Мъжът, нападнал незрящи туристи в Несебър, вече е обвиняем

Мъжът, нападнал незрящи туристи в Несебър, вече е обвинен в едро хулиганство. Тодор Николов е задържан за 72 часа.

Обратно в новината

Коментари - Мъжът, нападнал незрящи туристи в Несебър, вече е обвиняем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Издивяхме в тази държава, агресия отвсякъде, ама, нали ние сме си я сглобили така, кой да е виновен.. Години затвор за момчето не са нужни, да прекара дори месец му стига, особено на тази важна за него възраст, не е добре да виси по затворите, за това блъсване. НО, трябва да се говори за агресията, да се дават присъди и да ставаме по-добри, колкото и наивно да звучи днес.

Дали от медията не поспестиха инфото кой е бащата на въпросния кътил?

На този комплексар и няколко месеца в пандиза ще му се отразят отрезвително. Първо, че най-накрая там ще намери някой, който редовно да го обича и второ никога до края на живота си няма да страда от запек

ЧАКАМ ТА БАТЮАТА. АЗ СЪМ ГЪТЮ С ГОЛЕМИЯ БЯЛ БАСТУН. ВАРНЕНСКИЯ ЗАТВОР. ОСМИ ОТРЯД. ТУКЪ ЖЕНИ НЯМА ЗА БИЕНЕ. АМА ША ТА УРЕДИМ. ТЕБЕ ШТА НАПРАИМ.

tozi yunak istinski bg patriot.

Алооо,а мангалите с коловете и брадвите където са пребили в Асеновград деца и треньори колко ще лежат.Това едро или длебно хуганство е ?

Викаш, да пуснем изрода дето газил слепи хора, щото нашенското хрантутническо МВР отново е яло боя от циганите?

А, смесих случая с бития полицай с тоя с битите българи, извинявам се. В Асеновград пак граждани го бяха отнесли, докато хрантутническото ни МВР е спяло.

А, направи ли ти впечатление, че въпросната случка не намери място в телевизионните новини, но пък за битите забулени ханъми се разчу чак зад граница.

Чудесна реклама за българския туризъм по Черноморието. ВЕднъж дошли някакви прилични, нормални хора и яли бой. Обаче пияните , наркоманите, освинените отрепки са добре дошли. Каквито туристите, такива и местните. Боклуци. И то безнаказани.

колко години ще бъде обвиняем и на свобода?

Покажете по телевизията търговските обекти на фамилият на бияча, че да не стъпваме там. Да не изяде и друг боя. Такава самонадеяност и агресия не е от нищото.

А майка му какъв е глиган безподобен :))))) Крушата не пада по-далеч от дървото хахахахха Същата простакеса и селска мутра!!!

Много здраво го нападнаха тоя келеш, ако всичко е станало така, както се пише тук, да го заключват, виновен. Но някъде четох, че изобщо не е разбрал че пред него има слепи хора, а след като им свирнал да мръднат от пътя, жената, която ги съпровождала, ударила колата му с нещо и лекето превъртяло и я плеснал. Ако е така, нещата са малко по-различни, стига сте го правили дявол.

Не беше ли пешаходна зона това?! Не знае, че е пешаходна зона, не знае какво означава човек с бял бастун.. Като е паднал от Марс, там да го изстрелят и да си живее щастливо на Марс - без въздух, без незрящи и без хора, които очевидно му пречат.. Да го пратят заедно с мерцедеса на дядо му :))))))))

И ти си истински българин като нашия герой от статията и майка му!

НЕ Е СТУДЕНТ! (Проверявайте си информацията, преди да я публикувате!) Записал се е за такъв, но не е посещавал учебни занятия и не се е явявал на нито един изпит, поради което Университетът е прекратил судентските му права!

Дребното хулиганство са основните и най-многобройни посегателства срещу личността. Хората се чувстват недосегаеми и си мислят, че като ошамарят някой, нищо няма да им се случи. като почнат да ги третират като престъпници ... ще намалеят хулиганските прояви. Като започнат да ги карат да метат улиците да ги е срам ... нещата ще се оправят.

"Мъжът, нападнал незрящи туристи в Несебър, вече е обвиняем" Пишете истини бре, или: "Лайното, нападнало незрящи туристи в Несебър, вече е обвиняемо"

МЪЖ!?!?!?!? ЕДИН ИСТИНСКИ МЪЖ НИКОГА НЕ БИ ПОСЕГНАЛ НА. ЖЕНА!!!! ИЗЧАДИЕ АДОВО Е ТОВА ЛАЙНО!!! М А Л К О. СА МУ. П Е Т Г О Д И Н И!!

На жена ли? А това, че са незрящи, е маловажно, така ли? По-приемливо ли е да посегнеш на сляп мъж, отколкото на жена?

Макар и забележката ти да има резон, мисля, че разбираш човека какво има предвид - жената е по-слаба физически, както и незрящия мъж - защо не се бие с някой, който е по-силен от него или поне , колкото него?! Защото е ЛАЙ-НО!!!

Какви кретени се раждат и възпитават в България!! Що за родители са тези от които са се "пръкнали" такива идиотчета???

нагъл, млад, провинциален тъпанар, идиот с мерцедес, чието място е на оня свят за да не замърсява българския ген.

loyola

Този бабаит бих го определил като малък Пеевски - скоро ще стане общински съветник, а след това, кой знае - може депутат, министър, президент. Изобщо успеха е пред него. Интересно, че в публикацията премълчават МНОГО показателни неща: 1. Полицията (месната) се опитала да потули случая, (добре,че е стана "грешката" с командированите полицаи) 2. Потърпевшите са държани ОСЕМ часа в РПУто !!!! Т.е. тормоза започва от самото начало! 3. Накали са незрящите сами да ходят до Бургас за да се освидетелствуват... нещо, което по принцип трябва да стане на място. Изобщо нещата са подхванати от самото начало. Да не говорим, че няма документация за подадената първоначално жалба. Тоест трябва едно хубаво разчистване на оборите в корумпираната кочинка!

Няма ли пак да кажете, че виновни са лекарите, учителите, интелектуалците и т.н......

Ясно е, че тоя келеш няма да получи ефективна присъда.Мама и тати, ако трябва още две сергии ще отворят и ще платят.По-добре в случая да спрат колата на дядото от движение, щото закона надали позволява кола сама да се движи без водач, а на самозабравилото се студентче, поне 3 месеца обществено полезен труд.Добре ще му се отрази да е пиколо, да посреща и изпраща туристи, да мъкне куфари и да му се набие в кухата лейка, що за дзвер е тва - туриста, дето му пречи по улиците, но пък храни хиляди лентяи кат него.

Не приказвайте, а действайте. Повече дела и по-малко приказки.

Типично комплексирано селяндурско тарикатче. Кара женска кола, която се води на дядо му заради камерите по пътя. Набримчил се фйешън, агресивен към по-слабите и низшите - т.е. пешеходците. Надявам се съда да откаже да сключи споразумение и да го направят женичка в затвора. Такива там много ги обичат.

Е голяма работа! Че няма да влезе в затвора е ясно. Мама и тати ще дадат някой лев на прокурора и следователя. Печелят последните двама!

Адвокатът на младежа вероятно ще пледира за престъпление в състояние на афект, предизвикано от грубо отношение от страна на асистентката на туристите. Освен това в такива случаи се вземат под внимание чистото съдебно минало, младата възраст и искреното разкаяние на извършилия деянието. Нормалното наказание е 6 месеца до 2 години условно, с 2 до 3 години изпитателен срок!

Пълен боклук. Това е.

Да се перчиш на инвалиди на слепи хора. В някои форуми го кълнат да ослепее той и семейството му. Показаха и майка му по телевизията. Тя дори не съжалява за постъпката на сина си. Голям срам! На клипа се вижда, как наблюдаващи жени му ръкопляскат, едната от тях се кръсти.

"Ако бъде признат за виновен, той може да бъде изпратен в затвора за срок до 5 години".........

Няма да е ефективна със сигурност. Даже се съмнявам и за условна. Ще има "чисти съдебно минало" и т.н. Глоба и толкоз.

Ако някой се кахъри за съдбата на урода , нека да престане-Малко шум, и след това отново дълбок сън на народа.Там по черноморието , а и не само там ,цялата тази групичка/пасмина/:съдии, полицейски началници, прокурори, кметове ,омесени с местни бизнесмени /мутри/ са локалния елит и те определят ,кой е виновен и кой не.Там като цяло е нещо, като по-високо /ама не много/, технологично средновековие.При тях още не е настъпило времето :"Магнум харта либертат"

Яко се стреля в този форум , но до колко е във вярната посока не съм много сигурен . Този нещастник е класически пример за съвременен български младеж - глупав,нагъл и безкрайно арогантен . Бил студент във Варна - хахаха. С уникалния , пореден БГ парадокс , че в университет се влиза по-лесно от колкото в детска градина отдавна сме запознати . Трябва да разберете , че този бял дебил е по-скоро жертва на системата , която позволихме да се развие толкова брутално опорочена . Той се е родил нормално бяло дете и за мен е чиста загуба за България , защото вече е мъртва душа . От неговото съществуване няма почти никакъв смисъл . Но въпросът е защо ? Убеден съм , че половината от хората , които осъждат постъпката на несебърското олигофренче тук , в съседната статия защитават Слави Трифонов ?!? И по някаква причина не могат да направят връзката , че именно така наречения поп фолк по- точно казано - чалга, съсипа българската нация.Че не може да се втълпява на един народ , че идеалът в живота е ядене, пиене и е...., а мутрите и проститутките са националните ни герои. Слави трифонов и пеещите проститутки(и женски и мъжки) трябва да бъдат съдени за интелектуалното убийство на българите. Освен материалната нищета на хората чалгата доведе и до духовна.Опростачването, агресията и насилието които се ширят в обществото ни са плод именно на ужасяващото изкривяване на възприятията и псевдокултурата насаждани чрез алчността, простотията и лакомията на,културтрегери" като Митко Димитров.Моето мнение е, че трябва да си вземат окрадените заплатени с кръвта на децата ни милиони и да бъдат прогонени от страната,някъде в сибирските полета.Дано някога съвеста им проговори и да се осъзнаят какъв духовен геноцид са извъшили спрямо българската нация.

Слави и Митко ли са първопричината!?

Mihail Merdzhemekov

Е предполагам , че и такива като твоя модел - бавносхващащите носят някаква вина... но тя е пасивна и пренебрежимо малка , така че не заслужава да бъде обсъждана подробно.

Изключително точен коментар! Поздравления! Ако не бях омъжена, щях да Ви предложа.

Коментара Ви ме възхити. Съвършен е. Наистина Слави Трифонов и с-ие култур-трегери трябва да бъдат съдени за опростачване чрез чалгата на няколко поколения наивни младежи. Те издигнаха в култ за 50% от младите хора: мутрите, яденето, пиенето, кючеците, плеймейтките, луксозните коли и празните глави. Това си е културен геноцид.

държи не случайно по този начин, той е един от многото по тези територии, които са в "контакт" с различни "органи" и хубаво е тези "органи"сега да се яват в съда и да свидетелстват в полза на "индивида", че е много "добро Момче"та да стане публично и да го видят всички, такива като този, ги има из цялата страна а в софия са в огромно количество

1 година, ама ефективно с всички екстри, които предлагат нашите затвори му стига. След това ще ходи с широк разкрач

Така е.

Пълно е с такива батки. Изглеждат и се държат като мутрите от 90-те, нищо, че са няколко поколения след това. И Мерцедесът е там - като от песента на Нелина... Мутриландия отвсякъде. Да биеш слепи хора в пешеходна зона - това наистина "на запад" трудно може да стане.

Не обиждайте мутрите от 90-те. Те за разлика от този, бяха мъже и имаха топки. Воюваха по между си, а не раздаваха шамари на слепи хора и инвалиди.

Като видях репортажа, където простата му майка проявяваше агресия към репортера, разбрах откъде е наследил арогантността, наглостта и агресивността си. Прости родители какво отроче могат да създадат и възпитат. Себеподобие...

и аз гледах майката. Жената трябваше да се извини и да поиска прошка заради сина си, обаче тя се държа като дива свинка

Истински българи, нали? Я да видим сега няма ли някой да почне с вечното оправдание "няма начин да не е циганин", българите не са такива"!

В Несебър са големи селяндури! Мислят се за по- по- най!Направиха пари от сергиджийство и ниви по Влас. Жалко че няма съдебна система. Поне едно време софийските мутри им набиваха канчетата. Но поне са клюкари.Сега ще го разнасят тоя дълго из село и той ще дойде в Софето да се скрие.Чакаме го!

Не обиждайте мутрите от 90-те, те беха мъже и имаха топки. Не се перчеха на инвалиди и на възрастни женици, асистентки на незрящи.

Не съм стъпвал в Несебър от десетина години. Там местните се възползват от природните дадености и архитектурното наследство за да цедят парички от туристите, без грам да се напъват. Бил съм свидетел на следната случка: Дъжд, наводнена улица, пълен тротоар с хора с чадъри, кола с бърза скорост през водата, местен, вълна до втория етаж на сградите, окъпани туристи, смях.

Ееееееехххх, простака си остава простак!!!!! Как да му обясниш, че е "окъпал" хората, от които очаква да си изкарва заплатата?! Ми то като е тъпо, та чак вдлъбнато, КАК ДА ТЕ РАЗБЕРЕ?! А местните тр. да започнат саморазправа с подобни екземпляри, които им правят лоша реклама! Аз отдавна не стъпвам на нашето черноморие и не вярвам някой от туристите, на които им се случи да се сблъскат с ПРОСТАЦИ И СЕЛЯНДУРИ, да искат отново да почиват на нашето черноморие!!!

За повреденото дърво 10000 лв и не в затвора ,а в психиатрията на собствени разноски и минимум 500 часа общественополезен труд.

Незрящи туристи от чужбина внимавайте да не си изядете боя за това че не виждате. България е пълна с "перфектни" (ментално и физически) човешки спесименти които не толерират хора с недъзи.

Тр.да се организират всички, които разчитат на доходи от туристи по черноморието И ДА МУ БЛАГОДАРЯТ ЗА ХУБАВАТА РЕКЛАМА НА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ И БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!!! :/ :/ :/ ... Българското черноморие посреща гостите си с гора от грозни сгради - да, морето ни е направо НЕУЗНАВАЕМО в лошия смисъл на думата, а такива малоумни говеда, като това от клипа, мисля, че просто довършват печалната картинка! Лично аз от вече повече от 10 години не съм почивала на нашето черноморие, но съм ходила, за да видя на какво е заприличало ;((( Така че такива, като този, заслужават да бъдат линчувани за лошата реклама на и без това не толкова атрактивните ни вече, заради застрояването, курорти!

тоя ако завърши по некое време и министър мое да стане

ДЕПУТАТ

Никой не трябва да ходи в коптора наречен Черноморие. Трябва да си уникален мазохист, за да си го причиниш.

Е те чужденците не са наясно за какви благини иде реч. Изключая западните кръчмонавти, те са постоянни и щастливи клиенти на нашето черноморие за радост на Ангелкова.

Крушата не пада по-далече от дървото,показаха майка му по телевизията,ми тя по-дива от сина.

:))))) изпуснала съм изродското шоу.. Да се смееш ли, да плачеш ли.. Като видях, как му потегли колата сама и как този се стресна, мнооого ме досмеша! Абе, ..нещастно говед* с мноооооого слаби нерви!!! Да го застрелят да не се мъчи :))))))

Така, така, бой по мужиците, плъзнали са но нашето крсйбрежие като хлебарки, не можем да се разминем от тях. В Китен в почивните станции на бивши заводи и предприятия се подвизават мужици и техните копелдаци, един се изцепи, че родителите му били построили всичко в България и то им принадлежало. Други мужици крадат по плажа, а дебели руски крави серат във водата, отврат...

Прочете ли статията преди да напишеш тъпотиите си? Опитай се да си отговориш защо ли такива туристи като тези , които описваш идват точно тук.

В Боколенд цари видео правосъдие. Пуснат ли те по ТВ-тата, правосъдието се размърдва. После пак заспива, но поне вгорчава живота на снимания селяк. Не си ли сниман, можеш да си правиш каквото си искаш.

То 0 пак е до 5. Ще сключи сделка, ще обещае да бутне някой лев като се поуспокоят нещата и повече да не прави така пред камера, и ще лежи...на слънчев бряг.

нда, ще се пържи на Слънчака, правосъдие ще чака

По-информативно би било не да ме информират за хипотетичния максимален срок на присъдата, а да ми кажат с какво ще се накаже гарантирано. Само така ще може смислено да се прецени би ли имала ефект присъдата. За всички вече е ясно, че максималните присъди са теория, която обикновено не се случва.

Малко е!

Ей, тоя сладкиш какъв е позьор. На пръв поглед здрава батка с бръсната глава, мускули в мерцедес, а всъщност студентче кара колата на дядо а техните държат сергия на главната

В десетката си!

Не е студент, тъпака. Не ходил на лекции и не е взел нито един изпит. Лишен от студентски права.

Luna0102

Стига с това "ДО", колко е минималната присъда, защото в България всички получават минималната?