Невена Зартова: Не съм осъществявала "чадър" над Нотариуса, удобен момент е за лов на вещици

Бившият районен прокурор на София заяви пред парламентарната комисия по случая "Мартин Божанов", че няма да се изненада и ако й бъде повдигнато обвинение

Обратно в новината

Коментари - Невена Зартова: Не съм осъществявала "чадър" над Нотариуса, удобен момент е за лов на вещици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Била поканена от "кръга" (от кого персонално?), но понеже не е вчерашна и "ги" знае кои са и с какво се занимават, не се "самосезирала", а "умно" не приела поканата (за да не се афишира?).

защо само в София, а кога по места

да каже кой й предложил.Знае ги да говори.

Stanko

Онзи ден каза че не е знаела за мартин(което е лъжа).Сега обаче знае за еврото.А защо не се е самосезирала или сигнализирала нали е прокурор?Тая е толкова корумпирана мръсница!Това повече не трябва да работи в правосъдието никога.Веднъж корумпе винаги корумпе.

Всички съгрешиха и всички вкупом непотребни станаха

Дори не може и да лъже. Отмести поглед надолу веднага след като каза, че отказала да влезе в кръга на ,,семейството".

Света вода ненапита

Щом е била поканена в тоя кръг, значи е знаела за него. Щом е знаела, като шеф на най-голямата прокуратура в България, какво е предприела по въпроса? Ако нищо не е предприела, защо не й се търси отговорност?

"Районната прокуратура" не е най-голямата прокуратура в България. Няма най-голяма или най-малка прокуратура. Има структура, коята е следната: - Главен прокурор - 5 апелативни прокуратури - 1 Военно-апелативна прокуратура - 27 окръжни прокуратури, - Софийска градска прокуратура със статут на окръжна прокуратура - 3 военноокръжни прокуратури - 36 районни прокуратури и 77 териториални отделения към тях

Да бе

Ама милата, да я ожалиш, тя не искала да има нищо общо с пепи еврота, ама спи в едно легло с адвоката на пепи еврото и като " е нямла нищо общо " как е станала директор на институцията

Какво общо има спането с ебането ели бизнеса

Не е грях да спят заедно в едно легло, но те не спят, а правят възвратно постъпателни движения

Зартова е в приятелски взаимоотношения с адвоката на Марто Божанов, не на Пепи Еврото!

Май всички независими от сглобката магистрати ще ги направят на магистралки..

Заплашват действащ съдя , нея и цялото и семейство . Държавата трябва да гори , тия с добро няма да си тръгнат .

Тази "машина" не заплашва само съдия Цариградска и семейството й, както се вижда имат назначена охрана. Това не означава, че е много хубаво да си с охрана, но какво да кажат останалите, които биват шантажирани от като нея. Къде да се оплачат и кой им обръща внимание. Престъпността си дерибейства , както си иска и изобщо не им пука и нямат страх от никой. Престъпността в България се е внедрила навсякъде: Общини, Полиция, Съд, Прокуратура, Президентство, Парламент, Министерски съвет...... Не знам, дали някога ще излезнем от това блато. Защо според вас още никой не е проверил, кой е този общински служител в ГРАО Надежда, който е поправил ЕГН и имената на Мартин Божанов и какво общо има с това кмета на Община Надежда?

Е че навсички нива всеки злоупотребява с власта която има ( и не само в прокуратурата ) и когато се пресекат интересите на висше стоящи с тези на по ниско ниво стават такива ( скандали ) някой бива уволнен , друг полят с помия трети изяден нооо всичко си продължава по старому с нови лица , а публиката с ехидна усмивка се радва че някой е бил "опраскан" и се надява че новите ще са по почтенни от предишните , ама не

Ами ние, като казвахме, че Гешев е мутромилиционер, вие не, той е най подходящ за организираната престъпност! А сега, яще му главата!

Шило

Ех, Гешев, Гешев...Сянката ти виси над тези хора. Що бе, Гешев, направи прокуратурата заложник на своето его?

И КОЙ та покани ма ковро дето гълташ на царвули като еврото.

Политическият чадър е Делян Пеевски.

Аз чист и изпран... Не ме закачайте..

„Разбирам, че сега е удобен момент за лов на вещици и е нужна изкупителна жертва". (едни вещици ловят други вещици) И правилно разбираш! Кого да нарочат? „Нотариуса“ ли? Че той вече „си изкупи“ част от греховете по „бързата процедура“! Остават ортаците му и започват за сега с теб!!!

...не и е чиста работата на момата

Даа.. повервах ме ти

А нещо направила ли е около кръга на Еврото,след като е знаела за какво иде реч....

Дано да я вкарат в затвора.

Дано не я „пратят“ на свиждане с „Нотариуса“!

Вижте ги всичките тия във политиката и властта и се учете как да НЕ СТАВАТЕ като тях! Мислете! От алчност, егоизъм и простотия тия вече са съсипали живота си, а вероятно и на родата си покрай тях! Почти цялото им съществуване е низ от интриги, клевети, сплетни и заговорничене, злоба и реваншизъм, угодничество пред по-висшя и мачкане на всичко надолу! И не на последно място - страхове! Безкрайна параноя и треперене за каквото се сетите, за щяло и нещяло! Нужен ли е някому такъв празен живот!? НЕ СИ ГО ПРИЧИНЯВАЙТЕ!

На тази проКУРорка са й слагали силикон не само в устните ... страшно сочни млекоцентрали има.

Закривайте я тая държава. Оправия няма.

Невена Зартова е била поканена да се присъедини към кръга на Петьо Петров - Еврото, но отказала. Ама за кревата нищо не казва, нали?

че е трябвало да им танцува аванта на масата

Българиооо докъде я докарахме с такива прокурорки.

проКУРорки не ни трябват

Няма лице на сериозен човек камо ли на прокурор.

Това фолк певачка ли е или прокурор? А може би момиче от околовръстното?

Нали не ги познаваше, не беше чувала нищо за тях, нищо не знаела ..:)))

ХАХАХА, Върха Боко-Пеевски, отдолу тая, Сарафа, Нотариуса, Еврото и така по редицата, но вие си харесвате дуото Боко-Шиши в тамдем вече 15 години, така, че не се оплаквайте

То оставаше и да си признае...

Тази му е била гадже. Толкова са си близки Мафия и Прокуратура. Оставка САРАФОВ ОСТАВКА

Силиконови устни, говежди поглед, типично курве.

В нас жените е заложено да се интересуваме единствено от интересите и парите. Ние не сме виновни, така ни е създала майката природа.

За повечето жени са важни други нещ, а за курветата са важни интересите и парите.

С тия големи силиконови устни бая тесли ще е облизала.

се прави на луда , и изглежда така .

По мутрата ти си личи , че си бандит бе моме.