Коментари - Незаконна китайска банка в Италия изпрала милиарди през България, Унгария и Словения | Днес.dir.bg

Незаконна китайска банка в Италия изпрала милиарди през България, Унгария и Словения

Над 15 млрд. евро от необложени с данъци печалби и от наркотрафик били прехвърлени към Пекин

Обратно в новината

Коментари - Незаконна китайска банка в Италия изпрала милиарди през България, Унгария и Словения | Днес.dir.bg

Коментари

През България познайте през кого са минали тия пари? Започва с буквата Б и завършва на ойко.

Бяхте роби на комунягите, сега сте роби на парите! Ама все сте си роби!

Добре. А защо не ни осветлят колко ддс и данъци са платили амазон, гугъл, фейса.... За същият период китайските пари ще са джобни сравнено с тях.

Абе Ид....от .Само това ,че пишеш на Американския си телефон и Американския Интернет,значи,че е демокрация.Иди в Китай ,или Русия да пишеш против Путин,или Китайския Смешник.

Това че ти си мислиш, че си свободен не означава че си. Много бързо забрави ковидарските простотии. Сега са наред климатичните. Най лесно се управляват овце, които си мислят че са свободни и нещо зависи от тях.

Много недемократичен тоз' Китай, ей! Аман от липса на демокрация по този сбъркан свят! Едва когато всички се събурим огрени от яркото слънце на демокрацията, едва тогава светът ще тъне в мир и благоденствие! А до тогава - борба! Борба за демокрация! "Лека-полека и работата си отива на бой!", както пееше един бивш депутат. Китай е новото плашило за САЩ. Всички оръдия вече започват да бият натам. Скоро ще започнат и нашите месирки. Начело с един дърт еврейн и една лелка с ловки пръсти. А какво плашило само е Китай - за миналата година БВП на Китай е с около 20% над този на САЩ. Именно Китай е сърцето на BRICS, а самата организация вече далеч не е 5-буквена, членовете й са над 10, а още поне 10 са се наредили на опашката. Някои наблюдатели вече говорят, че държавите от BRICS+ са превзели ООН. Общо взето Китай опитва и успява всички онези, които не покриват "високите стандарти" на Запада. А те се оказаха доста - около 60% от населението на света и около 50 от общото БВП. А това е голямо плашило. Наистина. А доколкото познаваме САЩ и месирките му в Европа, проблемите рано или късно се разрешават с оръжие. И къде ще пукне първата пушка? Сеща ли се някой? Да, разбира се - Тайван. Почвата се подготвя. Медийте тръбят. Корабите плуват. А ние май пак се оказахме закачени за грешния отбор.

Италия.... нормално...

Не мога да разбера нищо. Прост съм.

Това е стара информация. В днешно време се използва химическо чистене.

Ще си платят данъците китайците за да могат евродженсърите да им потрошат честно изкараните пари за въоръжаването на укропитеци, които избиват собствения си народ от простотия и алчност. Респект за китайците. ЕС ДГД.

Майдан та дрънка,организиран знае се от кого. Колонията не може да има закон за чуждестранните агенти като метрополията защото там живеят туземци.Освен това Грузия не въведе санкции срещу Русия ,върти търговия с Русия защото има интерес от това,но метрополията не е доволна.И ето какво се случва.

Хайде, сега, да не ни го лепвт и това на нас,защото не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава! Да си оправят италиано-китайските бакии и няма да се ядосват.

Епа ние си го знаем това. Явно италианците не са чували за банка АНТИНАРИ, тогава все още нямаше ЕС.

Човека взе парите, каза чакай малко. Хвана самолета, дръжте му петите.

Сега Китай ли стана големият злодей? Само една Русия не е достатъчна. Представете си едно китайско ембарго докъде ще ни докара. Соцреализмът с корекомите за дефицитни стоки ще ни се стори песен.

Значи китайците да не ги проверяваме ТАКА ЛИ ? Да си правят както досега , без данъци и без ДДС, те да са богати , а ЕС държавата бедна . Малко финансова култура не е излишна .

Пак поредната жалкарска холивудска драма, съшита с бели конци...А какво става с милиардите за ваксини , които се изхвърлят, а парите как урса взема ??? Новите ес-есовци от кинтерна не разбраха ли , че поредните санкции не работят...

май Дори преди и Русия за го Направи! А, че ще си Поделят Света - това е Ясно!!

Като е незаконна какво ще напрвите? Нещстници толкова време дето сте яли и пили от законното ограбване на света чрез световната банка и IMF сега идва време за плащане на сметката тези простотии дето и ги съченявате няма да ви помогнат.

Тези пари Ватикана ги изпираше за половин година, ноооо тишина, не е евроатлантическо.

Руския трол в Дир.Ру. Освен за рассия и за родину, сега и за Китай на барикадите.

Фанатиците от Иран

Все отбор юнаци.Орбан е начело. Иначе се пише ербап.

са приятели с Баце.

Само се запитаѝте, защо БНБ няма шеф? Ще ви се доплаче от отговора.

Аз съм си открил една нелегална “ъндърграунд” банка в с. Цацаровци и филиал в с. Гешевци и всички китайци у нас се скъсват да си влагат “безконтролно” парите при мен. Ма, толкова много клиенти идват при мен, че дори мазетата ми са пълни с китайци. Перем, та се късам. Луд станах, за пет години не мога да сметна печалбите. Голяма мъка!

Пак соросоидни простотии!

баш , то голямо въпбражение голямо чудо. Да речеш че е измислено докато си пият тъпите кафенца по витошка.

Тези ни се подиграват. Тука 3000лв изтеглиш трябва да ги заявиш!? Пишеш декларации и си декларираш майчиното мляко! Иначе хората едни милиарди си прехвърлят.

Как може да съществува "нелегална" банка в Европа, която да прави банкови преводи към други банки (да не говорим към Китай) ? Отговорът е ПО НИКАКЪВ НАЧИН ! Банката е регистрирана, депозирала е парични и може би и златни резерви на съответното място в Италия. Всяка транзакция от/към тази банка се извършва чрез системата swift и следи и контролира от САЩ и финансовите служби и власти на Италия. Банката е нелегална, ако някакво тайно общество ходи да внася пари в брой, които се превеждат някъде, а това видимо не е така ! Така, че банката е била незконна, колкото Сергей Антонов е стрлял по папата ....

Цялата работа е, че италианците са спрели да получават приходи от такси за преводи, та затова реват.

Някой да обясни, как така "незаконна" (т.е. нелегална) банка има филиали и извършва финансови операции, вкл. международни транзакции. Или са имали лиценз, но са прали пари в нарушение на законите или са нямали лиценз, действали са кано нефинансова фирма и са ползвали услугите на други банки, които са си мълчали, защото са гушкали и те при прането.

как не сме видяли къде съхнат.

за някой е законна за други не е това остава без никакво значение щом работи. световната банка е частна собственост както и IMF така че този който определя какво е законно и кое не да отиде да обясни това на Китайците.

Целия филм е да ср наложат санкции на Китай и да се удари китайския внос. Че нали Китай е врагна САЩ, трябва да ги удушим финансово. "The europeans are doing the fighting..."

Дреме им на Китайците имат си всичко ресурси от Русия технология от Америка да му мислят Американците със принтирани никролзи на умряли президенти без покритие БРИКС вече си имат плаежна система и пазар над 3 милярда потребители

Хехе, ето с какво се занимава чичо Орбан. Прибира процентче от прането на пари и избягването плащането на ДДС.

Финансовата гвардия на Италия е пример и наслада как държава следва да оперира спрямо крадците укриващи данъци и престъпните мръсни пари. Забележете, че следят и анализират факти и после търсят причините. В България едни и същи схеми се прилагат и все ни убеждават и обясняват как нищо не можело да се направи, но пък имали решителност. Тук не атакуват ли мръсните пари, то другото е празнодумство. А допри предизборно никоя партия не споменава дори за това

Ае ся незаконна банка.. Щото тука банките са много законни - раздават чували с пари кеш без изобщо да си спазват политиките против пране на пари. Да не говорим, че всички т.нар. банки всъщност работят като рекетьорски дружества.

в света освен"Руски" и Китайски олигарси има ли И други индивиди. Например Америка е Страна на Мафия и олигархия . Сменете си плочата !

Статията е в стил ЕЖК. Не се казва каква е тази "подземна банка" - гардероб с чекмеджета, където оставяш кешовицата, реална банка, фирма за парични преводи? Как се изнасят милиарди ? Пс. Китайците да не са ходили на курсове в Банкя?

Новият мравуняк след тунела към Люлин, където го цопнаха до Западен Парк на метрото, е собственост на две фирми. Ако се чудите кой ги купува и защо не може да си позволите дом.

Българите стават само да препират пари, да завъртят някоя далаверка, да пооткраднат едни суми, да вържат едни хора, да грухтят и цвилят на чалга певиците, да нареждат ва персонала ни сякаш са в робовладелските времена, да си избиват комплексите обиждайки различно изглеждащите и мислещите...

може би да. Останалите се оправяме достатъчно добре навсякъде по света, включително и у нас.

Оправяме се няма съмнение даже вече посочих как. Справка основния пост на нишката.

Новата директива.... Всичкото западно войнство срещу Китай. А сите стоки и технологии от Китай. Да не стане после така, че да се чудите какво и как да си произвеждате, олигофрени...

Технологии и Китай? Отрано си се напил, мен! Западняците бяха глупави и им позволиха да им откраднат по-стари технологии, но всичко приключи.

да ча кам тел филипс и лаптоп произведени в италия

После парите се обръщат в бетон и редовия гражданин се превръща в крепостен на мафия от друг континент. Във Ванкувар канадец не може да си купи къща от години.

Ама разбира се! Китай ни сра в гащите! Браво, толкова си умен...тц...тц....

Канадците да се научат да работят като китайците и ще си купят дървена барака.

После откъде са тия скъпи имоти . Престъпна нация

За милиардите изпрани за западните наркодилъри няма проблем, нали?

Както винаги кремълските тролове с неадекватни коментари и въпроси.

На родината си ти. Продажник.

Тук за китайци говорят,, безродник. Взе да бъркаш роднините много от рано, усещаш ли?

Италиано-китайска далавера, но простият козяшки трол за Кремъл се сеща. Аме, ти като лапаш черните чепове - пак ли за Русия си мислиш ? Да не са те ебали руснаци ?

Никога не вярвайте на Република. Мръсен, лъжлив вестник на нацистите Ангели. Каквото пише Република, се счита за клевета . Явно това са държавите, по които ще се удря с дезинформация.

Тоест банката е в Италия. Защо намесвате България.

Въпросът е, защо намесват Китай??

Защото май искат да отворят "фронт" с Китай и да се оправдаят с нас офците от ЕССР?

Ха ! "само в периода 2008-2020 г. в Североизточна Италия китайци открили 55 хил. фирми по ДДС, но 55% от тях декларирали нулеви печалби, а ...' Основно правило при управлението на фирмата е нулева печалба". Всички приходи и разходи трябва да се изравнят в края на годината... Дават се като "бонус на директора", който дължи данък върху прихода? Не разбирам дивотията. Ако остане "печалбата" в компанията, трябва да се плати данък печалба. Ако директор иска да си вземе парите след като е платил данък печалба, той пак дължи данък върху приходите..

Също като "данък ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ". Ако купиш нещо за 5 лева и го продадеш за 10 лева, добавената стойност е само 5 лева, но ти искат да платиш данък за 10 лева. Комун-капитализъм в действие!

Сега остава да кажете кои са тези фиктивни фирми в България на кой са и към коя партия са обвързани

Ясно е - ГЕРБ, ДПС или БСП! Това е мафията в България.

Чи къ?!

Какво прави една нелегална схема в Италия "китайска банка" ? Държавата Китай ли оперира схемата?

Аз оперирам схемата Ела ме арестувай

Неправилно си задал въпроса. Силно тенденциозно!

Коментари - Незаконна китайска банка в Италия изпрала милиарди през България, Унгария и Словения | Днес.dir.bg

Незаконна китайска банка в Италия изпрала милиарди през България, Унгария и Словения

Над 15 млрд. евро от необложени с данъци печалби и от наркотрафик били прехвърлени към Пекин

Обратно в новината

Коментари - Незаконна китайска банка в Италия изпрала милиарди през България, Унгария и Словения | Днес.dir.bg

Коментари

През България познайте през кого са минали тия пари? Започва с буквата Б и завършва на ойко.

Бяхте роби на комунягите, сега сте роби на парите! Ама все сте си роби!

Добре. А защо не ни осветлят колко ддс и данъци са платили амазон, гугъл, фейса.... За същият период китайските пари ще са джобни сравнено с тях.

Абе Ид....от .Само това ,че пишеш на Американския си телефон и Американския Интернет,значи,че е демокрация.Иди в Китай ,или Русия да пишеш против Путин,или Китайския Смешник.

Това че ти си мислиш, че си свободен не означава че си. Много бързо забрави ковидарските простотии. Сега са наред климатичните. Най лесно се управляват овце, които си мислят че са свободни и нещо зависи от тях.

Много недемократичен тоз' Китай, ей! Аман от липса на демокрация по този сбъркан свят! Едва когато всички се събурим огрени от яркото слънце на демокрацията, едва тогава светът ще тъне в мир и благоденствие! А до тогава - борба! Борба за демокрация! "Лека-полека и работата си отива на бой!", както пееше един бивш депутат. Китай е новото плашило за САЩ. Всички оръдия вече започват да бият натам. Скоро ще започнат и нашите месирки. Начело с един дърт еврейн и една лелка с ловки пръсти. А какво плашило само е Китай - за миналата година БВП на Китай е с около 20% над този на САЩ. Именно Китай е сърцето на BRICS, а самата организация вече далеч не е 5-буквена, членовете й са над 10, а още поне 10 са се наредили на опашката. Някои наблюдатели вече говорят, че държавите от BRICS+ са превзели ООН. Общо взето Китай опитва и успява всички онези, които не покриват "високите стандарти" на Запада. А те се оказаха доста - около 60% от населението на света и около 50 от общото БВП. А това е голямо плашило. Наистина. А доколкото познаваме САЩ и месирките му в Европа, проблемите рано или късно се разрешават с оръжие. И къде ще пукне първата пушка? Сеща ли се някой? Да, разбира се - Тайван. Почвата се подготвя. Медийте тръбят. Корабите плуват. А ние май пак се оказахме закачени за грешния отбор.

Италия.... нормално...

Не мога да разбера нищо. Прост съм.

Това е стара информация. В днешно време се използва химическо чистене.

Ще си платят данъците китайците за да могат евродженсърите да им потрошат честно изкараните пари за въоръжаването на укропитеци, които избиват собствения си народ от простотия и алчност. Респект за китайците. ЕС ДГД.

Майдан та дрънка,организиран знае се от кого. Колонията не може да има закон за чуждестранните агенти като метрополията защото там живеят туземци.Освен това Грузия не въведе санкции срещу Русия ,върти търговия с Русия защото има интерес от това,но метрополията не е доволна.И ето какво се случва.

Хайде, сега, да не ни го лепвт и това на нас,защото не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава! Да си оправят италиано-китайските бакии и няма да се ядосват.

Епа ние си го знаем това. Явно италианците не са чували за банка АНТИНАРИ, тогава все още нямаше ЕС.

Човека взе парите, каза чакай малко. Хвана самолета, дръжте му петите.

Сега Китай ли стана големият злодей? Само една Русия не е достатъчна. Представете си едно китайско ембарго докъде ще ни докара. Соцреализмът с корекомите за дефицитни стоки ще ни се стори песен.

Значи китайците да не ги проверяваме ТАКА ЛИ ? Да си правят както досега , без данъци и без ДДС, те да са богати , а ЕС държавата бедна . Малко финансова култура не е излишна .

Пак поредната жалкарска холивудска драма, съшита с бели конци...А какво става с милиардите за ваксини , които се изхвърлят, а парите как урса взема ??? Новите ес-есовци от кинтерна не разбраха ли , че поредните санкции не работят...

май Дори преди и Русия за го Направи! А, че ще си Поделят Света - това е Ясно!!

Като е незаконна какво ще напрвите? Нещстници толкова време дето сте яли и пили от законното ограбване на света чрез световната банка и IMF сега идва време за плащане на сметката тези простотии дето и ги съченявате няма да ви помогнат.

Тези пари Ватикана ги изпираше за половин година, ноооо тишина, не е евроатлантическо.

Руския трол в Дир.Ру. Освен за рассия и за родину, сега и за Китай на барикадите.

Фанатиците от Иран

Все отбор юнаци.Орбан е начело. Иначе се пише ербап.

са приятели с Баце.

Само се запитаѝте, защо БНБ няма шеф? Ще ви се доплаче от отговора.

Аз съм си открил една нелегална “ъндърграунд” банка в с. Цацаровци и филиал в с. Гешевци и всички китайци у нас се скъсват да си влагат “безконтролно” парите при мен. Ма, толкова много клиенти идват при мен, че дори мазетата ми са пълни с китайци. Перем, та се късам. Луд станах, за пет години не мога да сметна печалбите. Голяма мъка!

Пак соросоидни простотии!

баш , то голямо въпбражение голямо чудо. Да речеш че е измислено докато си пият тъпите кафенца по витошка.

Тези ни се подиграват. Тука 3000лв изтеглиш трябва да ги заявиш!? Пишеш декларации и си декларираш майчиното мляко! Иначе хората едни милиарди си прехвърлят.

Как може да съществува "нелегална" банка в Европа, която да прави банкови преводи към други банки (да не говорим към Китай) ? Отговорът е ПО НИКАКЪВ НАЧИН ! Банката е регистрирана, депозирала е парични и може би и златни резерви на съответното място в Италия. Всяка транзакция от/към тази банка се извършва чрез системата swift и следи и контролира от САЩ и финансовите служби и власти на Италия. Банката е нелегална, ако някакво тайно общество ходи да внася пари в брой, които се превеждат някъде, а това видимо не е така ! Така, че банката е била незконна, колкото Сергей Антонов е стрлял по папата ....

Цялата работа е, че италианците са спрели да получават приходи от такси за преводи, та затова реват.

Някой да обясни, как така "незаконна" (т.е. нелегална) банка има филиали и извършва финансови операции, вкл. международни транзакции. Или са имали лиценз, но са прали пари в нарушение на законите или са нямали лиценз, действали са кано нефинансова фирма и са ползвали услугите на други банки, които са си мълчали, защото са гушкали и те при прането.

как не сме видяли къде съхнат.

за някой е законна за други не е това остава без никакво значение щом работи. световната банка е частна собственост както и IMF така че този който определя какво е законно и кое не да отиде да обясни това на Китайците.

Целия филм е да ср наложат санкции на Китай и да се удари китайския внос. Че нали Китай е врагна САЩ, трябва да ги удушим финансово. "The europeans are doing the fighting..."

Дреме им на Китайците имат си всичко ресурси от Русия технология от Америка да му мислят Американците със принтирани никролзи на умряли президенти без покритие БРИКС вече си имат плаежна система и пазар над 3 милярда потребители

Хехе, ето с какво се занимава чичо Орбан. Прибира процентче от прането на пари и избягването плащането на ДДС.

Финансовата гвардия на Италия е пример и наслада как държава следва да оперира спрямо крадците укриващи данъци и престъпните мръсни пари. Забележете, че следят и анализират факти и после търсят причините. В България едни и същи схеми се прилагат и все ни убеждават и обясняват как нищо не можело да се направи, но пък имали решителност. Тук не атакуват ли мръсните пари, то другото е празнодумство. А допри предизборно никоя партия не споменава дори за това

Ае ся незаконна банка.. Щото тука банките са много законни - раздават чували с пари кеш без изобщо да си спазват политиките против пране на пари. Да не говорим, че всички т.нар. банки всъщност работят като рекетьорски дружества.

в света освен"Руски" и Китайски олигарси има ли И други индивиди. Например Америка е Страна на Мафия и олигархия . Сменете си плочата !

Статията е в стил ЕЖК. Не се казва каква е тази "подземна банка" - гардероб с чекмеджета, където оставяш кешовицата, реална банка, фирма за парични преводи? Как се изнасят милиарди ? Пс. Китайците да не са ходили на курсове в Банкя?

Новият мравуняк след тунела към Люлин, където го цопнаха до Западен Парк на метрото, е собственост на две фирми. Ако се чудите кой ги купува и защо не може да си позволите дом.

Българите стават само да препират пари, да завъртят някоя далаверка, да пооткраднат едни суми, да вържат едни хора, да грухтят и цвилят на чалга певиците, да нареждат ва персонала ни сякаш са в робовладелските времена, да си избиват комплексите обиждайки различно изглеждащите и мислещите...

може би да. Останалите се оправяме достатъчно добре навсякъде по света, включително и у нас.

Оправяме се няма съмнение даже вече посочих как. Справка основния пост на нишката.

Новата директива.... Всичкото западно войнство срещу Китай. А сите стоки и технологии от Китай. Да не стане после така, че да се чудите какво и как да си произвеждате, олигофрени...

Технологии и Китай? Отрано си се напил, мен! Западняците бяха глупави и им позволиха да им откраднат по-стари технологии, но всичко приключи.

да ча кам тел филипс и лаптоп произведени в италия

После парите се обръщат в бетон и редовия гражданин се превръща в крепостен на мафия от друг континент. Във Ванкувар канадец не може да си купи къща от години.

Ама разбира се! Китай ни сра в гащите! Браво, толкова си умен...тц...тц....

Канадците да се научат да работят като китайците и ще си купят дървена барака.

После откъде са тия скъпи имоти . Престъпна нация

За милиардите изпрани за западните наркодилъри няма проблем, нали?

Както винаги кремълските тролове с неадекватни коментари и въпроси.

На родината си ти. Продажник.

Тук за китайци говорят,, безродник. Взе да бъркаш роднините много от рано, усещаш ли?

Италиано-китайска далавера, но простият козяшки трол за Кремъл се сеща. Аме, ти като лапаш черните чепове - пак ли за Русия си мислиш ? Да не са те ебали руснаци ?

Никога не вярвайте на Република. Мръсен, лъжлив вестник на нацистите Ангели. Каквото пише Република, се счита за клевета . Явно това са държавите, по които ще се удря с дезинформация.

Тоест банката е в Италия. Защо намесвате България.

Въпросът е, защо намесват Китай??

Защото май искат да отворят "фронт" с Китай и да се оправдаят с нас офците от ЕССР?

Ха ! "само в периода 2008-2020 г. в Североизточна Италия китайци открили 55 хил. фирми по ДДС, но 55% от тях декларирали нулеви печалби, а ...' Основно правило при управлението на фирмата е нулева печалба". Всички приходи и разходи трябва да се изравнят в края на годината... Дават се като "бонус на директора", който дължи данък върху прихода? Не разбирам дивотията. Ако остане "печалбата" в компанията, трябва да се плати данък печалба. Ако директор иска да си вземе парите след като е платил данък печалба, той пак дължи данък върху приходите..

Също като "данък ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ". Ако купиш нещо за 5 лева и го продадеш за 10 лева, добавената стойност е само 5 лева, но ти искат да платиш данък за 10 лева. Комун-капитализъм в действие!

Сега остава да кажете кои са тези фиктивни фирми в България на кой са и към коя партия са обвързани

Ясно е - ГЕРБ, ДПС или БСП! Това е мафията в България.

Чи къ?!

Какво прави една нелегална схема в Италия "китайска банка" ? Държавата Китай ли оперира схемата?

Аз оперирам схемата Ела ме арестувай

Неправилно си задал въпроса. Силно тенденциозно!