Коментари - Нено Димов: През уикенда замърсяването на въздуха в София е 2-3 пъти над нормите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами правете нещо вместо да обикаляте по медиите.

Направо си 179 градуса ъгъл с това изказване.

Тъпанар е тоз Димов. Президентът още повече.

Ма да съберат населението на цяла България в София, пък после да реват, че въздуха е много мръсен.Затварят предприятия, затварят болници в провинцията и хората, търсейки спасение, бягат или в чужбина или в София.Трябва да се спрат тези безумния на обезлюдявания на провинцията и пренаселване на столицата. Сега като почнат да горят в ТЕЦ София и горивото от битовия боклук , хептен ще омажат картинката.

Министре защо лъжеш Гледай вернйя сайт

Даа, значи спешно е нужна втора кабинка на Банско. Разбрахме.

Качвате измервателните станции на Витоша и проблемите са решени. После обясняваме колко сме велики в Брюксел и те понеже са лицемери, хич няма и да им пука, че в България въздуха е отровен.

12 пъти не 2-3 а цели 12 пъти а това може да е смъртоносно за много болни!

Гълтаме пушека от камините на баровците в Бояна, Бистрица, Драгалевци... Отделно къщите в София, които разчитат на въглища,.....

От догодина - всички на електрически автомобили, или рикши. Никакви коли с ДВГ. Така повеляват резидаво до тъмно зелените еврогейски екотерористи, след като избутаха металургията в Китай. Ами, тъй де, нали транс-националните концерни трябва да се се финансират и развиват!

Нищо съществено казано, още повече нищо направено. Живеем в 21 век, вече всичко може да бъде установено, всяка причина, но не искаме, защото ще изобличим себе си, собствените си неправилни действия. Парцали- може би от дрехите втора употреба или ишлеметата, стари гуми, от разкпомлектованите европейски автомобили, лошо качествени горива, коли 10та употреба преминали "качествената " техническа проверка, пунктовете за чистотата в паркова среда, измама до заблуда, и още все подобни. И си мислите, че управлявате. Ние ви плащаме, за да се покажете пред света, за да изиграете вашата загриженост и компетентност за околната среда. Човек, който обича природата и осъзнава колко е важна за живота, не се чувства нормално когато лъже.

PEYTSCH

Радев твърди в Катовице обратното...Дори сме преизпълнили с 20% намаление на вредните емисии...Ще рече че не знае че 54% от домакинствата са на твърдо гориво и само 2% на газ...Ще рече че не знае, че 90% от колите са прастари или без катализатори...Това е да си глава...без опашка (Десислава не я броим за опашка)....За да защити българските интереси Радев предлага всички да минат на дизелови 18 годишни коли и ба твърдо гориво...Браво на нашия защитник-бащицата...

румен радев каза че няма страшно!!

Много размисли и страсти кое мърси повече, колата или печката, а истината е съвсем проста. София е предвидена за 700 000 души население. Това, че всички се натъпкаха там си е изцяло техен проблем.

КОЛКО проверки са направени в индо-ромските махали и какви са резултатите? Но май на НИКОЙ НЕ МУ СТИСКА да ги направи?.. А дали на някой някога ще му стиска(най-вероятно няма да излезе оттам ако влезе)???... Толкова ча ФЧП в София, въздух под налягане. За протокола: докато работеше Кремиковци бяха много, много повече.

ТРЪЪЪЪЦ or ПРЪЪЪЪЦ!!!! - That's the big farting ECO-question? - The pollution of BG-City-evolution..........

Този който те е назначил беше заповядал да изкоренят 10 000 млади борчета на Витоша! Виновникът беше един безпризорен трактор! За какво мислиш че са дърветата ?