Независимите депутати не звънели на бивши колеги за подкрепа на новия кабинет

ИТН са виновни за свалянето на правителството, от тях зависи и дали ще има нов, коментира независимият Иво Атанасов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като знаем Иво Атанасов колко е "качествен" не ми се мисли тези които са писали програмата на ИТН колко са качествени !

Буди доверие у вас този човек от снимката? Направи ми впечатление брифинга който дадоха ПП вчера с отцепниците. Ами отцепниците изглеждаха доста поомачкани и изобщо не изглеждаха изпълнени с ентусиазъм. Ако има други в зала....те са по-жалки и от тези. Почтеният човек напуска парламента.

Нали слушахме запис как баш независимият депутат се обади и натиска горката лелка да напусне ИТН, че и НС? Дори "едни хора" й обеща да й помогнат с написването на оставката. Предполагам морално да я подпомогант, не допускаме , че е до там неграмотна да не може едно заявление да попълни :)

ЗАЕДНО С МОЯ БРАТОВЧЕД БОБ ДИЛЪН , НАПУСАХМЕ КАВЪР НА НЕГОВАТА ЗНАМЕНИТА ПЕСЕН ... BLOWIN' IN THE WIND .. https://rutube.ru/video/ad4d0fc1182109cbe76754827d1abd2b/ .... ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ ОДАЛИСТКИ С НЕГО

Напускайте и Парламента бе,отрепки долни!!!!!!

ТОЗИ ЧОВЕК Е ЕДИН ПРЕДАТЕЛ А ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ КАКВО СЕ ПОЛАГА САМИ ДА СЕ СЕТЯТ. НЕКАДЪРНИЦИ ПРОДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

....., качествени хора в политиката не останаха, камо ли в ИТН! Тържището за политики се превърна в сметище, бунище с ужасна воня...!

А изглеждаха ли изпълнени с финикоийски знаци? При положнеие ,че цялата нация ги презира, вкл. почитателите на управляващите партии, няма как да има ентусиазъм у тях.

Проклет да е Киро!

Да бе, да. Те извънземните звънят. Лъжат, хората не искат да ги видят, това, да предадеш по 10 Хил. избиратели , е супер постъпка. Хората, ако са искали , са щели да гласуват за ПП.

Звъняли са да им услужат с чаша захар, как можахте да си помислите друго..?

"повече от три години" са заедно. ИТН е създадена през 2020 година. Този е стигнал до фазата патологичен лъжец.

Всеки ден предател!

Като има пари - куурви бол.

Мдаа, ам чи как ще звънят? Верваме ти!

Пълен боклук политическа проститутка

На секундата гласувайте закон, който излезе от парламентарната си група е аут от парламента и да няма право следващите 10 години да се кандидатира от която и да е партия. Стига вече продажници, майките си продадохте .

Има ли реално политици в България или всички са аватари на 5 мафиотски клана?! Всички са в услуга на господарите си, централно координирани в Руско, Американско и ЮК посолства. Скоро ще се добави и Китайски клан. Ако не беше бруталната икономическа криза и спекула, би били изключително забавно. Ама истински цирк. Особено как се мятат като риби на сухо.

Независими депутати? Няма такива, има гнусни ренегати! Никой, ама никой не обича продажниците, а героизирането им в момента е много жалка картинка на ситуацията в България.

Как да не са се обаждали нали им плащат

Моля, Моля. Ние не звъним! Ние си пишем в Грайндър.

ИТН са кърлежи. Ясно им е, че повече парламент няма да видят, и за това - ще държат кокала до последно!!!

Защо давате трибуна на купени депутати, които са предали своите избиратели, сменяйки боята в Парламента. Иво Атанасов да не раздава оценки кой в ИТН колко бил готин, ами да НАПУСКА моментално Парламента ако има капка достойнство. Да, ама той няма и толкова.

Тез независимите като ще дават обше пресконференция и ще действат като организация, да си направят неформална ПГ. Иначе няма логика да дават общи пресконференции.

Имам натрапчивото усещане, че голяма част от по-неизвестните депутати от ИТН са си патили солидни суми на г-н Сл. Трифонов за да станат депутати. Поведението и на т.н отцепници и на г-н Трифонов го оказва. Логиката е търговска .... ТИ СИ И ДАЛ ЦЕНА, АЗ СЪМ ТИ Я ПЛАТИ И СЕГА НЕ МОЖЕШ ДА МИ ДЪРЖИШ СМЕТКА. БИЗНЕС БАЦЕ

не звънели-вярваме им, вярваме им-като , на Кирчо и Кокорчо!

Забраната за покупка и продажба на гласове се отнася сам оза хорските гласове. Депуташките гласове, не са човешки и не попадат под юрисдикцията.

кви са тия калинки и долни политически проститутки с които ни занимавате?

Закон: Член единствен: Напускаш парламентарна група напускаш парламента.....

Не може НС да се превърне в съвет на лидерите. Защо сме им дали такава огрмона формална власт на представителите, ако всеки от тях не е личност? Репението е едно - мажоритарен вот в 1 тур.

Асен и Киро, сменят Киро и Асен.

Защото имаме пропорционална избирателна система. Явяват се на избори партии с партийна програма. Тя се осъществява от екип изпълнителна и законодателна власт. Ако имаме мажоритарна избирателна система може да е друго. Аз предпочитам първото..

НАРОДЕЕЕЕЕ….. Тези предатели им е ясно, че не могат да влязат в следващ парламент и ще са на улицата и ще трябва да се подмезват отново за власт ЗА ТОВА СА СЪГЛАСНИ НА ВСИЧКО САМО И САМО ПАРЛАМЕНТА ДА РАБОТИ И ТЕ СМУЧАТ НАРОДНА КРЪВ! КАЙ ОБИЧА ПРЕДАТЕЛИ?

тези голи охлюви са ги надиплили тези парички.

Какви независими депутати ?Как е влязьл в парламента?Влчзьл от ИТН напускай парламента и става независим!!!Нахалници

Аз не ги харесвам всичките в парламента, ама защо все се оплакват от някой. Ти ако си достатъчно кадърен как някой ще те спъне. Отиваш на избори, вземаш много депутати и наказваш. Да не се страхува някой че няма да има по-добри резултати от сега, а и тия независимите висват :) :) Кофти така, ще драпат до последно.

Гнусни предатели.

Независим си, когато си се явил сам на избори, финансирал си избирателната си кампания, обявил си изборна платформа с визия за целите ти И НЕ ЗАВИСИШ ОТ НИКАКВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА. Тук само допреди месец си бил един господин никой, който се е клел да защитава интересите на избирателите НА НЯКАКВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА, тези хора са гласували за теб, щото са те харесали В РАМКИТЕ НА ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА. Много нагло. Правилният път - като започнат идеите на политическата сила да не ти харесваш - чантичката и АУТ ОТ ТАЗИ СИЛА, КАКТО И ОТ ПАРЛАМЕНТА. ПС. Иво Атанасов ми е ОСОБЕНО ПРОТИВЕН. Устата му не спира да сипе глупости и лъжи, само и само да замаже предателството и подкупността му. Е, не става така.

Приятелю-предателю, ти си в НС, защото аз съм гласувал за програмата на ИТН, а не за теб персонално. Даже името ти не знам, защото Слави те е сложил в листата да защитаваш тази програма. Нямаш моите правомощия да подменяш вота ми! Ако исках да гласувам за ПП, щях да го направя на изборите. И това е валидно за всички хиляди избиратели, с чийто гласове си там. Нагъл, насран продажник, имащ налудничавото самоблюбване да си мисли, че той е властта, а не избирателя. Ще гледаш НС от опашката на коня на паметника в бъдеще и няма да ядеш евтини депутатски кюфтета, колкото и да се гъзиш на Киро и Асен.

Ава нимойте са обяснява ва! Подавайте оставка и да върим на избори. Стига губехте време че зима иди Ади гусин Атанасов, ади Иво, народа на изборите ако та одобрява ки та избере и без да си със Слави Вервай ми пак ки та избере за депутат

И какво лошо има депутати от различни партии да си говорят и да търсят общо решение. Ако само партийните лидери ще взимат решения не виждам смисъл от парламент. Политиката е въпрос на взаимни компромиси и разговори. Там има 240 души, на които ние им плащаме заплатите, а не партийните им лидери.

Точно пропорционалната система е проблем. Тя обезличава и изкривява.

пазаруваш 20-30 депутата по 2-3 милки са 5-60,това е казва бизнес подход,не като Боко по 4-500 милки за тьмно сините.

Нови избори! ПП да отива в историята и да не чуваме нищо повече на тях-.. Продължаваме Подмяната.... Къш, чиба!

и другите са боклуци,сьр.

Мърши, вън от парламента!

Това е възможно най-простото и противно парче от отцепниците.Халал да им е на ПП!

за пари разкатахте майката на България

Асен Василев ще изтегли 2 милиарда лева,за да купи 10 депутата от Има такъв народ. По 200 милиона трябва да стигнат. Така ще има правителство до 2025 г. Само Продължаваме промяната

Кирил Петков пазарува депутати с народни пари.