17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир бг, като не ми даваш през компа да пиша, щото си ми засякал айпипи-то през тела няма да ти се получи. Та, исках да кажа на човека по-долу: Човече, кой води вече войни с пешаци? Освен диваците в Азия. Пращат ни по една ракетка към АЕЦ-а, Нефтохима, летищата и др. И сме до там. Знаеш ли колко хора при обявяване на мобилизация и са минали границата, докато мигнеш. Няма вече желаещи да си дават живота и децата си за скапана държава. И това бленувано военно обучение на нивата ли ще се провежда, защото то военни бази/сгради/казарми не останаха.

Като пратят ракетка по Нефтохим/ АЕЦ/ летищата и т.н. та какво? Нали трябва да влезе жива сила да наложи управление в завладяната територия. Или викаш управление ще се наложи отдалечено, по Интернет? Не ги разбираш момиче тези работи!. Не ги разбираш Едно време са казвали, че след като има танкове, пешаците са щели да станат излишни. Много бързо са разбрали, че това не е вярно. Където и да е, каквото и оръжие да използваш, ако искаш да завладее една територия, там трябва да минат и мотострелковаците. Това за избягалите през границата..... Няма да го коментирам. Това е въпрос на личен избор и на държавна политика. По време на война действат военни закони. Те са доста по-строти от цивилните. И само за пример: миналата година, през март, когато обявиха извънредното положение, видя ли колко бързо направиха пропускателна пунктове на входовете и изходите на големите населени места? Защо си мислиш, че при обявено военно положение, това няма да се повтори с по-голяма строгост? Мислиш, че е трудно да затворят границите? В момента, в който обявят всеобща мобилизация и смятай границите за затворени. Дори още няма да си успяла да си събереш най-важните документи и вече няма да можеш да напуснеш населеното си място. А, и още нещо... .. като обявят всеобща мобилизация, никой няма да те пита дали си съгласна да дадеш синът си да ходи да се бие. Ако не го пратиш - военен съд, разстрел. Ти избираш.

Увлече се. Няма вече разстрел. Провери в НК. Бедата е, че сме натовско пушечно месо. Хубавото е, че който не иска да се бие за местната мафия, подчинена на световната сатанинска мафия, няма да се бие. Няма достатъчно съдии, за да осъдят всички отказали да умират за натовските генерали и техните началници сатанисти. Няма толкова затвори, които да поберат наемната ни придатъчна на нато армия.

и препирайки се в стил " Той е дебел! Той не е дебел", едва ли знаем какви опасности са надвиснала над страната ни. Кои са реалните ни военни противници, кои не са..... До сега не съм чул никой министър председател или президент на коя да е партия да говори за агресивна, нападателна военна политика спрямо кой да е от съседите ни. За да бъдем агресори, или ние да сме инициатори на военни действия ни трябва многочислени армия, добре подготвена и добре въоръжена. Дали имаме такава в момента? От друга страна, не можем да повтаряме мантрата " ние сме малка страна и не можем да се изправим срещу многократно по-многочилена армия, затова няма смисъл да имаме армия. Според мен, в мирно време гръбнакът на армията трябва да бъде от платени войници. Това напълно кореспондира с миролюбивата политика водена от държавата. Смятам, обаче, че хората извън армията трябва да имат основни понятия и познания по военно дело. Моето мнение е, че няколко месечен курс (2, 3 или повече месеци) във военна обстановка би научила младежите да използват лично оръжие (пистолет, автомат) или по-голямо такова ( оръдие, кракетна остановка) при евентуални.бойни действия на наша територия. Би научила младежите на тактика, на неща, които им били били полезни в едни такива условия. Една такова обучение най-малкото би спасило живота на много младежи при евентуална война на наша територия. Да! Никой не иска война! Войната е гадно, лошо нещо, но все пак трябва да имаме едно на ум. Съвсем хипотетично: ако бъдем нападнати, правителството ще обяви.мобилизация. Ще бъдем призовани да защитим територията си. Кажете ми ще оставим ли домовете си, територията си на противника? Няма ли да искаме да защитим семействата си, родителите си, децата си? Отделно, на това обучение младежите ще се запозная и как се действа при промишлени аварии или природни катаклизми. Моето лично мнение е, че един такъв интензивен курс по военно дело е необходим. Не мога да кажа точно колко трябва да продължи ( според мен месец е недостатъчно но година вече е много). Ако държавата има финансовият ресурс да обезпечи всичко свързано с провеждането на едно такова обучение имам предвид настаняване, учебни помагала, материална.база, техниката, боеприпаси- всичко, което е необходимо за обучение в съвременните условия, то мисля, че трябва да бъде направено. Аз лично, дълбоко се надявам никога да не се налага на младежите да използват знанията и уменията придобити в едно такова обучение. Никога. Нито в гражданска авария или природно бедствие, нито във военни действия. Поздрави на всички!

С тлъсти клавиатурни задници които са чалгаджии и над 30% педали каква казарма ще правите?

никога не била желана от младите.Цитирам последната глупост : "Военната служба допринася изключително много за възпитанието на младежите" Аз съм бил редовен наборник и като такъв съм свидетел на какво ме възпита армията. Възпита ме на омраза към всичко свързано с военната служба и най-вече към порядките в казармата.Смазване на човешката личност съпроводено с извращения и затъпяване. Офицерите,старшините ,сержантите в повечето случаи бяха хора ,за които казармата беше решение да оцелеят без много усилия с висока заплата и стаж за висока пенсия. Получаваха всички екстри за сметка на цивилните.На България такава казарма не е нужна. НЕ! на наборната военна служба, ДА ! на наемната армия .

Не си мислете, че ако промените армията от наборна на наемна, ще получите армия изобщо. Ситуацията се илюстрира блестящо с оня цинизъм за бардака и смяната му - редниците ще получат възможност за лека служба, високи заплати и ранна пенсия. И армията не е единствената институция, която нашенците обръщат в пансион

Докато сме в нато нямаме нужда от наборна армия, защото наборна армия означава повече пушечно месо за натовските високопоставени слуги на световната сатанинска мафия. Няма смисъл да се заблуждаваме, че една отлично въоръжена, отлично обучена и с висок морален дух българска армия може да защити Р. България от отлично въоръжената, отлично обучената и с висок морален дух турска армия. нАТО няма никога да воюва срещу Турция, за да защити териториалната цялост на България. Защото Турция е нАТО, а нАТО е Турция в Югоизточна Европа. Ако имаме силна наборна армия, тя ще бъде на подчинение на нАТО (Турция) по същия начин, както сега е подчинена и ибрикчийската ни армия от наемни ибрикчии на нАТО (на турските аги). Турция (нАТО) знае и в най-малки подробности всички военни тайни на ибрикчийската ни на Турция (нАТО) армия. От наборна армия - отлично въоръжена, отлично обучена и с висок морален дух, за защита на своето Отечество и на българския народ, има смисъл само и единствено ако България е извън подчинението на нАТО, като независима и неутрална държава, такава, каквато е Швеция, например. България може да бъде такава независима и неутрална държава, но първо, трябва да излезе от нАТО. Второ, трябва да сключи мирни договори със съседните държави, гарантирани от Русия и Китай. САЩ отива в канализацията през 2024 г. или Тръмп ще се върне на власт, за да направи от САЩ нормална държава. Тръмп не е победен!

Хапчетата ?

Извън нАТО и с двата крака трябва да бъдем, ако искаме да имаме Българска армия, а не български теляшки придатък към кирливата международна военно-политико-търговска корпорация нАТО. нАТО обслужва световната финансово-корпоративна и сатанинска олигархия. Не е нормално българи да умират за запазване на заграбените от сатанинската световна мафия богатства на народите. Богатствата, с които световните сатанисти поробват човечеството и упражняват геноцид над него, чрез стартираната биологична война с лабораторния вирус SARS COV-2. Централата на сатанистите е в САЩ, а в Бостън е църквата на Луцифер, издигната от черния папа и довереник на дявола - масонът Алберт Пайк, наставник на нашия Съби-Сава-Георги Стойков Попович (Раковски).

Докато сме в НАТО изобщо нямаме нужда от армия, понеже американците ще гледат на нея като инструмент за вадене на техни горещи картофи. Поляците като обраха куршумите в Ирак сега имат ли петролни концесии? Защитени ли са им интересите в Украйна?

Ротии и батереии равниииис.! Мирно! Запооооо Чест!

За големия защитник на съветска България. Хайде да видим-дотука освен високопарни приказки и пълни глупости не си написал абсолютно нищо. Зададох ти конкретен въпрос-какво си направил по време на военната си служба за народа на България? Армията беше тази която застрелваш е хората опитващи се да избягат от комунизма в България. Точно такива като тебе са го правили. Това ли си направил ти за народа на България? Строителни войски и не само строяха вилите на другарите. Там където аз съм сложил такива като тебе не само не ги допускаха Ами не си го и чувал. Тая цялата наборна армия можеше да бъде унищожена в рамките на няколко часа. И това се знаеше. Какво ще направиш с тъпия калашник, дето си изстрелял 20 патрона за цяла година срещу професионален войник, когото дори няма да го видиш откъде идва. Ще сваляш дронове с калашника може би? Ти си просто един бивш фатмак, който не става за нищо друго освен да носи фуражка и да тормози всички около себе си. Виждал съм изключително много такива. Обаче с огромното само мнение че върши нещо за доброто на България. Останал сам и озлобен поради простата причина че цялото му семейство е избягало отдавна. Такива като тебе, получаваха припадък на плаца,когато минавахме през поделенията и не само че не им изпълнявахме заповедите а и нямаха представа какви сме. Стария ми взвод, навремето,можеше да унищожи което и да е от тия наборни поделения без дори да се изпоти.

И къде имаше дронове навремето? Откога ги има тия дронове?

Са се Били и с копия и лъкове. изпращали се огромни армии дето са се строява ли едни срещу други в стройни редици и са стреляли едни срещу други. Тогава е бил важен единствено броя на войниците които ще изкараш. Сега живеем в друго време и наборната армия е отживелица. Нещо против ли имаш? Колкото до останалото-нещо против имаш факта че армията на съветска България за стрелваше бегълците по границата? Обикновено младежи. Или това че войници стояха Вили на другарите и на началниците си? Това, че норматива беше 100 патрона за година? За обикновените войници?

Специално си еничарин и хвалипъцко. Специално си пенсиониран военнен клетвопрестъпник. Специално си специален паразит. Специално си или си бил на Аванс-Пенсия-Заплата (АПЗ) на държавна служба, като пенсиониран военен клетвопрестъпник и не си плащал никакви данъци на Държавата. Специално си надут кърлеж и натовски ибрикчия.

Аз реших че говоря с възрастен човек. А ти току що показа че си просто едно хлапе дето пише простотии. Ти си едно хлапенце на 18 20 години което току-що се само издаде поради липсата си на интелект. Използвайки думички, които са характерни само и единствено за интернет троловете. Хлапенце, частите в които аз съм бил официално не съществуваха. Дори не се водеха към армията. И не не съм пенсиониран военен-такива като нас не правеше кариера в армията. И съм направил много повече за тая държава отколкото ти някога ще направиш. Хайде сега направи си скрийншот че вземи си хонорара и се разкарай от тук.

Като го чета е възрастен при това с обострена деменция :))(

В спечасти за педали ли си бил?

До: 2021-05-06 22:38:09 Специално си със пециално промит мозък (нерегистриран) Затова е толкова тъп и арогантен еничарин.

професионален войник се взима за да трепе без да мисли. Наборниците имат известни скрупули защото знаят, че от другата страна на цевта може да е някой от техните, приятел, приятел на приятеля, някой познат, неща за които професионалистът изобщо не мисли. И затова се вземат професионалисти. Подготовката е въпрос на желание, включително и от офицерите, което беше главния недостатък на армията

Бил съм в казарма и съм се клел .. но не на тази държава и това управление, камо ли за някакви си НАТО-вци !!! Никога няма да допусна синовете ми да служат в войска в услуга на НАТО / не ми разправяйте, че това е в полза на България /, ще мигрира половината население ако се опитат да въвеждат казарма :) А пък ако очакват някой да воюва за тях, камоли за НАТО най-вероятно ще трябва сами да си воюват :) Нормалните хора воюват за семейство, за държава, за идеали ... никой няма да си мръдне пръста да воюва за тия мекерета. Много по вероятно е да стане преврат с такива войници като мен :)

То, ако населението мигрира, това ще бъде с еднопосочен билет. Без връщане назад! Щото държавата след това няма се казва България, а примерно Турция или Сърбия или нещо друго. ВТОРО. КАТО ЕМИГРИРАТ твоите синове на запад, за да не служат тук на НАТО, те фактически пак в натовски държави отиват. И на практика отиват точно на НАТО да служат независимо дали в армията или на друга работа там.

Решихме проблемите с парите за здравеопазване, образование, пенсии и т.н. и ни останаха 30-40 милиарда евро, които се чудим как да хвърлим на вятъра? Затова ще връщаме примитивната наборна армия от времето на НРБ заради фантазиите на разни носталгиращи по завинаги отминалите времена глупаци? Военна служба за по-малко от 2 години при сегашните изисквания даже към обикновения пехотеинец е загуба на време и пари и за войника, и за държавата. Изискванията към новобранцита са такива, че тези които са годни, са и достатъчно умни да се изнесат от държавата незабавно и да се реализират в чужбина без особени проблеми.

Разбрахме! Армията на НРБ била примитивна. А царство България имаше ли наборна армия или нямаше? Теб питам.

Злите езици твърдят , че и при Аспарух е имало наборна армия само където не всички са били набори !

Тц , инрикчията го слага в мъжки задници , респективно в тоя на султана и затова казват , че ибрикчията стои зад султана . Аз предпочитам жени тавариш .

с тия телефони се пръкват сал меки китки и еко пацефисти барем да върнат гранични войски и гусевето та с нещо да са полезни.

България не трябва да има наборна армия. Така по-лесно ще се възстанови Османската империя-2. Българите много ще спечелят от което.

И като се събуди двама чичковци с бели престилки ти оправят ризката ?

Не. Като се събудих гледам двама манафи те оправят. Единият отзад, другият отпред. А ти правиш на единия сви-ки. Той беше обрязан.

И го гледаш в огледалото ?

Гледах го всякак. А този на когото ти правеше сви-ки беше циганин и това страхотно те кефеше. Наистина циганина беше много надарен.

Искаш да кажеш че не си имал възможност да го видиш в огледалото щото яко са те напънали , но майла ти Гошо го е снимала на VHS и ти го е пуснала последствие ? Фетиш към цигански паламарки си имаш от съвсем малък ?

Парадоксално е, че всички жени над 45г. са стреляли с "Калашник", а мъжете под 40г. - не са го и виждали.

От военните по-големи тъпанари няма.

Павел.

Баща ти ми е адаш ли зайчик ?

Баща му също беше Павел. От тъп Павел - тъп син Павел.

Неговият ли имаш предвид или си ми адаш?

СПЕЦИАЛНО ЗА павелчо педерасчето ибано. ббаахаха НАВЕКИ В ИСТОРИЯТА Ръце, които не са годни да носят оръжие, са годни само за вериги Гергьовден – ден на българската военна храброст РЕДАКТОР: ИЛИАНА ИВАНОВА, "ИЗГУБЕНАТА БЪЛГАРИЯ" / 6 МАЙ 2021 / 20:13     784 ПРОЧИТА     3 КОМЕНТАРА

МилоМи ковоидиотче , оръжията са за късопишковци които си мислят , че така им порастват поне в тяхното си болно съзнание ! Иначе по задължение съм държал оръжия от типа калашник , макаров и съм управлявал установки Стрела 10 , СМК и МТЛБ докато теб са те опрашвали в кеча :)

Да има и мене кой да ме подържи?!

Ами ковоидиодчето не спира да парадира , че обичал да го държи , възползвай се :)

Тя и майка ти искаше ма многу грозна .....

Военните клетвопрестъпници предадоха народа на НР България на новата буржоазия, начело със световната капиталистическа и сатанинска мафия, с тяхното оръдие на международния терор в Европа - нАТО.. Днес военните служат не на Р. България, а на оръдието на световните сатанисти (световните сатанисти са тези, които запуснаха лабораторния вирус SARS COV-2) - военно-политико-търговската международна корпорация нАТО с основен пакет на акциите в ръцете на сатанистите от САЩ. Нищо чудно, че няма желаещи за теляци и ибрикчии на убийците от нАТО.

Ясно е как е служил на "народа на НРБ" човек, способен да напише подобни глупости. Затова и вече няма НРБ.

Ти АПЗ ли си, че се засягаш? Аванс-пенсия-заплата на клетвопрестъпник. Аванс-пенсия-заплата на клетвопрестъпник. Аванс-пенсия заплата на клетвопрестъпник.... Без никакви данъци!!! Къде беше през зимата и пролетта на 1990 г., когато военните клетвопрестъпници, начело с военен клетвопрестъпник №1 армейски генерал Добри Джуров предадоха НР България на някаква "кръгла маса" с новоназначени капиталисти (СДС+елита на БКП) извършиха конституционния преврат, като си присвоиха правата на Велико народно събрание и отмениха част от Конституцията?

Аз съм наемник на рептилоидите и ZOG, чиято цел е да чипира българския народ. Като някой нямат естествен интелект поне да им сложим изкуствен. :)

....Територия...стига!

Че си АПЗ и мизерен боклук на служба на чорбаджийте, разбрахме! Да не си забравиш ибрика на страницата на сайта!

Как по-точно си сложил на народа на България? Като си бил в казармата или като си бил военен какво си направил за народа на България? Застрелвал си бегълците по границата може би? Или си строил вилите на другарите?

От въпроса ти личи, че анти-народната пропаганда ти е промила бедното мозъче и освен да правиш свирки на работодателите си, друго не може да си представиш. Всички наборни войници, матроси, (а на свръхсрочна служба старшини и офицери) преди 1990 г. служихме на Народа на Народната република България, а не на сегашната територия на олигарсите на местната мафия, управлявана от европейската и световната мафии. Затова, до 1990 г. в НР България имаше ВЯРА В ДЪРЖАВАТА имаше СИЛНА АРМИЯ - НАЙ СИЛНАТА АРМИЯ НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ - готова да защити БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ. След като НР България беше предадена от военните клетвопрестъпници, през 1990 г., които си наведоха главите между краката и си свалиха гаците, за да се надупят на запада, за едната служба и от страх пред смъртта, пътища колкото щеш. Кой на кого е строил ти знаеш. Аз съм служил на Народа си в края на 70-те години на 20-и век.

3 месечно военно обучение е достатъчно за тези, които не искат да се занимават професионално. Военното обучение е като училище. Имаш часове сутрин и следобяд. Вторник имаш цял ден учение (полоси, ориентиране, тактика….), четвъртък имаш стрелби - калашник, Макаров, каквото друго има на снаряжение. Все пак не всички са с мераци да стават командоси. Аз, като минал през казарма, ви казвам, че там не се става мъж. Става се скатавка и тарикат.

Привърженик на да фурната служба и човек който никога не е служил. До последно зърната беше място, където да се упражнява тормоз. Наистина ли си мислите, че човек до вчера пращам да мия тоалетните с четка за зъби, при един конфликт ще застане рамо до рамо с мъчителите си и ще ги брани? Иначе, насила събрани младежи най-безполезното нещо във военни действия. 1 професионален войник е десетки пъти по-подготвен и полезен на пълното поле, отколкото цяла рота насилствено събрани войници. В съвременните бойни действия, наборния войник върши работа единствено за поредната унищожена бройка. Неслучайно, навсякъде по света се изграждат професионални армии, съставени от доброволци.

3Д очила за всички новопостъпили в казармата да се учат да карат самолети и да управляват военни кораби

Нали това казвам бе, глупако недоразбрал, а ти ме питаш дали дъската ми хлопа? На вас ви хлопат дъските привържениците на наборната служба! Че сте изпаднали типове, които нищо не сте научили в тая мизерна институция. Освен да бръснете Ботев и други войнишки простотии. Е, може и други неща да сте бръснели, ама не ми е удобно да го казвам. А на тоя идиот, който казваше, че и момичетата трябва да служат, аз искам да кажа на майка му, че изобщо не трябваше да го ражда. Малко повече уважение към женския пол, защото иначе мястото ви е на бунището!

"Малко повече уважение към женския пол, защото иначе мястото ви е на бунището! " А вие малко повече уважение към мъжкия пол. Това беше реплика към една крава, която искаше да вкара всички мъже в казармата под претекст да станели мъже. Коя е тя да обяснява как се става мъж. Така че и отговориха (напъолно заслужено) да не се обажда много, щото военна повинност само за мъжете няма да мине през 2021

Колко милиарда имаме излишни за нови казарми , щото старите беха зае*ани ... Нови оръжия за всички новобранци ... Танкове техника снаряди за учения ???

И при един военен конфликт как ще съберем войската, като младите са по чужбина? Как ще мобилизираме тези които останаха тук да се бият за Родината, като същата тази Родина пет пари не дава за тях? Щото цялата работа е да се намерят глупаци да защитават имотите на олигарсите, пък самите олигарси заедно с тяхните синчета първи ще се скрият .

Е, то ако някой дойде тук в бегето, няма да пострадат само имотите на олигарсите. Ще пострада и твоят имот. Тъй както през 1943-44 година в София пострадаха имотите на почти всички хора, независимо богати или бедни са били.

Е как ще въведат задължителна казарма като имаме свободно придвижване из Европа? Ще караме европейците да ловят донаборници из Европа ли? Как пък някой завършил в Германия ще се юрне да се връща в татковината да влиза в казарма! Няма как да стане и цялото ЕС е така. НАТО може само да подържа наемна армия за показни учения и перчене с каски и салтанати. Но ако стане една сериозна и продължителна война няма да има кой да служи.

Щото предпочитат да се епилират и маникюр да си правят а някои и да се фръцкат...едно време и през соца бяха по мъже

Една такава като теб ни обслужваше в кемафската школа в Лом срещу два лева , да не си била ти и да те е налегнало нега по отминали години ?

тебе са та обслужвали у манафската школа. ббаахаха

Как теб ли ? Е , на са :)

Всеки който иска да става войник ! Имаме си достатъчно добра армия !Според мен задължителна казарма не е необходима ...

Май ти се духа в интернационален мащаб. Тръпнеш ли в очакване.

Ти сега не спираш да духаш и асоциираш ?

Задължително губене на време 2 години... що пък някой трябва да бъде вкаран в казарма само щото е навършил 18 .. Нали Нато ни пази ?

Си педал

За такива думи се вкарва в дисципа редник

Задника ти кой ще пази?

От кого ? Някаква въображаема заплаха ли има ? От извънземни ?

От какво да пази ? В днешно време една бомба затрива цяла нация.

На война с автоматизирани роботи и хвърчащи ракети със снаряд от космоса вие ще пускате хора с пушки ?

Е в Ирак и Афганистан роботи ли воюват? Тогава какви войници изтегля оттам байдън?

Тук е пълно с отвратителни тъпанари........едните искат задължителна служба за момчета, но други искат и за момичета. Я ми се махайте от главата, че ще ви вземат мръсните дяволи! Една еврейка се освободи от военна служба (две години за момичета), защото се покръсти и прие тяхната ортодоксална религия–даваха за този случай по телевизията. Направи тази стъпка само и само да се отърве от казармата. Не искам да ви чета простотиите на някакви изпаднали типове, които веднага ще зацъкат минуси. Няма да ви стъпя в мизерната дупка наречена казарма, но съм сигурна,че няма да се стигне дотам–особено за момичетата. Продължавайте да си фъфляте и да си вярвате–също като тоя дебелия Каракачанов.

Абе вие нормални ли сте,внуците да са ви ,,пушечно месо,,дядовците ни оставиха кости по комшийте,а сега внуцие няма да си ги дадеме.Вие сте шизо ,просто изроди за власт и пари

Ти пък за какво се обаждаш? В мъжка баня женски теляк! Кой те кара да ходиш в казарма и кога е имало казарма за вас?

Истински Свободни!

И на старите не ни се ходи. Били сме там - не е хубаво.

Абе, важното е да бръснеш портрета на Ботев и да мериш коригира с клечка за зъби, иначе няма да станеш мъж! Правилно каза веднъж злобния съсед от партера на оялия се полковник-комунист и доносник, дето си построи незаконно мансарда: "Когато Господ е раздавал акъл на хората, военните са били на учение!" Злобата беше, всички съкооператори му бяха криви за нещо, но в това беше напълно прав.

*коридора, а не коригира

Да, кьопавите смотаняци ги карахме с клечка да мерят коридора. Истина е. С всеки смотаняк така правехме. Понякога и здраяв пердах му хвърляхме. Абе, смотаняк! какво да ги коментирам. Според човека и посрещането.

А ако знаеш на колко отворени като теб ефрейторчета съм избил зъбките в казармата .... Още в кемафската школа в Лом пребих двама от Кресна , последствие в 9та танкова нямах стари до края по същата причина късо пишковецо !

Гергьовден е ден на армейците и е най-мъжкият празник. Защото всеки истински мъж, поне веднъж в живота си е забивал копието си в някоя ламя. Ама в днешно време, доста от т.нар. мъже, си забиват копието в змей. Таа, от такива са коментарите против военната служба...

гейпедерастия и казарма.хахахаха

И как "Военната служба допринася изключително много за възпитанието на младежите" ? Привиква ги към това да бъдат чехльовци и да изпълняват безропотно командите на всеки дебил с нашивка или звезда ? Респективно последствие в живота ще им е по-лесно да стоят хванати за палците ? Казармата е единствено безсмислено загубено време ! Който си го влече да си ходи по желание , но да бъде задължителна , при това в едни от най-добрите години на човек , е тотална глупост !!!

И точно затова същите легльовци като почнат работата само се оплакват , че било като е казарма ! Да не говорим , че идват на работа брадсясали , смачкани и т.н. ! Миришещи на алкохол !

В смисъл лигльовците които са на мнение , че единствено казармата може да ги направи мъже ? Ако някой си мисли , че баш казармата ще го направи мъж , то е хубаво да ходи и да си смени пола овреме ! Друг е въпроса , че като няма dress-code за съответното работно място , можеш да си ходиш както искаш , това рефлектира единствено върху теб !

Искаш да кажеш, че като съм ходил в казармата съм започнал да се бръсна по-често ли? Това е култура, която се придобива първите седем години. Кретените в казармата нищо не са ме научили. Работата ми е такава, че общувам с полковници и подполковници, тези хора името си не могат да кажат.

павелчо на тебе за турския паркинг ге ти тряба никакъв dress-code. главното в твоята работа е да нямаш дрисък. ббаахаха

МилиМо ковоидиотче това какво е за теб турският паркинг си е лично твой проблем и асоциациите с твоята си работа съпътствана с дрисък също ! Да си мислиш , че и при други е така само показва колко е ограничена амебата в кратуната ти и не вижда по-далеч от собственият ти жалък животец на мекотело :)

знаем, знаем че павелчо обича да му влиза твърдотелото, та затова квичи като свиня на селски мегдан. павелчо, тъп си като на пулето майка му. ти и такива тъпанарчета като тебе си мислите че нато и ес в случай на военен конфликт ще ви спасяват разпраните гъзлярници много се лъжете. тъпо матрял беше казал някой от властоимащите. ббаахаха

Пак си седнало пред огледалото ковоидиотче и си асоциираш ? Сефте :)))

Ами това е армия, войска, където се изпълняват команди и заповеди. Това не е публичния дом, където кой е отгоре, кой е отдолу не става ясно.

Обичаш да те командват ? В къщи жена ти кара ли те да правиш лицеви като не слушаш или имаш мъж ?

Ти правиш ли някаква разлика между армията и домашната обстановка? Или за теб няма разлика? В казармата трябва да си като у вас. И офицерите трябва да изпълняват прищевките ти като жена ти. Да ти носят кафето в леглото, да питат какво искаш за обяд и прочее. Тази опера в коя западна държава с армия си я гледал?

Точно по тая причина казармата трябва да е по желание а не по задължение ! На тия като теб дето фетиша им е bdsm с празнотиквеници да си ходят , кой няма такива фетиши да не ходи и така !

Трудно ще е на нашите джендър-политици да убедят младото джендър поколение в кауза като дълг и чест към родината. Преди няколко десетилетия ако някой младеж не беше ходил в казарма това беше джендърско петно върху него и роднините му(т.е. за нищо не става) Много популярен беше и израза че-не си истински мъж ако не си ходил в казарма.

А го казвахме защото, на нас ни е било гадно и трябва и на тебе да ти е гадно.

На неходилите в казарма се гледаше с лошо око от приятелки и родата им. Често не можеха да се оженят. Гледаха ги като изкопаеми. Като прокажени.

Това в коя мангалска махала така ?

Това в мангалската махала Република България от 70-те и 80-те години.

Това обаче според теб и група съвеЦки учени казваш ? Е аз съм бил в казармата през осемдесетте и само дивите селтъци от най-незнайните маали имаха такива проблеми като твоите .

Ако само заради казармата си станал мъж, ясно какъв мъж си.

Повтаряш като папагал заучени пропагандни штампи. Дете години в казармата бяха загубени от живота на всеки влязал в казармата. Защото е българската казарма всичко беше "науж", а единственото за което се следеше в казармата беше българския войницк да бъде перманентно гладен и перманентно заспал. И при това в добрите поделения. В немалко поделения ако станеше война не беше ясно кого първи ще гръмне войникът - врагът или някой от "своите"

Ами то, ако гръмне някой от своите, имаше военен съд и разстрел по бързата процедура за това деяние. Не оставяха някой да си буйства и беснее. Убиваш, убиват те. Нещо не ти харесва?

Фен си на баба ти цола драгойчева и величаеш използваните от нея изрази ?

това е Свободата по време на Демокрация! открийте разликите!!

Троляци от всякакви бои, никой никого няма да пита ако започне конфликт и поискат от нас армия. Ще мобилизират и щерките ви ако няма достатъчно налични мъже. Молете се да не дойде скоро денят Х.

Ти се моли по-често чичковците с бели престилки да ти оправят ризката , че така ти се развързват ръкавите и пишеш глупости !

Въпросът е, срещу кого ще стрелят.

Срещу дронове, балистични ракети... Пълен крах и провал на образователната система е това. Толкова ли няма начетени и подготвени кадри? В 21-ви век ще те пращат в казарма, вместо да говорят за технологии и как да ги прилагаме..

Бил съмн година в казармата и на никой не го пожелавам. Колко майки изгубиха синовете си заради инциденти или убийства. Всичко се замита под масата.

Как пък не, ей сега ще грабвам мешката и отлитам да браня родината в Афганистан и Ирак! Който има мерак нека да им служи на НАТО вците! На мен ще ми хванете цървулите!

Какво значи нежелание? Аз да не съм служил с желание? Идва му реда и го прибират в казармата да служи, това е.

Да де ама сега си грабвам лаптопа и изчезвам из Европата, който е балък нека служи! Аз ще браня родината във Фейса!

Ама то, ако се стигне до бранене на родината с оръжие и ти избягаш в Европата, може и с еднопосочен билет да бъде. Защо смяташ, че сетне ще те приемем обратно. За голям тарикат ли се смяташ? Да не се стига дотам, но може и закон за бегълците да се въведе.

Една забрана за излизане зад граница до като не изкараш казарма и си готов новобранец.

Ти си тъпа и безволева рашка подлога , та за теб нормално ! И в кой кеч служи зайчик ?

иска Вашите деца, планувани са много войни в полза на Глобалните-Юдеи-Семит-Банкери!

патакламата, всички мъже до 55г. ( примерно) няма да бъдат мобилизирани? Без значение дали си бил в казармата или не, всеки мъж, ще бъде.мобилизиран. А по време на война започват да действат военни закони, които са доста по-строги от цивилните такива. За дезертьорство, предателство, неизпълнение на заповед...... наказанията са доста строги, дори разстрел.

Четейки коментарите, човек ще си помисли, че основният мотив за връщането на казармата не е с цел подобряване на военната подготовка на българите, а за да се натрият носовете на младите от тези, които са я посещавали. Дано не е така наистина...

Прави се всичко възможно от тролове свързани с агентурата на някои балкански държави, България да бъде разтурена и унищожена като държава. за тази цел те провеждат различни кампании в сайтовете, с идеята държавата ни да бъде дестабилизирана, колкото може повече. Всякаква идея да се възстанови българската държавност се посреща от тези тролове със страхотен вой и скърцане със зъби. Щото това не се харесва на балканските ни комшии и съответно на платените от тях агенти и тролове. Просто държавата България трябва да бъде унищожена и да не съществува повече, това е идеята.

Каква казарма ще връщате бе, циркаджии военни? В тая скапана държава пенсионерите не могат да преживяват, а вие младите хора искате да ги правите на маймуни, както едно време. Ако бях момче никога нямаше да вляза в тая мизерна институция и по всякакъв начин щях да се освободя. Почти в цяла Европа службата е по желание–включително и в други държави САЩ, Австралия, Канада и Нова Зеландия. В Норвегия има военна служба за момчета и момичета, но винаги можеш да избираш: 6 месеца казарма или 1 година обществено полезен труд. Има една много вярна поговорка: когато Господ е раздавал акъл, военните са били на учение.

Е те за това момченцата са нежни в момента…. А липсата на самодисциплина няма да коментирам….

кой ще води войните на Юдея, като тази в Афганистан, като Белите р0бе вече не искат да мрат за чужди интереси?!

НЯМА ПРОБЛЕМ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ИМА КАЗАРМА! Ние сме в НАТО, ако се стигне до сериозен военен конфликт, турската армия ще дойде да ни пази. Толкова века го е правила. Ще го прави пак с голямо усърдие.

Хахаха а ако ни нападнат те? Македонците ли ще ни пазят?

След 3 год.казарма в Израел ти изплащат чувсвителна сума .

Жана - казармата в Израел е несравнима с нашата. Както и бюджета им за военни и разузнавателни цели

Относно повдигнатият въпрос за служба в БА. Първо службата във войската е призвание и въпрос на вътрешна необходимост. Второ БА е стожер на териториалната цялост и суверинитета на страната. Тези два фактора се градят от възпитанието в семейство, училище , общество. Какво е фактическото състояние: за глобалистите няма род и родина. Училището и обществото възпитават в глобализъм и не зачитане на семейство ,род и родина. Какво да очакваме тогава?

И сега има младежи, под командването на АЩАР ШЕРИНАН, които ще спомагат за туширане на всякакви въоръжени конфликти в момента и 7 секунди преди момента. Нима не се виждат последиците от световната биологична война COVID 19, колко е гробищно тиха?! А само Ротшилдовците да настъпят мотиката, тогава ще стане Чудото, Я! (Вулканът "Йелоустоун", чрез принудително негово изригване, ще унищожи 2/3 от САЩ, докато енергията акумулирана в акваторията на Черно море е като на буре с черен барут с капацитет да разпарчети земята само с един единствен ядрен взрив от 20 кТ ТЕ. Те т'ва е мотиката)

Преведено от английски-Ащар е името, дадено на извънземно същество или група същества, за което редица хора твърдят, че са го насочили. Контактът с НЛО Джордж Ван Тасел вероятно е първият, който твърди, че е получил съобщение на Ащар през 1952 г. Оттогава много различни твърдения за Ащар се появяват в различни контексти. Уикипедия

С минус не ще запазиш планетата.

Да защитавам държавата на мутрата и Пеевски? Да бъда командван от такива с IQ доста под точката на кипене на водата. Не, мерси. Тая счупена държава не заслужава дори месец от живота ми в който да и служа.

И НЕ ЗАБРАВЯЙ за БИЛ ГЕЙТС, който ни чипира чрез ковид ваксините. А сетне през 5 G мрежите и домашния си компютър ще контролира мозъците ви.

За съжаление, в родната казарма, не е загубено само времето в което спиш! Поне преди време беше така, сега ситуацията едва ли се е променила към по-добро, по-скоро е станало по-лошо!

Заповядали са ви да осигурите пушечно месо, взимайки младите да служат! Разликата е че аз служих на България, преди да стане член на бандитското Н*ТО!

Още преди 20 години почти изгоних сина си от България да отиде за учи в чужбина, за да не постъпва в казарма. Моят девер е с психични отклонения придобити в казармата заради сексуален тормоз и не иках детето ми да попадне в тази месомелачка на личности. Синът ми се ожени за испанка, имат 3 деца и е вицепрезидент на една испанска фирма. Ако не беше заплахата от казармата, сигурно щеше да вегетира на някое бюро в България и да се чуди на кой партиен лидер да служи.

Ха сега понеже си много "умна" майка, стой си като самотна кукувица у дома. От такива "умни майки" станахме 4-5 милиона( циганите, турците и арменците са останалите 1-2). Гледам, че българинът сериозно напира да затрие държавата си и станем като евреите преди 1945 година. Ама зверски усилия хвърля Ганьо да остане без държава. Е ще му пати главата. Аз съм на 70, не ми пука какво ще стане и коя чужда армия и държава ще дойдат тук. Няма живея 100 години.

И с какво е по различен животът на някоя жена от ело на която детето й работи в София? Щастлива съм, че детето ми не остана да бъде крепостен на непочтени хора и в името на това съм съгласна да умра като кукувица. Стига той да е свободен човек.

Обичта към родината се възпитава! Резултатите са очаквани.