Коментари - Нидерландия може да не получи ръководния пост на "Фронтекс", ако блокира България и Румъния за Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фронтек била управлявана на нидерланци,то затова имаме слабости по границата и нищо не правят тези от фронтекс.

Не, не, не! Влизането в Шенген не означава, че гражданите на България няма да бъдат проверявани по вътрешни граници. Отново и отново, Дир.БГ пишат за неща, които не разбират. Българските граждани, като ВСИЧКИ европейски граждани имат право да се придвижват без проверка в рамките на зоната. Т.е. когато отидете във Франция и влезете от там в Белгия, никой не ви проверява. Влизането на България означава, че тя ще охранява външна граница на Шенген, като съответно ще отвори напълно въздужната граница за тези, които идват или пътуват за ЕС летища и проверките там ще отпаднат. Глупости, Дир.БГ, отново и отново...

Скоро ми се наложи да прекарам 12 часа на летището в Амстердам . Видях с очите си арогантното отношение на служителите ( холандци ) към чужденците . Видях поне десетина двойки полицаи които идваха с по един чужденец ( повечето жени и то на възраст ) явно за екстрадиране , които също се държаха много лошо с тях . От холандците по големи фашисти няма в Европа .

Вярно е ,пьтувала сьм меого пьти през Амстердам за САЩ и като виждаха бьлгарски паспорт все едно на бик да слагаш червен плат,така арогантно дьржаха и разпитаха все едно от някои африкански джунгли сме. Отааратилен народ с голямо самочуствие

Не не , сакън не ги пипайте за тоя Шенген че на другият ден ще се събудим като герой от Али Баба и четиридесетте разбойника . Ако мое и за еврото да ни спрат ще е супер , акотребе мое да им платим меко лев.

А па ако въведем рублата направо ще черпиш нали?

България с преводни рубли построи 18 царски Българии

Нидерландците единствени преди доста години спряха с вето ЕС да няма обща конституция.Помните ли го това? Идиоти си бяха и такива си остават, и до днес.

Ха-ха-ха. Няма да влезе България още дълго. Докато Лукойл командва анклава си. Поне на Капитан Андреево затегнаха контрола

Открити коментари за пред целият свят да види и чуе, на принципа "или ще направите каквото искаме или ще си имате проблеми". хахахха Не знам кое е по-забавното в случая? Това че открито се коментира нещо което трябва да се сметне за престъпление по високите етажи на властта, престъпление срещу най-елементарните демократични ценности или че ей така свободно може да правиш подобни коментари!?! Ами то покрай войната всичко е на принципа "или подкрепяш на 101% Украйна или си на страната на Русия", тъй че май няма за какво да се учудвам!?

Абе ганьоси и ганювици, не разбрахте ли за 30 години, че сте предназначени само да купувате гащи 2ра ръка от Запада и да ви взимат младежите като имигранти там докато ви унищожават икономиката, и че сте считани от господарите в Брюксел единствено за 3то качество хора?????? Още по-лошо е, че сте слуги на Брюксел - тоест на слугите на САЩ, а не директно на господарите от САЩ.

А ти като си директен слуга на Кремъл прокопса ли?

Заплахите и изнудванията са принцип в ''демократичните'' институции на еврогейския и нато.. Ако не си с нас няма как да вземаш парче от баницата..Реалността за такива властващи няма никакво значение, защото авантата е на преден план.

A къде отиде демократичното мнозинство?

И Нидерландия ще си получи заслуженото...

НИТО КРАЧКА НАЗАД, РЮТЕ! ВКРАЙ ГО С 200. Паръчката от Германия е по-важна.