17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най доброто е избори,никакво друго правителство на ПП.Изпокараха се с всички,задлъжняхме,реформи никакви,инфлация най голяма в ЕС,по голяма от инфлацията в самата Украйна.Заплати не стигащи за нормален живот,да не говорим за пенсионерите.Тези от Харвард са решили да реализират това което са ги учили на гърба на БГ.Но това не е политика за българския народ.Никаква власт по вече.

Нидалчо, правиш ли разлика между това да успее кабинет и да състави кабинет? Май не , защото ако успее кабинета то значи , че всичко е много добре и няма да е за кратко.Ако не успее си отива.

връчен мандат ...

Педал нагъзари с платени с рубли опорки. Арменски амбреаж.

Така да сме наясно: Досега доказан педераст за премиер не сме имали ( може би Ф. Димитров) сега обаче може и да имаме. Освен това Спецов може да стане първа дама. А честито и със здраве да си ги дундуркате

пророкува този човек напоследък! Така е, когато слуша жена си - Маг Мадлен! Мъже, слушайте какво ви говорят звездите и жените з на тнях ще им мине, а вие ще си живеете рахат.

Това е правителството на Петко Василев

Мерси на дир.ру че ни сподели мнението на поредния платен гербераст !

няма да успеят, точно василев всеки ден брои колко още им трябват от ИТН, мисля дори че някои от БСП ще гласуват против

Трябва да се изчете приказката до края: щом съм писал за пакостниците Макс и Мориц и не ви е още ясно, че и дваматс са еднакеи по форма и съдържание, то трябва да изтърпите и следвсщата глава. Ско сте разумни, ще затеорите книгата дорук.

Човек,заради когото правителството падна,след внесен вот на недоверие за провал във финансовата политика,човек съден за кражби,и съгласил се на споразумение,за да-не влезе на топло,-съден в Англия и Дания-човек крещейки истерично от трибуната към всички нас-българите-Да го духате!!!!!-човек вкарал страната в огромни дългове-10 милиарда-а дали е точна сумата??????Изобщо-трябва ли ни такъв?????

Герберски амбреаж

Гледам, че някакви деца протестират против нов кабинет и онзи ненормалния разпопения поп...ТЕЗИ, ДОКАРАЛИ ТЕЗИ ДЕЦА НА ПРОТЕСТ СА ЗА ЗАТВОРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И Е КРАЙНО ВРЕМЕ НЯКОЙ ДА БЪДЕ ВКАРАН В ЗАТВОРА ЗА ТАКОВА НЕЩО. ДАЛИ СА ИМ ПО 5 ЛЕВА И СА ГИ ДОКАРАЛИ....НЕ ПО 5, ПО 100ЛВ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВАТ ЗА ТЕЗИ НЕЩА, И НЕ НА ДЕЦА, А ХОРА НАД 20 ГОДИНИ....

...абе кратко да е, ама да свалят каскета да вкарат бб в затвора ще е достатъчо..

Петков и Василев са едно и също нещо. Досега реално Василев управляваше в сянка

Няма да успее! Кирча и Кокорча, заедно с Бойко — в ареста! Всички сте едни и същи изедници, мошенници и лъжчи! Позор! Вън!

Експерта НИДАЛ - че не е ДАЛ е ясно , но доста е взел сирийския комсомолец , отгледан от БКП!