Никол Пашинян предупреди за нова война между Армения и Азербайджан

Според него преговорите между двете страни са възпрепятствани от, както той каза, агресивна риторика и реч на омразата от страна на Баку към арменците

Обратно в новината

Коментари - Никол Пашинян предупреди за нова война между Армения и Азербайджан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

явно не разбират, че докато Путин се гушка с Ердоган покрай Украйна и ЕС, те са между чука и наковалнята. В един момент може дори да се окажат в позицията на изкупителна жертва, нещастниците. Не им завиждам, ама никак! Няма къде да отидат, най-много и те да дойдат като бежанци в ЕС, само че Западът може да е против, защото са ХРИСТИЯНИ!

Тези дрисливи арменци колкото повече ги бият, толкова повече се надъхват. Май ще излязат мазохисти.

Днес няма новини за Путин и троловете не са активни. От посолството са спряли финансирането на хибридната пропаганда!

Тия с "ценностите" няма ли да спират азерския газ? ;)

От тука ще пратим веднага укрите на БТРите обратно на фронта, а армените от света се вдигаме и да защитим прародината. С Русия било зле- сега САМИ.

"арменците" са ХАИ-те, които са семити пръкнали се в Киликия. Днес в Алепо и Дамаск има повече "арменци" от "Армения ". "Арменците" са толкова арменци, колкото албанците са косовари. Думите АРАМА и Косово са български. АРАМА има същият смисъл както МАРА - Божа Майка. Косово е българско чак до синовете на синовете на цар Петър.

Нали имат могъщ съюзник ката Русия? Може би този път руснаците поне ще си го преместят от единия крачол в другия. Няма държава в историята, която да е спечелила от приятелство с Русия. Само загуба и поробване.

Ти в кой цирк късаш билетчетата?

От Русия печели Украйна. Без нея едва ли изобщо щеше да има такава държава. И излиза примерно с 70-80% повече територия от СССР. Само да нямаше бандеровците нацисти.

отишли брат и сестра в друго село на войнишко изпращане, имаше на времето такава простотия! та изпращането си минало по нормалния сценарий, първо яли, пили и слушали српска музика, после пяли градил илия килия и край босфора шум се вдига, после се сбили, брата го набили, нея я нае...ли и изобщо класика. на следващата събота пак имало изпращане и оная я питат ще ходят ли ми аз ще ходя, аба брат ми още се чуди , рекла! та и пашинян се чуди дъл да иде още веднъж да го мандросват, или да не ходи

Пак ще ядат пердах ! Къде са тръгнали !

А Борисов псуваше на ПКП, заради изказване на Караянчева за арменския геноцид. Това в частен разговор, а не някаква дипломация пред Турция. Изказа се Борисов като вярващ турчин, че геноцид няма.

Путин на 2 пъти ги спираше, докато запада не си мръдна пръста. Спря и Обама, САЩ да напада Иран. Те дадоха на искалия война Обама нобелова награда за мир. Отделно за Сирия. За Украйна при Майдана никой не слушаше руснаците, а тези в ЕС бяха прекалено глупави.

Че нали там би ли интересите на Русия бе другарю:))) Нали само ревете американците да не се бъркат в задния двор на Русия:)) Сега пък къде били американците:) Сигурен ли си и ти и твоята Русия че искате американците да се намесят? Нали после ще има две нови държави в НАТО.

Сега ще видиш 0 ценности от евроатлантиците! Само преди чух едно изказване на Макрон и това беше.

ЕПМ ! .... Със здраве!!

А какво стана с реконтранастъплението? Почти година с него ставахме и лягахме, а сега от няколко седмици изибщо нищо не пишат? Да не е от квантов характер?

Да запали пожар в Армения за да отвлича вниманието от Украйна

Като бута арменците , които нападнаха руския конингент ? Вярно - не си малоумен , а МНООООООГО малоумен .

"Който вярва да го пазят московците, Го ебат турците." - Древна арменска поговорка

Извод , след ,,освобождението" на арменците от турците с помоща на американците ?

СПОРЕД МЕН РАМЗАН АХМАТОВИЧ КАДИРОВ Е ВСЕ ОЩЕ МЛАД И ПО МОЛБА НА ПРЕЗИДЕНТА НА РУСИЯ И НА АЯТОЛАХА НА ИРАН .... МОЖЕ И ДА СЕ НАВИЕ ДА СТАНЕ ПЪРВИЯ РЪКОВОДИТЕЛ НА РЕПУБЛИКА АЗЕРБАЙДЖАН В СЪСТАВА НА РУСИЯ ...

Тоя е предвиден за президент на Русия.

Ще е източване на ресурсите на Турция !!! A тя остана последна с армия у нашето НАТО

Ще ги смачкат за нула време. Само Кардашиян може да ги спаси

Армения ЩЕ изгуби битката с азерите времено но с ИРАНците ЩЕ се съюззят и ЩЕ СБЪДНАТ древните ппорочество от Тората за края на Израелската държава. ИЗРАЕЛ продаде на Азербяйджан далекобойните оръдия LORA (на иврит LORA/LORER -Капитан,Комондир,Навигатар,Даващ зароведи и ваставления,Изкомандващ) ИЗРАЕЛ цели заличяване и геноцид на всички АМАЛИКИ(АРМЕНЦИ,ИРАНЦИ,Кюрди) За това и МладоТУРЦИТЕ(етнически албанско-македоно Солунски ЕВРЕИ сефаради)са спретнали Арченский геноцид с 1,5 милиона жертви за да ЗАБАВЯТ и отложат във времето краха на Израел и ппорочеството от Тората АТАТЮРК е етнически ЕВРЕИ сефарад член на опасна ЕВРЕЙСКА радикална секта "SHABTAI TZVI" (в превод от иврит ВОЙНСТВА на ШАБАТА)практикуваща Сатанска Лурианска Кабала с Човешки Жертвприношения ня Демони масовш човешки кланета ,горене на живи хора и садистични мъчения АТАТЮРК Кемал-по баща Марокански ЕВРЕЙ чийто рода дошла в Албания през1498год и де заселила в БЕРАТ планина (където е погребан сефарадския лъжепроророк Шабтай Цви)и после Бащата на Семал АЛИ РЕЗА мигрирал във Битоля Македония от там започнал пабота като МИТНИЧАР на Солунската Митница където онговарал за събирането на огромни рушвети давани от капитани на итолиавски акостиращи търгавски кораби Огромните рушвети Али Реза давал на могъщата ФриМАСОНска ложа"Македонико Ризорта" членове ва коята били ВАЙ-влиятелните италиански еврей сефаради някой като Лузатти и Соннино цили кметове на РИМ и министър председатели на Италия АТАТЮРК в мемоарите си описва как всяка вечер четял Израелската молитва "Щемаа Ишраел"(Израел Чувай) и изпълнявал страни Кабалистични Ритуали граничещи със Сатанизъм Публиня тайна че Азерските горски ЕВРЕИ(Джехуда Харрар) управляват и държат манопола ГАЗовите и вефтени кладенци на Азербайджан в Каспийско Море(Шах Дениз) Публшчна тайна че МАЙКАТА на турския президент Реджеп Ердоган изживаващ се като кхалиф на всечки муселмани е НагарноКарабахска горска еврейка със страното ЕВРЕЙСКО име ТЕНТЗИЛЕ(на иракски вавелонски иврит Тензиле=ИЗПОЛЗВАЩА с предимство,Използвачка) Друга публична тайна МАЙКАТА на украинския Зеленски СЪЩО е АЗЕРСКА горска еврейса РИМАх=на иврит Поставена на ВИСОКО,Високапоставена Ако се вгледате в дребния ръдт и лицето и чертите на ещраинския президент Зеленски ЩЕ видите ГОЛЕМИТЕ черни изпъкнали ОЧИ тироид характерни за вавилонци ,иракчани и Азери кавказци

Руската педерация е пълна с арменци и тия арменци са от богати олигарси, до политици и пропагандисти, активно участващи в агресията срещу Украйна и практически предали родата си в Армения.

Арменците преди месец казаха че не искат помощ от Русия. Прегръщаха се с американците и те им обещаха помощ. Нека сега молят америка, само че Турция подпира здраво Азерите и Арменците нямат шанс. Сори.

Каква помощ ще им окаже разпадащата се Федерацийка, която затъна в Бахмут? Нея след две години май няма да я има. То се видя, как ги опазиха преди две години. Путин продаваше оръжие и на Армения, но и десет пъти повече на Азербайджан.

Не е точно така. Понеже Пашинян си повярва и тръгна със САЩ, Русия позволи на Турция да влезе в Карабах. Когато пошляпаха достатъчно, Путин извика азерския и арменски президент на килимчето в Москва и конфликтът свърши. Турците направиха един парад в Баку и си заминаха. Междувременно САЩ довтасаха в Армения да им помагат, но явно Пашинян си беше научил урока.

Тогава да пращаме оръжия и боеприпаси и на двете!

Трябва да се даде повече гласност на преговорите - да се видят лъснатите мангалски задници отворени докато викат алах алах и салам салам как се надяват някой да им бутне салам в гъза и се оказва все че арменци им го бутат в мангалския гъз. Да си събират скапаните лайна обратно в мангалския обор и да оставят арменците намкра - да си намерят кочове да ги ебат и да се успокоят, че кочовете не могат да говорят и разпраните им гъзове ще останат ‘тайна’.

Интересно, защо в дир-а трият коментари, особено когато са истински?! Нали уж говорим за свобода на словото? Дир-в Иран ли сме? Модераторчето, нещо не си съгласен или не си в час с политическите процеси? Или службите ти дишат във врата? Бях написал, че Турция мощно стои зад азерите, като сега сключи сделка с тях за обновяване на военниата им мощ, с нови дронове и системи за ПВО "HiSAR". Явно за модераторчето това са празни приказки и хал-хабер си няма какво се случва. Ердоган няма да остави никога Азербайджан, защото от там и Нагорни Карабах Турция получава газ. От своя страна пък сега азерите се сключиха договор за военна помощ не с кого да е, а с албанците.

Русия трябва да бие шута на арменците и да се оправят. Гориха руски знамена ето го резултата

И едните и другите са за млатене!

СССР са дали Карабах на Азербайджан, преди 100 години. Какви са причините за тази простотия, само СССР знаят. Армения е сателит на Расия. Да не очакват нищо от Запада. Крим е признат за руски от Расия, Беларус, Армения и Радев-Кауня. На 9 май, до Путин беше Пешанян. Арменците трябва да знаят, че англосаксонците винаги са срещу руските подлоги.

Същите като причините да създадат Украйна и Македония. Да преебат древните народи, т.е. нас и арменците. Подкрепяни в днешно време от господарите ти.

Кои са най грозните жени?.. След едноминутно мълчание радиото отговорило: да, ама правиме хубав коняк! Само по тези два критерия може да има паралел между арменци и българки.

Поре, англосаксите в момента не им дреме за Южен Кавказ. Там играе Ердоган и Турция.

Соросоид съм. Сорос ми плаща да млатя русофили и путинофили по тиквите им

Шило

Освен подигравки, друго не постигаш. Дано не те съкратят

Мълчи. Заповядвам ти! Шушумиго

Поне си признаваш. Шилото е травестит, ама се крие, че иначе съселяните му ще го бият.

Ужас. Русия трябва да бъде сломена

Шило

Що? Щото има проблем между арменци и азери? А, наздраве и дано избегнеш съкращенията, че си от най-тъпите и няма да има кой да ни забавлява

Че шибнем? Изчезни

Не се чувствяай длъжен да коментираш всичко, минетчия слабоумен. Не си шило, защото си тъп като тухла.

Шило

Леле, още един "титан" на мисълта!

Гледа как турците избиват арменците и ги прогонват от родните им места и никой на практика не помага. От многомилионен народ многопомногоброен от българския, в Армения са останали само три. Ето какво щеше да се случи и с българите ако не беше освободителната Руско-турска война. И още един паралел. На територията на България днес са останали горе=долу толкова бълари колкото арменци в Армения и същомилиони са прогонени от България, само,че не от друг а от собствените им политици .

Кой ще се бие за вас - руснаците, дето ги продадохте! Гнида мръсна! Да ви изтребят продажни твари!

Русия гарантира защитата на Армения. Едно важно уточнение обаче. Територията на Армения. В сметката не влиза Карабах.

Оказа се, че по време на същия този прословут „контранаступ“ на въоръжените сили на Украйна, министърът на отбраната на Незалежная купува и подарява за сватбата на дъщеря си Анастасия Щайнхаус луксозна вила в Кан за 7 милиона евро.

И това какво общо има със статията?

Нали сте съюзници с рашите които имат военни бази в Армения. Те ня ви ли пазят?

Шило

Не са, Пашинян е прозападно настроен, прочети повечко преди да се изказваш, ама имат договори, зависят от парите на руснаците и не смеят да я махнат тая база. Още понеча, че азерите така са ги нагъзили, че ако я няма тази база, азерите ще се съединят с турците

Ти си много комичен руски миндил и глупак хахаха

Шило

Ок, ама осведомен. Щото чета от години, тъпако. И следя, какво става.

Какво четеш точно, че явно не го разбираш? Знаеш ли какво е Организация на Договора за колективна сигурност и какво е самия Договора за колективна сигурност? Не бързай да отговаряш, че ще се изпотиш.

Шило

Много по-добре от теб знам, тъпако и кво? Означава договор за защита на територии, а Карабах не е призната област от никого, включително и от руснаците за арменска

Ти си най-тъпото шило на света. Айде заминавай да смучеш руски чурки, пом@к смачкан.

Шило

Това ли е най-умното, което успяваш да измислиш?

Не се надценявай, не си струваш усилията.

Доста зле си информиран . Прочети ,информирай се и после коментирай. Бягай да четеш!

да питам само ще пращаме ли за там оръжие и БТР или не остана всичкио за усссрайна дадохме

Една от НАЙ-големите тайни на Израел е цитирана в ТОРАТА(свещена законодателна книга) В Тората(на иврит Закона) е писано че Израел ЩЕ бъде унищожен един ден от АМАЛИКИТИ .Пазете се от Амаликите и техви носледвици защото ТЕ рише Тората ЩЕ Унищожот и сложат край на Израелската държава Амаликите са древно племе населявало Юзея ,Палестина,Северна Сирия в 9век Амаликите се присилили на Северо Изток в днешните земи на Кюрдистан,АРМЕНИЯ,ИРАН Тяхни наследницш са АРМЕНЦИте християни и ИРАНците от гранничните райони на Иран-Турция-Ирак АМАЛИК/ЕМАЛИКХ-в превод от иврит ЕМ-народ,нация и ЕЛИКХ/АЛИКХ-на иврит ВОЙНА,войнствени,Агресивни БИЯЧИ Или АМАЛИКИ=юНарод от Биячи/Н

Много знаеш, ама що пишеш толкова неграмотно....?

Зашото толкова и знае. Като селските геополитически анализатори отдолу в коментарите хахах

Тичай при говедарите да ти помагат, на който са помогнали, само война и мизерия са докарали.

Шило

Интересно, що разчитат пак на руснаците за преговори, а не на ЕС или САЩ? Уж Пашинян е прозападно настроен, уж азерите и турците са братя?!?

Питаш Азербайджанска ССР защо се свързва с Русия, това ли питаш, а не със САЩ? Аз пък се чудя защо не опират до помощта на Нова Зеландия.

Шило

Питам, Пашинян, защо не се свърза със САЩ, тъпако! Или с Урсула! Нали е тяхно мекере?

Това шило е тъпо!

Щото и там са руски кавали като Румен Радев и Костя Копейкин.

Шило

Руски? Още един, де не знае, какво става там! Нещо за " Един народ, две държави", чувал ли си? За Пашинян?

вече звучи като "По принцип не дава,но срещу определена сума е склонна да се съгласи..";)

Шило

Ами такива са!

по-надолу има статия по случай 50-ата годишнината от смъртта на Брус Лий. Направи и там някаква връзка с Русия. Не знам дали има по-смотан русняшки тъпак от теб в тоя сайт. Опитвам се да се сетя, ама май печелиш златото.

Шило

Аз връзки, тъпако, не правя. Чета и коментирам написаното. Явно не си го чел, защото щеше да разбереш, че азерите търсят руснаците за посредници, както и са съгласни на преговори в Москва. Та, възниква логичния въпрос, при положение, че азерите се имат за турци, а арменците гледат на запад, що не говорят за среща в Брюксел, Вашингтон или Анкара?

да не спукаш хемороидите;)Или те вече ти ги вкараха навътре от козяка и сега си смел???

Накратко: тоя глупак и послушко, след всичко каквото направи, да ходи да се моли на Бай Дън да го спаси!

беше Бай Дън преди да падне от самолета..... сега си е обикновен бай хой!

Избиват се древни хилядолетни народи със собствени държави като българи, арменци и т.н. Пречим им на новия световен ред и новото нормално. За сметка на това нови туморни образувания без история, култура и език като Украйна и РСМ се толерират и подкрепят. Идеята е светът да се разцепи на такива малки безмислени държавички за по-лесно управление.

Фурната се подгрява. Русия - Украйна, Армения - Азербайджан, Сърбия - Косово, САЩ - Иран, Китай - Тайван...

Фесовете от Азърбейджан и Турция се мислят за много силни ама стъпиха накриво като. Пуснаха язовците сега ердогана ще. Духа супата ни зърно ни газ ни нищо скоро

Само бой по арменските чутури. Гнусни и подли твари.

Да се разберат и да избухат руската федерация,оттам идват всичките им проблеми

Няма да оставят държава незапалена. Истината я знаем всички. Докато агресора с 900 воени бази не е изритан да виси по евакуационните самолети няма има мир.

всеки народ приютил нявга арменци после горчиво е съжалявал за това!