му се ОТБЛАГОДАРИХТЕ

ВИЕ г н ФИЛЧЕВ какво правехте с делата които бяха на специален отчет при вас защо нищо не се правише умишлено ли се прикриваха сега не ви ли тежат на съвестта ако имате такава. Всичко е МАФИЯ

Тоя е убиец на свобода. Ако само се знаеше какво е вършил докато беше главен прокурор! Филм на ужасите.

Ами на Петър стоянката как му се отблагодари синедриона, еврейката Антонина я направиха шеф на авторското право за ЕС. България обеднява заради политиците - президенти, премиери, всяко едно тяхно решение е национална катастрофа, в ущърб на държавата и в угода на интернационалната "демократическа" мафия во главе с УСА.

България обедня тотално и дори беше почти заличена като държава по време на 45 годишния болшевишки терор.

Така ли... не може да бъде!!!

ВИЖДАМ го в Друга Светлина :-) само не ми стана ясно за кой Велчев става на въпрос - за Милен Велчев - че той беше министър на финансите...или за някой друг Велчев, за който не знам?

ЗА ПРОФ.Д.Н. Борис Велчев от СУ" Климент Охридски" и от РАБФАК ВТУ "Св. св. Кирил и Методий".

вече разбрах :-)

тоя ли - ДЕТО БЕШЕ ПИКАЛ във фонтанчето на площад Славейков?

"Сетила се Мара да се побара..." Като беше гл. прокурор ЗАЩО не ги окошари???? Съгласно закона над гл. прокурор е само Господ....И ниКОЙ не може да го докосне....Защо сега се сети бе фИЛЧЕВ или огладня и пенсийката от 1800лева/таван/ не стига?????

Този изрод откъде изпълзя? Защо не каже как взе детето от жена си, а уж в България децата се давали на майката при развод? Или пък да разкаже за поръчковите преследвания, които правеше докато беше главен прокурор? Или пък как неговите дружки го изпратиха на посланик в Казахстан и какви простотии твореше там? Може и да разкаже колко читави прокурори и следователи напуснаха системата по негово време. Толкова гнусен е този човек. За жалост в по-белите държави Главен Прокурор става юрист, който е с доказани морални качества. В България за този пост си избират само марионетки без скрупули.

Какво от казаното те разгневи, че започна да бълваш лудории?

Филчев каза истината ,ако ти си забогатял по времето на Костовата приватизация и не ти харесват думите му на Филчев му е все тая ,лошото е че и Костов и такива като теб още не са в затвора

Филчев го познавам лично за разлика от теб явно . Още по времето което беше главен прокурор беше тотален малоумник. Наясно беше с всички игри, но както и други на неговия пост се включи активно в разграбването. Длъжността му предполагаше да защитава закона, а реално той беше един от тези които най-активно го нарушаваха. Та от тази му позиция не мисля, че има морално право да обяснява кой какъв е след като не си е мръднал пръста да си свърши работата, за която е бил назначен.

Спордно е дали Велчев или тоя са най-големите престъпници били някога главни прокурори в България. Или пък Цацата. Ще има състезание за 1-вото място.

Тоя национален предател от коя дупка изпълзя?! Дясна ръка на мафията по неговото време, тръгнал да говори за "престъпен начин" и "олигарси". Отиди да изгниеш някъде, червей мръсен

А ти с Йордан Накев как си взе няколко предприятия?

Кои предприятия?

"Помня как си взе изпита като студент, по един скандален начин, той Велчев си е проблем на Първанката." Той така стана и доктор на науките в Търновския РАБФАК!!!

Хората това го знаят,че прехода е криминален.Но никой нищо не прави.Никой не се занимава с престъпният преход.През 1998 г.при откриване на учебната година в Симеоново,строен и 6 месечният курс за новозначени офицери,които са се водели престъпници по т.н.Тошово време.Обекти от затвора и пуснати на свобода.,направили ги офицери и днес те са по върховете и на ръководна длъжност и тия личности ,те не защитават правата на обикновеният трудов човек,а правата на разни престъпници.Как тогава в страната да има морал и справедливост?Основата е гнила.

след 1989..... Ама как може? кой е срещу демокрацията бе?! Каква ерес само! Гадни комуняги!!

Е, всички НОВОкур-сници знаеха кой ги учи там.....ама той ги е учил на ПОЛИТИКА, а политиката,Откривателю, е МРЪСНА работа.

продавача от Плод-зеленчук се обади

а тебе те избра за гл. прокурор онзи мазник Соколов, който се въртеше като една подлизурка около Костов. А Костов, който беше държавник със стратегически поглед, а не дребнава мъжка клюкарка като теб, се доверяваше на такива като Соколов, и сгреши с много от кадрите. После Соколов започна да се мазни на Борисов, а днес сигурно я на дявола, я на св. Петър, но сигурно си е уредил някое удобно място на другия свят.

И ти помогна за съсипването на държавата костовче. Забрави че полагаше основите на тази съдебна система.

седемнадесет години костов не е на власт......що не осадиха през тези седемнадесет години престапната му приватизация или всички сделки с изключение на две май са на тези след него....седемнадесет години г....вете ли си драпахте като единствено костов е виновен за всички л.....на в булгаристан на доган......пеевски е чист като момина сълза, след жанчо не ви завлякоха с нови милиарди чрез ктб в която гръмнаха и много държавни фирми, доганчо великият политик сега ще смуче пак от държавата чрез тец варна, първанов купи хотели, бареков къщи за милиони......тези нали обещаваха да оправят държавата за 800 дни, капута също обещаваше какво ли докато раздаваше кебабчета, борисов от народа и той обещаваше, а все костов ви е виновен...седемнайсет години можеше да ви оправят, а те горикте стават още по-богати начело с пеевски-символа на успелия млад мъж на 33, не почна ли той след костов, а..........а,ти стана посланик при един друг...вторият с който работи що не работи за държавата....уроди

и българският народ не избра капитализма, наложиха от москва, както и членството в нато и ес, в тази тъпа държава всичко е по нареждане от "големия брат"... кво се правите на ухапани и изпълзявате от дупките да храчите само по един човек.....да бехте изгнили с долара който беше три хиляди лева при жанчо, пенсиите 3 долара, а заплатите 5. това племе дето продължава да лиже з.....ка на доган и путин си заслужава всичко което му се случва, щото мълчи като п.......ка /вид мъжки характер/ 30 години.....поискал капитализъм, ама друг път.....иначе бяга в омразните кап.страни, вкл. и синчето на курнелия-радетелката за соц живот

Кой е защо се е сетил да интервюира откаченото старче? Тоя наглец освен да изнасилва студентки от друго не разбира и е ...луд!

И в какво му се изразява лудостта? - че има мнение, различно от твоето или от общоприетото?

свински черва - хем оплетени, хем миришат!

филчевдали си прав ,или не ние тук коментиращите нямакак да знаем.Изчетох цялото интервюи останах с впечатление ,че трябва да хлопним кепенците на тази държавица вече. Няма държава, за толкова кратък период едни 30г.без катаклизми,без агресия отвън,държавата ЗАГИНА отвътре.

не продава и розово масло вече, а само с митници се занимава - като тази с Русе

от мястото...

И Д И О Т !

Шизофреник

Сещам се как по времето, когато Костовистите се опитваха да го изкарат луд извадиха един "документ" от психиатрията. Понеже го размахаха публично, се наложи директорът на въпросното мед. заведение да им охладни страстите и да каже, че е фалшификат и че Филчев никога не е имал симптоми, които да го вкарат в тази категория. Станаха за смях. Че и ти сега.

На другаря Филчев, гънките на мозъчната МУ кора, са резултат, от многобройните удари в ГЛАВАТА, в периода на активната БОКСОВА кариера. А като беше един от ПЪРВИТЕ в държавата, за 7 годишен период мисля, КАКВО направи ТИ ???????

birdi@

Евала на Филчев! Бравос, но в тази държава всичко е шуробаджанащина.

По негово време нямаше разследвания, а сега олигарсите били ограбили държавата?? Хайде де! ВКП обслужваше бизнеса и не искаше да чува за "гражданско правоотношение", а сега имало престъпен преход! От луната падна още един прокурор, защо бре? Да не говорим за цялата политическа класа, която бе ни лук яла ни лук помирисала.

И Никола Филчев откри...топлата вода.

по диагонал - нямам време за явно„ избрани мисли. Нищо не каза за хотелиера Гоце - може да съм пропуснал. А той какво направи като гл.прокурор, като посланик - хал-хабер си нямаше от дипломация.

За приятеля, Гоце или добро или нищо. По-добре нищо!

ами оня къдравия министър на вътрешните работи с певицата?

:-), не оня с "ювелирната" акция

как е пребивал жена си качествено и професионално

А като работеше мижитурко

за Костов. Натискал се съзнателно за стане комунист - за облаги и като не успял - се оженил за жена партийна секретарка, а ние ги избираме - тъп народ - като овце - на къде ни завърнеш натам вървим. Ти да избереш за най-верни сътрудници КОРНЕЛИЯ НИНОВА, ХРИСТО БИСЕРОВ И ЙОРДАН ЦОНЕВ. Радвам се че не съм в България - този народ действително е 80 на сто.... ....Как да вярвам, че БСП е правилната партия начело н Нинова - добре .- млада била излъгала се при Костов, а сега къде е синът ѝ - къде учи в Русия ли , у нас ли и сега къде работи в банка на Рокфелер в Ню Йорк.За Бисеров не искам и да говоря - скриха го, а Данчо Ментата на такива българите викат ЕНИЧЕРИ. За какво искат всички да стават депутати и министри - за КЕЛИПИР - до един станаха богати -поне да бяха се скрили - гледам Севлиевски и той богаташ, Трайчо Трайков милионер., Долорес Арсенова и тя не си знае парите и колите. А младите които дойдоха от запад бедни като църковни мишки и ги беше срам от нас - всичките милионери. То този народ като е мърша това заслужава.

Народа беше в стрес , в криза, в душевно и медийно умопомрачение, затова народа НЕ НОСИ ВИНА. Всичко беше скалъпено финансирано и режисирано от УСА , цялата тази национална катастрофа беше предварително планирана и режисирана от ЦРУ и изпълнена от циганина Костов и другите юдейски послушковци, юпита , обучени да довършат България като държава.

раздава оценки и говори за справедливост

хубаво говориш... но .... КОГАТО ТИ БЕШЕ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, КОЛКО ДЕЛА ЗА КОРУПЦИЯ ЗАВЕДЕ, КОЛКО ВИСШИ ПОЛИТИЦИ ОСЪДИ? То само с приказки не става, пич!

Не, че се намесвам в словореда ти, ама се сещам за един депутат, който от НС замина в затвора по времето на Филчев ( Цветелин Кънчев мисля беше). Освен това Софиянски беше обвиняем, един банкер също влезе в ареста ( не че съдът не ги оневини). Костов също беше обвиняем по негово време.

Ти що не ги излови, като толкова години стоя за Гладен Прокурорин да те хрантутим???

Поизлови доста народ. Наруши им спокойствието. Ако се позамислите, освен политиците и подкупните прокурори, друг не се гневеше срещу него.

Логото на прехода: "С чужда пита помен прави". И с добавка: "Кръв повръща, пари не връща".

Човека ви го каза в прав текст да не се надявате на правосъдие,че така е било преди него така продължава и сега и за век и веков

Тази справедливост се извоюва, на готово - нищо не става

Тази справедливост се извоюва, на готово - нищо не става

Има и верни неща но 70% са негови измислици... Да ми хвалиш цацата как не ''бил подчинен'' на боко е все едно да ми казваш как навън посред нощ е станало ден:(((( Да приказваш как Президенти могат да командват прокурори и боко видите взел че го 'спрял'' това след като всички чухме'' ти си го избра ти си го назначи'', а да не говорим че роско си беше проформа на президен който се командваше от боко като истинско магаре..

Стиснали са го нещо за топките и почна хвалебствия за сегашните главатари

Вижте, има нещо колкото просто, толкова и много важно, което явно масово не се разбира от хората - и казвам това по повод лъжите и внушенията, и манипулациите на Филчев! Че хората, българите си били избрали този път! Но най-напред да подчертая, че НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ИЛИ НАРОД НЕ СИ ИЗБИРА ЗАКОЛЕНИЕТО, САМОУБИЙСТВОТО, ПОГУБВАНЕТО МУ! Никой! И така, важно е да се знае, както съм подчертавал много пъти, и това важи и за лакардиите на този, и за изборите, и за ситуацията в България... АКО ТИ ИЗБИРАШ, НО НЕ СИ ИСТИНСКИ И ПЪЛНО, СВОЕВРЕМЕННО ИНФОРМИРАН ПРЕДИ ИЗБОРА, ТО ТОГАВА ТОВА НЕ Е ИСТИНСКИ ИЗБОР! ТОВА НЕ Е ТВОЙ ИЗБОР!!! Как човек може да избира между лошо и нещо, което не знае какво е? Тогава това по-скоро може да се квалифицира като хазарт, но не и истински избор! Но в казиното поне си наясно, или би трябвало да си, ако не си пристрастен, глупав, малоумен... Иначе си поставен (или ти приписват, че си се поставил) в ситуацията на онзи, който е решил да забогатее от хазарт и влиза в казиното да го разбие, и истински си е повярвал!!! Така че някой сега да се изтъпанчва и да ми обяснява и опитва да ми внушава, и то точно този, че аз на 10 ноември 1989 година съм искал точно това, което е сега България - да върви на майната си! Или в "Плод - Зеленчук"!

Хазарт със собствени, честно ИЗРАБОТЕНИ пари - добре, но с крадени/присвоени с хитрост/подарени под масата/необслужвани заеми... си е живо ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, типично по мажиотски - ти на мене, аз на тебе, и "делим по братски"!

Вие разбирате и големият абсурд! Човек, който е бил не кой и да е, а главен прокурор, чиято работа е точно да повдига обвинения за престъпления, НЕ ГО Е НАПРАВИЛ ТОГАВА, КОГАТО "НАД НЕГО Е БИЛ САМО ГОСПОД", НЕ Е ПОВДИГНАЛ ОБВИНЕНИЯТА С ДОКАЗАТЕЛСТВАТА В СЪДА, КОЕТО ТОЧНО МУ Е БИЛО РАБОТАТА И ЗАДЪЛЖЕНИЕТО, а сега, години след това, когато е никой, обвинява в ... ИНТЕРВЮТА, ГОДИНИ СЛЕД ТОВА!!! Тези не само наистина ни мислят за идиоти, те самите са си идиоти, смятайки се за много хитри, и сега се опитват да изперат мръстните си съвести да си оправдят съпричастността и престъпните си действия и бездействия! Впрочем я се замислете защо всички онези, които са заемали този толквоа висок и по принцип престижен пост на главен прокурор, НАД КОЙТО БИЛ САМО ГОСПОД, след това изчезват и се покриват дълбоко, потъват някъде или заемат някаква синекурна длъжност, а не остават в обществото с високата си репутация от отлично свършената си работа!?!?!? И Татарчев бе неадекватен, като Филчев, Мръчков бе зловеща комунистическа фигура от черното ни минало, после дойде манекена на Гоце, татковия - Велчев, когото скриха в Конституционния съд, сега търпиме пораженията от поръчковия Цацаров... И Филчев всичките тези ги хвали или поне не казва една критична дума, не ги критикува, напротив, според този хем съдебната ни система не работела, хем Цацаров и ръководителите й си вършели отлично работата! Шизофренна, идиотска история!

за Борис Велчев иде думата.....

Той, ако беше мирен и тих и не им беше сръкршил рахътлъка, както пишеш, те щяха ли да скочат така срещу него?

ами я си представи САМО АКО ЗАПОЧНАТ ДА ПИШАТ КНИГИ, какво става тогава ?

Филчев, откачалко лъжлива, я кажи кой не главен прокурор, а себеуважаващ се поне малко човек се крие и отговаря, когато го потърсят, че е "Плод зеленчук"? Я отговори защо като ти свърши мандата се наложи ДС доносника ГОце да те крие на майната си някъде из руските степи като представител на България и какви квалификации имаше и каква работа свърши ти там, освен да си взимаш заплатата, бе! И защо тогава така се бе покрил, че новият ти началник, Калфата, който бе министър на външните работи не знаеше къде си и какво да отговаря на въпросите за теб, защото не беше нито тук, нито там!?!?!? Кажи бе, кажи защо Гоце те скри там тогава, и не е ли заради диагнозата ти и да не се разприказваш и да кажеш нещо, което някои много се страхуват да не се разбере! И очевидно не е за Костов (когото аз самият не уважавам), явно...

И през соца бяхме две класи -работещи бедни и номенклатура Само че нямаше как да идем да работим в чужбина заради телените мрежи и стрелящите на месо граничари. А приватизацията започна много преди Костов Не ти прави чест да лъжеш, макар че в твоят случай думичката чест е безкрайно неподходяща.

Българският народ никога не е избирал олигарси и капитализъм.Всяка нова власт се представя с красиви и хубави думи ,най-често тя се представя като ДЕМОКРАЦИЯ.Проверете историческите източници и ще видите ,че след 9.септември 1944 г. властта на ОФ се нарича навсякъде народнодемократична.Реалното изпълнение на всяка нова власт обаче винаги е за брак.

Естестено, че не е! Първо, не българският народ, а червената втрхушка си проведе върешнопартийния преврат, който наречче за заблуда демократическа револщция! И това е всеизвестно, че стана не защото много го искаха, или защото народът го бе планирал, а просто защото международната обстановка го изискваше, и Горбачов бе заповядал Тодор Живков да го няма, и Андрей Луканов, Петър Младенов и останалите изпъкниха заповедта, под зоркото наблюдение изкъсо на руския посланик и резидент на Москва в България! Второ - как някой избира нещо, което дори и не познава!?! България и българите през 1989 година НЕ знаеха и не познаваха демокрацията и капитализма! Те просто искаха един проклет и кървав режим и диктатура да си иде, това подкрепихме всички! Но има едно неизбежно коварство, когато много искаш да отрече и да се освободиш от нещо, а не си премислил какво идва след него! Затова е много вярна приказката: "Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне!" Или както аз често съм казвал, ако искаш да смениш работа, професия, дом, държава, НЕ ГО ПРАВИ САМО ЗАЩОТО ИСКАШ ДА ИЗБЯГАШ ОТ НЯКЪДЕ! Направи си труда и иди там, КЪДЕТО НАИСТИНА ИСКАШ ДА ИДЕШ!!! Това стана и с българите през 1989 година - ние отрекохме нещо, без да сме наясно какво точно искаме, къде отиваме и дали изобщо е възможно така, както го искаме и при онези обстоятелства, и толкова бързо, както го искаме! Филчев е луд, но не е толкова прост, за да не ги схваща тези неша, те просто определиха една групичка от т.н. назначени пак от същите и набедени за демократи (вижте по-горните рефове - и от къде точно се появиха тези демократи в недемократична България, била половин век под комунистическа диктатура, под руско робство!?!?!), и се опитват с тях да си измият вината!!! Да говори така един бивш главен прокурор, който е заемал пост, "НАД КОГОТО Е САМО ГОСПОД" - нали така толкова време ни убеждаваха пак тези!, като зрител от трибуната е долно, отвратително, неморално, ПРЕСТЪПНО, ЗАЩОТО ТОЧНО ТОЗИ С ДЕЙСТВИЯТА И БЕЗДЕЙСТВИЯТА СИ ГО ПОЗВОЛИ!!! И ТОЙ!

Честито прозрение! Тълпата искаше да махне соца с партията, а си нахлузи "демокрацията" с партийните тарикати. Когато им го казвах на моите подчинени 1989 не ме разбраха, защото винаги някой е трябволо да ги ВОДИ - стадо, овче стадо!!! Филчев разчистваше лични и мафиотски сметки, а шизофренията му го доведе до мисълта, че е ВСЕВИШЕН. Иначе това, което казва сега е простата истина. Явно, когато не обсебен от мисълта за безнаказан "правораздавател" може да мисли и да не говори глупости.

Някой знае ли каква е диагнозата на Филчев ?

Шизофрения. И не си взима редовно лекарствата, очевидно.

Шизофренията (на гръцки: σχιζοφρένεια – разстройство на диафрагмата, тъй като в миналото се смятало, че душата се помещава в диафрагмата) е психическо разстройство, характеризиращо се с нарушение на мисловните процеси и емоционалните реакции.[1] Заболяването най-често се проявява със слухови халюцинации, параноични или фантасмагорични налудности или дезорганизираност на говора и мисленето и е придружено от значителна социална дисфункция и нарушена работоспособност. Първоначалните симптоми обикновено се проявяват в ранна млада възраст, като заболяването засяга около 0,3 – 0,7% от световната популация.[2] Диагнозата се определя въз основа на наблюдавано поведение и на съобщените от пациента преживявания. Шизофренията е вид психоза с многобройни прояви (бълнуване, халюцинации, нервно-психична възбуда и др.), водеща до нарушаване на психичната дейност, обезличаване на характера на индивида, влошена приспособимост към трудовите и социалните условия.

Параноична шизофрения!

Филчев казва истината ,а твоята диагноза е евроатлантико-соросоиден ЛИБЕРАСТ

На Филчев истината е, с две думи, че съдебната ни система е прогнила и не работи, но ръководителите й, и Цацаров си вършат отлично работата! Съдебната система, в която този бе най-отгоре, боклук, и над него бе само Господ! Схващаш ли, или и ти си със същата диагноза, неграмотен идиот?

не усещаш ли, че 1 2 3 се заяжда с теб :-) , а ти трябва да знаеш, че не Филчев, а Татарчев е казАл - НАД МЕН Е САМО БОГ :-) А Филчев просто не е религиозен :-) 'fleu, човек де

Нищо ново, забравено старо. Той къде беше , спеше и получаваше заплата. Да я върне за несвършена работа. Сега говори, а тогава спеше. Издънки нелепи.

... "капитализмът разделя хората на боагти и работещи" .... евала Филчев, евала комунистическа издънко - нито Уорън Бъфет, нито Джеф Безос, нито Биул Геит, нито милионите милионери и стотиците милини заможни (но не милионери) хора по света не са "работещи" ... те всичкиса крадци. Да, за такива тъпи тикви-куминисти, като тебе - всички забогатели са крадци ... ткаива, с каквито си свикнал да общуваш ти самият. Твоят болен, старчески мозък не може да си представи натрупване на състояние с идеи, труд и безсънни нощи. Мозъкът ти знае само далавери, мафиотски (по български начин) сделки и подобни неща. Млъкни и се подготвяй за там, където ти е мястото!

опростяващ, като последний люпен...новоизлюпен, исках да напиша

Нищо ново не казваш , много си мазен в изказванията и писанията си .Защо изобщо не си гледаш голямата пенсия и не си седиш на е-ния задник?

Ние се убедихме, че комунизмът не е правилния път , отхвърлихме неговите античовешки ценности, но почнахме прехода без да сме приели каквито и да е други. Лутахме се, а доста хора все още не могат да ги асимилират и се лутат насам -натам. Изпадаме в крайности. И младите бягат от психически нестаблините лутащи се възрастни. Много ми харесва една песен от началото на 90-те, която показва точно душевните терзания на българин в преход. Поздравявам ви с нея и дано се видите как изглеждаме отстрани, примерно за някой западняк. Автор Любо Малковски: Ер малък Не знам дали съм буква или съм просто знак, но мене ту ме има, ту изчезвам пак. Според едни съм личност, за други съм "леке", отново съм объркан: леле! Мен има ли ме или не? Припев: Ти си наивен глупак със празна, твърда глава и знай не може да си човек без дом и пари! Живея някак странно, може би насън. През пръчките на клетка гледам как други тичат вън. Припев: .................. Дълбая дупки в пясъка, спестявам всеки грош и мисля си понякога - защо не ставам лош? Защо? Напук на всички истини разпервам две ръце, размахвам и отлитам - Бог знае накъде... Припев: ........................... Аз съм долен, гаден, вреден. Аз съм кръгъл идиот. Но дори и толкоз дребен, аз съм част от тоз народ!

НЯКОИ от античовешките ценности на комуниззма ....но не ми говори за практиката на някои!

за мръсотията наречена Костова Приватизация започват да изплуват на повърхността по време на Костовото управление.А и не само при неговото. За така неречения цар ,мръсната далавера с царските имоти вече е факт.А за криминалните афери на комунистите-социалисти и техните водачи още много ще научаваме.Питам се,защо нещо се ослушват всичките за далаверите около КТБ? Мълчи се, да ама до кога ? И въобше за банковите фалити също се мълчи.Една искра е достатъчна и ще лумне стихиен пожар,защото търпението на хората е на привършване.

Да излезем на улицата за КТБ. То смехотворно дело трябва да приключи.

А Вие къде бахте и какво направихте по въпроса г- н Главен прокурор?!?!? След като сте заемали толкова важвн, държавен пост и не сте напрсвили абсолютно нищо по Вашето поврдение и изказване е не само срамно и безпочвено, но и престъпно!!!!

Хайде да видим нашите министри и президенти какво направиха за седем години. В някакво странно раздвоение са, били някакви дребни чиновници, докопали се до властта и изведнъж ги обзема треска да строят, защото строителството носи много пари и второ - купуват хотели. Като ги питаш нещо, почват да се занимават с държавните въпроси, а с какво се занимават, да говорят за кюфтетата, за чаршафите, за компаньонките. Кажи, че си хотелиер, а не министър.

Тренчева можеше наистина да блесне с това интервю ако беше задала още един два въпроса: - Как са сега отношенията с Тракторов и какви бяха тези със застреляния прокурор Колев? - Спомняте ли си случая със закланата адвокатка и защо ви намесиха в него

И за онзи свестен човек, млад прокурор, който Филчев принуди да се самоубие...

Младият застрелял се прокурор не беше ли оставил любовно писмо до колежка, в чието присъствие се застреля? Вярно, че и съпругата му беше там.

що не му оскубете брадата на този Едвин Сугарев и да спре да пише....трудно е да намериш в плявата, която изллизва, ох, излива, зрънцето истина... Ето фрагмент от плявата:+...Колев си държал пистолет и ръчна граната в сейфа напълно законно КАТО веществено доказателство по дело !!!!

След десетина години и Цацаров ще излезе с разкрития от подобно естество,защото сега той е на пангара. Същия този пангар,на който се е пържил и Филчев. Цацаров е честен човек, но тази честност се обезсмисля,щом волю-неволю е въвлечен в ИГРАТА. И неговото излияние ще чакаме?