Неук, робот или просто един притеснен български депутат? (видео)

Вижте как народният представител Стефан Апостолов чете текст от законопроект за спорта

Обратно в новината

Коментари - Неук, робот или просто един притеснен български депутат? (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е случайно момчето.... да е жив и здрав тати.....

О син на приятеля. Много неща се казаха за тях по време на изборите. Не добри

Поне не кара Ролс-Ройс !

Ми да оди да си свири по къра, къв го дори у парламенто.

Филмът Идиокрация наистина е документален

Аз а професора от Банкя продължавам 10 години да не му разбирам. За младежа надежда все още има :)

Мамоооо, ко просто дитье...син мутра, политик.....тоя ципа на гащите не мое си вдигне бе! Вече много ми се иска да си запаля българското гражданство - нема такова унижение такива дебили да управляват цяла държава! Е нема дапсе оправим, докато не напълним един стадион с подобни....

Ни разбрах сига.... Туй начи, нашти мили ЗАКОНОТВОРЦИ ли съ или бай мангал от село Крушовица?

...някой, да не би, да е учуден?!...

амиии,той както чете така и реферира мачовете в бг.

Обикновено децата в първи клас се учат да четат и във втори са перфектни. А това сега какво е? "ТО" едва ли има основно образование, а депутатин го направили!

Хубаво младо момче, добре облечено. Трудно чете, не е свикнал да чете от хартия, само от екран на смартфон. Изобщо не е чел много много. И други са като него.

Да, и то, отвсякъде! ;-) Направо си е сбъднато предсказание и настояща реалност... и то, не виртуална!

Народът стои отстрани и им гледа сеира...докато не им нацепи секира!

Да беше само той с мед да го намажеш ама 90% от герберасите са по зле и от него и за това каквото каже бокоцвъкчо това гласуват защото нищо не разбират камо ли пък и да четът като хората.

Ужас,мъжки калинки в парламента.

Там надува някаква свирка на която сигурно е виртуоз:))))))

Ужас! То бива. но чак толкова!? Гербери!!!

Такова е положението , браво на гласоподавателите , следващия път ще е мнозинството на такива интелекти , защото другите си заминаха в новите държави и като гледат за какъв провал става въпрос , няма и да се върнат . Бойко - патриот , разказа ни играта за винаги .

Младата смяна на ГЕРБ. Неуки интересчии, обаче научени да славят вожда и да изпълняват стриктно заповедите на ЦЦ. Че какво му беше лошо на ДКМС в този ред на мисли, поне беше евтино тогава

Защо скрихте видеото сякаш няма къде другаде да му се види резила

Само да е той с мед да го нахраниш! Такива са доста от ТИКВИТЕ! Гарантирано от ГРОБ!

"Сватбата" олицетворява умствения потенциал на шайката!!! Пак си ги изберете!!! ХО ХО ХО

Хайде пуснете видеото с Румен Пъпката Плевенски как пикае във фонтана, пък после коментирайте момчето

Е кои са тия и от кое село са? Децата ни учат чужди езици още от 7 год. възраст, защото времената го изискват.Моето учи два западни езика. Един в уч-ще и един в Британика. Така е с мнозинството от младото поколение.

boyko100

Момчето не може да чете, попаднало е там по желание на тиквата, следствие от връзката му със симитлйиския кмет! Нещо като доведен син, не го съдете строго!

Щом е синче на кмета на симитли значи за боко е много надежде във всичко, нищо че не може да чете и мисли ама физически добре явно се справя:)))))

Навремето се говореше за "златната младеж" на Тодор Живков! Е, накрая видяхме колко са "златни" борчЕтата, комсомолчетата като Плевню, комунистите като Винету! Сега, обаче, златната герберска младеж изби цялата блатна фауна и показва недостъпни върхове на...невежеството и простотията, досущ като своите покровители и учители Цв. Цв. и Бо.Бо. Ще градим още по-светло бъдеще с още по-простите и невежи герберски "младежи"! Дерзайте, герберчета мамини!

Гербер, сър!

От кратуна кратунки,

притеснение. няма ораторски способности но не е и учил за такива. като порасне ще се научи да лъже гладко като другите

Този срича като пъволак ! Махайте го , макар баща му да е любовник на ББ !

Народен представител. На-ро-ден. Това е представител на народа в цялата му прелест. Демокрацията не позволява един народ да бъде управляван по-добре от колкото заслужава.

Какво има за чудене.Типично гербаджийче.Играем си на кой е по-по-най......Всичката мара втасала, скандал след скандал през ден, каша след каша и сега сме се заели спорта да оправяме!

Не е любовник! Не е! бокича му е булка. Нали онзи каза в прав текст, че кмета на симитли го жули!

Ако беше Умен и знаещ езици като нашите деца щеше да е някъде в чужбина ! ЦвЦв такива ги прави Гробари ,неграмотни ,тъпи и послушни !

Що се пените? Тиквата е същият но малко по опитен.

Извинявай, но и на теб много трудно ти се разбира!!!

То завалията просто трудно чете. Да се провери кой му е продал диплома за основно образование!

То герберската простотия е общоизвестна , а симвом и е Боци с поддръжници Цецо , Караянчева ,Цецка , Лъчо Мозъка, Биков , Нерон Гърневски от тепетата , Десито Атанасова .... , чет нямат. Простотия до шия , колкото да могат да дишат , де се не удавят в нея.

Е какво толкова, просто не може да чете, голяма работа. Това не е най-важното, той е хрисим и добронамерен, винаги мисли за народа и дава всичко от себе си за да промени статуквото. Един ден може и някой закон да напише. Хвала на политическата партия дала път на такива кадърни и интелигентни млади хора, а не на някви връскарчета. Ай честито :)

Че нали не може да чете , как така интелигентен ?!

Гледайте и мислете утре като избирате .. Това е бъдещетоп на тая територия и тия ,които ще ви "управляват"... Кошмара се сбъдва, а доказателтвата идват от най-високата трибуна на тая държавица.... ГОСПОДИ слизай по-бързо...тук има много работа...ама много, много , мнооооого да се чисти.!

Рожба на демократичните промени в България след 1990 г.

Егати гнусния кенеф е тая държава!

Този като е син на кмета на Симитли и ако наистина ( според Методи Бачев -собственика на Агромах -дето прави лот 3.1 на магистрала Струма) лющи ББ ще рече , че е СИН НА ВОЖДА на ГРОБ , А ?

Това е купения съдия, който ос*а мача на Розенборг.

Нормално за ГЕРБ - изборат се верни, очакваме да работят като умни. Е няма как да стане.

хахаха виждали сме корумпирани депутати , виждали нагли депутати , виждали сме цинични депутати... ама тоя пич на видеото направо удари всички в земята. За сефте виждам депутат който срича!? хахаха нема такъв цирк. До днес си мислех че нищо неможе да ме учуди от тия богопомазаните в Парламента , но гледайки видеото осъзнавам че съм сторил голяма грешка. Докато Шефа Боце разправяше навремето в Америка че голяма част от населението са лош матрял ми бе обидно , но като гледам какви лица има в ГРОБ направо ми е тъжно. Пътуващият цирк нема спирка а театъра на мечтите (не оня от Манчестър) се пренесе в Политиката в Бустаня..тук да продаваш мечти е моредно. А дано някой ден народа излезе от комата и осъзнае че тия мечи които му продават са просто Менте!

РобоКоп