Коментари - Неизвестен стреля по домашни котки в Горна Оряховица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вИДЯЛИ СА ЗОР ХОРАТА!Такива откачалки с по дузина две котки тормозят не един квартал!

Тези , които мразят котките мразят и кучета и хора и всичко което се движи . Това са социопати , които се чудят как да си избиват комплексите . Точно такива изроди ми гръмнаха котката , която една вечер реши да си направи кръгче по селото. Котката , водата и жената тръгнат ли не можеш по никой начин да ги спреш каквото и да правиш . Те винаги ще намерят начин да се изплъзнат. Котката си е хищник и ако е навън наистина сама си търси храна - врабчета , гущери та дори и напада змии и не ги допуска да преминават без да питат през двора. Тази която я застреляха обичаше да гони по върховете на дърветата и катериците. Самата тя си представяше , че е такава. Не стреляйте по котките утре може да стрелят по Вас !

Какъв Ковид трябва да улови "ВЕЛИКИЯТ,УМЕН НЕчовек ,за да се вразуми и да стане по-добър? Пълна комплексарщина и селяндурщина, борба за надмощие над по-слаби същества! Никой не иска и не забелязва Бай Ганьо , масово плъзнал из иначе хубавия ни град ,как сере ,пикае, плюе , секне си сополите и бълва жлъч по останалите, хвърля си мизерните отпадъци където му падне. Да не говорим пък ,че не е направил едно добро дело за човек в нужда! Ей, много ТИГРИ в тая Горна Оряховица , правилно казват ,че е ДЖУНГЛА !

Много хора имат проблем с котките на съседите - котките обичат да маркират територията си, т.е. се.рат в чуждите дворове, крадат храна, нападат домашни птици /канарчета, пилета и др./ и влизат в домовете на чуждите хора, а много хора са алергични. Отглеждайте си котката вкъщи и дайте шанс на съседите си да НЯМАТ котка, когато тя НЕ е желана в техния имот. Стрелбата не е решение и не подкрепям такова нещо, но животните са си ваша отговорност - или ги контролираш или ги махаш, няма средно положение.

Лъжеш идиот!

отглеждането на всякакви животни е начин на демонстриране на превъзходство на вида "човек" над другите видове. а държането на хищни месоядни животни-направо избиване на комплекси. Котката е хищник от семейство КОТКОВИ, като лъвът, тигърът, леопардът, ягуарът, гепардът, рисът, пумата. Хишникът като усети опасност ще изчезне, но при възможност ще отмъсти. котки "гледат" предимно комплексари, щото не му стиска да си вземе голям хишник.

котките са хищници и ядат птички, плъхове, мишки като се отглеждат заради последните

Сега стреля по домашни котки, а после ще почне и по хора. Ей затова да го намерят и има за какво да го обвинят - незаконно притежание на оръжие, наркотици и прочие.

Ако видя някой такъв директно му паля топките със запалка! Такъв изрод трябва да бъде кастриран за да не се размножава! Ние даваме пари за храна и по ветеринари а изродите плюят на труда ни!

Айде, айде, много се впрягаш. Плюс това, отношението ти не те прави много по-различен от него щом си готов за вендета. Не го оправдавам, но като е домашна котката да си седи вкъщи. И ох, ох, голям труд няма що… Обществото ти е безкрайно признателно за героичните усилия…

Има ли смисъл да отговарям на човешки отпадък като теб? Ядеш, сереш по цял ден и накрая нямаш никакъв полезен принос за обществото!

"страхлива" котка е оксиморон. все едно лъв-веган . Котковите (Felidae) са семейство Хищници, което обединява 40 съвременни вида...Други добре известни котки са лъвът, тигърът, леопардът, ягуарът, гепардът, рисът, пумата, каракалът, сервалът, оцелотът и т.н. Сред всички семейства от разред Carnivora именно котките са типичните хищници – хранят се само с животинско месо. Повечето са самотни (с изключение на лъва) и предимно нощни ловци, които водят потаен начин на живот и обикновено издебват своята плячка, настигат я бързо и я повалят с един скок, след което търсят гърлото, за да я захапят и задушат... и т.н.

ама предимно хищници. Имах котка на времето, нагъваше зеле и краставици като невидяла. Комшийската идва да пасе трева в моя двор. И трепе плъхове. Едно колежка на времето разказваше за нейната, че полудявала като и замиришело на печен пипер ....

имах едно котьо, много обичаше "тез червени домати", подивяваше... . и пиперката обичаше, ама доматите... добре че не ги изяде..

Има и такива котки обикновено имат жилка от Сиамка. Имах преди време и такава и зеленчукова градина трудно оцелява при такова присъствие , затова по добре да са си истински представители на вида и да ядът месо и риба или храна която Вие им давате , а не да гонят врабците . Когато са сити нищо не им трябва повече не са като 240 те избранника които нямат насита.

Дайте го този фомашен любимец насам бе! :)

търсете някой милиционер или пишман ловджия. Това са изродите дето най-често стрелят. с малките пишоци са правят на мъже

Лош късмет на природата и животинките, че са случили на това долно и античовешко племе. Добре, че се топи, и дано темповете се ускорят.

И през моя двор минават домашни котки. Е, опикават ми вратата на къщата, ровят по лехите, чупят по някоя саксия, вършат си "голямата работа" на окосената ми трева (очевидно там, откъдето идват, и за тоалетна не става) и така... Иначе просто само преминават...

И ти сереш навсякъде и опикаваш, а дори и радост не носиш на хората!

който обича животни да си ги гледа в къщи. много е гадно някой да обвинява другите че не харесвали животните. същото е като с гей парада. който иска да си мушка. не е необходимо всички да харесваме педалите и да се мушкаме като тях по всички възможно дупки. който иска котка да си я гледа в къщи. който иска да си гледа куче да го гледа в къщи, а не просто да го храни. имал съм село и е имало къщи от околните къщи. качват се масата когато има храна, влизат в кофата за боклук и събарят всичко. пикаят навсякъде да маркират територия. като се разгонят става страшно. по няколко седмици нощно време не може да се спи.

Тъпанар !

Отиди се самозапали, бе животно! Коя кофа за сперма те роди и възпита, изроде??!!

Е то добре, ама ако някой е решил да развъжда стадо котки не е ли по-добре да си наеме някаква сграда извън населеното място, за да не притеснява другите ХОРА. Защото все четем и слушаме за поредния убиец на котки или някой сритал куче. А се спестява информацията по каква причина се е стигнало до тук. Някой си прави каквото си иска, нарушава живота на другите и то не по правилата, а после се плаче. А информацията се вади преиначена.

Животните са сравнително страхливи и единственото, което правят, е да минават през дворовете на къщите И после разместени керемиди, щото като се подгонят котките.... всички сте виждали какво става...

Направо ще ти разкрият покрива. Ти котка кога си виждал да се качи на покрив на къща ?

Този пък аз всеки ден я виждам да души по керемидите на съседа защото там има или мишки или врабци и след това сяда и виси триумфално върху комина му.