Предизборен имунитет спаси кмета на Несебър от прокурор

Прокуратурата е оттеглила обвиненията срещу кмета на Несебър Николай Димитров, защото има имунитет. Той се е кандидатирал за нов мандат и засега имунитетът го прави неуязвим.

Обратно в новината

Коментари - Предизборен имунитет спаси кмета на Несебър от прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ти, батенце, преди да критикуваш другите, виж себе си! Две изречения си написал, а куп грешки си допуснал!

ама в европа няма такива счасчми! ейо тия кметове нямат нито срам от хората, нито страх от бога! срам и позор са за страната а и за града си!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тез червени домати,кой ги мама разклати.

Сега гражданите имат думата, дали на изборите ще му продължат имунитета, и той ще продължи да ги "управлява", или ще го върнат на прокуратурата.... Хора, сега от нас зависи...

От коя партия е този кандидат-кмет? И защо прокурорите му повдигат обвинения точно сега по време на предизборната кампания, те много добре знаят, че той има имунитет, защо не я свършиха тая работа преди 2-3 месеца.

Аман от евтини номера! Предизборната пушилка под мотото "Вижте как се борим с престъпността" и посля, чао! Чакат "прокурорите" с години да получи имунитет и тогава тръгват да обвиняват! Другият номер е протакане до изтичане на давност! Ще гледаме Шенген през крив макарон!

лайното е неуязвимо

Хе хе хеееее па то е ясно бе.Ако не е имунитет то ще са патериците.Сега и Алексейчо се напиня да влезе в парламнета заради имунитета както и преди време се опитаха да го направят и Галевите.То това се знае от всеки,само не знам защо ни мислят за толкова прости.

Еми прости сме! Не сме ли? Ето сега вече знаем какво е положението и с този измекяр. Е, и? Прости сме. Няма протести, няма изказване на обществено мнение. Няма нормално действаща съдебна система. Кое точно спира тарикатите да ни обират? НИЩО! Защото сте си заврели главите в пясъка! Та приказки от този сорт са неоснователни..

Еиии Веселинчо аре малко по леко с тона а!!Ти да не се чустваш за Мойсеи че така се изразяваш?"Защото сте сизаврели длавите в пясъка"Ти не влизаш ли в това число а батенце?По принцип съм съгласен с тезата че трябва да се надигнем единно,но се изразявай правилно.

От всяко от тези е гушнал поне 20-100 бонки. През 2007 Първанов и Калфин го спасиха от съдебно преследване, давайки му "дипломатически имунитет". Сега се е "имунизирал" като канидат-кмет.... Ами като минат изборите - няма ли този имунитет да падне?

Страната на Чудесата - Чалгария, е страната на "неограничените възможности" - в рекет и рушвет, по корупция, де! Но иначе е "готова" за Шенген.

Първо чети, а после пиши. Единят се казва Николай ТРИФОНОВ а другият - Николай ДИМИТРОВ. Като пишеш глупости излагаш "ковачницата на кадри" на Леля Цецка.

на боко тиквата имунитет ли му викате, бе?!

Смешна работа, кмет с имунитет. И от какъв зор. То скоро всички държавни служители ще са с имунитет за да си крадат законно и ето го НОВИЯ ред и морал. Смешна държавка сме. До кога това ще го търпим

Значи депутатите ни ако самите те не са престъпници, коват закони които защитават престъпниците... Грешката може да е случайна, ама не станаха ли много такива грешки при приемане на законите?

Как е възможно ?????? законите да позволяват на хора с повдигнати обвинения срещу тях, да се кандидатират за кметове,за общински съветници и всякакви други държавни постове?????Каква е тази държава? Има ли въобще такава????

Обяснявам по-простичко, че да разбереш: 1. Представи си, че има норма, която забранява на избори да се кандидатират хора, срещу които има повдигнати обвинения по членове от Наказателния кодекс. 2. А сега си представи, че управляващите решат да се избавят от силните си конкуренти, като им скалъпят някакво обвинение... 3. Сега помисли и си отговори сам защо в българските избирателни закони НЯМА ограничение да се кандидатират за избираема длъжност дори и хора с повдигнато обвинение или с дело в съдебна фаза.

Както се казва - "не става само с ядене, трябва и акъл!" Не е нормално поведение, ако някой все се сърди по детски, цупи устни и обвинява "някой там горе" за злочестото си битие, вместо да погледне в себе си: - не гласува; - или пък си продава гласа; - не се интересува, а поддържа сляпо кандидата на Партията (няма значение дали е ГЕРБ, СДС, ДСБ, БСП...), вместо да потърси информация, да я осмисли и да прецени трезво; - седи си на топличко с "Шоуто на Слави" и псува държава, община, ЕС и др. в този порядък, вместо да излезе на улицата и да заяви гражданската си позиция... Е, точно татова трябва и акъл. Да се мисли, а не да се псува. Да се прави, а не да се говори. И те така!

Д му писне на човек от мафиоти и прогнила държава. Въпреки приказките като че ли при това управление корупцията е най голяма.

И "цар" Киро си мислеше,че има имунитет.Тея крадливи политици и управници се самозабравиха и смятат,че търпението на народа е неизчерпаемо.

ЗАЩО ТОГАВА СА АРЕСТУВАЛИ КОСТАДИН КОСТАДИНОВ И ТОЙ Е КАНДИДАТ ЗА КМЕТ, ЗА НЕГО НЯМАЛИ ИМУНИТЕТ. СТИГА С ТОЗИ ДВОЕН АРШИН.

А дали има имунитет от тези, от които бягаше последните 5-6 години?

Време е да се купуват пушки и да се следва правилото око за око зъб за зъб! Иначе тука в БГ ако си обикновен човек справедливост не чакай!

ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ!

Защо ли това ми напомня много за случая Братя Галеви. И за доц. д-р Тракторов. И дали случайно или не и този мушмурок е свързан с БСП. Явно в БСП имат обичай да пазят своите кандидати-бандити. То нали и съдебната система тяхна....

а ти случайно да си такован като малък?

"Прокуратурата е оттеглила обвиненията срещу кмета на Несебър Николай Димитров, защото има имунитет. Той се е кандидатирал за нов мандат и засега имунитетът го прави неуязвим." Това е някаква пародия на държава и съдебна система,блаженни да са вярващите!

В държавата на бандитите е така. Имунитет ли ще е, познат съдия или прокурор ли ще е, връзки в полицията ли ще са, но винаги бандитите се измъкват и си продължават с далаверите и престъпленията. А глупаците ходят да гласуват и лапат мухите.

Време е Боко тиквата да застане зад този изстрадал отруден кмет и да го подкрепи в начинанията му както направи с доказания престъпник сливенския олигарх ,циганина Йордан Лечков !

ГЕРБ подкрепя друг за кмет. Този е оставен за теб.

Майко, майчицеее, какъв Шенген бе хора, какви 5 лева? Каква европейска държава сме? Значи ще се гласува закон да се отнема панелката на някой, който не е декларирал доходите от кравите на село, без съд и присъда, а такива като този, дето е дал десетки декари на неговите авери да си построят хотели, дори не могат да ги разследват?! Никакъв Шенген и ЕС!!!! Що ми се струва, че ще гори парламента скоро? Ако пък не гори и не се изчистим от цялата сволоч, то напълно си заслужаваме да четем подобни "новини"!

е затова сега пак ще си купят гласове за да могат да си крадат с имунитет, трябва да викнем 5000 японци и да има дадем 10 годишен мандат да ни управляват от правителство до кметове

Поредния пъзльо, криещ се зад кандидаткметски или кандидатдепутатски, а защо не и депутатски имунитет.....жалки и самозабравили се селски дерибеи...., то почти половината ни управници са все такива

Скоро ще видите прокурора по делото с нова (много скъпа) кола и с нов апартамент в центъра... Мила родна картинка!

Това не е никаква новина за РБ...!

В ТАЗИ СКАПАНА ДЪРЖАВА ОЗНАЧАВА КОЙТО ИМА ДЪРЖАВЕН ИМУНИТЕТ МОЖЕ ДА КРАДЕ ДОРИ И ДА УБИВА И ДА СИ ПРАВИ КАКВО ЛИ НЕ ЗАТОВА ЩЕ ИМА ОЩЕ СЛУЧАИ КАТО КАТУНИЦА .А ПРОСТИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ КУЧЕТА ГИ ЯЛИ.