Неразрешените проблеми в сектор "Сигурност": Чия е отговорността?

За престъпността и бягствата от затворите - коментар на експертите Николай Радулов и ген. Чавдар Червенков

Обратно в новината

Коментари - Неразрешените проблеми в сектор "Сигурност": Чия е отговорността? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До кога ще ни навиратве в очите бивши,махнати поради некадърност милиционери да ни бръщолевят глупостите си ? Показвайте и популяризирайте образовани и интелигентни полицаи ,които знаят как да се справят със съвременната престъпнист.

И още един въпрос - тези там при тях решиха ли най-после дилемата КОЙ е точно Ахмед Доган? Защото техни колеги се опитаха (в една жега) да го изкарат не само българин и патриот, но дори и най-големият патриот и вторият Левски дори, най-успешният български политик, както го провъзгласи и Борисов по опорните ИМ точки (е, само дето по едно време плачеше, че тръгнал да го убива, но после и това отшумя в България, с нейния СЕКТОР "СИГУРНОСТ"). И как така всичките тези служби барбарр с експертите не видяха, че България бе (е) разграден двор за чужди служби, начело с руските и турските десетилетия наред, и допуснаха да се създават дори и ЕТНИЧЕСКИ ПАРТИИ!?!?! Това КОНКРЕТНО да ни обяснят експертите по Сигурност, ако наистина си мислят, че са такива! И много други подобни въпроси за нещата, с които РАЗБИХА България и сигурността й!

И може ли точно онези, които СА СЪЗДАЛИ "ПРОБЛЕМИТЕ" В СЕКТОР СИГУРНОСТ, ДА ГИ РЕША(ВА)Т, ИЛИ ТЕХНИ КАПИИ И НАЗНАЧЕНИЯ!?!?!

В България ако един истински експерт говори за сигурността, за МВР и службите, за проблемите И НЕ АДРЕСИРА И НЕ КАЦЕНТИРА ВЪРХУ ОГРОМНИЯ ПРОБЛЕМ С ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ, СЛЯЛА СЕ С ВЛАСТТА, тоест за МАФИЯТА, и по-конкретно КОИ СА БОСОВЕТЕ Й, СТРУКТУРИТЕ Й, ..., ГЕНЕЗИСА Й, да знаете, че можете да си го турите този експерт на ... знаете къде!

На времето, преди 1989 година червената върхушка бе жестоко уплашена, паникъосана да не бъде изправена да отговаря за многобройните си престъпления и предателства на Род и Родина. Тогава решиха да си гарантират ненаказуемоста и неприкосновеността (на заграбеното), като имитирайки демокрация завземат всички богатства на страната, които до тогава се водеха държавни и народни, чрез назначени свои подставени лица - едри бизнесмени, банкери,...Бившите началници в ДС и МВР пък създадоха контролирана от тях организирана престъпност, кояот да изпълява откровено репресивните функции, необходими на всяка диктатура, (дори и мека, в каквато премина откровената твърда диктатура преди 1989 година). Така ръководителите на комунистическите служби и ПРЕСТЪПНАТА И РЕЦИДИВИСТИЧНА ДС, РЕПРЕСИВНИЯТ ОРГАН НА ПРЕСТЪПНАТА КОМ, ВЪРХУШКА ВИДЯ СВОЯ ШАНС ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ ВАКУМА, КАТО ИЗПРАТИ ЧАСТ ОТ ХОРАТА СИ В ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ, ДА ОГЛАВЯТ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ И ХОЛДИНГИ, А ДРУГИ ПРАТИ ДА ОВЛАДЕЯТ МВР, СЛУЖБИТЕ, ПРОКУРАТУРАТА И СЪДЕБНАТА ВЛАСТ! Чрез тях те контролираха и властта, и мнистри и депутати - с компромати, изнудване, корупция, насилие, заплахи и рекет,..., а за убийствата използваха съответните хора и структури ОТ СЛУЖБИТЕ ИЛИ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ, вкл. от "братски служби и престъпни групи" извън България! Резултатът го виждаме всички! Затова - ТАМ НЕВИННИ НЯМА, ВСИЧКИ СА ВИНОВНИ, но с различна вина, някои учавстваха, а други просто наблюдаваха НО НИКОЙ НЕ СЕ ПРЕБОРИ ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА НАРОДА!

Много точен коментар

Много експерти се нароиха в България. Все съмнителни .... Експерти по сигурност, енергийни експерти, финансови и икономически корифеи, експерти по отбраната и опазване на границите, коментатори по м/ународно положение и световни проблеми ... Надуват бузи по тв екрани и студиа, дават съвети и експертни мнения, а България твърдо стои на последно място в ЕС

В България под експерт се има предвид човек, който има известен опит и познания в областта, която си и заплюл (ако не е пенкелер) или са го насочили, и може що годе да говори грамотно и е послушен и ЦЕЛЕСЪОБРАЗЕН И УДОБЕН на кукловодите, които понякога се ритат по кокалчетата и тогава някой експерт вземе, че си позволи да се отклони малко и да каже някоя истина, която всички в България отдавна знаят!

аман от пенсионирани полицаи и военни ,лапат пенсии и големи бюджетни заплати ,а младите хора с висше образ. напускат страната с пълна сила,главно да берат ягоди и боровинки в англия.

всяка година им вдигат заплатите а резултатите им се влошават.

Айде да подъвчем малко вкаменената дъвка за "реформите", дето все не им стигат парите.... със тарите кримки, пардон експерти, дето работят студийни разбирачи за успиване и отклоняване на вниманието.

При толкова бягстава в последно време, явно проблемът в сектора е системен. От което следва, че отговорност носи другарката министър Це.Ца. !

И двамата са едни експерти, за чудо и за приказ. Нищо, ама нищичко не разбирате от затвори. В българия всеки невежа е експерт по сигурност.За това няма никаква сигурност , а територията е фронтова.Беззаконие ,лъжа ,измама и престъпност.Който оцелее ,до следващия път.

Е, дир-а, страшни сте л@йна, честно не ви издържам тъпата цензура ... накрая ще останете да си миришете сами тук.

Изкарайте разбирача, проф. д-р. к.ф.н. т.н. украинския възпитаник и храненик на Военната академия Слатински да се изкаже по темата. Ама той всичко знае и може да каже нещо. като беше някой участва в разбиването на МО и МВР сега друга песен пее. Кадрите на НБУ по темата са в час.

Баш ми е драго специалисти да говорят на жаргон: Другари, спрете да подражвате на Цветанов, говорете с истинските имена - няма Митьо Очите, има Димитър Желязков, няма операция "Медузите", "Мутрите", "Наглите" ... НЕ подражавайте на физкултурника, не знае какви ги говори, милия ...

Е как чия? На Орешарски!

Това е един сектор, който трябва винаги да е в сянка и макар да е там, всички да чувстват полза от действията му. ПР партийката ГЕРБ обаче го изкара на светло, размаха, разкъса и накрая си избърса .. с него за благодарност. Каквото и да се говори, пораженията са като от атомна бомбардировка - дори оцелелите бавно гаснат в мъки.

Нищо "експертно" не прочетох! Това може да го каже всеки средно интелигентен човек, без да се "титулова" с гръмки названия! Наистина е необходимо, една уважаваща себе си медия, да подбира компетентни събеседници, които имат да кажат нещо на аудиторията, а не "набедени" такива, които се "разхождат" из телевизиите и само "запълват" времето! Имам предвид най-вече "професора"!

В цялата държава с всичко е така. Силовият сектор не е реформиран. Висшите чинове получават заплата + пенсия. 28 г. разруха. Изгониха умното и способното сега имитират нещо си.

Умното и способното което пращаше и пазеше Белене, ли?

А колко са тези, дето са излезли от затвора в отпуска и са забравили да се върнат? Разграден двор навсякъде в тази държава, всеки гледа да крадне, а не да свърши както трябва работата си

Не всеки, само този на който е може !