НЕК плаща част от ”кошмарния” заем, разсрочва останалото

С една година ще бъде удължен срокът за заема от 250 млн. евро на НЕК към кредитни институции, обяви министърът на икономиката Делян Добрев, цитиран от агенция “Фокус“.

Обратно в новината

Коментари - НЕК плаща част от ”кошмарния” заем, разсрочва останалото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По думите му - все още потребителите не консумират по-евтин природен газ, след като Русия намали цената на газа, доставян за България с около 11% от 1 април. Когато ДКЕВР определи тази нова цена, оттогава ще бъде по-евтин газът и за населението, каза той. " И какво чака брадатия мушмурок от ДКЕВР, че не "определя" намалянето на цената? Или когато е за увеличаване и дране на десет кожи - брадатата сибила ни го вкарва предсрочно, но когатао е за намаляне чакаме монополните компании, които ни плащат рушветите да напреднат с поне 3 месеца в дрането, че тогава да се сетим и за населението!

Ох на дядаааа! Какъв ли процент от тая сделка за 250 000 000 евро е гушнала работничката от Париба др. Кунева-Пръмова?

Този заем да го плащат Хамстера ,Сопола и Гоцо, и всички техни чукундури по форумите,българският народ няма нищо общо с това ! Ако нямат възможност- да си ги отработят .Бат Бойко и Цекича да ги впрегне на магистралите ,мостовете и метрото ,да носят кофите с кереча и докато не им залепнат гащите отзад от зор, още преди закуска , да не се пускат никъде.. Народа не може да ги диша вече

Цяло "Позитано" киреч да носят, всички мастори да са от соколските, а подпорите да са на роялни, пак толкова пари няма да изкарат за целия мандат на бат Бойко. По добре да тестват новия закон с тях!

И аз веднъж се хванах на автогарата на "играй ба, пари ба". Трудно е!

Арт-икономиста от Аскьой пак се е надрусал.