Нетаняху към Борисов: Благодарим за спасяването на българските евреи

Борисов: Винаги съм считал, че Израел е изключително важен за сигурността в Близкия Изток

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

""Благодаря" не можеш да го сложиш в джоба. -еврейска поговорка

Е, г-н премиерът ще добави някоя нова снимка към колекцията си в кабинета. Друг резултат и от това посещение едва ли ще има. Същите благодарности получава всеки българин, стъпил в Израел, но когато дойде моментът БПЦ да бъде удостоена с Нобелова награда за своя подвиг, не се оказахме на висота за голямото признание. Колко много българи са помагали на онези хора през онова страшно време и...нищо. Вече свикнахме да се радваме на едното потупване по рамото.

Благодарен евреин?! Това си е чист оксиморон!!!

Бойко никой , никога не е спасявал, дори и като пожарникар , а за евреите и дума не може да става !А колкото до това , че Нетаняху му благодари ,негова си работа сигурно ще прецака Борисов в някаква сделка ----еврейска душица все пак!

Стига сте се плюнчили с тия еврей ,бе ! Не им искам благодарностите , достатъчно е да си приберат шломците от България . И рязко дръпваме напред ! От сърце им подаряваме екскурзианта от западните Балкани :)))) И до една година от изсраел ще остане само пустинен пясък .....

В 21 век нормален човек не може да говори така ....

г-н Премиера и 1000 свещи да запали на Божи гроб, докато не поиска прошка от НАРОДА ни няма да намери покой.

Явно се готви нещо, в посока, какво ОЩЕ можем да дадем на евреите...

Факт е, че Урко БорисOFF, го приемат навсякъде, но никой не споменава и другия съпътстващ факт, че отношението на домакините към него, винаги е било снизходително, като към умствено изостанал Мунчо...

Хората се веселят, затова го гледат снизходително.

Аре стига с това спасяване бе, дали евреите са благодарни, колко инвестиции са направили у нас и колко работни места са създали? Единственото което правят е да изкупуват орна земя чрез подставени лица.

За благодарност заминаха за Израел. От 50хил. са останали 1500.

...поредните бойкови тъпизми, поредният резил...

то не е учтиво непрекъсната да напомняш че си направил някому услуга,както правят бг държавниците със спасението на еврейте,освен това тези които са ги спасили ги няма ,така че баце няма никакъв принос към това спасяване

евреи а българи по гражданство. Това днес е трудно да се осмисли....камо ли да се приложи. Търновската КОНСТИТУЦИЯ - тя спасява от смърт своите поданици. В СССР етническите германци масово са пратени в сибирски концлагери, в САЩ етнически германци и японци масово са изселени от Източния и Западния бряг и пратени в лагери. Единственно в България гражданите и са били равни и неделими по време на война. Единственно България не е разделила гражданите си на българи, руснаци, арменци, евреи, турци. В него момент са живели бежанци или наследниците на 200000 белогвардейци в България.

Завиждате плазмодии болшенишки,че дори и Чакърдъкова ще пее и танцува за рожденният ден на г-н Премиера.!

Трябва да ти кажа, че не съм фен на народната певица , слушам хард рок и метал. Ако му пееха Пърпъл, или Дейвид Ковърдейл , или .... да не ти изброявам още, да му завидя....

За рождеННия му ли?

Тез евреи и след 200 г. ще ги дъвчат. БХ се опитва да измъкне нещо от хазарите. Не е с всичкия. Министрите му се разбягаха, той спасява виртуални евреи.

тропа ли му на Нетаняху по масата да настоява за благодарност?

Всъщност каква е целта на това посещение? Едва ли е за да си разменят любезности!

Хубаво е, че другарят Борисов е заминал за Израел. Лошото е, че ще ни го върнат и от там!

Какъв мач се играе в Ерусалим, че пожарникарят е запрашил за там?

?

Мач няма, но продават билети...

И аз го мисля с тревога. Взе, че си проигра възможността да присъства на откриването на Световното по футбол в Москва. Да не беше ходил в Киев, можеше и да го покани Путин, нали много го харесал, та си говорили над три часа. Не стана ясно за какво, та предполагам, че целият му престой в Русия е бил толкова, но ПР-ите му го представиха за разговор с президента.

защо по всички държави евреите имат милионери и милиардери?

За това ли отиде Борисов в Израел или има и друга причина? Изтрит въпрос, не е верен отговор!

""И днес взимаме трудни решения, но тогава е било много по-трудно", " Другарю Борисов, тогава е имало държавници, мъдри хора са управлявали България. Днес има лицемери, национални предатели,у крадци и убийци на чело на страната ни. Всичко що е било на власт от идването на соц-а до сега е за затвора, ако не и за бесило.

... груба грешка!

според мен е фатална на 99 ,99 на 100 .

кой знае евреите как се се смяли с нашто тикве

То се вижда от снимката. Единият обяснява разпалено нещо с ръце, а другият го гледа иронично и с леко презрение.

Дали ще ни благодарят или не- това си е тяхна работа. И не е нужно да им го натякваме непрекъснато. По-важното е, че сега избраните народи сме вече два. Приятен ден.

така ли ?! от кой дявол ?

Единият избран да унищожи другия.

Глупости ! Богоизбраният народ винаги е бил единственно и само Българският . Тия , " благодарните " , са богоотритнатите , след като разпънаха Спасителя.

Кел файда като сме ги спасили! Не чувствам по никакъв начин да са приятели на България, а днес дет се вика те управляват света! Ще видим какво и колко помнят, ако България наистина закъса по сложен начин, я с Ердоган, я с някой друг. Но засега еврейския капитал си го превъртат през държави, които по време на ВСВ са били изцяло "изчистени" от евреи, за разлика от България.

ракията им не струва

Благодарността да се изрази в една ескадрила Ф-16 на половин цена.

.. или поне една атомна бомба да ни подарят, макар и само на съхранение, .... имат обявени 60!

вие ,драги журналисти и коментатори не сте чели Евангелието на Йоан и глава 8 ,отнасяща се за произхода на евреите ,което е жалко наистина ,но обяснява всичките бг абсурди в последните 6-7 века и настоящето ви робство !

истина ли е всдичко написано там, библиятя не е ли еврейска??

няма друга Истина за човеците ,тя е единствената и върховната ,над всички кон-ституции ,писани от тарикати и потъпквани безсрамно . ако искаш ,поеми риска и опознай един единствен евреин или някой който се представя за такъв !

Борисов, питай Натаняху, ако в някой техен град, техните цигани започнат терор над еврейската общност, както например вчера у нас, в Угърчин, какво ще им се случи на тези мангали. И като научиш, ако ти стиска, като се върнеш, действай!

++++++++++++++++++

хаджи тиквун благодари не днешните ни изедници че сме били спасили някогашните изедници

Драги журналя, научете правилно да изписвате на бълг.ез. и произнасяте името на сегашния президент на Израел - той се произнася Ровен Ривлин!!! Пише се на латиница Reuven, но комбинацията от "eu" се произнася "о"!!! И в допълнение, към тези, които постоянно храчат против Израел - ами, идете до там, за да видите как една държава, с неуморен труд, посвещаване, мотивация и обединение е постигнала един от най-високите стандарти на живот в света, а модерните технологии във всяка област на развитието на Израел му дават приоритет навсякъде. Там е истинска демокрация, прогрес и динамика, а тук, у нас, какво имаме - айде, сравнете двете държави и сами ще видите по данните и статистиката, къде сме ние, къде са те!!!

Да така е, ... след убийството на Кенеди и последвалото съгласие за старт на атомната програма /на УСА в израел/... те имат 60 атомни бомби! Ние колко имаме! А пари откъде? Знаете ли колко е цената на една атомна бомба!

Ааааах глупаво, непросветено човече! Знаете ли, колега колко пари се изливат в израел от американските евреи? В америка евреите са повече отколкото в израел.

Виж сега, умнико, у нас дори и дъжд от пари да пада всеки ден, пак няма да го усвоим по правилния начин, а ще откраднем още във въздуха това, което капе, кой каквото може. Докато в Израел, тези достойни хора градят бъдеще, с честен труд и с национално достойнство. Нима си мислиш, че с подарени пари се гради висок стандарт? Да, може би у нас е така, но този висок стандарт е за тези, които най-много крадят.

За толкова дълъг коментар как не ти се досвидя да си амортизираш пръстчетата и вместо бълг.ез. да го напишеш като БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Ама нали вие евреите сте единствените хора на тази земя, другите хора са нещо друго, но не и хора.

Всяка година робите от сащ дават официална дотация гласувана от конгреса от 4,5милиарда .....без лихва с единственото условие да купуват американско "железо" -съответно рижите слагат половината в джобчето ,а с останалите купуват хвърчила

Бях в изсраел на служебно пътуване за три дена . Няма такива параноици , гледат лошо въоръжени до зъби , постоянни бомбени заплахи , затова и не можахме да разгледаме спокойно , посъветваха ни даже да не сядаме на кафе...Мацките ... по-добре да не споделям .... Пълен кошмар !!! А нетът им е два пъти по-бавен от нашия :)))) Като кацнахме в София с колегите съвсем спонтанно запяхме "Мила Родино , ти си земен Рай " , доста хора се присъединиха :)))) Слава Богу , вече не работим с еврейски фирми , създават много и разнообразни проблеми . ' Културни" особенности на племето :))))

Как се изнасят контрабандно от България едни 800 милиона евра? Много просто - с правителствения самолет, под прикритието на правителствена делегация неподлежаща на митническа проверка. И разбира се пак правописна грешка - " ... Израел е изключително важен за сигурността в Близкия Изток ...." това е грешката, а коректно изречението трябва да се напише " ....Израел е изключително важен за НЕсигурността в Близкия Изток .... " И накрая поздрав към момчетата и момичетата от Мосад - скъпи приятели, партньори, другари ( ако изобщо евреин може да има нещо такова на тази Земя) хайде намалете производството на тероризъм, че и ние синьо небе да видим. А изречението за българските и еврейските пилоти мога да го определя като най-висша форма на глупост и наглост, защото в тия учения нашите играят ролята на бягащи мишени за евреите, а те ги преследват.

++++++++++++++++++++++++++++++++

Нашият пожарникар, още ритнитопковец и най-вече евро председател пак отишъл да се излага и да си мисли, че е фактор от значение, тоя път в Близкия Изток!

Българските евреи са спасени благодарение на Учителя. Той издава категорично нареждане на цар Борис Трети. Всички други са второстепенни играчи.

Защо му благодарите на този , той е Еврей ! Благодарете на Българския Народ че е спасил този Изрод който ни Унищожава и се крие под Българска Фамилия ББ ! Хенри Кисенджер какво каза на евреите , до 2022 година живеете тук и край на Държавата Израел , бягайте и търсете място за живеене на Еврейския Народ ! Този мръсник е в Израел да продаде България на Израел !

трябва да се лекуваш, напълно съм сериозен.

Може и да има глобални таланти, но на глобални държави. Да мериш чужда капа, можеш само да станеш жалък.То си имаме и поговорка,де- за жабата и коня.

Какво да се коментира, нямам думи, ... това е, те са били и ще бъдат, по дяволите, що за хора са, целия свят вдигнаха на балон за убитите им евреи във войната, а другите народи нищо не казват, макар да са дали многократно повече жертви. Предлагам: 1. да спрем да им се прекланяме пред способността им да трупат пари - всеки от нас ако си го поставиза цел като тях, ще го постигне! 2. Да не допускаме евреи да ни превземат отвътре както е могло да стане в германия, ако не се бяха усетили! 3. Да не се полъгваме за приятелство с тях - не признават държавата, законите й - зачитат единствено техните си - преди войната в България са си имали техни училища, техен съд, тяхно паралелно мини правителство, т.е. малка паралелна държава!

Единственото вярно, доказано и признато дори от евреите дето си казал е 3та точка.

защо не 2. Направили са официално искане за малка част от германия, да си направят държава.

Нетаняху лъже. Съветската армия спаси българските евреи, и то от 3000 километра разстояние.

Ако българските евреи са българи, защо чужденец трябва да ни благодари за тяхното спасяване?

В замяна на това евреите-ционисти съсипаха България и Европа.Америка е отдавна в ръцете им...Оът такива благодарности-мерси!!!По-далече,по-добре,а този се вре все при тях,не напразно той и предшественика му селяндура Гоце продадоха България,нещастници алчни и неграмотни.

Като получа запек или разстройство, за това са виновни евреите.

хайде хайде, много добре знаем, не преиначавай, .... запек мапек. За друго иде реч

Забрави че потопиха и Титаник с Айсберг.

ехе верно ли сме спасявали евреи.... нивините се повтарят като на бат боко рапоне глупостите.....

Не разбирам какво търси български министър-председател в окупирания Ерусалим? Столица на Израел е Тел Авив и там е мястото на което български официални лица могат да се срещат с израелски такива.

като тръгнете да рзавявате нещо и го развявате докато му пролошее на човек. явно боко е решил да осрябрява стара история отпреди 60 и повече г. срещу подобна вехтория освен потупване по рамото и иронични усмивки, друго какво може да се очаква?!?

ти какво очакваш от евреите? Да ти пращат безплатни моркови или да ходиш да пиеш и ядеш на корем в Израел безплатно? А'е стига с просенето, че просейки от великите руснаци, ни ощавиха, та още не може да си стъпим на краката.

Мисля ,че прекаляваме с търсене на благодарности от Израел за спасените евреи в България от нацистите и лагерите на смърта.За втори път Бойко бие път до Израел да търси благодарности.Политически смешник.

"И днес взимаме трудни решения, но тогава е било много по-трудно", каза българският министър-председател Бойко Борисов. И добави как представил на другите в делегацията своя приятел Нетаняху като "глобален талант", който е бил първо с президента Тръмп и след това на Парада на победата в Москва с президента Путин.... И добави как представил на другите в делегацията своя приятел Нетаняху като "глобален талант",... ...своя приятел Нетаняху като "глобален талант",... ...Нетаняху като "глобален талант",

+++++++++++++++++++++++++

Ама тоя от Банкя и евреите ли е спасявал?

всичко е чудесно господа, дами и джендъри, но да помислим най накрая и за спасяването на българските българи А!?

Мисията е невъзможна.

Да благодарят и поклонят подред на Беинса Дуно, Любомир Лулчев и цар Борис III !

Българската Православна Църква първа протестира пред Борис 3,който вече е бил подписал пращането им в лагерите.После се отмята от подписа си,и започва да действа за спасяването им. Като казва,че имаме нужда от работна ръка в БГ и ще ги позва тук.

Отмята се незабавно заради повелята на Учителя. Посредникът е Л.Лулчев . Пожелавам Ви да св запознаете по-добре с емблематичния обрат! Хубав ден!

Като историк изучавал подробно в архивите на НС събитията около депортирането на българските евреи съм силно раздвоен в чувствата си. От една страна се гордея, че имало такива българи тогава, от друга прекрасно осъзнавам, че ако ББ бе живял в ония години и бе наело на държавата (хипотетично, едва ли тогава щеше да се докопа до властта) той с експедитивност и точност щеше да изпълни заповедите на фюрера, както прави сега с танте Меркел! За какво спасение щяхме да говорим тогава?! Този парцал щеше да ги е натоварел в конските вагони преди още да е пристигнала заповедта! Не знам дали евреите осъзнават това.

Като историк би трябваро да знаеш,че всяка епоха ражда точните и нужните и хора. В днешни Бардак точно такъв човек трява да комнадва геноцида над народа .

Кой ги е освободил от лагерите а наистина руснаците не