Коментари - Невзрачно късче земя: Какво има на Змийския остров и защо е толкова важен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Славните украински войни не могат да допуснат още една перла на създаденото от дедите им Черно море да бъде отнета от подлият завоевател. Те са обречени на успех защото Украйна е родина на корабоплаването, което е открито дори преди да бъде напълно запълнено с вода изкопаното от предците им море.

"При отразяването на атаките в района на Змийския остров бяха свалени 4 украински самолета - три Су-24 и един Су-27, три вертолета Ми-8 с десант на борда и един вертолет Ми-24. За две денонощия бяха свалени във въздуха 29 украински дрона, включително 8 ударни Bayraktar TB2… При опит за стоварване на десант през нощта на 8 май бяха унищожени 3 бронирани украински десантно-щурмови катера "Кентавр" с военнослужещи. В резултат на безумната провокация на Зеленски само при опита за десант и създаване на предмостие на острова в морето и по брега бяха унищожени над 50 украински диверсанти. На брега на Змийския остров останаха 24 тела на загинали украински военнослужещи."

Абе и без това островче гордостта на МОГУЧАЯ потегли към дъното! Няма значение къде и как псофисват руските изроди на украинска земя! Важното е да са все повече и все по-дълго време! Слава на Украйна!!!!!

Може да има стратегичско значение, но ако бях на украинците бих им дал на руснаците този змиярник. като толкова го искат.

Губиш Одеса като пристанище тогава, а то е единственото, което още се държи от Украйна.

Защо беше войната за Фолклендските острови. За 200 милната икономическа зона, богата на риба. Там ловяха риба нашите траулери.

Укрите излъгаха, че войниците са избити. След това се оказа ,че са се предали. Скъпи журналисти. Вие сте доста жалки.

Важен е че краварите не могат да изнасят жито...

Не знам защо трябва да се повтарят доказани лъжи. Ето и сега: "....13-те стационирани там украински граничари са пленени. Световна популярност получи паметната фраза, отправена към агресора от един от разположените на острова войници: "Руски кораб, върви на м.....а си". " Граничарите се предадоха, фразата никога не е била произнасяна. Но в едно статията е вярана: "Тази реплика се превърна в синоним на украинската съпротива, посветена ѝ беше дори пощенска марка." С една дума, лъжите се превърнаха в основно оръжие и на режима на Зеленски и на палячовците от НАТО, които го поддържат. И още, Змийският остров няма военно-стратегическо значение, има пиар значение за Зеленски, който загроби там вече няколко самолета, няколко хеликоптера, няколко катера и поне 100 войници.

Напротив! Има голямо значение! Не самия остров разбира се, по скоро морското право на територия от суша.

В началото на войната дира писаха по-смислени неща. Някой ли ги плесна през ръцете не знам, но вече са тотал щета. Над 80 украински граничари се предадоха без един изтрел, наградени посмъртно от наркомана. И е имало само една битка-на осми. Руснаците размазаха украинците тогава. Още се въргалят труповете и не искат да си ги вземат.

укрите

Голям бой ядоха хохлите на този остров.

Целият гарнизон от около 80 човека се предаде на руските военни,и това се знае много добре.Много добре се знае и за тежките загуби които претъря украинската армия на 7 и 8 май при опит пда си върне острова и това услужливо се премълчава -3 самолета СУ24,един Су27 ,8 хеликоптера,от които 4 заедно с десантите + 2 десантни катера и един катер тип Гюрза.Но мисля за нас е интересно какво представляват предалите се войници около 80 души.Във в.взгляд руското военно м-во беше публикувало част от имената на пленените -и там имаше имена които се срещат само в българския език -напр-Петков ,Бостанов ,Колев,Бошнаков и др.!?

"това услужливо се премълчава -3 самолета СУ24,един Су27 ,8 хеликоптера,от които 4 заедно с десантите + 2 десантни катера и един катер тип Гюрза.Но" Бах мааму Нали Русия обяви още 2 дни след 24ти февруари поне 100 пъти как била унищожила напълно украинската авиация ? :D Ти тука ми изреди цяло летище пълно с техника, уж унищожено :) Много боклучарници четеш човече

Както винаги спестявате от новината с 2 руски катера , един въртолет натъпкан с оръжие, една радарна станция и т.. Пашли на ......!

Пропуснати факти, полуистини, грешни изводи, нескопосана пропаганда. Нищо ново, това е Дойче Веле.

Пълен фейк на ДВеле. Зеленски обяви за герои 19-те граничари там " загинали геройски" , а те се оказаха 82 човека, които се предадоха без никакв изстрел и останаха ЖИВИ.

Не знаеха украинците дали граничарите са живи, после се поправиха Ама един въпрос - в статията къде пише че са загинали че дрънкаш за някакъв фейк на ДВ ?

Егати - плъно с руски тролове, Дир все повече запада

Какво искаш - да е като на Нова и Вести ли? Не може на всички да са пуснати платените тролове. Засега Дир си е ок.

https://www.youtube.com/watch?v=SmE1yKjL8

От това късче земя започна бойният път на славата на самоотвержените войни на Единна и Независима демократична Украйна. На това място наглият завоевател беше отправен на еротично пътешествие. Това място освен геостратегическото си положение стои като морална основа за войнските подвизи на съвременната ъкраинска армия водеща своето начало от храбрите шумерски войни защитавали люлката на зивилизацията

там се видя. Укрите започна с лъжите за съпротивата до смърт. Издаде се марка. А се оказа, че младежите са се предали без един изстрел и ги върнаха охранени и загладили косъма. После получиха и медал, от този дето каза как са умирали в битка. Бе мани - "шотландски бойци" тия направо възкръснали. Срамно е. Не се обаждай.

Ирония, нали ???

Така на ма…си ще си иде цяла Украйна. Наглостта се наказва. Както и лицемерието

Затова Руслямска държава ще се разпадне след като загуби войната с Украйна

Ще поживеем, ще видим ...

ще се разпадне цялата цивилизация, отколкото Русия. Оня в Кремъл е толкова освирепял, че вероятно би изпепелил всичко, което успее, отколкото да признае поражение. А това му е напълно по силите, даже има в излишък...