Георги Миков е новият шеф на НЕК

Георги Миков е новият изпълнителен директор на Националната електрическа компания ЕАД, съобщиха от НЕК, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Георги Миков е новият шеф на НЕК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз да си купя генератор на газ ми излиза 18ст на киловат. Какви да тея цени на електроенергията дето всеки дебил сам може да си произвежда по-евтино?

nisto novo pod slynceto - mafia

хи-хи

за да има износ ,трябва производство!гербери нали заявиха ,че нови мощности не им трябват,тогава ще ми изнасят мъдурите!тоя трайчо с хубавата прическа ще трябва да му дадат едно от розовите БМВ та на военното ведомство,ще му пасне!!!!

Всичко ще е по старо му! Само изпълнителите в НЕК са леко разместени. То се краде чрез фирмите. хе-хе. така, че няма да има промяна и разлика. няма ли съд, резултата е нулев. Дай и на мен няколко милиона пък нека ме уволяват после от работа... скапана държава сме!

ДА БРАВО... НАПРАВО ДА ПОДГОТВИ ДА ПОДАРИ И НЕК НА ЧЕХИТЕ

Новата ББ-мафия! Да ни е честита.

Огледал се Илия - пак в тия ! Каква промяна, кат отова са политически назначения - ще дава дупе на ББ и ще му играе по свирката ! или още има балъци, които смятат, че е сложен там за да помогне на потребителите - ха ха ха ха ха ха хааааааа ....

koga ste niakoi ste se zanimae s kradcite v eso -ead v momenta kradat i s gaza komisionnite sa 90-100 procenta g-n mikov kade ste? govorete s horaTA V ESO-EAD

Врътка- НЕК-ЧЕЗ-НЕК и т. н. ,омагьосан кръг

дано оправи НЕК , както оправи ЧЕЗ

Този да не е роднина на Михаил Миков?

Токът в от EVN струва 0, 196 лв.Раздея се сумата на киловатите и хоп, цена дето я няма в европа!

Страхотен специалист !Успех в новото поприще !

жжжжжжжжжжжжж

Копирам от друг форум: Миков е брат на мъжа на бившата депутатка от НДСВ от Перник небезизвестната Теодора Дренска. Същия който беше разследван за далавери с ДДС. А за Миков е това е писано в друг форум: Миков е бил назначен от Шиляшки 2000г за директор на Елразпределение София-и одобрен от Иван Костов. По-голям подмазвач на силните на деня-било СДС,било НДСВ, било БКП Енергото никога не е имало.Миков е готов да продаде и родната си майка заради келепира.Негова е заслугата за масови съкращения на работния персонал в ЧЕЗ-и за масови назначения на чиновници-главно в ЧЕЗ-БГ-деца и рода на БКП-номенклатурата с високи заплати. 2005г аз установих, че Миков е раздал на 80 човека-депутати,съди шефове безлимитни GSM-и, плащани от Енергото-тоест от народа.Страхлив и невероятно подъл интригант,въвел най-широко доноса като с-ма,готов винаги да лиже задници на силните на деня и да оплюе падналия.Честит нов боклук на Бойко!