Съдийката, оправдала убийците на Борилски, оглави Окръжен съд

Висшият съдебен съвет (ВСС) избра за председател на Окръжния съд в Шумен Нели Батанова, която досега временно изпълняваше длъжността. Нейна беше първата оправдателна присъда за убийството на студента Мартин Борилски в Париж. Тя гледа и дело срещу "Килърите".

Обратно в новината

Коментари - Съдийката, оправдала убийците на Борилски, оглави Окръжен съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Некомпетенте съдия (или подкупен), избран от ВСС. Некомпетентен съдия (или подкупен), издигнат от ВСС. Не знам защо обвинявате всички съдии и прокурори, когато проблемът очевидно във ВСС!!! ВСС е политическо назначение и точно като всички други политически назначения - изпълнява поръчки и издига свои хора, а на честните реже столчето под краката.

То и Адолф Х. е имал изявени ръководни къчества, ама... Ей, съдийска мафия сте си вие андрешковски такива. Селска работа е това, селска и просташка. Добре, че го има Страстбург.

По същата логика убийството на Борилски не може да бъде причина за осъждането на убийците му. Катастрофата е в главите ни. Родното ни мислене е едно страховито бунище, което никакъв завод за отпадъци няма да изчисти.

Нямам коментар за това, защото каквото и да им пишем, те са безскрупулни, нагли и арогантни. Позор за нашето правосъдие. И все пак ще кажа, че възмездие има. Ако не на тях, на децата им ще се случи нещо. Бог си знае работата!

кривосъдна система; корумпирани, продажни, уядени магистрати... всичко е поръчково, платено... което не се купува с пари, купува се с мн.пари; знам толкова гнусни истории, но какво ако ви ги напиша тук, с това робско съзнание никой няма да се мръдне, само дрънкаме... всичко е купено и платено. този BG-овца народ чака не само да му "теглят ножа", но и да му изгризат кокалите. докато не се сетим да си оправим държавата - така ще продължава!

Отвратен съм от тези "садии" , това са гнусни, тъпи и крадливи животни !

Е, и какво е е учудващото в случая?

такива трабва да ги враштат в даржавата кадето са изваршили убииството и там да си ги садет.извиневам се за некои букви

Е тия вече не плюят, а направо храчат в лицето на обществото!

ами как ниама да ги оправдаи та нали единиа е син на неин колега отварна садиа доколкото си спомнам ами неино дете ако така го убиат по особено гесток на4ин тогава кво праим

Изкарала е пари женичката и ги е инвестирала правилно - купила си е поста. Става и шеф за борба с корупцията, явно добре е запозната и с тази материя. ВСС - лицето на Българския съд, с Красьо черничкия и без Красьо все са си тия.

заслъяват едно посечтение на този оф норвегя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Престъпниците си се избират по между си кой е по по.........ебати кривосъдието .

Докато т.нар. народ се държи като ОВЦА и не се надигне да разкара цялата комунистическа гад и комунистическите креатури, ще става все по-зле! Такива случаи мога да ви разказвам на "правосъдие" тук, но вие знаете достатъчно, предполагам. И обикновеният човек вече даже не може да си позволи адвокат - нарочно до там ги докраха нещата алчните и хитри юристи и депутати, които правят законите!

Малко рушвети е взела. Ако беше се постарала повече - можеше да я номинират и за министър на правосъдието. Какво означава ШЕНГЕН ? Означава решенията на "компетентният български съд" да важат за всички членове на Евросъюза. А в България компетентността е силно финансово обременена. Моля членовете на Евросъюза да НИ разберете - бедна държава сме, това е причината за корупцията. Само си мислите, че искаме да ставаме милиардери, като крадем от Вашите и Нашите данъкоплатци. Тези милиони евро, които влизат ежемесечно в джобовете на компетентните лица са толкова колкото да преживеят. Тези пари са мижав % в сравнение с това което прибират от "схеми". Вземете НИ в Шенген и ще ВИ "оправим" не само икономиката и бюджета Ви, но и правосъдната Ви система.

Не се изненадах от факта, че няма нито един коментар (от всичките до момента 26) съгласен с новата изцепка на ВСС. Вместо служебно порицание за оправдаването на убийци възмутило и френската съдебна система и ДОЖИВОТНА забрана за упражняване на тази професия научаваме и за служебното израстване на други "заслужили" магистрати оправдали енергиния престъпник Ковачки!! Отдавна пледирам за ВНОС на магистрати, пък ако щете дори и от Албания, само да не са българи или хора живяли последните 60 години на територията на България.

Съдебни мафиоти и защитници на мафията и корупцията в страната ни - от КС, ВСС, ВАС, Главна прокуратура и Следствие, въобще всички мафиоти от българската "съдебна система"... МИ ЗАСРАМЕТЕ СЕНАЙ-ПОСЛЕ БЕ КРЕТЕНИ...! КАКВО ИСКАТЕ ДА ДОЙДЕМ И ДА ВИ ПОМЕТЕМ ОТ СЪДИЛИЩАТА ЛИ...?!?!?! Ми то отдавна ни писна - вижте за нула време как и втора инстанция на Германския съд потвърди че пикаещия във фонтани БСП-мафиот Румен Петков, е имал нерегламентирани връзки като МВР министър с мафията ни... Това е съд и държава!!!!!! А нашия "съд" колко мафиоти осъди на затвор от БСП, ДПС, НДСВ и от кръга на Гоце ДС-то...? Колко и кога...?!?!?!

Не мога да разбера защо една госпожа без всякакви ръководни и професионални качества, сложена навремето за председател на ШОС от немай къде, трябва пак да го оглавява? С този петгодишен мандат ще й се съберат 13 години като административен ръководител на съда, през което време - слугинаж, манипулации, безхаберие и нагаждачество

Ех,на някои хора очите са им на задника!!!

В българския съд няма нито един свестен човек, само далавераджий и корупирани типове!

те затова са независими продажни и корумпирани със чиито честни и независими присъди се гордеят КРАСЬО ЧЕРНИЯ,КОВАЧКИ,СТОЙКОВ,КИРИЛ РАШКОВ,братя ЮЗЕИРОВИ,ХИДРОИНЖИНЕРЪТ ДОГАН и още много много щастливо осъдени от тях

Какъв авторитет искат да имат съдиите, като избират такива продажници ? Как да уважаваш индивидите в тога, когато ги мързи, когато са некадърни, когато са неграмотни и когато взимат пари от убийците и престъпниците, за да ги пускат ? Това ли беше най-доброто предложение ? Това ли са реформите в съда - едни и същи продухани кифли с ей такъв задник и мерак за пари, без капка морал, достойнство и честност ? Въобще не вярвам на съда и е крайно време да се търси отговорност на алчните мижитурки в тоги за неадекватните решения, които взимат, защото животга е доста по-сложен от жалките им параграфчета и са длъжни да взимат под внимание и реалността !

реалността при тях е само ПАРИ,ПАРИ,ПАРИ,ПАРИ и като бонус 13,14,15,16,17,18,19 заплата и едни прашки в някоя свободна зала

ако не беше толкова тъжно, можеше да е смешно. ОТВРАТ!

Да живее правораздавателната ни система и слугите (измекярите) на "сляпата" БГ Темида!

Това е когато оставяме адвокати да пишат закони.Това е когато народа си трае и си казва ..."до мене нама да стгне."Това е когато имаме "добри приятели" които ни водят за носа.Това е когато сме разделени от политическите си пристарстия и от глупостта си.Разделяй и владей!Тези го могат и го правят, а ние се дърлим по форуми и площади.Народе????

Ето тези съдии ще защитават европейската шенгенска граница!

Какво се възвущавате.Какъвто народа, такива и управниците, съдиите , прокурорите и т.н. Изводите са за вас, аз съм се определил.

трябва да направят един затвор са юристи и да ги изсипят всичките вътре.

Леееле колко си прав само да добавя и без никакъв съд те са си за там всичките без изключения.

Крайно време е съдии и прокурори да се избират от народа.

това е най-доброто, но как ще го прокараш в парламента? с бой

В страната Мангалия всеки ден се лее помия на поразия.Тоя ВСС няма ли кой да го разгони и прати в затвора?

Какъв Шенген бе батко?! Цялата цигания и цялата мизерия на България идва от несправедливостта и липса на правосъдие. С две думи - всички проблеми на България идват от съда.

Това е голям срам.

Няма какво да се сърдим на Европа - при условие, че корупцията е налице.

Ето, всички са възнаградени, т.е всеки си е получил своето! А, новият кандидат на какво основание очаква подобна длъжност?! Та, той дори един престъпник не е оправдал и при това кандидатства за първи път! Не може така, ред има в тази работа! Я, колко ключови фигури очакват оправдателни присъди...

Днес е хубав ден за българската демокрация, както се изразяваше един бивш вицепремиер. Само дето не е хубав - "добрите" новини от съдебната ни система следват една след друга: оправдани убийци - кариерно развитие за съдията; осъден българин за "насаждане на ...", но пълно мълчание за реципрочни действия спрямо един друг етнос за аналогични призиви. Сега очакваме черешката на тортата на добрите новини за парвосъдието ни - 13-та и 14 -та заплата и солидни бонуси за добре свършената работа!

Интересно какъв по-голям гаф от този би трябвало да направи, за да попречи на назначението!? Поредната Калинка.

Българският съд трябва да бъде закрит!!!! По добре да внесем съдии от Албания отколкото тукашните мракобесници.... Този съд е най-голямото зло за България......

Браво, бе! Повишават оправдала доказани убийци! Или е корумпирана или е невежа или и двете! Вместо да бъде изхвърлена от съд. система с порицание!

Слугите на шестака отново се осраха.

Милостива е просто жената, както са много милостиви повечето съдии. И милостивостта им е добре възнаградена и с пари, и с имоти, и в България и в чужбина.

Няма по-голяма гнусотия в държавата от съдебната ни система. Корупция, слугинаж и никаква справедливост. Оттам произтичат всички останали безобразия в страната. Само съдебен борд по подобие на валутния ще ги оправи тези.

Не помниш ли, че СЪДЕБНАТА ни СИСТЕМА е ИДЕАЛНА? Ако не беше такава-...нали щяха да я променят!!! ДА-ама -НЕ.....