След обиски в дома и кабинета: Нено Димов отведен на разпит, ще обсъждат оставката му

По разпореждане на Иван Гешев разследванията са взети под личния надзор на спецотдела на във ВКС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сутринта стана ясно че след толкова много ''инвестиции'' дето сме платили от джоба си има 60% ЗАГУБА на питейна вода???? И пак се оправдават с предшните въпреки че 10 години властват и разпределят парите ама за какво да им дреме след като балъците плащат непрекъснато покачване на цената на водата с оправданията как се'' влагат'' парите за подновяване на мрежата???

"Гарван гарвану око не вади" са казали хората! Всички са прекалено спокойни! Това което се прави е PR на новия-стар главен прокурор и е цирк за пред нас, а истината е много, много по различна!

ЦИРКЪТ ПРОДЪЛЖАВА - НЯМА СНЯГ ,НЯМА ВОДА - ЗАПОЧВА ДА МИРИШЕ ВЕЧЕ ЯКО- ТРЯБВА ВСЕ ПАК ДА ЖЕРТВАТ НЯКОГО ЗА ДА СЕ СПАСЯТ ИЗБРАННИЦИТЕ НА НАРОДА...

Крадливата пасмина на ,,наш Боко".Тетрябва да са в ЗАТВОРААААА.

В Австралия убиват камилите, защото били изпивали водата. В България кого да ликвидираме?

В момента от върховете се размътва водата, за да не стане ясно кой в продлъжение на години е пренебрегвал проблема с водоснабдяването на един областен център. Водоизточниците не са пресъхнали за дни, това е ставало в продължение на месеци. Абсурдно е в една европейска държава да няма ежедневен контрол на язовирите и периодични доклади до висшестоящите.

Де да беше проблем само на "един областен център".Но не е само Перник.И не е само водата! Но тъй като нещо се е случило в държавата само ако го кажат,покажат или коментират по телевизията,затова населението не подозира къде нещата са се объркали тотално.

Защо ако е са го арестували не са му сложили белезници както сложиха на Иванчева.

Нищо повече от показна акция с цел изчистване имиджа на шефа.

Много ми е странно, че заради престъпна небрежност се правят обиски на дома? Значи, ако е престъпна небрежност, това е служебна злоупотреба и се доказва в службата, но ако претърсват дома, значи може да има някаква облага, която е доказуема и тогава затвор ще е малко.

Ако е виновен-затвор!

когато не може пряко да убие някого, понеже и пречи, го привиква "на разговор". Основната цел на това "мероприятие" е да видим какво "знае" бушончето и да му намекнем да мълчи.

Последната снимка какво е? Местната власт срещу мафията?

Ей, хора, да сте видяли осъден министър на гробаджиите... Всичките им боклуци са вода ненапита. И Тоя безхаберник ще стане я посланик, я председател на някоя агенция. Пак го казвам, да ги заведат всичките им малоумни калинки да живеят в Перник до лятото, на нисък етаж, без вода, да видят как се живее от тяхното безумно управление. От тези показни акции не очаквам нищо осъдително за тези дебили. Пак няма да има достатъчно доказателства.

След обискът е установено ,че в домът на въпросният министър са открити няколко бутилки минерална вода!вече е доказано че е неправомерно добита с цел препродаването и на жителите на град Перник!

gesheff... ot gesheft

призовава членовете си да изтарашат бандата на гешефтаров

гръморазрядник. После ще си го поправят и ще има и опции.

какво очакват да намерят при обиските ? Пари от подкупи ли, тайна документация и кореспонденция ли ? Ако ставаше дума за корупция , да, ама то очевидно става дума за безхаберие и бездействие ! А при тези прегрешения документация, естествено, няма, защото нищо не е правено !

   Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал…

... na gesheff

Как да вярваме? - Пръскачките хакнати, обаче такива няма. - Шефката на НАП взе ТРУДНО решение да не прекъсне отпуската си - Терасофф от КОН ПИ стана прукорор и консул - По апартамент Гейт - всички са невинни и ПРЕДВАРИТЕЛНО бяха невинни, а този и Бивол са предварително виновни!!! Няма съдени или разследвани за: - Ремонт на ремонтите на ремонта - Некачествени магистрали - Цени на билетчетата, сини и зелени зони - Винетки - Фалирало дружество - изгърмели хора с Гражданска отговорност и други застраховки - КТБ - Състоянието на Първа Инвестиционна Банка според - Евро-тестът .....??? - Заем от 16 милиярда без да е ясно какво се случва - Африканска чума и смешни огради, уволнени журналисти от Нова ТВ ( Генка Шикерова - Разследва Африканската чума и далаверите от преди нея) Как да ви вярваме?

От тодорживково време съм си измислил една дефиниция за България - страна на всеобщата невинност.

Краят на диктатурата на ГЕРБ се вижда. Съд за мутрите. Лустрация за членовете на Герб и тези които са участвали с тях. Пълна данъчна и имуществена проверка на членовете на Герб, техните роднини и работилите с ГЕРБ!

А Лиляна Павлова от ГЕРБ завлякла 32 милиона лева за ремонт на язовира кога? Ние хора на ГЕРБ не пипаме, е може някоя дребна риба която НЕ си е платила, ама ще я пуснем.... Пък ГЕРБ вече 10 години за нищо не са виновни, нали Баце? Пък и Цецка и Терасофф ги пуснаха ..... Нено и теб ще те пуснат с малко мъмрене - кураж момче. Ако си плащал на Баце всичко е точно. Малко цирк за народа да отпусне парата, че много не се радва на Баце и Герб. Нено, брат, ако обаче не си си плащал - лошо .... Да живее ГЕРБ, Баце и нашият честно избран прокурор...

Нено няма да го пуснат, нямааа ...той не е от Герб, а от ОП и ще "опере пешкира". Навремето Водния ресор бе даден на Лиляна павлова. Нищо не направи, защото от реформа на ВиК не можеш да крадеш така лесно, както ако строш магистрали..

Ще го пуснат Нено! Наше момче - скрит Гербераст. Малко ще бъде под домашен арест и след това невинен. Виж Боршош на НДК има ли проблем момчето - НЕ. Росен - министъра на транспорта, ами оневиниха го за Костинбродската афера и сега е министър. Ще го пуснат!!!

Герб са знаели че им водна криза в Перник, Ловеч и половината страна ОЩЕ ОТ ЛЯТОТО. И са си мълчали, за да минат изборите! Разбирате ли размерът на тяхното престъпление? Те се нядяват че номерът пак ще мине. Защото никой не се бунтува.

Абе гледайте какви наглеци са от Герб. Искат да се отърват от проблема чрез "горещия картоф" Нено Димов. А Петя Аврамова? Къде е нейнат отговорност? не искат да я пожертват защото е от Герб, а не от ОП, а тя днес изнгля, че "САМО" 115 000/сто и петнадесет хиляди души били на воден режим, и че на нея само Борисов можел да й иска оставка. НАГЛОСТ. Ако Народното събрние й поиска оставка - какво ще прави - ще стои?

Как така ще арестуват министърът, не можаха ли да намерят някоя младша сътрудничка. Според мен виновна е чистачката,пълни кофата с вода и мие ли мие!

В дома му намерили две туби вода и станало ясно кой е виновникът за водната криза...

Звездите ми говорят, че Нено няма да го бъде! Патриотите направо да започват да се оглеждат за нов човек за този пост!

Като се навържат следните факти: боклука в Италия е в ръцете на мафията, а и в много други държави; хванаха боклук от Южна Италия натоварен незаконно за България; откритите отпадъци от опаковки от тонери, части от принтери и пр. от Италия на депо във Враца, за което са съдействали шефовете на Регионалната служба на министреството на Нено Димов, като са издали становище, че тези отпадъци са безопасни, което пък се оспорва от експерти, дали не става въпрос за голямо престъпление, което въобще и не го предполагаме!

Разиграват ни поредният епизод с оставки. И всичко продължава както си беше. На този Нено ще му намерят друго топло местенце, а Баце ще обяснява колко работа са свършили герб.

отведоха за "разпит",а лицето Павла Лилянова ,кога и нея ще отведат за истински разпит?Или тя е от шайката и не става за разпит?

Перничаните скандират: Нено, Нено, дай вода! Нено весело отвръща: Ето европейска пластмаса за горене, стига с тез` претенции за курорти-спа!

Имате вече дъвка за дъвчене. Не ме занимавайте с проблеми ! Уволнявам Нено и с това решавам проблема !

Украинският Боинг е свален с ракета, явно иранска!

Е, паднал в обсега на летището, много свидетели, експерти, черни кутии, видео наблюдение, радари, военни от всякъде ... и наш Ганьо, Ленче, Пасчо, Агчо, Инджо вече знаят, видели и носят тайни доказателства за руска ракета. Евалла, радио Ереван ряпа да яде.

Служител на Министерството на околната среда и водите се прибира в къщи и доволно съобщава на жена си: - Сийке, уволниха ме! - Е защо се радваш? - пита жена му. - Останалите ги арестуваха!

Нено като ресорен министър носи пряка вина и за водната криза, и особено за вноса на боклук (това с боклука е толкова нагло престъпление към здравето на хората, че думи нямам.) нмерили как да кърпят бюджета .... с боклук Оставката му е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, без значение дали е от герб, от патриотите или от марс.Но разбира се оставка не е достатъчна, трябва обвинение, съд и затвор. По-важното в случая е друго - този Нено да не изгърми като бушон и да нахрани общественото очакване и с това мерките на държавата да приключат. Трябва да се реши водния проблем в Перник, да се предотвратят подобни кризи в други градове и да с СПРЕ вноса и горенето на стотици хиляди тонове боклук.

не разбрахте ли,че в България за всичко е виновен един ,,човек",селянчето от Банкя. Има ли нещо,което става и той да не знае и даде ход? Няма . Ееее...все другите виновни.Какво като си дадат /по разпореждане на селянчето/оставката? Вода ще има ли? Връщат ли апартаментите,терасите,къщите за гости? Не . Ние мааме ,а те си живеят /осигурили поколения напред/ за семействата си . Докато тупана е на власт ,така ще е и по лошо. Затова тоягите и като франсетата,гърците,румънците и всички нормални хора.

Така Борисов чрез гл. прокурор курдиса Нено Димов на изхвъргачката. От тук нататък всичко е в ръцете на бацето. Ако той поиска ще запусне катапулта за кеф на публиката. Show must go on!

Най-некомпетентният, страхлив и угодлив член на кабинета. И на всичко отгоре, най-дълго задържал се на поста, защо ли? Нищо не е предпазил в околната среда от алчния башибозук.

Оставки на министри или директори са напълно безсмислени . ГЕРБ веднага поставят Следващия бушон член на Партията и продължават . Системата е неработеща и корумпирана,..лодката е продънена и потъва ,къщата изгоря ..... ГЕРБ са тук

Компромати няма да се намерят. А като цяло вината за Пееник не е само на Димов. А на целия парламент. Какво ще намерят като тътсят...липвсващата вода ли..

Ще кажат името на жертвеното агне, но няма да го заколят щото е от стадото Герб!

А ма ти не чули някакви тиквеници как обясняваха "колко деликатен (какквото и да значи това), човек " бил този министър. Може би имаха в предвид ТЪП – така и не стана ясно, но всички знаем, че това не го оправдава !!!!!!!!!!!

Шоуто трябва да продължи!

направо в софийския затвор да го карат!

че ни назначиха гешката, това никъде другаде не може да се случи - арести, спец качулки, легни-стани и накрая - само оставка, може би

А защо не кажат колко дни остават на перничани до мъртвия обем и няма от къде да дойде вода,спират градините,училищата и болниите и града е блокиран.А Нено е ясно че ще го изкарат невинен.....защо така бе Баце излагацията е пълна .

Още димки на Родината, за замитане на следите.

В крайна сметка нищо конкретно в статията.Нека да видим след "разследването" кой кого ще....прецака. Тази тема ще я дъвчете,докато се потули.И разбира се,че виновни няма да има.

ЗАЩО НЯМА ПРАНГИ???????????????????????????????????????????????????????

Обявен е търг за пранги, но вероятно ще има обжалване.

ПИПО

И Нено Димов точно в дома си и в кабинета, ще държи компромати.