5-има аржентинци и белгийка сред загиналите в Ню Йорк

Петима аржентинци и белгийка са сред осемте убити при вчерашното нападение с автомобил в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - 5-има аржентинци и белгийка сред загиналите в Ню Йорк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тия изроди защо не гърмят парламенти и не газят депутати да заповядат в БГ тук има депутати за убиване в изобилиЕ СИЧКИ ТЕЗИ ГИ СЪЗДАДОХА АМЕРИКА ТРЯБВА ДА СЕ ВДИГНЕМ СРЕЩУ ТАЯ ОПРАВЛЯВАЩА ИЗМЕТ сички от

Сигурно се е ядосал на велоалеята. В София правят подобен номер и сега на места колите се движат по-бавно от пешеходците. ;)

Аз като разправях...

Шибаните ислямисти трябва да бъдат чистени като хлебарки навсякъде по света. Никаква милост и милосърдие към бежанците, защото са потенциални атентатори-убийци. Този узбешки изрод да бъде обесен публично пред сградата на ООН.

И нас без да има атентат загинаха 5 души- 3-ма офицално, една изчезнала жена по време на потопа / която още не е намерена- но не се обявява за жертва/ и един старец ,който бил в тежко състояние и вечера е починал. Все едно нищо не се е случило- политиците ни са най-безсрамните хора на света! Кметът на Бургас даже е удостоен с наградата Кмет на годината

Блудния син се заврьща:))

Какъв лош късмет за белгийката, да отиде в Ню Йорк и да я сгази джихадист. При положение, че в родината и е пълно с такива.

Гледала да е по-далече от ТероРаша, ама пак не емогла да се спаси от Империята на злото