Задържаха над 100 бежанци в Турция на път за България

Група от 104 нелегални имигранти са били задържани от властите в турската провинция Одрин. Бежанците пътували към България.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха над 100 бежанци в Турция на път за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лозенград граничел с две държави от ЕС?Айде влезте малко в час....

И от мен, благодаря на комшиите.

евала, 'траотно

Задържали са 100, обаче там чакат още 100 000 други.

Пускай ги Ердогане ,кво ги жалиш булгаристанците,те знаят само да те плюят ,поне да има за какво

ЕС официално от днес се превръща в огромен бежански лагер, в който ще се градят стотици транзитни и постоянни центрове за прием на нуждаещи се хора, дошли от Азия и Африка. На България е отредена ролята на столица, но не на ЕС, а на този своеобразен катун, където ще остават най-много т.нар. бежанци. Всичко това стана факт, след като Ангела Меркел, канцлер на ЕС,неформален лидер на общността, даде зелена светлина на този мегапроект Бежански лагер Европа.

Преди години,брат ми полковник от Гранична полиция в София отива на границата с Турция в командировка.Като вижда от къде преминават нарушителите-сменя нарядите и техниката и през нощта залавят няколко групи-около 100 човека. На сутринта,зам.намалника на управлението му се скарва и го заплашва с уволнение,затова,че е размествал нарядите.Този зам.началник беше старшина и домакин на общежитие в Симеоново-Школата, но стана седераст и го направиха полковник и зам.началник.След като разградиха кльоновете и премахнаха оградите по границата започна печеленето,та и до ден днешен продължава!

...Любене искам да ти сложа поне 100 (+) ,ама няма как ...Точно така е !

ПРЕДАТЕЛИ. ТОВА Е ЗЕМЯТА НА ЛЕВСКИ И БОТЕВ. Тези хора бягат от БЕДНОСТТА. България НЯМА нито ресурси нито етнически капацитет да ги приема. Тези хора са неграмотни, някои от тях освен сезонна работа никога не са работили през живота си, за жените да не говорим, те раждат и толкова, ОЧАКВАТ да правят същото където и да отидат в Европа, с разлика, че ще имат стандарт който никога не са имали. ЗАПАДНИТЕ страни вместо да приемат по 200 човека годишно, щом слагат такива закони да си ги приемат. ПРОДАЖНИ български политици. То е все едно да караш някакво хлапе да носи 200 кг товар. Това е товар за България. Съжалявам за тези хора, но истинските бежанци са ТАМ в родината им. От нарушителите най-много един процент са истински бежанци. Останалото ДА НЕ СЕ ДОПУСКА В БЪЛГАРИЯ.

Ех, тези турци как само спират плана на сталинка за демографската криза...

Благодаря на комшиите!

Ако по вертикала във властите на България нямаше корупция-никой нелегален емигрант не би дошъл у нас!!! Политиците крадат от парите от ЕС, а полицаите от каналджиите и затова хотелите в София са пълни с емигранти от цял свят!!!Така ще ни напълнят с чужденци,които според Сталинка/Кристалина/ще ни променят и генофонда и цвета и всичко. Нямат ли срам нашите управници най-после!Нали и за техните деца и внуци може да стане въпрос някой ден, а не само за чуждите?

Днес за втори път ще кажа - браво, комшу!

Този акт трябва да се приветства и стимулират извършителите. Може и да се наградят с българска награда тези служители. На времето ДС е имала практика да стимулира югославски граждани предали български граждани избягали през границата. Мръсно практика, но ефективна, а и сега е оправдана, защото ще защищава България.

Интересно, че и Турция не смее да се отбранява стреляйки когато някой минава границите ѝ незаконно.При тя е абсолютен агресор в Кипър. Излиза, че само божествените на юг от Бейрут имат право да трепят. Двете майки САЩ и Ръша бдят над божата земля. Факти са това, факти. Светът точно стана еврейски и взе, че почнаха само идиотщини да се случват. А понзаващите и примащи еврейските спецове и гурота в какви ли не обпасти да си спомнят, че доборноамерност и глупост не са изключващите се понятия. А плюещите по евреите правоверци - христени или мюслита, да се замислят откъде и кой им дал висшето им морално учение техните религии. И защо ? На всички лек и безавариен път в почивните дни

Как КОЙ, бе? Аз съм им дал висшето морално учение, на техните религии: -ЮДАИЗЪМ -ХРИСТИЯНСТВО -ИСЛЯМ За това ПРАВОСЛАВИЕТО ... "Майната му, на православието!", Соломон Паси.

Че то източното православие ако не е христянство кое е ?

Браво, много добре. Е така вече турците ми харесват.