Коментари - Нено Димов за НП ”Пирин”: Търся баланс, а не консенсус! | Днес.dir.bg

Нено Димов за НП ”Пирин”: Търся баланс, а не консенсус!

"Протестите за "Пирин" са основно политически. На фронтлинията са представители на политически партии, които не успяха да преминат бариерата от 4% на изборите.

Обратно в новината

Коментари - Нено Димов за НП ”Пирин”: Търся баланс, а не консенсус! | Днес.dir.bg

Коментари

Факт е, че протестите са политически и се организират от хората на Иво Прокопиев и Христо Иванов - Пинокио!

На фронтлинията са представители на политически партии, които не успяха да преминат бариерата от 4% на изборите - да, това са провалените Зелени и Да, България, все партии тип "кръгла нула".

На фронтлинията са представители на политически партии, които не успяха да преминат бариерата от 4% на изборите - да, това са провалените Зелени и Да, България, все партии тип "кръгла нула".

Колко струва баланса, многопартиецо Димов, че сам си харесал парцелче на ВитошА. На кого да дам "тежестите за баланса" - на Валери ли?! Да не пропуснете да отделите тежести и за Прокурора на Шиши да не се овапца работата!!!

Думата БАЛАНС е използвана тук от министъра във ФИНАНСОВИЯ и смисъл!

След последните промени в Плана за управление на Пирин,раздел 3, таблица 32, "Строителство,ремонт и реконструкция" става "Потенциално осъществима дейност" в три зони: зона IIa - 45.2% зона III - 2.2% zona ИЖ -0.6% ОБЩО 48%

Още едно лифтченце само, бе, едно лифтченцеееее! Айде, бееее

Долу ръцете от Пирина !

Какво политическо има в опазването на природата??!! КретНЕНО не може да си подаде оставката т.к. е поел ангажимент да защитава цеко. Кой подпипса Натура 2000, кретНЕНО, КОЙ?!!! Ти си един безпринципен крадец и палач на българската природа. Работиш за този, който плаща най-много!

Я като си почнал първо потърси кой държи "Юлен"!

Разбира се ,че протестите са политически. Политически са , защото са насочени срещу вашите противозаконни политически действия, нямащи нищо общо с наука и морал. политически са, защото една жалка политическа клика иска да обсеби и задоволи низките си страсти към парите с едно НАЦИОНАЛНО богатство. И най-вече са политически, защото един министър не изпълнява политиката , която му вменява конституцията и законите в интерес на гражданите на държавата. Оставка бе, лъжец !

"Димов коментира и другата гореща тема - протестите срещу мръсния въздух. Той отбеляза, че въздухът в София в последните 6 години има тенденция към подобряване, но все още не е достигнал нужното качество." Г-н министър наложете глоба на общината, така като правите за сметища ,на ТЕЦовете и на всички индустриални замърсители !!!.

Нено(мн тъпо име) като се погледнете в огледалото виждате ли Цеко Минев(още по-тъпо име)??? За един кредитен милиярдер към ПИБ питам...

Баланс ще има, когато отмените решението и си подадеш оставката. Сламена мишка обиколила всички партии в България. Тоя е по-зле от Орешарски. Затова сме на протест в четвъртък. А днес ще има и гражданско неподчинение. Дано има смелчаци, като тези вчера в Тех Парка, които ни върнаха надеждата в "неприличните" протести. Браво!

В неделя се върнах от Австрия където от 11г. вече карам ски там.......няма по-тъп народ от нашия явно и най-вече се дължи на старите русофилистични изпърдяни памперси.Хората там са направили писти и лифтове във всяко селце в Алпите и такава организация на хотели,паркинги и писти има,че само можем да се учим от тях.Всяка година има по някой нов лифт там и дори започнаха да отопляват седалките на по-високо движещите се 8 седалкови лифтове а тук се дърлят за един лифт в най-големият ни курорт.За сведение на тия тук никога не ходили на запад в последно време и никога не карали ски ще кажа,че аз и жена ми за една седмица оставихме на държавата Австрия 2000 евро и то защото тук се дърпаме сами в казана ......за това само ние имаме такава поговорка-"НЕ Е ВАЖНО АЗ ДА СЪМ ДОБРЕ,ВАЖНОТО Е ВУТЕ ДА Е ЗЛЕ".......и накрая ще спомена само,че там не само не се делят ами се комбинират-за 20 евро повече за една седмица с една карта можеш да караш в 26 ски курорта с няколко хиляди километра писти по твой избор......за това ще сме най-бедните защото сме достатъчно тъпи за да вървим напред....айде сега комуноидните памперси да започната да храчат,че само от това има падат копейките

Dimi

А да ти направи впечатление големината на курортите в Австрия? А случайно да видя бетонена джунгла в стил слънчака? А обърна ли внимание на инфраструктурата в самите куроти? Колко от тези курорти са в НАЦИОНАЛЕН ПАРК? Като ще сравняваме да сравняваме по всички показатели... И 3 кабинки да построят Банско ще си остане клоака в която ще ходят бедните чужденци дошли за евтини курви и алкохол... същото като слънчев бряг... ниско качество привличащо бедния чужденец...

Българи не се връзваите на думите на тоя плъх.Този път зад нас милиони хора от целия свят и между тях има и учени,икономисти,професори от Хайделберг,юристи и най обикновени хора със сърца.Един път поне да се обединиме:Д

Чакаме ОСТАВКА.Продажен ..............!

Димов казах ли ти че ще ти счупя и панела и дисплея-ненормалико.Ясноо ли е ,разделяш хората на протеста на политика-Боклук ОСТАВКА!

която търси баланс, хем да е девствена, хем да не си изостави професията.

Лъжеш Димооов, лъжеш! Защо не казваш , че тези водохващания са за захранване на оръдията за сняг, а не за питейни нужди! А защо не казваш какъв ще е резултата от обезводняването на планината?! А защо не казваш колко още писти и лифтове ще искат от ЮЛЕН? А колко още земи в полите на Пирин ще бъдат застроени и че за тази леглова база ще се искат още писти и лифтове? Защо упорито се крият собствениците на офшорката? Защо държавата е абдикирала от собствеността си и не предприема мерки срещу заграбванетио на площи от ЮЛЕН, които използва неправомерно и не плаща данъци и такси за това? Защо не отговаряш на поставените въпроси , а обикаляш телевизиите да обясняваш колко лоши са протестиращите за Пирин? Политически били протестите защото му искали оставката?! Ами като си некадърен и вървиш срещу интересите на народа си , подкрепяйки ненаситните олигарси, какво да ти искат-да ти пеят дитирамби ли?! Оставка!

Kalin

Застрояването и сега е ужасно грозна картинка само ли и един метър да се увеличи!Стига са се правили на идиоти и математици!

Министърчо-измамник и лобист, беше наел консултанти БАН и подобни. Хайде сега министърчо, който хич не обича да си взема съветници еколози, да наеме такива , с любезното съдействие на нашия виден пътешественик бойко Борисов, едни експерти от Швейцарския национален парк. Който да направят оценка на НАЦИОНАЛЕН парк Пирин. И да го посъветват как да се управлява парка и какво е допустимо да се случва там. Защото рушветите, които прибира министърчо Димов, явно са затъмнили разсъдъка и не вижда ясно. Но е факт, че използването на такива консултанти, министърчо избягва много внимателно и много упорито. Което предизвиква определени съмнения. Защо министърчо на екологията не желае да използва експертни оценки именно на еколози. Сигурен признак, че делата му са мръсни и вонят.

да разореш Пирин, на всички ни е ясно. Водохващания за къде? НИКОЕ ОТ ОКОЛНИТЕ СЕЛИЩА НЯМА НУЖДА ОТ ВОДА! ВОДХВАЩАНИЯ ЗА ИЗКУСТВЕН СНЯГ ИСКАТЕ. ВЪВ ВОДАТА ЗА ТОЗИ СНЯГ СЕ СЛАГАТ ХИМИКАЛИ ЗА ДА НЕ СЕ ТОПИ БЪРЗО ТОЗИ СНЯГ! А С ТЕЗИ ХИМИКАЛИ ВОДАТА НЕ СТАВАТ ЗА ПИЕНЕ СЛЕД ТОВА.

А ние пък търсим твоята оставка. Не вършиш работата, за която сме те назначили. Работиш за шайка мафиоти срещу пари, като злоупотребяваш с правата, които сме ти дали и имуществото, което е наше. За това е редно да си ходиш и ти и твоите хора. Живей си в частния бизнес.

гледам основни плювачи са дали фира нещо,а оставка ще видите когато ви цъфнат налъмите селски идиоти......за вас само 'лобут" както казваше дядо ми мръсни руски подлоги!!!

Dimi

Като ще е позволено строителството на водохващания САМО за питейни нужди защо не го написахте в плана за управление на парка... а съвсем "случайно" изпуснахте тази конкретика... и съвсем ясно заявихте, че няма да корегирате този пропуск... защо като обещавате само един лифт отказахте да го напишете конкретно в плана? Явно заинтересованите олигарси добре са ви стимулирали за да им защитавате интересите като матросов на амбразурата...

Оставка!

Много добро изказване!Браво министър Димов!Дано има повече хора като Вас!Продължавайте да работите в същия дух!

Добре Иви, обади ми се довечера да ти "вдигна" заплатата с 30%.

Дай ми тогава 26% от рушвета и съм с теб.

A министъра може ли да даде пример за зимен курорт с леглова база от порядъка на тази в Банско? И втори лифт няма да има капацитет да обслужи туристите които могат да отседнат там... ще последва и трети и неминуемо още голямо строителство.. дайте да бетонираме де шо има природен парк и да се свършва.

Много зимни курорти имат леглова база далеч по голяма от тази в Банско. Мързи ме да ги изброявам. И по 400км писти а не 20км както в Банско.

Dimi

Големите курорти в Алпите са с леглова база 10-12 000 легла при над 120км писти... курорт с 40 000 легла просто няма... Сигурно австрийците и швейцарците са много тъп народ, че не са бозволили подобни бетонни гета в техните курорти... пък и не дават да се строи в националните им парковае... срамота...

Я да видим, коя държава си е сложила за министър на екологията човек, който отрича климатичните промени? Коя? Сигурен съм, че всички ще познаете от първия път. Така-така, министърът ни на екологията е всичко друго, но не и еколог. Всъщност е анти-еколог. Тоест, сложили сме вълка да пази кошарата - мила, родна картинка.

Този от третия пол от къде го изкопахте?! Нищо не разбира от екология и околна среда, но явно има други качества, нежни....

Някой изобщо слуша ли му брътвежите на тоя? Не са политически, марсиански са, малоумник!!!

Коментари - Нено Димов за НП ”Пирин”: Търся баланс, а не консенсус! | Днес.dir.bg

Нено Димов за НП ”Пирин”: Търся баланс, а не консенсус!

"Протестите за "Пирин" са основно политически. На фронтлинията са представители на политически партии, които не успяха да преминат бариерата от 4% на изборите.

Обратно в новината

Коментари - Нено Димов за НП ”Пирин”: Търся баланс, а не консенсус! | Днес.dir.bg

Коментари

Факт е, че протестите са политически и се организират от хората на Иво Прокопиев и Христо Иванов - Пинокио!

На фронтлинията са представители на политически партии, които не успяха да преминат бариерата от 4% на изборите - да, това са провалените Зелени и Да, България, все партии тип "кръгла нула".

На фронтлинията са представители на политически партии, които не успяха да преминат бариерата от 4% на изборите - да, това са провалените Зелени и Да, България, все партии тип "кръгла нула".

Колко струва баланса, многопартиецо Димов, че сам си харесал парцелче на ВитошА. На кого да дам "тежестите за баланса" - на Валери ли?! Да не пропуснете да отделите тежести и за Прокурора на Шиши да не се овапца работата!!!

Думата БАЛАНС е използвана тук от министъра във ФИНАНСОВИЯ и смисъл!

След последните промени в Плана за управление на Пирин,раздел 3, таблица 32, "Строителство,ремонт и реконструкция" става "Потенциално осъществима дейност" в три зони: зона IIa - 45.2% зона III - 2.2% zona ИЖ -0.6% ОБЩО 48%

Още едно лифтченце само, бе, едно лифтченцеееее! Айде, бееее

Долу ръцете от Пирина !

Какво политическо има в опазването на природата??!! КретНЕНО не може да си подаде оставката т.к. е поел ангажимент да защитава цеко. Кой подпипса Натура 2000, кретНЕНО, КОЙ?!!! Ти си един безпринципен крадец и палач на българската природа. Работиш за този, който плаща най-много!

Я като си почнал първо потърси кой държи "Юлен"!

Разбира се ,че протестите са политически. Политически са , защото са насочени срещу вашите противозаконни политически действия, нямащи нищо общо с наука и морал. политически са, защото една жалка политическа клика иска да обсеби и задоволи низките си страсти към парите с едно НАЦИОНАЛНО богатство. И най-вече са политически, защото един министър не изпълнява политиката , която му вменява конституцията и законите в интерес на гражданите на държавата. Оставка бе, лъжец !

"Димов коментира и другата гореща тема - протестите срещу мръсния въздух. Той отбеляза, че въздухът в София в последните 6 години има тенденция към подобряване, но все още не е достигнал нужното качество." Г-н министър наложете глоба на общината, така като правите за сметища ,на ТЕЦовете и на всички индустриални замърсители !!!.

Нено(мн тъпо име) като се погледнете в огледалото виждате ли Цеко Минев(още по-тъпо име)??? За един кредитен милиярдер към ПИБ питам...

Баланс ще има, когато отмените решението и си подадеш оставката. Сламена мишка обиколила всички партии в България. Тоя е по-зле от Орешарски. Затова сме на протест в четвъртък. А днес ще има и гражданско неподчинение. Дано има смелчаци, като тези вчера в Тех Парка, които ни върнаха надеждата в "неприличните" протести. Браво!

В неделя се върнах от Австрия където от 11г. вече карам ски там.......няма по-тъп народ от нашия явно и най-вече се дължи на старите русофилистични изпърдяни памперси.Хората там са направили писти и лифтове във всяко селце в Алпите и такава организация на хотели,паркинги и писти има,че само можем да се учим от тях.Всяка година има по някой нов лифт там и дори започнаха да отопляват седалките на по-високо движещите се 8 седалкови лифтове а тук се дърлят за един лифт в най-големият ни курорт.За сведение на тия тук никога не ходили на запад в последно време и никога не карали ски ще кажа,че аз и жена ми за една седмица оставихме на държавата Австрия 2000 евро и то защото тук се дърпаме сами в казана ......за това само ние имаме такава поговорка-"НЕ Е ВАЖНО АЗ ДА СЪМ ДОБРЕ,ВАЖНОТО Е ВУТЕ ДА Е ЗЛЕ".......и накрая ще спомена само,че там не само не се делят ами се комбинират-за 20 евро повече за една седмица с една карта можеш да караш в 26 ски курорта с няколко хиляди километра писти по твой избор......за това ще сме най-бедните защото сме достатъчно тъпи за да вървим напред....айде сега комуноидните памперси да започната да храчат,че само от това има падат копейките

Dimi

А да ти направи впечатление големината на курортите в Австрия? А случайно да видя бетонена джунгла в стил слънчака? А обърна ли внимание на инфраструктурата в самите куроти? Колко от тези курорти са в НАЦИОНАЛЕН ПАРК? Като ще сравняваме да сравняваме по всички показатели... И 3 кабинки да построят Банско ще си остане клоака в която ще ходят бедните чужденци дошли за евтини курви и алкохол... същото като слънчев бряг... ниско качество привличащо бедния чужденец...

Българи не се връзваите на думите на тоя плъх.Този път зад нас милиони хора от целия свят и между тях има и учени,икономисти,професори от Хайделберг,юристи и най обикновени хора със сърца.Един път поне да се обединиме:Д

Чакаме ОСТАВКА.Продажен ..............!

Димов казах ли ти че ще ти счупя и панела и дисплея-ненормалико.Ясноо ли е ,разделяш хората на протеста на политика-Боклук ОСТАВКА!

която търси баланс, хем да е девствена, хем да не си изостави професията.

Лъжеш Димооов, лъжеш! Защо не казваш , че тези водохващания са за захранване на оръдията за сняг, а не за питейни нужди! А защо не казваш какъв ще е резултата от обезводняването на планината?! А защо не казваш колко още писти и лифтове ще искат от ЮЛЕН? А колко още земи в полите на Пирин ще бъдат застроени и че за тази леглова база ще се искат още писти и лифтове? Защо упорито се крият собствениците на офшорката? Защо държавата е абдикирала от собствеността си и не предприема мерки срещу заграбванетио на площи от ЮЛЕН, които използва неправомерно и не плаща данъци и такси за това? Защо не отговаряш на поставените въпроси , а обикаляш телевизиите да обясняваш колко лоши са протестиращите за Пирин? Политически били протестите защото му искали оставката?! Ами като си некадърен и вървиш срещу интересите на народа си , подкрепяйки ненаситните олигарси, какво да ти искат-да ти пеят дитирамби ли?! Оставка!

Kalin

Застрояването и сега е ужасно грозна картинка само ли и един метър да се увеличи!Стига са се правили на идиоти и математици!

Министърчо-измамник и лобист, беше наел консултанти БАН и подобни. Хайде сега министърчо, който хич не обича да си взема съветници еколози, да наеме такива , с любезното съдействие на нашия виден пътешественик бойко Борисов, едни експерти от Швейцарския национален парк. Който да направят оценка на НАЦИОНАЛЕН парк Пирин. И да го посъветват как да се управлява парка и какво е допустимо да се случва там. Защото рушветите, които прибира министърчо Димов, явно са затъмнили разсъдъка и не вижда ясно. Но е факт, че използването на такива консултанти, министърчо избягва много внимателно и много упорито. Което предизвиква определени съмнения. Защо министърчо на екологията не желае да използва експертни оценки именно на еколози. Сигурен признак, че делата му са мръсни и вонят.

да разореш Пирин, на всички ни е ясно. Водохващания за къде? НИКОЕ ОТ ОКОЛНИТЕ СЕЛИЩА НЯМА НУЖДА ОТ ВОДА! ВОДХВАЩАНИЯ ЗА ИЗКУСТВЕН СНЯГ ИСКАТЕ. ВЪВ ВОДАТА ЗА ТОЗИ СНЯГ СЕ СЛАГАТ ХИМИКАЛИ ЗА ДА НЕ СЕ ТОПИ БЪРЗО ТОЗИ СНЯГ! А С ТЕЗИ ХИМИКАЛИ ВОДАТА НЕ СТАВАТ ЗА ПИЕНЕ СЛЕД ТОВА.

А ние пък търсим твоята оставка. Не вършиш работата, за която сме те назначили. Работиш за шайка мафиоти срещу пари, като злоупотребяваш с правата, които сме ти дали и имуществото, което е наше. За това е редно да си ходиш и ти и твоите хора. Живей си в частния бизнес.

гледам основни плювачи са дали фира нещо,а оставка ще видите когато ви цъфнат налъмите селски идиоти......за вас само 'лобут" както казваше дядо ми мръсни руски подлоги!!!

Dimi

Като ще е позволено строителството на водохващания САМО за питейни нужди защо не го написахте в плана за управление на парка... а съвсем "случайно" изпуснахте тази конкретика... и съвсем ясно заявихте, че няма да корегирате този пропуск... защо като обещавате само един лифт отказахте да го напишете конкретно в плана? Явно заинтересованите олигарси добре са ви стимулирали за да им защитавате интересите като матросов на амбразурата...

Оставка!

Много добро изказване!Браво министър Димов!Дано има повече хора като Вас!Продължавайте да работите в същия дух!

Добре Иви, обади ми се довечера да ти "вдигна" заплатата с 30%.

Дай ми тогава 26% от рушвета и съм с теб.

A министъра може ли да даде пример за зимен курорт с леглова база от порядъка на тази в Банско? И втори лифт няма да има капацитет да обслужи туристите които могат да отседнат там... ще последва и трети и неминуемо още голямо строителство.. дайте да бетонираме де шо има природен парк и да се свършва.

Много зимни курорти имат леглова база далеч по голяма от тази в Банско. Мързи ме да ги изброявам. И по 400км писти а не 20км както в Банско.

Dimi

Големите курорти в Алпите са с леглова база 10-12 000 легла при над 120км писти... курорт с 40 000 легла просто няма... Сигурно австрийците и швейцарците са много тъп народ, че не са бозволили подобни бетонни гета в техните курорти... пък и не дават да се строи в националните им парковае... срамота...

Я да видим, коя държава си е сложила за министър на екологията човек, който отрича климатичните промени? Коя? Сигурен съм, че всички ще познаете от първия път. Така-така, министърът ни на екологията е всичко друго, но не и еколог. Всъщност е анти-еколог. Тоест, сложили сме вълка да пази кошарата - мила, родна картинка.

Този от третия пол от къде го изкопахте?! Нищо не разбира от екология и околна среда, но явно има други качества, нежни....

Някой изобщо слуша ли му брътвежите на тоя? Не са политически, марсиански са, малоумник!!!