Съдия вкара в затвора двама участници в протестите срещу мерките в Ротердам

Полицията досега е арестувала 49 души по подозрения в участие в бурните демонстрации

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обаче има в затвора хора, които протестират срещу това.....Всички ще бойци в гробищата и в ада при кунев , той там ги чака да им каже за божия съд

Кога нашите протестъри ще влязат в затвора. Имаше един, който искаше да пали полицаите. Той е заснет. Няма ли да го вкарат в затвора?

Разликата, стрелят срещу хора, затвор няма, протестираш, мяташ камъ- затвор! Нашите цяла държава завзеха с 5 камъка и 2 павета...., затвор няма!? За награда 6 месеца ги държахме в парламента да правят циркове, че и за един юмрук още 5 години президентство осигурихме... Та разликата е, че тук няма държавност, това е!

Ама пачките в чекмеджета не ви закачат тия с юмручетата....очевадно сте си приятелки всички бивши и настоящи педераси , набутани от козяците във властта ...

Кои полицаи!? Тия дето плащате храняваха крадените пачки в чекмеджета в Банкя!?

Те ще го запомнят кой е този съдия. Вече сигурно му имат адреса.

Това е една огромна престъпна органи зация от лъжци, крадци и убийци, нооо бил Гейтс и Клаус Шваб ще им видят сметката и на тях.....

Очевидно протестират млади хора, за които риска от тежък ковид е малък. По-възрастните да мрат и да оставят имотите и парите за младите си наследници.

И тука е така, ама съдят полицаите опазили реда, а не тези дето го нарушават, демокрация...!!!!!

А 4 млрд заем за 9 месеца без 1 км построено нищо знаеш ли на колко шкафа злато са равни.....?????

Ангел Кунчев е в ареста защото е с фалшив сертифилат или Ангел Кунчев кара тежък ковид.

Ха ха ха, добре де, не може да имат всички ни за толкова глупави. Значи арестували са ги по "подозрение", че участват в протеста ..... Че нали са били част от протеста, какво подозират, не мога да разбера ...., това е манипулативно изказване, в стил - не участвайте в такива протести. Тия хора НЕ са арестувани, заради участието си в протеста, а заради вандалкски прояви по време на участието си, като прочетеш се досещаш. Хайде моля, без такива плитки манипулацийки.

Ти си голям Дебил! Ама много голям!

Абе не видях някой да раздава курабийки на протестиращите?!! Или те само в Украйна се "харчат".

Кой каквото има фърга - кой камъни и бутилки, кой куршуми, важна е загрижеността за нашето здраве

Сега да не вземе някой да прави аналагии с Белорус и Лукашенко. Това не е същото. Тука случаят е различен. Всичко се прави за защита от тази коварна болест.