Нетаняху отхвърли условията на "Хамас" за освобождаване на заложниците

Предложението предвиждаше пълно изтегляне на израелските въоръжени сили от ивицата Газа

Обратно в новината

Коментари - Нетаняху отхвърли условията на "Хамас" за освобождаване на заложниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много се забавлявам със демократичното слагачество. Като казахте колко цивилни са убили Израел веднага се допълва, че това е отговор на нещо си, случайно човек да не си помисли, че правят етническо прочоистване и не предизвикани екзекуции на цивилни. Когато се говори за руска агресия, мисирката пропуска да спомене, че тя също е предизвикана с 14 000 жертви на украинския геноцид. Сегашната пропаганда и правоговор отдавна надминаха безобидния соц. Комунистите са бледи дилетанти спрямо пропагандните похвати на капиталистите.

Значи изродите влизат колят трепет изнасилват отвличат ...и накрая поставят условия?!!!

100 израелски заложници за 240 палестински престърни мангали.Къде е тук равнопоставеността и морала на световната общност, дето много ги защитава.Това си е чиста проба изнудване и извиване на ръце.Ва тези никаква независима държава не може да им реши проблема с главата и манталитета.

И аз това писах кон за кокошка бенжамин не е прост що го обиждат ?

Бенжамин е прав

Коран създаден 631 г. Мохамед починал 632 г. Дамията Ал-Акса построена 705 г., но била спомената в Корана в сура 17:1-4, като отдалечената джамия???

Той нали навлезе в Газа за да освободи заложниците? Еми каква работа имат Израелската армия там ако бъдат освободени? Ще продължават да тероризират и бомбандират невинни жени и деца ли?

В Газа невинни няма, там всички са Хамас.

В Украйна е същото,невинни няма всички са нацисти.

Ходи го кажи на израелците които помагат на палестинците да си пазят реколтата ,а? На еврейския фашист логиката ,че всяка жена и дете са терористи ли подкрепяш? Или много ти се иска тея 2 милиона палестинци да залеят Европа? Ама нека им е хубаво на онея дето преди 70 години откраднаха територия и им измислиха държава нали?

Това е друго бе руски робе.

Сура 9:29-" Сражавайте се с онези от дарените с Писанието(евреите и хриснияните), които не вярват в Аллах... убивайте ги там, където ги сварите...” (Коран, 2: 191), „хващайте ги и ги убивайте, където ги заварите – и не взимайте от тях нито ближен, нито помощник –” (Коран, 4: 89), „А изтекат ли месеците на забрана, убивайте съдружаващите, където ги сварите, и ги хващайте, и ги обграждайте, и ги причаквайте на всяко място за засада!” (Коран, 9: 5). Пълен контрапункт на записаното в Матей гл.5 Блажени нищите по дух, защото е тяхно небесното царство...] И със Стария завет: Софоний 3:12-"ще оставя сред тебе народ съкрушен и нищ, който ще уповава на името Господне".

Такива писания като курана трябва да бъдат забранени. Щом включват убиването на християни.

включва убиването само на нехристияни-няма проблем, колко си зле.

Останах будистите ама те отиват един милиард, мохамед не прост искал да спаси муслитата от изчезване ,но Бенжамин не го разбрал.

Защо Израел отказа да бъдат освободени заложниците на Хамас, а Израел да се изтегли от чуждата територия и да спре геноцида над палестинците? Досега Израел и всички западни и български медии тръбяха че освобождаването на 100 заложници са единствената причина за убийството на 25 000 цивилни палестинци!!??

"Лидерът на "Хамас" зове мюсюлманските страни да го подкрепят с оръжия" ""Ролята на мюсюлманската нация ... е ключова" и "е дошло времето да подкрепим съпротивата с оръжия, защото това е битката за джамията "Ал Акса", а не само битката на палестинския народ", се казва в речта, която Хания произнесе в Доха и чийто текст бе предаден на медиите в ивицата Газа."

"Хания отхвърли исканията на САЩ ислямистката групировка Хамас, чиито представител е, да признае Израел. "Това искане няма да се осъществи. Ние няма да признаем узурпаторското ционистко правителство и ще продължим Джихад!", заяви той. Отказът му е основната причина западните държави да спрат преките си помощи за Палестина, припомня Асошейтед прес. Той определи Иран като дългогодишен съюзник на Палестина с отношения "с дълбочина"."

нетаняху е пътник за оня свят, ще виси на въжето! Сам ще се обеси в затвора.

Политиката на САЩ/Израел е да пълнят Европа с мюсулмани и да взимат територия и изкопаеми. Така сеят следващата война, само че на наша територия. Джо Байдън е Йосив Байдън, името му е скрито за да не се прави аналогия нещо.

Саакашвили и другия окраинец начални ще се обесят в затвора ,но не им дават въже.

Изрел изобщо не е далеч от целта да смачка Хамас, напротив много е близо! Помежду другото да набие канчето и на други чалмосани в региона, които се опитват да се правят на интересни. Виж, заложниците най-вероятно чудовищата от Хамас ще измъчват и убият. Натаняху ме кефи - стегнат мъж, който не поддава на провокации!

Хм, даже американците и израелците признават, че са много далече, ама ти знаеш по-добре…: Israel has killed between just 20% and 30% of Hamas’ fighters in Gaza since declaring war on the Palestinian militant group following its cross-border raid on October 7, according to US intelligence estimates reported by the Wall Street Journal on Sunday.

Унищожаването на Хамас, не означава изтреблението на всички "бойци" ! Не правиш ли разлика? А за още 2-3 месеца, като избият още 30%, разрушат останалите тунели и им вземат оръжията и просто няма да има Хамас. Толкова.

А ти знаеш ли колко нови бойци, чиито деца и жени бяха избити са създадени? Мозък ти трябва - не пропаганда.

Никаква разлика между Киевската хунта и ХАМАС.

Напред Израел!!! Никакъв фъндък на тези убийци.

се усра тотално!