Немски полицаи дали кодово име на Ердоган на отявлен нацист

Полицаите използвали кодово име на неонацистката фигура Уве Бьонхарт по време на поставената им задача

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Падението на германците продължава! Тия джендъри допуснаха тоя анадолски идиот да ги обвинява на собствената им земя!!!

Това е добре, че са му дали само кодовото име "Уве Бьонхарт". Радвайте се, че не са му дали ядрена бойна глава да я размахва с ръка из Германия, щеше да е доста интересно.

PEYTSCH

Ненормално е да демонстрираш религията си с провокативно опаковани жени! Никъде никой дори Мохамед не е налагал облекло като това на президентшата на Турция, забрадки на малолетни момиченца и ужасяващи бурки за креатури от неизвестен пол. Да не гворим за нахалните буркини по басеини и плажове...Тези нагли девойки може би крият кожни болести или страховито окосмяване и се хилят че били...мохамедани ? за да влезе в Европа такова женище следва да бъде съблечена още на границата и да знае че тук не се носят техни идиотии...А мъжете им са слабаци и не смеят да им хвърлят бой докато спрат да ги срамят пред европейците...Ако пък държат да се отличават от нас, нека сложат фесове или чалми и да ги видим как ще се правят на нормални...

може да го подпръкнат германците за разпространяване на неверностти със цел на пропаганда срещу Германия. Че за обида на правителствена личност има и затвор. Да внимава малко.

Ми яко са го кодирали хората, кой би очаквал ...

Оооооо голяма работа!ако беше орел или сокол нямаше да има проблем.аз бих го кръстил кодово хитлер а жена му баба яга пък.това е кодово име!

PEYTSCH

Един германски политик го каза хубаво за Ердоган и Турция...Рано, доста рано беше това идване в Германия...Ще рече още на са дорасли за Европа.

не ми е ясно защо всички "медий" в Бг изсписват трите имена на едоган? А на Тръмп Путин,Макарона Меркел И други не им пишат трите имена?

Шот е шеф на Тиквата

Ужаст!!!!! Междинното звено между турците и нацизма! ДА ГО ДУХАТЕ ХЛЕБАРКИ!

eto tova e rezultata kıdeto ide nomer edno,velik si sultan erdogan.

Пак си забравил да вземеш хаповете!

блъскане на челото в пода всеки ден лекуват ли се с хапове???

Какво точно му е великоto на твоят султан? Отишъл е в Германия да проси финансова подкрепа и икономически гарации от западна Европа след като Тръмп срина лирата с няколко туита :)

Е как да му викат?! ЕрТиган ли?

Заглавието: "Немски полицаи дали кодово име на Ердоган на отявлен нацист" Дали кодово име на Ердоган? Развален телефон! Това е качеството на журнализма по тези територии! Чули не до чули, нищо не разбрали, ама пишем! ДА ВИ ОБЯСНЯ Един полицай от специалните сили дал кодово име "Уве Бьонхарт" на друг полицай от специалините сили. Не на Ердоган, а на друг полицай!

Не им задирай на джурналята в Дира... Толкова си могат...

между исляма и нацизма?

гузни-негонени, дето я знаете, що не ни я обясните? П. С. Я да ви пусна ''жокерче'': разликата е нула, нула нула в период...

Редакторе, заглавието, заглавието.

И ердоганистите са нацисти - мечтаят за велика турска нация, ширеща се в християнските земи и държави на Европа. Тези турски нацисти са много по-опасни за нас!

Щом като нацистите са или толкова лоши хора, защо почти всички немци го подкрепяха. Привържениците на Ердоган и те ли са нацисти. СветИ ние сме белите, а всички други са ерни.а не се състои само от два цвята, черно и бяло.

никой не говори за цвета на кожата, черни са им душите и намеренията

Дали може да преведете статията на български? Това означава - да има подлог, сказуемо и някакъв смисъл.

може би, важната част от текста би трябвало да звучи така: Енасран е бил в Германистан. Докато е бил там, охраняващите полицаи са го водили под кодово име Уве Бьорнхарт (или там каквото). Скандалното в случая е, че човекът с такова реално име е изявен националист, бил е разследван във връзка с убийства на имигранти. За нас, обикновените шебеци, това е важно колкото поредния гол на Тиквон 1-ви.

Как бе, Тиквуний се бунтува! Вкарал е цели пет гола срещу турски отбор! Като се върне кодирания Енасран, ще го привика да дава обяснения, как така смее да бележи срещу турци...