Зеленогорски:РБ-Глас народен е гаранция срещу безотговорност

Реформаторски блок - Глас народен влизат и са гаранция са срещу безотговорността в бъдещето управление, заяви Найден Зеленогорски.

Обратно в новината

Коментари - Зеленогорски:РБ-Глас народен е гаранция срещу безотговорност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Реформаторски блок на Светльо Витков, влизат " , как така влизат ,на ли ще са управляващи, а се борят да влизат в парла мента.

goose

Точно толкова ще сте гаранти, колкото и с "историческия компромис" в предишния парламент ... Ей, за власт сте готови и майка си да продадете ...

Тези си имат слоган - "десни леваци с управленски мераци";) Пък им мяза, бе;))

Зеленогорски:РБ-Глас народен е гаранция срещу безотговорност Точно така е, особено като знам , че там е най-отговорния перничанин в Републиката Светльо Витков.

Зеленогорски е от хората, които ме отвратиха от следенето на политическия живот в България.

Това е Разрушителски Блок!Какво направихте досега, та искате отново да гласувам за вас?боклуци!!!

алоу, отговорния, я кажи кво направи за Плевен за 3 кметски мандата? 0!

Не "срещу", а ЗА продължаваща безотговорност!

Тези ги знаем, видяхме ги вече. Всичките зелени, горски куневи, московци и прочее крепимъдурници! И задниците си ще предоставят като "гаранция", само и само да са вътре във властта!

Витков премиер!!! Муахахахаааа Боли ма г*за!!! ХО ХО ХО

ми то, освен площада и умните и красивите - друго нема да ви остане. вън от парламанта, че и невъоръжени....

Остават ВИ 4 дена.

Зеленият Горски, не сте гарант за нищо защото вече сте извън политиката след като не успехте както винаги да се прилепите към някого. Вашето лице направи толкова бели на страната, така се е оплескала, че без нищо друго само това ви стига да не гласуват за вас. От тук нататък политиката ще я коментирате само по кръчмите, понякога във форуми като този.

Вие сте гаранция за благоденствието на г-н Пеевски!

Безотговорност? Като тази с Приватизацията на СДС ли или е чисто нова, неопетнена и експертна безотговорност като на БСП? Обяснявайте ги тези неща на шараните, че да не стават обърквации..

Кво реват тия бре?

Реформаторите ако не бяха се съюзили с Хилавите Хиподили-несериозни щяха да бъдат с 2% повече. А сега че са в комбина с КЛОУНИТЕ на политическата сцена с режисьор Бригадир Аспарух няма да имат повече от 3%... ! Все руски подлоги и проекти. Как може един нормален човек който иска нещо да стане в тази хубава България да гласуват за такива Хиподили ? Хора които искат нещо да се промени - никога не гласувайте за тази шайка от кариеристи които единствено само СУБСИДИИТЕ ги интересува и облагата от келепира който ще падне... Хора - дерзайте и не се поддавайте на такива измислени патерици ! Нищо добро няма да видите от тях

Реват за Бай-Хуй, ама то вече беше!сега друг ще ги оножда!