Съдия вкара в затвора двама участници в протестите срещу мерките в Ротердам

Полицията досега е арестувала 49 души по подозрения в участие в бурните демонстрации

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега да не вземе някой да прави аналагии с Белорус и Лукашенко. Това не е същото. Тука случаят е различен. Всичко се прави за защита от тази коварна болест.

Кой каквото има фърга - кой камъни и бутилки, кой куршуми, важна е загрижеността за нашето здраве

Абе не видях някой да раздава курабийки на протестиращите?!! Или те само в Украйна се "харчат".

Ха ха ха, добре де, не може да имат всички ни за толкова глупави. Значи арестували са ги по "подозрение", че участват в протеста ..... Че нали са били част от протеста, какво подозират, не мога да разбера ...., това е манипулативно изказване, в стил - не участвайте в такива протести. Тия хора НЕ са арестувани, заради участието си в протеста, а заради вандалкски прояви по време на участието си, като прочетеш се досещаш. Хайде моля, без такива плитки манипулацийки.

И тука е така, ама съдят полицаите опазили реда, а не тези дето го нарушават, демокрация...!!!!!

Ти си голям Дебил! Ама много голям!

Очевидно протестират млади хора, за които риска от тежък ковид е малък. По-възрастните да мрат и да оставят имотите и парите за младите си наследници.

Това е една огромна престъпна органи зация от лъжци, крадци и убийци, нооо бил Гейтс и Клаус Шваб ще им видят сметката и на тях.....

Те ще го запомнят кой е този съдия. Вече сигурно му имат адреса.

Разликата, стрелят срещу хора, затвор няма, протестираш, мяташ камъ- затвор! Нашите цяла държава завзеха с 5 камъка и 2 павета...., затвор няма!? За награда 6 месеца ги държахме в парламента да правят циркове, че и за един юмрук още 5 години президентство осигурихме... Та разликата е, че тук няма държавност, това е!

Ама пачките в чекмеджета не ви закачат тия с юмручетата....очевадно сте си приятелки всички бивши и настоящи педераси , набутани от козяците във властта ...

А 4 млрд заем за 9 месеца без 1 км построено нищо знаеш ли на колко шкафа злато са равни.....?????

Кога нашите протестъри ще влязат в затвора. Имаше един, който искаше да пали полицаите. Той е заснет. Няма ли да го вкарат в затвора?

Кои полицаи!? Тия дето плащате храняваха крадените пачки в чекмеджета в Банкя!?

Обаче има в затвора хора, които протестират срещу това.....Всички ще бойци в гробищата и в ада при кунев , той там ги чака да им каже за божия съд

Ангел Кунчев е в ареста защото е с фалшив сертифилат или Ангел Кунчев кара тежък ковид.