Нетаняху уволни министъра на отбраната, обявил се против съдебната реформа

Първа проява на несъгласие от страна на участник в управляващата коалиция

Обратно в новината

Коментари - Нетаняху уволни министъра на отбраната, обявил се против съдебната реформа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

dran

Наши бивши министри,натовски пръдльовци от страх да не бъдат изключени от софрата се насират всеки ден по тв

Давай Биби, мачкай тия смешковци, пазители на великата израелска демокрация! Две години дремаха , докато ги затваряха и им правиха БОЦ! Такива мощни протести със знамената на дъгата нямаше, но какво е здравето ма дечицата пред правото на това да си начешеш задника, дава Биби, не спирай!

В Израел има шериат - равините са съдиите.

Израел да си ПРИБИРА оня евреин Зеленски и да ПРИКЛЮЧВА войната в Украйна.. Че тия евреи са такива ИЗМАМНИЦИ, че лъжат руснаците да се бият едни срещу други.

Израел е мешана скара какъвто им е етническият състав такива са им и политиците.С мишмаш държава не се прави

Руснаците са монголци

Биби се върна ... Боку ще се върне ли ?

Като шефче едва ли, но модерните леви джендъри нямат шанс. Ще сглобят няква амалгама от консерви леко в дясно в опит да подредят нещата. Да се надяваме, че ще краднат по-малко.

Израел е интересно общество. Политически прилича на нашето. Силно развита демокрация с много партии, сложни коалиции. Очевидно и на тях им се отразява глобалната културна война, която върви в момента. Куражлия ход на Биби.

демокрация викаш?

Демокрация от древен гръцки, или средиземноморски тип, ако предпочиташ. На Агората са представени колкото може повече гледни точки. Не е като това да имаш една (или две) партии които да имитират демократичен процес. Не и като това в тъмна доба на "бели покривки" да спазариш "шефчето" и го спуснеш на Парламента да го подпечата, сещаш какво имам предвид. Не е това дето докопаш ли се до властта променяш конституции и си осигуряваш мандати до живот - 3, 4, 5 и повече докато пукнеш или те гръмнат.

И във всеки момент, ако се наложи, можеш да дръпнеш черджето на “шефчето”.

Да, и това е добре. Шефчето трябва да е нащрек постоянно и да не си въобразява, че хванал Някой за шлифера. Ако може да танцува ще остане щефче, ако не ще падне по гръб за джумбуш на публиката, която ще си избере ново шефче. Демокрация е това.

Аве момче, тролиш за нещо, което не разбираш. Демокрация означава: мързеливи гърци да си чешат езиците на аромата, Сократ дори публично е ръкоблудствал там, ДОКАТО РОБИТА СА СЪЗДАВОЛИ БЛАГАТА ЧРЕЗ РОБСКИ ТРУД. В Тракия през това време има АБСОЛЮТНА МОНАРХИЯ и НЯМА РОБСТВО.