Нетаняху благодари на САЩ за военната помощ и изрази недоволство от Русия

Войната ще продължи с още по-голяма интензивност, заяви израелският премиер

Обратно в новината

Коментари - Нетаняху благодари на САЩ за военната помощ и изрази недоволство от Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президентът на САЩ се казва Нетаняху. Каквото каже той това правят американците. Колко там фигуранти се смениха в Белия Дом, а Нетаняху е вечен (докато е жив разбира се). Преди години Буш младши прекъсна речта си за състоянието на съюза щото в това време му звънял Нетаняху и Бушчо послушно отиде да изслуша инструкцийте му. Бетер Бай Тошо и Брежнев. Какво унижение за най-великата нация на света :-)

А дано Израел заживее някой ден без войни

Докато не бъдат изпепелени трите тумора - световните терористи Англия,ФАЩ и Цион, никъде по Земята няма да има сигурност.

И като унищожи всички от хамас,сигурно ще заживеят в мир!

Няма такива двулични кучки като тези в Кремъл ... Как въобще имат наглостта да говорят за събитията в Израел, след като издевателстват в Украйна вече 2 години?!!!

Изглежда, че са издевателствали върхуЗадника ти и са го разширили прекалено много

Бай гън предпочете Натаняху пред Зеленски , явно конфликта в Украйна върви към своя край.

Гадни убийци скоро Четох че на един убит войник в газа се падат 400 убити цивилни това вършат приятелите на американците и самите американци

Русия да гледа как Китай ще и вземе всичко ....

Ама разбира се! Щатите са виновни за разстройството на Айшети и Глобалното затопляне.

Не бива да се изказваш неподготвен. Населението на САЩ представлява 5% от земното население. Обаче те потребяват 25 % от световния брутен продукт. Само този факт е достатъчен, за изясняване на имперската им политика над народите по света, включително и българския. 8 купени от преди 5 години самолета, не ебават да ги още да ги докарат.

Ти подготвен ли си бе тъпир. Като нямаш пари не потребяваш, като имаш пари потребяваш. Не се ли сещаш. Няма нищо общо с империи и т.н. Ама вие ватенките по далече от носа си не виждате

Абе тва " ДГ" да не е дегенерат ?

То ФАЩ и Англия създадоха Израел на това шибано място, че да може да им върши мръсната работа!

А СССР първи ги призна!

Скоро чифутлякът ще изрази недоволство и от Турция, Иран, Сирия, ООН ...

То ще става, каквото ще става. Затова Зеленски го привиква Бай Дън за да чуе :"ПАРИ НеМА!, Действай! До като украинците не свършат. И Натаняху е по-евреин от мене и тебе."

Искам да кажа на този , който се подписва с името Гробокопача,че се пише изток,а не исток,поне на български,на украински не знам.

Русия ви Създаде , Русия ще ви унищожи ! Русия мрази Фашизирани Чифути !

...русия създаде и китай...

Което потвърждава теорията, че това беше бегъл намек към Израел... 3тата световна война е в ход и се води безмилостно.. просто голяма част от света още не е официално замесен в нея

Мюсюлманските държави около Газа стоят неутрални и не искат да помагат на Хамас. Приказват много в ООН за пред камерите, но реално никой не иска да има нищо общо с откачалките от Хамас и просто чакат Израел да ги изтрепе като хлебарки.

Русийската педерация ще се раздели на 50-100 държавици. Само масква ще даде живот на 5-10 огромни държави от по 2 милиона. Путин ще стане виночерпец. С голо дупе за да не се затрудняват манафите.

Как толкова злоба и простотия в такъв жалък мондиал като тебе се е събрала?!? Колко тъпота има по това света, Боже ... колко тъпота!

Ще ви ощастливим с един по-голям. Не реви.

Рсунаците от векове са упвравлявани от диктатори и фашисти, какво може да очакваме друго от тях!

Да почнем като начало с това, че са умирали със стотици и хиляди не веднаж а два пъти за да може плъх като тебе да се изхожда свободно тук, във форума! Ама нищо, акай си на воля. Без твойта смрад как да разберем какво е миризмата на розата?!?

Изказа се поредният русороб

Ъхъ 18 пъти муахахахаххахахахахах

Струва ми се , че за войната Израел-Газа пръст има Путин - тази война отклони вниманието от войната Русия-Украйна...

Скъпа докторке,"вниманието се отклони", защото на западните партньори им стана ясно накъде отиват нещата и просто спряха да приказват.

Западните - да. Но источните, т.е. Израел, ще ви пречука и ще копа.

"Нетаняху заяви, че войната ще продължи с още по-голяма интензивност, в северната и южната част на ивицата Газа, така че да се постигнат всички цели, които Израел си е набелязал." Досега Нетаняху изби над 6000 палестински деца и 4000 жени, вероятно това са целите му, но те все още не са постигнати. За да постигне всички цели да се готвят още двойно повече деца и жени. Изхода от 60-годишната криза е един единствен - признаването на независима палестинска държава. След Втората световна война през 1947 г. ООН решава да раздели Палестина на две части: Палестина, окупирана от арабите, и Израел, окупиран от евреите. Държавата Палестина е частично призната държава (от 70% от държавите членове на ООН) Независимостта на държавата Палестина е обявена на 15 ноември 1988 г. от Ясер Арафат в Алжир. Тогава и България признава държавата Палестина. На 29 октомври 2012 г. Генералната асамблея на ООН предоставя на Държавата Палестина статут на държава-наблюдател при ООН. На 5 януари 2013 г. с указ на Председателя на Палестинската национална администрация Махмуд Абас, вместо досегашното „Палестинска национална администрация“ започва да се използва в официални документи името Държава Палестина Редица страни начело със САЩ, Испания, Норвегия, и разбира се Израел не признават държавата и съответно и употребата на името Държава Палестина. Днес българското правителство забрави, че през 1988 е признало държавата Палестина и вместо държава употребява израза анклав или ивица.

Досега изби 5- 10 хиляди. Следват 50 100 хиляди. Ако се окажат малко, ще ги направим на 500 хиляди. Иди на правилните сайтове и гледай как хамаскит по анали.е " бойци" са се строили на влакче по бели гащи и се молят на Аллах (т.е. на Израел) да ги пощади. Даже са си оголили дупетата. Не знаят простите, че еврейските войници не си падат

Путлер се опита да изкара американците виновни, но основния виновен е той изглежда. Нищо чудно и да са обучавали Хамас за нападението.

Разбира се, че американците са виновни. Този тумор наречен САЩ, който трови планетета, трябва да бъде заличен от лицето на земята.

Туморът, наречен путин скоро ще се моли да го приберат в Хага. Иначе на Красния площад току виж дупето му покраснее

Ето го публичното признание на Нетаняху за това кой му съдейства в масовото избиване на палестинците, предизвикването на нечувана хуманитарна катастрофа, без да броим над 20 000 убити деца, жени, старци - само защото са се родили палестинци в ивицата Газа. Но за имитации на 5-ма убити украинци в Буча, САЩ орева света за да го убеждава колко са лоши руснаците, и колко хуманитарни са американските политици. Е, сега защо обединения запад не налага санкции на Израел? ами явно Израел убива масово цивилните палестинци "хуманитарно". Но нека още ми надуват ушите тъпаците у нас какви "демократични ценности" изповядва този обединен запад.

Руско идиотче, колко са убитите украинци?

Малко са, щом още на са капитулирали.

др0гаре, не е по темата, ама ми е интересно, като чета коментарите ви как все на хомосексуални изпълнения ви избива, какво ли би казал прадядо ви Фройд?Признавам фантазията ви(а може би и не, може да е от опит, все пак дедовщината е при вас, както и игрите с кадировци) е сериозна за православни необратни...странна работа...

Русия е бедна. Кой го вълнува страна от третия свят. Екваториална Гвинея (същия БВП като Русия) какво мисли?!?

Защото България е една от най-богатите държави в света.

Ако беше Тръмп президент, сега атомна бомба да се беше спуснала над Газа. Русоробите се благодарете че Байден е президент и възпира донякъде расиста Нетаняху.

Нямат нужда от атом. Тарамбуките даже прашка да видят, мигом заголват д го хареса.упе. Белким някой

С огромно удоволствие мога да кажа,че Израел е единственната нормално действуваща Държава.Израелтяните са единственният народ в този мърляв свят,който заслужава земята си! Позор за европеските ромизирани псевдодържавици,които ни Народ,ни Президент,ни Първи Министър нямат като Израел. Израелец никога няма да позволи араби и турци,църнокожи или азиатци да се гаврят с жена му.В Европа ни мъже ни жени има вече.И после нека каже някой,че израелтяните управляват света.Ще му се изсмея! Израел управлява Държавата си!

Кретен. Стига ти толкова за тази вечер. Утре е понеделник. Ще чука главата като камбана.

Сме за Русия в Украйна и за Израел в Газа

Евреите ще се оправят с арабухите. Въпросът е, ние как ще се оправим с русофилистиците. Не е зле да вземем пример от евреите.

като начало започвай да свириш на всеки русофил. ще имаш работа за години напред. при 99 процента русофили.

Ма с тва дилдо втора употреба и кварталната котка няма да уплашиш. Има решение за твоята житейска дилема: Сюткейса, дилдото, тротинетката и в Авдеевка. Чувам, че там перемогата е близко:)

Тези изроди Путин и Лавров преди да мислят за палестинския народ да бяха помислили за украинския. Затънали в лайна, а дават акъл.

Какви ли не видеа съм гледал от почти две години война в украйна. Но кадрите от Палестина не могат да се гледат. Максимум 10-15 секунди. Такъв ужас няма на земята. Този не е терорист. Терористите спрямо него са жалостиви. Този е сатана. Самият дявол. Пред целият свят извършва геноцид над един народ. И никой не се намесва да строши чифутската глава. Да си търси терористите и да ги унищожава. Нали са спецназовци. Най-добрите. Защо избива хиляди деца. Но не. Май целта е унищожението на самия народ. Дълбоко се съмнявам, че арабският свят ще остави това без последствия. И то фатални за чифутите.

И е убил много повече от Нетаняху Дявол ли е Путин

на зло ку4е зъл прът

И няма и да се оправиш.

добре съм и съм се оправил. земи у вас малко диваци да ти пръснат джанката

Зад фашисткият геноцид на Израел седи САЩ а таргета е петролните и газови находища под Газа. Тва е. САЩ губят в Близкият изток местата от които с години крадяха петрол. С Украйна обезоръжиха Европа и я омотаха в договори да си вдигнат ВПК то. С Газа си гарантират ресурси за следващите години и възможност за водене на следващият конфликт с Китай. А ООН се оказа партенка, както НАТО и ЕС. Предстои третата световна война в пълен мащаб. Ционистката кочина Америка няма да падне сама без някой да и помогне. Колкото и да полага видимо усилия.

Русробче , я кажи що Русия напада на два пъти Ичкерия муахахахаххах

Малоумнико, господарите ти от САЩ са запалили над 200 военни конфликта от ВСВ насам. Бегай лапай там квото ти подадат и лягай да спиш, че утре пак ще тря да се опитваш да си умен:)

Демек , не моеш да отговориш .... мурзилка клета муахахахахах

Какво е Ичкерия. Такава държава няма призната от никой. Това е сепаратистко държавно образование в част от територията на тогавашната Чечено-ингушка автономна съветска социалистическа република в състава на РСФСР, Точка. Този отговор стига ли ти?

на зло ку4е зъл прът

Вечеря от хлебарки и мазен чеп у гъзо с краварски етикет:)

Евреите и САЩ няма да мирясат докато не ликвидират всички палестинци - 1 милион, за да разчистят територията за израелците. Геноцид в чист вид. Атака на Хамас си е израелска операция, за претекст. После евреите ще пищят десетилетия, че ги трепят по света, където ги сгащят не охранявани.

Прероденият Хитлер! И това, ако не е ирония...!

Чифут терорист да те критикува си е чест. Означава, че си нормален човек.

Хе...недоволство от Русия!? Руснаците са си виновни...трябваше както издокараха шляхтата вършавското недовъзстание.. така и да позабавят малко темпото... докат Хитлер си свършеше работата в Освиенцим

Това заявление покачва популярността на Русия в света много повече от всичката руска пропаганда!

Не бъркай популярност с известност. Популярен е някой, до когото всички искат да се докоснат. Пример - кварталната мутра е известна, но популярна само между дебилите

Така е...популярна е само страната на хамбургерите и черните 25 сантови

Явно ги разбираш 25ците...

Популярност е чуждица и означава известност. Прав сте, че популярност е по-скоро добра слава от колкото лоша слава. Аз именно за това използвах тази дума. Израел стана известен с геноцид за съжаление. Русия стана известна с това, че защитава слабите. В първият случай Израел получи лоша слава. Във вторият случай Русия получи добра слава. Та така някак си.

Най популярно е изказването на Лавров, за това,кое е неприемливо. Целият свят се смее и радва на Кремъл,че и на руската пропаганда...

Ама ватника наистина е бавноразвиващ се орк

Войната ще продължи до пълното изтребление на хамас. Видяхме ги всичките великите бойци от хамас по насрани гащи и висащи шкембета да си оставят калашниците с метан.

Че ако арабелите се съюзят и го натиснат ще трябва Путин да го спасява. Биби забрави, че Русия му преьложи помощ веднага, но той отказа. Няма що са мрънка,.

хах те от 1948 минат не минат някви години и се съюзяват, и само по дебел го ядат всеки път

Който тръгне срещу евреите си копае гпроба. Справка Хитлер. Да не връщам лентата чак до римската империя и по-назад до Египет. Ама ватник писател, не читател. Ще чакат и стотици години ако трябва, но ще ви разпарчетосат монголоидната псевдоимперия

Натеняху идиотино, войната още не е започнала, скоро всички араби ще са срещу вас и САЩ... е тогава ще видиш какво ще стане с Израел.

Мюсюлманите никога няма да бъдат единни, заради дефект в самата им доктрина. Най-много да стане като през 1948, 1967 и 1973. Нека да пробват...

И какъв им е дефекта? Най-богатата фамилия в света са араби. Правят си парите, и не се занимават да бомбардирай еврей. Както и Зеленски. Дали му земя в сърцето на Европа, вместо да вади пари и да процъвтява бизнеса - той нахлузил зелената тениска гръбнал калашника и тръгнали да предизвикват Русия. Да бяха в Афганистан - разбирам - пустиня няма много възможности, но това е Европа. От процифтяваща държава която им оставиха СССР я направиха пустиня.

Демек пак Руси е виновна

Демек абсолютно е така, дори да не ти харесва

Дали случайно почват да ни показват сериала Фауда?

Добро утро. Чакаме железен купол над Киев скоро. Плюс 80% от руско говорящите в Израел не подкрепят Путин. Не случайно са напуснали майката-кочина.

Най-смешното при тоя е, че обяви арабите, които се борят срещу еврейското робство за антисемити. А арабите са повече семите и от самите евреи на които хазарско-руската жилка запачва да преобладава и в която няма нищо еврейско и семитско.

Арабите и евреите са потомци на тримата братя споменати в Библията - Сим, Хам, и Яфет. Около 1250 година преди Христа има вече писмени паметници на културата показващи, че евреите са били роби на египетските фараони. Тоест земята е еврейска според тези документи от 3274 години. Има и по стари датировки.

Ами и ние имаме едни карти и документи от времето на Цар Симеон :)

Да имаме. И БГ земя е Българска. Така наречената Азов България е била от 6-9 ти век също българска за 300 години. От там имаме 21 златно съкровище на Хан Кубрат, на който е изписано името му. Но от 9 ти век са руски земи (има едни 244 години владени от татари, но наши са били дори по-дълго време.)

21 kilograma (da se chete.)

Арабите идват по тези земи около 500 година след Христа. Преди това през 70 та година след Христа, Император Тит завладява Йерусалим, който е бил еврейски.

Аз съм арабски българин (иракско потекло) и съм латентен съединител.

Никога няма да забравя как Нетаняху се беше накичил с оранжево-черната с лента имвол на Руската Весна и началото на руската съпротива и освобождение в нацистка украйна за която нацистите там разстрелват нормалните хора. Смърт за фашизма и нацизма нали г-н Нетаняху!?

В последните няколко месеца Путьо беше отритнат от Куба, Венецуела, Индия, Турция, Аржентина, Армения, а сега и Израел. Останаха им само Иран и С. Корея.

Ха ха евреите...не случайно явно са били гонени в Германия....ще излязат много истини наяве за подлите им дела

Само от Германия са били гонени?! Кажи една страна от където не са :)

Ха ха нищо, сами си показаха гнунсата душа....то си има кръговрат...

А вие путинистите ще излезте нацисти.

Смешното е че, думата "нацисти" е измислена от евреите :))))))))))

Неприемливо е да се изхожда oт мотото: Така и така имаш заповед за арест та била и политическа инсценировка - карай - или майната му. Човек предполага - Господ разполага! Нека не влизаме в ролята на Господ. Наистина сте жертва, но се надявам помоща от Щатите да ви стигне. Дръжте се! Шалом! Проблемът с произволът в МНС, обаче, остава и трябва да бъде решен. Да не забравяме, че бяхте атакувани първи. Все още обаче, незнайно защо както и при Зеленски не виждаме адекватна реакция от Прокуратурата на МНС.

Аз съм травестит, и подкрепям всичко хамериканско.

При това безличен травестит...черво за анално употреба както казвам аз за такива като теб. Поне си измисли собствен ник. Но какво да очаквам от анално черво мисъл.

Путя здраво сгази лука. Още малко време му трябва на Израел да разчепи талибаните. След което така ще разчепи Путин, че кагебейчето ще кълне мамата си, чу го е раждала

Определено не знаеш за какво говориш! Какви талибани те гонят?

Наркоман съм и ми трябват пари, затова вземам долари да троля.

Но не Натаняху е със скалъпена заповед за арест по политически причини; не неговите права са нарушени; не неговия живот е заплашен и е на карта - да го прекара независимо, че е невинен, като парче месо хвърлено да гние - бушон който престанал да бъде нужен моzе и да бъде изгорен. Та, вместо да си изкара мандата и да си започне дори бизнес, на него му скалъпват обвинения за депортация на деца, които повечето са и в Украйна. И всичко това след встъпването в длъжност на една кукла на 39 която незнайно как 2021 станала и експерт по право. Възрастовата дискриминация и половият геноцид също са преструпления, както и геноцидът срещу евреи роми и...руснаци.

ПрестУпленията са У матУшката ти! Понял? Бляд!

Нетаняху преди 5 години беше единственият лидер поканен на тържествата на Червеният площад за победата над нацизма. Нетаняху може да целува само ръцете на Путин, че не въоръжава Сирия и Иран с оръжия и ракети както трябва, защото тогава наистина ще има Содом и Гомор станали на сол. Путин все пак е евреин по майка и ако искаше да унищожи Израел щеше да го направи.