Нидал Алгафари: Сатрапът на Сирия бе укрит от руските военни

Сатрапът на Сирия бе укрит от руските военни в единственото място, което е сигурно за него, военните бази на руските окупационни войски.

Обратно в новината

Коментари - Нидал Алгафари: Сатрапът на Сирия бе укрит от руските военни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Алгафари, опитвате се да отворите очите на хора, които сами си ги затварят.Няма как да ви разберат,сивото и вещество не е добре развито!Тези хора умеят единствено да обиждат скрити под фалшиви имена.

Разбирам Алгафари, че не му харесва защитата на руснаците, но не е ли помолена Русия от законното сирийско правителство за това? А защо не подчертае, че Фащ първи влизат и използват оръжията си в държавата му? Пиндосите са тези, които не признават суверенността на Сирия и без разрешението на никого се правят на квартални гамени(макар да са от отдалечен континент) и стрелят по хора там. А другите хищници Великобритания и Франция са се карали кой повече да краде от тази древна страна. И са го правили чрез колониалната си политика. Няма и сто години от тогава. Защо е забравил тези факти Нидал?

По време на брифинга Пентагонът отрече изявленията на сирийските военни, че са успели да свалят американски ракети или самолети. Броят на активните руски интернет троли в мрежата през последните 24 часа се е увеличил с 2000%. За това в брифинг за операцията срещу сирийската индустрия за химическо оръжие, каза говорителят на американското министерство на отбраната Дана Уайт, съобщава CNN. "Руската кампания за дезинформация вече е започнала, затова ще ви държим в курса на събитията каза тя. Опубликовано видео последствий ракетного удара США и их союзников по научно-исследовательскому центру в Дамаске. blob:https://ren.tv/9dc18ddc-66de-460b-a6f9-535e3587b493

Трябва да си наистина голям идиот, за да вярваш, че ако бомбардираш обекти, произвеждащи или съхраняващи БОВ, няма да има никакви последствия в околностите им. И точно такъв въпрос зададоха американски журналисти на американските военни корифеи, провели военната операция "блестящо", но смислен отговор не последва! Май пак ще се извиняват след време някои за лъжите си. Дано не се повтори картинката като с Ирак по жертви!

Голям борец за справедливост в Сирия, скрил се под полата на жена си в България! И има наглостта, залепен за оная ѝ работа, да раздава оценки за други! Ей на това му се вика "истински мъж"! Бахти наглеца!

Каза ли ви го, вашият човек? хаха

включи като солидарен член на НАТО и да удари "империята на злото" подкрепяща Асад. Две роти стигат за да ги попилеят.

Дали ще събереш и един взод срещу братска Русия Деби?

утре нато ли ше помогне като тръгнат пак към европа??? или ше ги посрешниш с хляб и сол

Сирия няма бъдеще с Асад ,колкото и рашъните да го държат насила на останалите.Никоя държава няма да признае нова Сирия с Асад,това е абсурдно,е освен известните 2-3 държави просто на инат ,за да симулират световно лидерство,но не и да помогнат за възстановяване на съсипаната държава по нов начин.

Няма значение , че империалистите не признават Асад, важното е, че сирийският народ го признава.

Браво на Нидал! Асад ще свърши като Кадафито - пребит като куче от собствения си народ! То и Кадафи се криеше като мишок в канализацията, Садам - също го измъкнаха от дупка, но смаза въжето. Всеки по реда си. След Асад е ред на Жужи.

Нидал е отвратителен не-българин. В книгите си оплюва Православието на свяка страница. Според нехо исляма има нещо общо с Бог. Освен това книгите му са пърни с порно и който му го каже бива обиждан по най-грозен начин. Не ме интересува какво мисли този тип.

И КАКВО СТАНА СЛЕД ТОВА?... А БЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ?

Щом Нидал-кучето квичи, значи е добре. Нищо не са постигнали ракетите на САЩ. А по-добрата част е, че в СПИСЪКА може да се запише реално име. Няма как да накажеш комунистите, руснаците, амерканците или квото и да било така абстрактно. Но когато името е ясно дефинирано, като джагала Нидал, нещата стоят по друг начин.

Като попрегледах,квичат только рублетата,които подработват достойнството си и нямат никога обективност!Нищо ново!

В качеството му на какъв точно експерт ми пускате мнението на тоя образ Нидал Алгафари? На политолог, на историк, на какъв? Или като вещо лице по развлекателни програми неговото мнение трябва да означава нещо? Това е същото като да бяхте публикували анализа на леля Пенка от село Горно Нанадолнище. Абсолютно никаква разлика нямаше да има!

питам се кой ли ги пляска тия минуси и отговор не искам, ей прост народ...

сирийците ги пляскат минусите. И те търсят!

Абе Кретен такъв, ти днес слуша ли друг твой съгражданин чиите близки са в Сирия какво говори човека? Или ти си плямпаш тук за каквото ти плащат. Човека в прав текст обесни, че единствените агресори са САЩ, Англия, Франция, Саудитска арабия и Катар. Или ти на тези, които познават ситуацията от първо лице не вярваш! Дир-а махнете го тоя от първите си страници или поне дайте думата на някой адекватен анализатор. На хората им писна от това мазно агентурно ченге.

Ще победи окупаторите! А Башар го чака въжето, като Садаам... Писано е!

Къде е написано ? От коя секта си ?

Много поздрави на милата ти майчица................Нидалчоооо

на твойта майка - също!

а..... другари комунисти списващи тук Нидалчо си е ваш баш комунист и депутат беше.....АМА ПЛЮЙТЕ СИ ГО, ВАША ИЗДЪНКА СИ Е........БЪЛГАРИ СТЕ АМА ДРУГ ПЪТ-ЧИСТИ РУСНАЦИ СТЕ СИ, КОМУНЕТА .......... РУСНАЦИ ГЛЕДАЩИ КЪМ АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА А НЕ КЪМ РУСКАТА НИЩЕТА....

Автор и режисьор на студентското предаване Ку-Ку (включително на предаването за АЕЦ-Козлодуй ...). Бивш делегиран продуцент на Шоу и развлекателни програми в БНТ. (Само бози) Продуцент, съсценарист, режисьор на игралния филм Ла донна е мобиле. Продуцент и режисьор на телевизионните предавания Наблюдател и Анонси. (световно безизвестни филми) Автор на романа Боже, защо господ лъже (заглавие което не отстъпва по нищо на глупостите които дрънка тук). Втората част от трилогията е със заглавие Аллах, милост нямаш ли? (не няма) Работил е като агент на Шесто управление на Държавна сигурност с псевдоним Наско (Защо така бе Насе ? кога стана такъв орел ?)

Башар живее на руска подводница от поне две години. Няма такова нещо като президентски дворец или правителство в Сирия. Решенията се взимат от окупаторите раССия и Иран.

Ти да не ходиш да те оправят на тая подводница та ги знаеш тези работи ? Или си таен агент, който докато сънува обикаля смело и разузнава. Или ... каквото и да си ти, не е добре положението ...

Нидал: Помияр си беше и такъв ще си останеш!

Мнение на смотаняк.... Окупиран ти е пилешкия мозък, алгафари!

Трорист,подлога на ционисткия фашистки режим!!! Нещастно мекере

Алгафари да не идваш от друга, паралелна реалност ?

Идва откъдето трябва,а ти идваш дезиформационното бюро.Всичко което казва е точно,и да се пънете на обратно,не вървите хич!

Значи не идва сам ... Там от където идвате значи има дезинформационно бюро. Това нещо като чейнд бюро ли е, че в нашата реалност такива места няма :) Къде се намира портала да не е в белене ?

като гледам ,,инфраструктурата,, благоустроиството, новите сгради и всичко разрушено от ,,джихадистката,, революция, наистина има какво да завиждат ,,радикалните,, орки и западните им ,,съюзници,,...!!! християни,алевити,шиити и сунити да живеят заедно и да не могат да се ,,колнат,, неверниците...това е пречка за ,,салафитите,, и собствениците на футболни отбори на запад...!!! ако те са били зле ...??? тогава нашите ,,политици,, и за ,,сатрапи,, не стават...!!!

Най-вредните на земята са руснаците с простотията им и вожда им Путьо. Дрънкайте каквото си искате, ама роднините ви са в САЩ а не в Русия... НИКОЙ НЕ ИСКА В РУСИЯ !!!!

Sm3hurk0

Дървен философ ! Само глупости бръщолеви !

Кой е тоя Нидал?

аве манго защо не те екстрадират в Сирия, и тогава ще разбереш крие ли се Асад... тука е много лесно, чучнал си се на топло в софийската панелка и ръсиш простотии

Много ясно, че се крие,ти да не мислиш,че ще застане да посреща ракетите на коалицията.Фамилната " демократична" династия на Асад със зъби и нокти държи кокала и удобствата си,а това се ползва изгодно от Кремъл.Не иска опозиция ,а подчинение и покорство,както в руско.Потомствен диктатор ,а и самия Асад не е способен да обедини народа,щом започна гражданска война срещу инакомислещите,дестабилизира ,пусна ИД и ако не бяха кюрдите да изткаскат джихадистите и толкова нямаше да е.Показателно е настъплението на " поканените" руски части само срещу опозицията.

Бооооооооооооооже що му давате дума на тоз сирийски педелраст?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Време е цивилизованият свят да се обедини срещу американските окупатори и техните подлоги.

Класация по активност на троловете: Schilo - 37 550 коментара Паисий Х - 19 700 коментара Горд Европеец - 11 925 коментара Pesh0o - 9 800 коментара КГБ - 9 375 коментара Ьовиги - 9 050 коментара JeSuisDobrichlia - 8 775 коментара Ад - това са Другите. - 8 675 коментара Randall Zwinge - 6 550 коментара petrovito - 5 850 коментара Т-14 Армата - 5 025 коментара Cezarbg - 4 100 коментара баце Коко - 2175 коментара

560 000

Абе, Нидалчо, ти нещо много си се пообъркал в тоя живот. Вземи попрочети малко новините, та дори и от български медии, и се поорентирай малко..... То бива-бива заблудено и злобно същество, ама чак пък толкова......

Ами той човека циркаджия изкарва пари като разсмива хората и угажда на властимащите. Вижте вече брат му Мадж Алгафари е сериозен човек и той говори точно обратното.

Да, видяхме как САЩ донесоха свобода на Афганистан, Ирак, Либия... Сега на хората там явно им е много по-добре, щом продължават да бягат от страните си, дори при положение, че войните им са уж приключили вече.

Не си в час драги. Ирак е стабилен и оттам не бягат, а точно обратното- масово се завръщат вече месеци наред.

Поклон, дълбок поклон пред този велик и достоен гражданин на света, борещ се с цялата си артистично-витизчийска душица срещу путинофилските ислямисти! Това не са обикновени думи, а слова-гореща жарава, слова-огнено-пълзящи езици, бисерен наниз от великолепни емоционално-вербални перли, висящи като хрупкаво-сушени люти чушленца върху ярко-блестящата огърлица на Демокрацията! Прочетох дълбоко-емоционалния текст около 50 пъти на глас и 100 пъти наум и сега цялата треперя до последната си фибра-мозъчна клетка от радост, блаженство и преклонение!!!! Както знаят моите почитатели-обожатели, първостепенната ми задача е изтикването на всякакъв вид диктатура спрямо малцинствата и борбата срещу сюрксенофобичното мракобесие, обладало душите и телата на всички диктатори по света! Имам чувството, че г-н Алгафари говори с моите думи, цитира моите мисли и изразява моите чувства!!! Говорим и пишем, все едно, че сме си плюли от разстояние в златно-медено-праведните си усти! Явно моята мисия, която изпълнявам тук и навсякъде по света, вече се подема и от изтъкнати мултиетническо-чалгаджийски режисьори, сценаристи и продуценти като г-н Алгафари. Снощи сън не ме хвана, цяла нощ следях с трепетни вълнения как Оранжевата Перука, сухата английска пу...ританка и Младо-сочния Баболюбец смело-юнашки изтикаха диктатурата от Сирия! Нека да се поклоним и пред съпругата на г-н Алгафари - виден психолог-психотроник - която неутрализира врага на ментално-телепатично ниво и ускори това епично-легендарно-монументално изтикване чрез узурпиране и обезвреждане с нейните психоаналитично-параметафизични оръжия- енергии от разстояние мозъците на гнусния сирийски дикатор, кремълския Вожд и другите антидемократично-антимюсюлмански рушители на Свободната мисъл, Демокрацията и Толерантността! Поклон доземи!!!

пи ли си хапчето? пълно е с откачалки, като този безделник Алгафари, като кожодерката - жена му, като Нито, която за всякакви л-ри задръсти форума

Али бали Нинче,руска парцалка!

Този алчен плъх от къде изпълзя и взехте да ни го бутате под носа всеки ден...

Дир, най-човешки ви казвам като на човеци: разкарайте го тоя некъпан, некръстен неверник , защото почвам да се нервирам......и то не само аз .... Къде е логиката да ми го пробутвате тоя за капацитет, откъде се довлече? преди 50-на години баща му с доларите в джобовете разклатил дашна нашенска мома и се появил тоя рошав професор да ми задава посоката на мислене- 5-то поколение шоп по родословно дърво. Накрая толкова ще се нервирам , че ще ви тегля една путка майна!

Готин си. И аз клоня на там. Поне да му бяха публикували една нормална снимка, а те изтипосали тази, на която си личи, че не се е къпал поне 6 месеца. Потрес.

Да му "дават трибуна". Так не само Софиянци, а и Всеки Българин ще разбере "що за стока - пласирана" е този Нехранимайко ...Безродник.

Мръсен дезертьор.

В евронатовска България също има окупационни орди от 5 колона червени рубладжии- кога ще бъдат депортирани в родния им Магадан да копат полоний??

Престанете да давате трибуна на това нихилистично нищожество!

Дали ще го слушате този или циганина дето рови по кофите е все едно и също

Г-н Алгафари, "Окупационните руски войски" са поканени от легитимното ръководство на Сирия!!! И ако не бяха те, досега Сирия нямаше да съществува...

Преди да стъпят на терен ИДИЛ имаше гражданска война, след това го спасиха руснаците, а не неговият народ. Асад за мен не е легитимен.

Асад е избран от сирийския народ пред наблюдатели от цял свят.

Асад е потомствен диктатор готов да жертва половината от народа на Сирия за да бъде на власт - ти на този боклук ли симпатизираш?

Не,на другия

Каскетите ги оправя само томахоука,трябват само 2-3 парчета - за трите бърлоги на мекеретата- позитано,драгалевци и сараите !

Бойко да мисли за оставка! С политиката си герберите докараха държавата до такъв хаос, народът е толкова недисциплиниран, че всеки ден загиват залудо хора в трудоспособна възраст. А празните глави все още обвиняват социалистите, които от девет години са опозиция.

И после да не ревете пак - Народен съд, Белене, мрън-мрън...

Пропускаш един адрес на твоя вожд субективно.

Човек с право на мнение, аз не го харесвам също, но уважвам правото му на мнение. не всички са длъжни да харесват Асад, Путин, Рохани и тн.

Как да уважаваш някого, който си сменя мнението баш в обратна посока 3 пъти: първо беше против Асад, после го реабилитира, а сега с чужда пита помен иска да прави - пак Асад му е на мушката.

Да задържи мнението за себе си.

Интересно как съдбата на една държава няма никакво значение а само кой ни е симпатичен и кой не. На мен Тръмп не ми е симпатичен ама ...

Абе, може и Мангал Алгафари да е прав, ама едно знам- за мизерната си 200-годишна история( даже кенефът на село има по-дълга история), джендърите от САЩ са разпалили не по-малко от 200 военни конфликта в различни точки на света. Значи краварите могат да имат и използват ядрено и химическо оръжие, а друг- не? Вътрешните проблеми и състояние на Сирия си е нейна грижа и никой няма право да се меси и навира гагата там.В Сирия има химическо оръжие, колкото имаше в Ирак. От цветущи и силни икономики, краварите превърнаха Ирак и Либия в мизерстващи държави с унищожена икономика, инфраструктура, пазари и така нататък. Там, където цареше богатство, лукс и просперитет благодарение на САЩ сега царят беднотия, мизерия, глад, вътрешни конфликти, хаос и нищета. Това е демокрация по американски. Много ми е смешна Рижавата Хризантема- умопобъркан джендър с изкуствено чейне и жълта сламена перука...Тоя мизерни вади нож на умрялото куче Сирия...Ха-ха...Абе, защо попбрканякът не удари Северна Корея с няколко ракети Томахоук, за да види какво ще му се случи в следващите 24 часа? ФАЩ ще бъде само лош спомен...Палячо...

Aбдал Mангофари !!!!!!!!!!!!!!

Този "Съсел" не чете ли коментарите по "шедьоврите", които ръси ... ще да е голям Гьонсурат, като продължава с тези "мисловни изпражнения". Като е толкова загрижен за Сирия, що не отиде там ... Кретен.

А, дали е логично в суверенна държава, американци да раздават правосъдие? Дали е логично в суверенна държава, американски военни да хвърлят бомби? Дали е логично в суверенна държава, американци, да решават кой да е президент?.... О,ооо, забравих! Щом американците, извършват тези неща, не е терориъм, а е демокрация. А действията се наричат демократизиране на страната. Така се демократизираха Либия, Ирак,Югославия и още много други държави по света, които си живееха спокойно и не им пукаше за американски и еврипейски ценности.

За чий грездей публикуват мнението на тоя платен плазмодий!?

Ал го фанах е проводник на ислямизма.Защо господина не отиде да се бие в Сирия ,а чака други да свършат работата,но това е присъщо за арабелите ,защо ли питам.

Добре го е казал. ИД е основен съюзник на Асад и Русия.

Буш и компания ги създадоха...

Какъв е този, от няколко дни пускат статии с негови "мъдри" съждения. С какво е заслужил толкова внимание?

Нещо те бърка ли, че му пускат мъдрите съждения? Сигурно щото преди беше бесепар и русофил, а сега "съжденията" му се разминават с продажната ви русофилистична линия:) Ренегатче си е момчето, но ме кефи как ви бърка отзад :)))

Знаем, че п...ли кати теб се кефят от бъркането отзад, няма нужда да се хвалиш.

Джулия

Знаеш ли, че си завършен иди*т "хехе". И естествено циничен. Май на теб ти е бръкнато яко отвсякъде, инак не виждам защо ще се пениш чак толкова.