Коментари - Неофициално: Кирил Петков е бил извикан на разпит в Софийска районна прокуратура | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"От ПП-ДБ обаче обясниха, че е нормална практика да се съгласуват имена на шефове на служби с партньорите от ЕС и НАТО" Пълни глупости, това се нарича намеса във вътрешните работи на суверена държава ! Дали САЩ, Франция или Германия съгласуват службите си с нас ? Ако договорите с ЕС и/или НАТО ни задължават на подобни актове, съд и присъда за всеки които е подписал договорите с ЕС и НАТО и е предал Българската държава ! Излиза че сме окопирана/заробена държава а 1342 годишната ни история многократно е показала какво ще се случи както е ставало с всички останали които са поробвали България.

Ами след нарушаване на коституцията трябва да има наказание, иначе що за конституция е това?

ЗАЩО , е освободен ???????????????????????????????????

Чия подлога е Дългия!!??

Вярвах им на тези момчета, но се оказаха същите шарлатани като предишните. Няма свестни хора в политиката.

Защо да се явява в полицията на разпит! Този е над всичко и всички. Явно от посолството не са му вдигнали телефона, а той не е посмял да се яви, без да знае, какво да говори.

Плиткоумното Кире преди да мине на инструктаж през Козяк, не предприема никакви действия.

Тези ибрикчии са за разстрел!!!

Трябваше да питам Гугъл, какво е ибрикчия. Да, определено са за разстрел. Публичен

Не може да дойде защото е бил с Ленчето. Помпил й е дупарата.

Не се е явил, защото има снимки, че си кара тротинетка във Виена и пие кафенце с разни....

camo nov Pinochet shte opravi tazi tazpokusala se na partiiki chervena sgan,raztrel ,maika vi da eba .

Има едва хубава детска песничка за Рачо капитана, много е поучителна и точно за Кирил Петков!

Да, много точно, плюеха се, арестуваха се а сега съставят правителство на ротационен принцип, да се редуват да крадът, мангали са всички, ако не откраднат не могат да спят. Поне да научат малко български език...

На мен ми отне 6 месеца да се откажа че не съм резидент на Австралия за данъчни задължения, но все пак имам Авсралийско гражданство. А доколкото знам за Америка и Канада е почти невъзможно.

Колко ли са платили радев, Мутра Фана и русофилистиците на Руди -гела за този компромат?

Ти се научи на български да пишеш първо

Колко ли са платили на Радев и Митрофанова русофилите в България. Името на президенти и посланници се пишат с главни букви, на тиквата може и с малки.

Кирчо трябва да отиде на съд защото е приел да е Премиер още с Канадско гражданство, процедурата отнема повече от 3 месеца, може и повече да отнеме защото ще го проверяват за задължения към държавата и частни лица и институции. Толкова сме глупави Българите, надежди нещо да се промени, даже и царчето си избрахме за премиер със неговите 100 дена (да съди държавата в Страсбург и печели всяко дело). Прост народ слаба държава!

Просто Сорос разполага с огромни пари, и да умре други ще поемат щафетата....

Кокорчо не го е страх от бай Ставри.

Ако Кирчу му прати Кокорчо, дупе да му е яко, буквално :)

Гелосания мангал се скра с канадскио аутист :) Ще има продължение :)

"Ала бала"става с пътуване на шефа на "Информационно обслужване"зад океана!

"съгласувана с посолства" По-точно с едно определено посолство. Ако не е Руското, кое ли друго може да е??

За"ала бала"отговори!

Интересно къде ще се скрие. При братя Галеви.

Държавите в организацията ЕС продължават да съществуват само формално като национални държави. От там идва объркването на електората. Унизително е, но това положение е преходно докато се намери по '" устойчиво" решение както казват в Брюксел. И трябва да се "продаде" добре, както казва Кирил.

За Сигането Руди не бих гласувал, но му стискам ръката за тази постъпка

Бега пред ветъро.

Те правителства съгласуват с "посолствата", та камо ли там някакви служби. И това си тече от много години. Не е някаква иновация на Асен Василев. Той и затова човекът беше толкова спокоен и уверен като го обяви. Разбира се, че няма нищо нередно в това. Вие знаете ли колония или протекторат , който сам да си решава тези въпроси. Няма такава. Но тук е чак добре, че са ни оставили сами поне да посочваме част от колониалната администрация наречена "български парламент" - мокрия печат на Брюкселското законодателство. Страна, която приема чуждо законодателство по дефиниция не може да бъде суверенна държава. Замислете се върху това. Затова и обвинения няма да има за държавна измяна. Тъй като обективно липсва държава.

Прав е КирЧо, че не е отишъл на разпит. Какви са тия там някакви си Прокурори, дето ще му нарушават графика!? Пък и докато Иван Гешев е Главен Прокурор, то няма правосъдие - само ще си губи времето. А и Прокурорите, дето са го призовали да внимават, че да не им поиска и на тях оставката!

Пропуснах да предложа в съдебната им реформа да включат текст, че Законите и Конституцията в РБ не важат за Членове на ПП.

Хора аз повече нямам намерение да коментирам в тази N1 медия по ала-бала. В предната статия имаше 3 коментара за 5 минути събраха 70+ лайка , а като го споменах бам -65 на секундата. АЛА-БАЛА.ДИР.БГ

ала бала

И защо тогава не отключите коментарите под статията, за да приемете и овациите на родните ви читатели?

Знае се! За заплаха е. Оня се уплашил и затова го пази полиция. Да ги шибам в келешите харвАрдски! Също е заплаха :)))))))

Имаме държавна измяна фактически. Оказва се, че няко, ясно кой, още преди да управлява, заявява, че ще е под диктат/одобрение на чужда държава. Нещо повече, продължава да твърди, че това е приеливо за България. Идеята за изпиране на Борисов е планиране на прикриване на престъпление или разселдване на престъпление - само по себе си наказуемо според Закона на РБългария. Тезимомчета трябва да бъдат съдени и осъдени. Урсула също, защото тя предате съюза и народите му.

Мария Габриел трябва да съди Кирил Петков, за сексистки обиди към нея и семейството й.Защо Борисов не съди Кирил Петков за незаконния арест, или министъра на МВР Рашков? Имаше две решения на съда, че арестът му е бил незаконен.Трябваше да ги съди и иска обезщетение. Стига, самоубийствена толеранция, "в името на държавата"! Не, това не е в нейна полза, а напротив, престъпления останали ненаказани, водят още много такива след себе си, рушат правовата държава. Хората са с тях, ПП на съд!

трябва да бъдат разчекнати на 4 коня!

Къде пък я видя тази държава, че да има измяна. Ние живеем в модерен протекторат, където важните закони ни ги пишат и налагат от чужбина.

не е ли време за оставки, или има по-важни задачи?

Кирчу само ако можеше да се види колко е прост, направо щеше да се хвърли под автобуса.

Някой го е задействал да прави тези записи и после да ги разпространява.Нали не мислите,4е Василев му дреме за службите.Друг стои зад него,ама журналистите дремят и не могат или не искат да разкрият кукловода.

е виновен който е издал заговора за измяна, а този който го прави заговора за държавна измяна той потърпевш? Следва псувня към майка ти!!!!

Не извъртай въпроса. Чува се какво говорят Кирил Петков и Асен Василев - и това е държавна измяна! Всичко друго няма значение! Това са двама безродници! И ако имаха капка срам, щяха да напуснат ВЕДНАГА парламента, а най-добре България! и повече да не се появяват никъде! Ние НЕ сме тъпаци! Пак ще повторя - ние НЕ сме тъпаци! Няма нужда някой да ни тълкува какво са казали. Казаното е съвършено ясно.

Държавна измяна - намерение? Ти в съд бил ли си? Знаеш ли, колко хора казват - ще го убия този - ако за тога ги съдиха - половината население щеше да е в затвора!

Във Виена е да се среща с Иван Кръстев.

и да де броят бюлетините. алабализмите в затвора за изборни измами!

Щяха да летят оставки на политически лидери. ПП си направиха, обаче, сеКУРО, вместо очакваното сеПУКО.

Той сътвори доста повече и по-скъпоструващи простотии. Бръкна в джоба на всеки българин.

Леко нечистоплътно излъчване има този тип. Хлъзгав като охлюв. Говори много за това, което му е изгодно и не взима много на сериозно понятия като истина, реалност, правдивост, законност. Същият е и неговия трътлест арогантен авер. И двамата, а и цялата им кохорта, нямат място в отбора, който трябва да върти кормилото на държавата.

а на диагноза. За такива като него има психодиспансер, психиатрични болници и т.н.

На това ги учат в Харвард.

Стана ясно, че Радостин Василев играе с Гешев и искат да спрат чистката, която отдавна е необходима. От 15 години и повече в службите са загнездени кадри на ДПС и ГЕРП.

Това не става ясно.

Им се разтрепераха шушоните. Как някой може да има наглоста да ги извади от власта. Или пък да им търси отговорност за това което са правили, преди и след 1989 година. А за какво всъщност говори ПП, да махнат ДС, ЦК на БКП и мафиоти от властови позиции. Тези окрадоха стрната и е напрвиха най-корумпирана и най бедна. Мили боже как може такива лоши неща да си мисли някой. Хората в Кремъл също изтръпнаха, мале България ще стане част от Европейското семейство. А кое правителство до сега не е сменило министри, заместник министри, директори на дирекции. Че Делян Пеевски и Доган имат монопола да назначават Главните Прокурори в България. Е, позволено им е, те са наши хора от ДС. Факта че са започнали досъдебно, показва колко са просмукани от комунизма и руската доктрина държавните служби. Ако някой смята че България може да върви напред със тази руско-комунистическа олигархия, има огромни илюзии. Ако не ги махнем, ако не се освободим от този политическо раково заболяване, България ще изчезне. А Москва, може би иска точно това.

така бакалски не се говори от ЕС политици. Така говорят в Русия: на мен толкова, на теб толкова.

Слабоумникът е ходил в Братислава да се лигави на фон дер Лайен, за да му прости простотиите.

Причината за неотложното му пътуване в чужбина е да кара тротинетка във Виена и да пие кафе. Жалък е. Както и всичките еврогейове. Поне да имаше някои от тях по-умни, а те от гнусен по-гнусен нацонален предател.

Кирето на чии разноски се разкарва до Братислава и до Виена? При положение, че е призован в прокуратурата на разпит???

Ти пък... те двамата с Асеня толкова пари направиха от комисионни покрай газовите сделки, да не може да си позволи да отскочи да се види с Урсула и после едно кафе да пие във Виена? Той е толкова нагъл, че като се върне ще продължава да се държи все едно нищо не се е случило. Да ви обърна внимание на един интересен детайл - то че началниците на службите се одобряват едно на ръка, ама като какви Кирил и Асен предлагат началници на службите за одобрение от "партньорите"? Кой си ти бе, Асене, че ще предлагаш? Работата е ясна - самите Кирил и Асен са вече одобрени от "посолството". Правителството вече е предопределено и властта им е дадена. Това се решава в "посолството". Не случайно Борисов ходи там по три пъти на седмица (според неговите собствени думи).

Усещам как честичко ще му се налага да ходи там, както и на другите крадци от ПП! Слънцето на решетки да гледате доживот, бел ден да не видите!

тоя дали още е в България или вече си е в Канада?

29.05.2023 14:05 ч. Киро на тротинетка сега обикалял кафенетата във Виена. https://trud.bg/%D0%B7%D0%B0%D1%81%D1%8F%D0%BA%D0%BE%D1%85%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BB-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B2%D1%8A%D0%B2-%D0%B2%D0%B8%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8/

Играча си е играч.Тарикати и мошенници от където и да ги погледнеш.На избори и да ги няма.