Недоволство в София, след като Митрофанова поднесе цветя на костница на съветски воини

Общинарите от ПП-ДБ поискаха забрана за церемонията, Васил Терзиев препрати въпросите на недоволните към МВнР

Обратно в новината

Коментари - Недоволство в София, след като Митрофанова поднесе цветя на костница на съветски воини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с тази Съветска армия и с тази Митрофанова.

сега се върнете малко назад и си спомнете историята. не влагайте емоция. във втората световна война какъв е Хитлер и каква е Германия - добри или лоши. на чия страна е България на добрите или на лошите. Кой е загубил войната - Германия, нацистите и нейните съюзници или някой друг. Кой спечели и кой загуби - добрите или лошите и на чия страна сме били ние какви са войниците загинали в тази война и за какво са загинали, срещу какво са се борили - те са се борили срещу нацистите, Хитлер, Германия - това добро ли е или лошо. протестирайки срещу честването на тези войници ние срещу какво се борим и какво подкрепяме. ние сме против че те са умрели срещу нацизма или Хитлер или ние казвам ече Хитлер е бил прав. част от тези хора дори вече не знаят историята. ако проследите новите тенденции в историята ще се изненадата че вече никой не говори за нацисти, за Хитлер....вече се говори за жертвите на Русия. а тези "жертви" са държави с нацисти и техните съюзници. прочетете за зверствата на японците във ВСВ, а сега ни ги показват като жертви че руснаците са им окупирали острови. а никой не се пита защо са окупирани

НямА ниЩо лошо в това да пОчеТеш разгромителите на ХиТлер ....

Поднесете цветя на паметника на американцките летци-герои! Ами те Първи са донесли у нас Демокрацията на крилете на своите бомбардировачи и както Израел сега, са я спуснали по нашите градове. Руснаците и те са го правили, но в по-малка степен пък и бомбите им не са били демократични.

Бе, този Терзиев е толкова тъпо парче, че се чудя как е завършил осми клас?

Бомбите над Белград не помните

"Разбираме, че точно днес в София ще честват убийците му (на руския опозоционер Алексей Навални) ..." Навални не е бил роден когато руските войници които честваме са дали живота си за да можем да живеем свободни от мръсните фашисти.

Ти си първи между тях

А ти от кои си? Много интересно.

е тази кошница със съветски лайна. Защо не е взривена до сега. Шъ им ибъ макята окупаторска.

Не мога да си обясня как так жълтопаветният планктон НЕ Е ЗАБРАНИЛ РУСКАТА реч на УКРОтуристите.

Гледам че ДъСъ’те “изчезвали” Коментари …Пак ! …ТА ! : -> Митрофанова - Експулсиране ! —> АбсолютноВсички представителства, “бизнеси”, “авоари” и тн на КремълБесове и задунайГаулайтеря - Затваряне и Изземване ! ——> Прекратяване АбсолютноВсякакви отношения с КремълРусия ! НЕзабавно.

Недоволните са сигорно меки китки като Асен Василев но ма такива никой не обръща внимание.

Аман от ГРАНТ-аджии!

Истински журналист да и зададе някои въпроси сега бе ? Застрахована ли е? Дае вдържавата ми и да се разхожда като властелин ?!?Да я питат за Навални ? За фалшивите им избори ? За диктатора ? За Украйна ?

И аз да те питам... докато се подмяташе в на майка си корема, видя ли на баща си главичката? А на майка си... като излизаше?!

Тая мърша, защо още не са и били шута? А тази костница, да се взриви незабавно и да се направи детска площадка!

Да я кръстите на навални!

Какво недоволство бе, нещастници? Това е костница - за полуидиотите пояснявам: в костницата има кости на загинали войници. Човек няма право да почете загиналите бе? Загинали на стотици км от Родината си за вашата Родина, нещастници ако знаете какво значи думата Родина)!

Костите ! …питат Хората - ОткъдеАджеба ДъСъ “появиха” ?! …щото Загинали из ЗемитеНи от ЧА -> СА 2-3ма !, и то от Отравяне с Спирт ! (Крали и Лочили ! …иии - ..)

Отровен си ти - с омраза и простотия!

Фашистите от дб и пп скоро ще ядат тоягата !

Ех, не са доволни жълтопаветниците, щото ако не беше Русия, България щеше да цъфти и върже като турски вилает (пак за жълтопаветниците: пиша бавно, за да го разберат - вилает е голяма административно-териториална единица при комшиите)!

През турско са изумени колко е развито в сравнение с тяхната кочина . И са се питали от какво я освобождават . То и сега турците и българите са в пъти по богати от Руснаците

Дядо ти еничар ли е бил или обикновен потурнак?

Сган, протестира! Навални еше престъпник, като тия алкохолизирани отрепки

Недоволство от кой? От шепа продажници,начело с оня, дето пие мазно турско кафе? Аман от наглостта и слагачеството на ппдб ...С всеки изминал ден стават се по-противни на все-повече хора...

Фашисти, поднасящи почести на комунисти.

По специално канали на кака Васка ДС-педераска й беше намекнато да свие малко перките и да не се прави на по-голяма католичка от папата, щото иначе в Интернет ще изтекат срамни хомо-гей компромати за кака. Примерно гей порно видеа как известния софийски фитнес мутроманаф Емо Колев, тъпкач на Васка, я пори яко отзад в ауспуха. Мдааа... Да внимава и ПП-Божанката от Горна Оряховица, че и за него(нея) има срамни гей порно компромати.

Хроника : - БТРите ? — С-системите ? —- “събарянето” на МОЧА ? ——“визитата” на онеяГоведа в Москава ? ———Ачик Вдигането на Кремъл вестник от лицето КК В НароднотоСъбрание ? И ! - ей го в нА И товаСега ! ….а Ако разширимНазад - КТБ ? …Потока ? …Камчия ? ..Влас ? ..”реакторите” ? ..Поморие ? ————- Сме на Тясна пътека. ДивЗвяр/Бяс - Ни Запречва Пътя. …и Няма Заобикаляне Сблъсъка. - се Налага Да смряскаме Беса.

"Абсурдното поведение на външния министър, който не намери време да привика г-жа Митрофанова във връзка със смъртта на Алексей Навални..." ше паднем от коня.... да не би тоя навални да е имал българско гражданство?? или нещо свързано с нас??

Фашаги с меки китки, другарко.

Каква костница?В България няма убити съветски войници.

И от какво са недоволни тия отрепки?

митрофанова знае ли че в съветската армия има страшно много украинци????

Не, естествено. Това само ти го знаеш.

Ако не бяха изразили недоволство, нямаше и да разберем за Митрофанова, но прогресивните правят Митрофанова известна с глупостта си!

Някои отрепки в България, накрая такива тупаници ще ядът, че майките им няма да ги познаят в моргата...

По-точно ?

Аз изпитвам задоволство, особено когато либералния планкон реве!

Жълтопаветници, някаква си измет за 5 лв си хапят гъзовете!!!

Написах, че въпросните господа дето протестират могат да поднасят цветя на паметника на американските летци трепали Българи и бомбили София и ооо, демокрация, ооо свобода на словото, ДИР ме ИЗТРИХА! Кво става с демокрацията и свободата на всеки да си поднася цветя? Русофобията или всяка фобия на национален признак не е ли престъпление според НК? А ДИР?

Топ. Инсинуатор !

Кой от петимата на първата смимка е микрофонова.

Се СМИМАЙ некъде, третополов:)

И палячото от боец е там. Ебати смешниците.

Редактирайте си заглавието "войни" се пише не воини,

Стига бе бате. Та това за соросидните дирове е нищо. Там всичко е събирано от кол и въже.

Вън краварите и съд за техните подлоги,вън анадолците и забрана на соплското дпс,спрете новините на турски.

Д-р Гълъбова да не се занимава с политика, а да си прибере пациентите, че много започнаха да щъкат.

Слава на Русия!

Слава на Украйна

Та казвам аз, понеже няма олио и хлябът е от мъката по-чер, един е лозунга: Терора долу! Съюз със СССР!

И от къде са се взели тези кости на съветски войници, след като в България няма нито един убит съветски войник. ? Това трябва да попитате- от къде????

Да бе няма бе. Като сме сменили лагера и от съюзници на немците сме им обявили война, те просто казали ами хубаво и си тръгнали без бой. Не сме стреляли нито ние по тях, нито Червената армия.

Фривилната ти грухталност и сороските ти миктурации са уникално доказатество, че си под нивото на ларгедна пчела. За вас само едно продължително Османско присъствие е планирано.

И къде е проблема? И къде е прокуратурата да повдигне обвинения на тези ръсещи омраза по националност? НК член 162. Русофобията по медии е престъпление. Както и всяка друга такава фобия по националност.

Не всички са безродници като тези от снимката.

Какво недовоство по улиците четвъртък следобед когато всички хора работят? Недовлните пускат по един коментар тука и продължават да бачкат. Само купени безделници ще се шляат по улицата да протестират за глупости в работен ден!!!

Откак Средната заРплата на задунайкаю ДъСъ “вдигнА” от 2.5 лв/мес (пр. 1000х2.5К/1000 ) на 2.51К (от 100х2.51/100) за Всеки “работещ” Задунайц - хавата ДъСъ Яко Изясни.

Тези на чуждестранни агенти ми приличат !

Вън Русия от България.

Русия е извора на злото в света.

Другия път да понднесат на летците дето са бомардирали София!

Смешниците от Боец!

На снимката виждам точно 7 нещастника.

ба си, някой много е изтрещял!