Нигериец уби с чук собственик на магазин в Италия и рани тежко българин (видео)

Лекарите в болницата в град Авелино се борят за живота на 49-годишния Красимир Цанков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Без никаква причина нигериецът напада Цанков с чук. 56-годишният собственик на магазина Юан Чен Гао се опитва да спаси българина, но обезуменият нападател засипва с удари и него." Това са етнически особености ,въпрос на време е и България да започва да свиква с това.Тези навлеци са като циганите , ако малко ги отпуснеш се качват на главата. Някога по време на "тъмният и човеконенавистен" социализъм ,когато селският милиционер влезнеше в циганската махала ,"барото" тичаше да му докладва всичко ,кой ,кога ,къде .Всяка циганска фамилия смяташе за чест ,ако милиционера влезне при тях , а сега едва ли не с БТР-и трябва да се влиза в махалата

Всички чернилки обратно в Африка! Там да се изтребват помежду си с каквото и както поискат.

Плодове на шибаният либерализъм !

Тор, богът на грамотевиците

Пише се гръмотевиците,а не грамотевиците. Защо си неграмотен?

Къде са ония скапани либерасти дето преди 2 седмици оплаква ха нигериеца пак в Италия. Дееба мамка им курвенска.

следват убити с чук, лекари, джурналяки, съдийки на юдео-масоската мафия и така, до целото, мафиозно семейство на комундела сорос!!! # а за семейството на ротшилд ще бъде избито с чук преди това! Природата с нас Бог с нас

Прегледай се, руски робе!

o!!o

Сорос комунист .... Ехаа е тука ме утрепа. Благодаря оправи ми деня , може би следващите два мухахахааа

500+

Италианците са вдигнали ръце от тия африкански гадове! Ама и там политиците са виновни,и най-вече ЕС защото ги пуска ей така в Европа! Нигерия е най-смрадливата държава в Африка,200 милиона олигофрена с 200 религии,а оди ги разбери що за хора са тия доваци!

Такива като този негър да ги изпратят в североизточна Нигерия,където вилнее Боко Харам. Там да се бият с ислямистите.

Негрите приемат - за руснаци - визи повече няма да издават... Либерастки евро идиоти, сър!

Хо̀ди в Италия да те пречукат (буквално) нигерийци. Да си бе мирно седяло на село не би чудо видяло.

Много си прост! То утре може да си чакаш на червен светофар в България,и да ти се набие некой надрусан изозаде и да те пречукат на место простако! И тогава бих ти рекъл,да би мирен седел дома,да не би чудо видел.

На село няма светофари.

Защо не е бил с томахавка а с чук? Какво са правили тези двамата в магазинА

В Нигерия още не са открили томахавката.

Китайците и българите работят, негрите лентяйстват ....евреите управляват.

Къде ги сложи българите?Сбъркал си графата.

Така е в САЩ, Европа, Азия, Австралия.

Не съм излизал от България???26 години не съм получил 1 стотинка български пари.за труда си.

Аз на себе си ли да вярвам и на 20 години преки наблюдения или на някой анонимен ръсещ небивалици под статия?

От български граждани в Европа - 1/4 работят нелегално 1/4просят и 1/4 са на социал останалите които са българи са вишисти - те действително бачкат Черните са както следва - 1/4 крадът ,1/4 са нарко трафиканти ,1/4 проститутки и само 1/4 реално са се интегрирали като чистачи на кенефи по аерогари и хотели.Арабелити обаче 1/2 на социал а 1/2 правят деца за да имат другите 1/2 социал .Салдо реално 100% не работят.Азиатците обаче 100% бачкат 2/3 легално 1/3 не.

! ! !

Планетата на маймуните

Черен расизъм.

Тарзан винаги ще бъде игран от бял актьор защото Дисни няма как да накара черен актьор да се държи като маймуна.

Преди време си говорис един южноафриканец, от ония бурите, африканерите, искаше да бяга към Европа, защото е станало непоносимо и черните убиват безпричинно. Та той ми каза, че там са 2 милиона бури, около милион англичани, които са си отделно и 7 милиона черни. Което е много зле, много голяма корупция понеже полицията е черна вече и властта е в черните. Но ми каза, че има и азиатци там - около 2 милиона, но отивали към 3 много бързо. Явно това е нещото, което може да озапти черните.

Спомням си каква уредена ,чиста ,спокойна,държава беше ЮАР преди Мандела.Дърбан,Кейптаун,Салдана бей,Ричардс бей.Прекрасни градове. Белите хора управляваха..Маймуните не бяха взели властта.

И аз си спомням България каква спокоина и уредена страна беше. Соросоидите не бяха взели властта. Спомени...

Значи не си живял в оная България,а си слушал от баба си на село.

Ми не...напротив.

Welcome! Като вкарват маймуни в цивилизацията какво да очакват? Няма значение цвета на кожата му, а това че мозъкът му на маймуна

Ми ще вкарват...като не гледаш деца а си гледаш айфона...така ще е...

а не може ли да не ги пускат в страната вместо да имаш 7 деца ?

Ми не може... като нямаш деца то това вече не е страна а старчески дом... Кои ще ти плаща пенсията!?

А стига папагалства с това "като нямаш деца"! Тук е нормално да имаш 1-3 деца. Ако искаш, състезавай се с африканците и имай 7-14 деца и им осигури... нищо. Точно това е разликата в културата и мисленето - тук имаш толкова деца, колкото може да осигуриш с адекватни условия на живот и образование за Европа.

Децата и маймуните са различни неща.

Ми ти като си в час гледай чуждите и не мрънкай че били маймуни...

Негъра ли ти плаща пенсията ве, пенсиониран милиционер? Ими мангасарите в България плащат социални вноски и данъци? В Чикаго, на север от центъра(Downtown) цените на къщите гонят половин милион и нагоре, като годишния данък е $10000.00. Във "Факултето" на Чикаго имотите са ДЕСЕТ ПЪТИ ПО-ЕВТИНИ. Но дори и негрите не ги купуват. Сега почвай до мислиш....кой плаща данъците в САЩ и откъде са парите за Украйна?

Преди да се напълни Европа с гладни човекоподобни,по колко деца имаха европейците?Сигурно по 7-8 ?И изчезна ли Европа?А сега вече може да изчезне.

Алоооу Чикагския...кво ме интересува фалиралата ви кочина бе!? Там да не сте я цъфнали...негрите и латиносите вече са над една трета...а в Калифорния иТексас - мнозинство. И се радвайте че има печатница, че всяка година има трилион дефицит...оня месец пак са 100 млрд...

Има значение цветът на кожата,защото именно черните са с мозъци на маймуна и най-високи престъпни наклонности. Да си чул някой известен негър-шахматист например или пък лауреат на Нобелова награда в някоя област на науката? Няма и да чуеш. А тези които (уж) заклеймяват расизма нека да обяснят тези факти. Расовата теория е вярна,защото отразява реалния живот.

Най-лошото на всички черни, африканци и всякакви араби, мараби подобни е, че идват на гости у вас, обаче искат да ти наложат неговите си правила. Вместо да се цивилозват и да станат хора, те искат теб да деградират. Т.е. той бяга от Ада, но иска и в Европа да стане Ад. Да имаме джамии навсякъде и да се колим по улиците и да съсипе Европа, точно, както у тях си. Абе, ей, като ви дошъл на гости, спазваш правилата на домакина! Така е по цял свят. Само че белият човек го играе толерантен, а в очите на тези същества, ако си толерантен и възпитан, изглеждаш слаб и страхлив. Така е при животните. Има само страх и няма други чувства. И идва с чука и те удря, защото си слаб в неговите очи. И вярно сме слаби и мекушави, щом не ги мачкаме, както трябва да е.

Колко деца имаш драги ми Спасе!? При две се запазва статуквото а да има прираст и някакво развитие трябват три... Вместо да пишеш дълги и гневни постове ...действай

Не съм срещнал жена на моята възраст, която да иска повече от едно дете. И то при положение, че повечето дори не искат деца на първо време. Като намериш ми се обади - изкарвам достатъчно за да си позволи да се грижи за децата вкъщи и да не се налага да работи. Такива обаче аз не познавам. Сами деца няма как да правим. Ако зависеше от мен щях да имам 3 до 5. Ама жена която да ги роди в момента няма. Освен ако не е от лилавите.

Ми като не щат тогава ще има емигранти... Нали знаеш че който не гледа свои деца - ще гледа чужди... Ако не пряко...то коствено

Обаче по пет кученца имат нали!? И им викат мами...

унгарците по колко деца имат бе ? сигурно за тва нямат чернилки, а не че не ги пускат да влизат ?

И като имаш дете и дойде тоя с чука и му пръсне главата, какво правим? Или пък дъщеря ти да я наберат такива като тоя в някаква уличка и да я пръснат от секс? Хората не искат да имат деца в такива условия.

И според теб колко милиарда трилиона трябва да стане населението на планетата преди да спрем да правим по повече от две деца, казваш?

Бе кво те интересува планетата бе малоумник!? Ти гледаи своята страна...тази територия...със тази земя и с тоя климат и 20-30 млн ще изхрани...

Докато чернилките не утрепят някой високопоставен управник,никой няма да вземе мерки срещу нашествието на престъпната сган от Африка и Азия.

Не бойте се деца, ще става по-зле!Това е единственият мажоритарен проблем на Европа.Не Русия, не КОвид19, а емиграцията!И то такава която е на милиони километри от собствената ти култура!Франция юе страда най-много, след това наред са германците и италианците.Държави като Унгария,Словакия и Яехия ще се измъкнат невредими от капана.

Къде са сороските мастии, които преди 2 седмици кълняха и ревяха за пребит мигрант от местен италианец...? И беше изключение. Днес случилото се, е правило. Прии това е нападнал двама души, без причина, с чук... Кой европеец ходи по улиците с чук и нож ? Само "обогатителите" ни...и щедро ги ползват, че ги хрантутим и развъждаме... На италианеца със сигурност няма да му се размине дълги години затвор, но на тоя боклук, въпреки са има 2 жертви, ще бъде освободен от наказателна отговорност и лекуван, понеже и той ще се окаже с ранима и крехка психика, която лошите европейци са му натоварили... Едно и също...всеки път.

И това вече не е расизъм като онова, нито е израз на омраза, а е просто културна проява на психично болен клетник...

Кои европейци ходят с чукове? Новите. Като представител на по-старите европейци, ходя с нещо по-технологично, което дава 15 пъти възможност такъв да го "закова" на място.

Като идеш в Нигерия , трябва да се мъкнеш из улиците им с една тумба "охранители" дето уж те пазят, като те спре някой "молител" да му дадеш пари, щото иначе не си го "уважавал "и това е толернатност по нигерийски ( на много места в Африка е така) а тука ще сме толерантни към тях. Как ли пък не - трепане заслужават!

Образование! Тези хора идват без такова! На 24 вече е завършен имбецил, който в родината си д научен единствено да бере-яде-ее-сее! Той друго не знае! Чувал е, че има кътчета на света, където хората живеят нормално, имат дом, болници, че даже душ и телевизия! И решава нашия - ще ходя там! Качва се на лодката, половината се издавят като мишки, другата половина успяват! Каца наш Робърт Омо в Италия, пускат го, гледа като теле в железница и - абе то за къща май трябвало да се работи! Наш Робърт не го умее това! Ама и за храната трябва да бачкам, не мога да си я бера както в родната Нигерия! Баси прецакването! Хайде Робърт, мисли! Та-даааа! Що да не пребия с чук двама случайници и да ми дадат доживот? Тогава ще мога да правя същото от горния цикъл, само без е*е! Там може и аз да съм отпред, ама си струва като че ли! Специално за такива - чичото с мустаците, и още 100 бежанеца на случаен принцип - кой от къде е! Или още по-забавно - направиш такова геройство, и връщат теб и още 100 човека в Нигерия, като им казват защо ги връщат. После те да се оправят с теб!

Какъв доживотен затвор ? Тоя ще го лекуват в луксозни клиники и ще го пуснат да ни "обогатява"...с чук.

В Италия ще лежи минимум 30 год само по едната присъда, споко

Кво образование па и ти?! На тези IQто им е около 83, а то е генетично и няма оправия. Все едно да научиш кучето ти да смята троен затворен интеграл...

Инженерче

Моля, не обиждайте четирикраките!

Като те заплюят след сладката приказка, си вземаш урок, ама като те нападнат с чук, нямаш време за мислене.

Разбрахте ли сега, защо италианците пребиват тия шибани чернилки по улиците? Явно има защо и те си знаят много добре. Че италианците са боклуци и не са стока е едно на ръка, но те защитават ценностите си и страната си от африканските скакалци и напаст. Колкото по-скоро населението на Западна Европа си отвори очите и отхвърли смотаната толерастия, толкова по-големи са шансовете Европа да пребъде!

да добавя че най обичам такивя обобщения

Като не ти харесва обобщението си ЕПМ. Човекът е прав на 100 % и не е либераст а.к.а еван кон с капаци.

И що да са боклуци италианците ? Само наш Ганьо е цвете...

Ако не си работил с италианци или не си правил бизнес с тях не се обаждай. Който е имал вземане-даване с тях много добре ги знае що за стока са.

Абе какво ще се правим на толерантни към тия маймуни!! Който от тях става за нещо се хваща на работа, учи, работи, развива се и върви напред. Другата пасмина само гледа какво и откъде да изсмуче. Айде стига с тая толерантност- той ще трепе ние ще го гледаме. На сапун - това е толерантност към тая пасмина. Не са за съжаление изобщо.

Айде бе да ви е... майката, докога ще мълчите? Бойко Борисов е осъден от Софийския районен съд да плати 5000 лв. обезщетение на бившата началничка на кабинета на ексминистъра на вътрешните работи Бойко Рашков Елена Фичерова, съобщи EURACTIV, като се позова на съдебните регистри. Прочети още на: https://www.dnes.bg/temida/2022/08/09/borisov-e-osyden-za-kleveta-sreshtu-kabineta-na-rashkov.539622

Бегайте от тия негърски държави от типа на Франция и от бързо африканизиращите се такива като Италия и да се молим последният бял цар -- ПУТИН -- по-скоро да ни придърпа към сферата си на влияние. Амин!

100+

Хич не си поплюват като стане дума за черни. При тях такива идиотщини като толерастия и расизъм не минават. Ето, дори се е опитал да защити нашия от маймуната и за съжаление е платил с живота си.

Азиатците са хора. Черните са напаст, като скакалците.

Най-страшното за един соросоид е азиатецът. Много са цапнати в устата и си казват открито какво мислят, а в същото време джендърията не може да ги обвини в расизъм. Бягат от тях като дявол от тамян, личен опит.

Италианската брегова охрана да им пука лодките още навътре в морето на тези маймуни! Както се казва "Един негър в морето е замърсяване, 100 негри-решение"

Какво да им пука, като те ги довеждат нарочно. Има вече стотици клипове. Превеждат ги и ги пускат в града.

На ви европейски ценности! На ви толерантност! ЍХак да са ви идиотските мулти-култита!

И що реши,че такива неща стават само в Европа?

Красьо сигур му е викал - Я марш от тука ве, мангал! Я се виж, на кюмюря сянка фърляш...

Когато италианец преби нигериец наскоро - това бепе расизъм, обаче, когато нигериец пребие италианец - не можем да говорим за расизъм, просто е нешастен инцидент и стечение на обстоятелствата.

Расизъм е, защото италианеца е от китайски произход.

Какво повече от нигерийски бездомен инженер?

Не трябва да сме расисти както казват либерастите, негърчето му е причерняло от глад и може от абстиненция без метадон е трудно сигурно и неволно е ударило жертвите..да пускат още просяцинот третия свят да им шибат белите жени и после да се чудят що не работи мулти култито!

СИГУРНО Е ВИКАЛ allahu akbar, полудяла маймуна, на бесилото!

Тези чернилки се ползват с превилегии в “ добрата” Англия, друг е въпроса колко ги обичат. То си е казано- от маймуната не може да стане човек, колкото и такива от Нигерия , да могат да говорят.

Нигериец... човекоподобна маймуна

Робърт Омо ранил Красимир Цанков и утрепал Юан Чен Гао. Всичко това в дълбоката италианска провинция. Представям си колко им е хубаво на италианците като четат имената на съгражданите си. То, както е тръгнало скоро и по нашата територия ще четем само нехарактерни за ширините имена, но демокрация, сър, демокрация...

И какво ти е виновна демокрацията? Пък и тя да е - има варианти, и в Африка, и Азия, на недемокрации, където може човек да рахатяса. Ама май само на приказки кълнем демокрацията, че не виждам опашки за Сев.Корея.

Дааа, за това стари хора са казали - пирон и мангал/чернилка се бият само по главата.

Ти ръждиви пирони не си изправял.

Нигериец напада българин в китайски магазин в Италия.