Коментари - Нидерландия отново ни спира за Шенген до справяне с корупцията и престъпността | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак ще го повторя- да си е.ат майката тия. Точно оазиса на проституция и наркотици да говори за организирана престъпност е нонсенс. Що нямало там организирана престъпност? Ами щото дейността е легализирана.

Наще обаче к'ви са жалки. Правителство нямат 2 години, в Шенген кандидатстват. С какви очи ?

E щом герберастите са на власт, скоро няма да видим Шенген.

Колкото и да ни е неприятно, Нидерландците са прави. Истината за нашата държава е такава. Ще си седим още дълго в калта и само от нас си зависи кога ще излезем от там. Може би като начало трябва да излезем по площадите.

Шило

Честно казано, не ми пука. Пътувам си и сега. Ама точно тези да ми говорят- не, мерси.

Румънците имаха доста твърд отговор(включително вето на разширяването на НАТО) на тези лицемерни доводи - нямащи нищо общо с изискванията за прием в Шенген и какво се получи ами видип ли корупция и организирана престъпност там вече няма според нидерландците(а се бяха зарекли да спират България и Руминя)! А като се замислим че последните правителства са все евро-атлантици и правят каквото кажат шефовете че и отгоре, спрени евро фондове няма, ще ни вкарват в евро зоната и сега се сетили че има корупция и организирана престъпност !

Ами докато не се приеме закон и на всички фасади учебни заведения метро влакове и др обществен транспорт да се напише ,, Забрана на герб -гепи като най корумпирана партия ,,няма да ни приемат то е ясно

Шило

Знаеш ли, що сме на това дередже? Щот, ако не се говори за корупция, организирана престъпност, корупция, доста НПО-та ще трябва да затворят вратите. Кой мислиш им пише докладите?

Благодаря, Холандия! Не ви ща нито Шенгена, нито Еврото, нито педерастиите.

Нарко пристанището на Европа се огледало в нашата орагнизрана престъпност муахахахаххаах Петер де Врийс разкриха ли кой го е поръчал ?

Кой пусна Македония в чакалнята на ЕС безусловно? Кирчо и Кокорчо! Защо не обвързаха пускането на Македония с приемането на България в Шенген?

Нашите ОПГта приличат на пионери сравненето с това , което е там

"герберастите" не са на власт от две години, нещо си се объркал генерално!

Ще ни набият Еврото. Да плащаме откраднатите пари от Давос и Брюкселските клептократи. България - Най-лошото предстои.

sawo

Родната мафия достатъчно ви го е набила по всякакви начини, но най-вече все другите да са ви виновни. Този ви го набива, онзи ви го набива, а не виждате как от 20 години сами си го набивате всъщност.

Ама как нали вече 2 години Промяна, премиери-клоуни, президенти-резиденти, те не ни ли изчистиха от корупцията?

пакетите с дрога за гепи как прустигна в Румъния като хвърляха пакетите в морето.

Чу ли Киротатков? За теб говорят.

И кой пусна Швеция в НАТО? Защо не го обвързаха с еврозоната?

sawo

Ти да виждаш Македония с изгледи да види следващите 10 години ЕС? От позиция на изолация, България реално спря Македония за ЕС и всички са с нас вече, защото ги видяха какви са. Наистина е жалко колко късогледи сте тролчетата тук.

Шенген в клоака юта България. Калното корумпирано гето. Африкаата на Европа. Цирк

То еврото ни е набито от 1997-ма насам, ма не виждам да се оплакваш :D

Всъщост говорят на отличника Гешеффтоф :)

Точно така, токсични държави, като нашата с такова космическо ниво на корупция, престъпност не трябва да бъдат допускани до там, а трябва да бъдат ограничавани до дупка, докато народа не разбере, че трябва да си размърда мозъка и да противодейства на тази неразбория тук

с това количество ватници под прикритие какво очаквате?

сега толупа можеше да обсъжда изборите заедно с очите

Още един с капаци на очите, дето предпочита да си живее в кочината, нищо, че хората отдавна са я оставли в историята си.

Никой не иска мйекащи източно румелийциииии,,)браво NL!

За корупцията как да е. Ама организирана престъпност. Тук малко прекаляват. Тук нищо не може да се организира.

"Според него Нидерландия може да преразгледа въпроса едва когато стане ясно, че в България има действаща правова държава, способна да се справи с корупцията и организираната престъпност" Правова държава? Четири пъти провеждахме парламентарни избори и въпреки че след едните имахме временно редовен кабинет, той работеше така все едно го няма. Корупцията борим с едно обикновено уволнение, а организираната престъпност наказваме с мижави присъди за най-малките рибки в групите. При кабинета на Кирчо над 500 държавни служителя бяха сменени с нови, повечето от партията на бсп. Причината? Престъпление срещу държавата, ощетяване на държавата и прочие. Но след едно уволнение и готово проблема решен. Докато за гражданите и институциите нищо не се променя. Една специализирана съдийка заяви в нац. ефир как работата им била на практика невъзможна и отнемало цяла вечност за каквото и да било!? Но иначе голям рев за закриването на спец. прокуратурата и съдът. Пък и къде сега без редовен кабинет да влизаме в Шенген? Пък и на всичкото отгоре зор за януари месец 2024 вече да сме на еврото!?!? Ама било от изключително важно и необходимо значине да стане сега!? А Полша, Чехия и даже Великобритания когато беше част от съюза от самото му начало защо не се възползваха от еврото?

жалкият бг "народ" от простаци ,тарикати и олигофрени си заслужава изроди като бойко,доган ,станишеф ,радев и курвите им

Шило

Откакто разследван министър на отбраната за корупция стана шеф на ЕК, откакто замитат още едно разследване срещу същия за далавери с ваксини, окончателно не вярвам, че в т.нар. "водещи" страни в ЕС няма корупция, няма корупция, няма търговия с влияние. За холандците си написах, какво мисля.

Румен радев е виновен. Той управлява!!!! Долу радев!!!!

Сега,това не е ли Зависимост????

Шило

Доста е спорно, кой е с капаците на очите. Освен, ако не си от някое от тези НПО-та.

Тука яко вони на некъпана вата. Хахахаха. Корупцията и мафията са наследство от ватенките. Радю е прекрасен пример. И кого си мислите, че лъжете бе ватенки?

То в италия няма организирана престъпност. Не са чували дори :-) Не че държа да сме в Шенген. Ако каналджиите се пренасочат към другите две страни няма да съжалявате

Два от уж фаворитите за спечелване на световното в Катар, а всъщност евро Джен дър ски отбора вече отпаднаха (говоря за Белгия и Германия) . Редно е най евро Джен дърския отбор т.е "Нидерландия", да се присъедини към тях. Пожелавам им го и ще стискам палци това да стане!

Айде, айде… Като че ли в Холандия няма организирана престъпност ! Нещо повече - там тя е узаконена ! У нас например, ако те хванат с наркотик отиваш в затвора, а в Холандия се друсат по площадите заедно с полицаите !

Ето така трябваше и с ветото за РСМ. България остава Последна форевър...

Шило

+1000

Ако има някакви политици в България, трябва да се вземат ответни мерки спрямо Нидерландия.

Thanks, NL ! Никакъв зор нямаме да влизаме там, където Англия се измъкна в последния момент.

Например - да им спрат вятърните мелници.

дори и наред да са нещата тук, те пак ще намерят за какво да блокират членството ни там, е, тяхна работа! Бих препоръчал на сега действащите холандски фирми в България да им се покаже ясно, че не са особено желани при нас! А тяхното правителство да се определи като расистко и ксенофобско! Лично аз от магазините повече няма да купувам стоки с произход Холандия! Мой избор! Нищо че преди 5 години бях там и страната им е изключително красива!

Късно е либе за китка, след като пуснахе Македения за преговори и Швеция и Финландия в НАТО каква разменна монета имаме = 0.

А нашите от Министерството на външните работи стачкуват за по-високи заплати. Добре са си свършили работата!

Огромно БЛАГОДАРЯ на Нидерландия за това че са принципни и постоянни! По този начин, може би неволно, но ни спасяват от насилственото налагане на ЕВРО-то, което е единственото хубаво нещо от всичко, случило се в последно време на България. Сега тези, които се накрадоха и искаха да фитнат всичко в евро и начисто, могат само да измучат жално.

Много силен задклавиатурен юнак си, а? Ако си такъв мъжествен що не излезеш на мегдана и не се развикаш и да понапсуваш българите, ей така - на харабия, както го правиш в интернет?

тези се гаврят с нас защото имаме глупави политици, които все говорят че сме корумпирани и това с еползва като извинение за чисто бизнес решения в полза на Холандската корупция, просто рушветите за Холандските политици ще намалеят ако сме в Шенген