Анкета: Престижът на САЩ рухва при управлението на Тръмп

Престижът на САЩ рязко е намалял по света при управлението на Доналд Тръмп и много хора в други страни нямат доверие в способността му да бъде лидер.

Обратно в новината

Коментари - Анкета: Престижът на САЩ рухва при управлението на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кано си избират клоун за президент, защо се учудват, че са за посмешище? Кофефе....

Престижът на САЩ рухна с кулите близнаци

Какво рухва??

Истината е по средата. Тръмп се опитва да управлява икономически изгодно за страната си. Връща производства в САЩ, слага мита на вносни суровини, продава оръжие на враждуващи страни в залива, спира финансирането на недобре работещи инициативи. Разбира се ВИНАГИ ще има недоволни. По принцип недоволните срещу дадено нововъведение са или тези, които ще пострадат или по-ниско образованите, за които всяка промяна на каквото и да е, е ненужна.

Абе стига си спрягал вестникарски мантри, "бил връщал производството тръмп", кажи поне едно производство, което е върнал ??? Производството зе да се връща още по Обамово време и не с някакви правителствени декрети, а поради шистовата революция, която наблъска евтин газ в сравнение на високите, над $120 тогава петролни цени.

Не е необходимо някой да прави САЩ за смях. Тръмпи се справя чудесно и сам. То не бяха "туитър" бисери, идиотски ръкостискания, изблъскване на премиер /без извинение/, танц със саби....и това са само "несериозни" неща. Този е абсолютно неадекватен за поста си.

россия 1951г. 103 552 506 души.2017г. 146 389 999 души. сащ 1951г. 158 848 898 души. 2017г 325 457 716 души. толька!

Етиопия 1951 45 милиона, 2014 182 милиона Сколька?

На кого му пука за тези престъпници и убийци ...

На всички, които искат хората по света да живеят в мир.

Мир и фаш - това е оксиморон!!!

Каква анкета какви 5 лева ?! Баба Kилъри и старата властова машина не могат да си намерят място от яд че им дръпнаха кокъла от устата и всячески се опитват да злепоставят Тръмп! Не че той няма трески за дялане , но категорично беше по-малкото зло в сравнение с бабето с големите лекторски хонорари! Иначе как държави печелили на гърба на САЩ да са доволни когато новата администрация се опитва поне да намали това?

Престижа на сащ е само там където има убийства, разруха войни.. Какъв ''престиж'' може да има някой който е най големия длъжник на световните институции където си налага исканията освен сред такива като тях - алчни изроди...Престиж ли е това да виждаш милиони върнали се ''живи'' от военните действия на сащ по света дето са изперкали тотално и никой от тия пратили ги там за да не им се пречкат в краката не го е еня за тях

Бо Бо

Абсолютни манипулации и промиване на мозъци целящи връщането на старата администрация, която Тръмп разбута. Външната политика на САЩ си е абсолютно същата - поне засега, а именно агресивна, арогантна и незачитаща другите!

Tръмп изтегли поне 5 фабрики от Мексико и задават въпрос дали го харесват. И да го харесвет и да не го харесват той си гледа американците. Още малко ще попитат дали наркотрафикантите харесват оградата. Мисля че анкетата са я провели на арабски сред пришълците. Само те могат да одобряват шмеркел.

Тръмп е велик, защото е извънсистемен.Е поне така им се иска на всички отвратени от насаждания от глобализма във всичките му форми разврат - духовен, физически, религиозен, политически, икономически, екологичен и каквото и да се сетите, всичко се извращава и ни се представя като необходима реалност.Отврат, ако ще Тръмп да унищожи света, но ще си идат и отвратителните.

Кое му е "извънсистемното" на тръмп, това че е системно разглезено богаташко отроче ???

ти изобщо знаеш ли какво значи извънсистемен? а дали ще прави войни? стига да му осигуряват клоунско шоу. ама едва ли ще са много, че иначе ще развали рахатлъка на милионерското си семейство

Ами нали те си го избраха. Да му дават редовно да си пие хапчетата. -:)))

Абсолютни манипулации и промиване на мозъци целящи връщането на старата администрация, която Тръмп разбута. Външната политика на САЩ си е абсолютно същата - поне засега, а именно агресивна, арогантна и незачитаща другите!

Точно!

Анкетата е проведена с любезното сътрудничество на DW.

дкми

Според мен трябва да е обратното! Тръмп за сега поне явно не се бърка на никой в работата, не обвинява руснаците за всичките несгоди по света (е, все пак те го назначиха де), гледа си работата човека... ама обърка доста сметки - не е послушко като килърито, и типично в негов стил казва на всеки какво мисли за него - или директно в очите, или в туитър ги прави за 2 стотинки. И мишките реват.

Кофефе!

каъв престиж на САЩ. Това е терористична държава много по-гнусна от ИД иа Ал Кайда (не че не ги е основала)със пристъпения по целия свят. Когато и да се затрие този хотел все ще късно

Цялата статия трябваше да почне с последното изречение - " Най-високо е доверието към германския канцлер Ангела Меркел - 42 на сто." Веднага става ясно тази анкета колко е достоверна. Ми те са я провели май само сред подбрани привърженици на глобализма!

Такива анкети са твърде абсурдни. Питайте например Китай, Индия, Русия, Латинска Америка, Африка и въобще останалия по-беден свят, голяма част тероризиран от колониалните политики свят. Няма как одобрението за тази терористична империя "сащ" да е по-голямо от 10-15%.

който печели в космическите технологии, печели и във военната политика на земята. защото всички искат последен тип технологии и предпочитат да не си купят нови дънки и други неща стига да са с най-новия телефон. да не говорим за военното преимущестество с такива технологии. одобрението към Меркел е защото всички рано или късно се обръщат към нея за пари, не че с нещо Германия може да доминира с технологиите си за багери. Китай, Южна Корея и т.н. могат още доста да си мечтаят за напредване в космоса, дори и филмите им са такива, на битова тематика.

Но пък престижът на България лети във висините върху крилете на Гу-гу батман от Банкя!

трудно е да се каже че тръмп и путин имат престиж! единият е клоун другият изрод

Аман от измислине и нагласени анкети! Меркел била - тя ще затрие Европа! Сорос е бесен, че Тръмп спечели и е ясно кой е поръчал анкетата!

22% считали, че той действа правилно в световната политика. Той да не е световен президент? Важното е, че действа в интерес на САЩ и му дреме за мнението на някакви мексикански или турско-германски цървули...

Е то Тръмп става единствено за шоумен, да не казвам клоун. Толкова много пъти се издъни, че не знам как още го търпят в САЩ. Нормално е доверието им да е спаднало.

Как точно се е издънил бе, смеишник? Обясниха ли ти от Козяк16?

Еми с уволнението на Коми, с оттеглянето на САЩ от климатичния пакт. С връзките на подчинените му с Русия. С факта, че целия му кабинет е съставен от свръх богати хора. Да не говорим за стената с Мексико, забраната за пътуване на няколко държави. Със странните му ръкостискания и изказвания на среща с други политици. С неуспялата му здравна реформа. С уволнението на висши магистрати... Самия факт, че милиардер иска да стане президент е за мен леко притеснителен. Ясно е че не го прави от любов към хората, а от користни цели. Самият факт, че първото нещо, което направи като стана президент беше да поднови строежа на два газопровода, в които проекти, той има процент е леко притеснителен, мисля аз. А и да не говорим за туитовете му, които са леко казано смешни и жалки, covfefe, etc. Моля те сега ти да ми дадеш няколко успеха на Тръмп, защото аз не се сещам за такива.

Кой прави анкетата Галъп с Андрей Райчев, Кънчо Стойчев и младия Първанов ли...! Майтапи бе... Анкетата е по поръчка на Соросоидите, но нема кой да им верва!Вие вервате ли, а....

благодаря от сърце и най вече душа на редактор николай големанов. тази статия даде тъй нужната на нас русофилите надежда, че щатите вече няма да са щатите!

ето до това води злобата,особено сатанинската !

А бе престижа на САЩ рухнал ама на късия е 27 !!!??? Всеки в света и китайците бягат и си влагат мъните в компании на САЩ !!!!!!!!!!!

Как може да рухне нещо, което го няма?

справка ссср

"Причина-Следствие" и...защо не се сравняват несравними неща!

То пък Килърито голям престиж щото...

в гршка сте. Престижа им рухна преди доста време, а Дони сега скача трупешката върху тленните му останки...

А ще има ли майдан срещу режима на Тръмп ?

Баба КилЪри продължава кампанията си срещу него. Сатанинско изчадие.

По света не харесват Тръмп ... Сори президента на САЩ се избира от американците, а не от туземците в нашите колонии!

Ти как разбра, че "не харесват"!?

"По делата ще ги познаете"...

САЩ и Русия постигат договореност, каквото и да тръбят и лъжат по медиите. Благодарение на това Тръмп губи стремглаво популярност :) Всеки ден овцете в щатите и на всякъде по света са облъчвани от анти Тръмп "новини", мисля че скоро ще измести Путин и може да догони Хитлер :)))

наблюдава се масово напускане на сащ! хора натоварени с най необходимите си вещи напускат щатите. идни бягат към мексико, други към куба с лодки, има стотици инциденти с преобърнати лодки, а които все още имат пари и късмет се качват на самолети за россия и северна корея! някой дори за монголия и сомалия пътуват! националната гвардия е безсилна да спре потока от хора! изоставените градчета тънат в призрачен мрак!

Въпрос към феновете на Тръмпи - как виждате бъдещето при управляващ, който избухва при всяко нещо, което го дразни и импулсивно решава да изстреля едни 50 крилати ракети?

тва, че ви го е спуснал Путин да ни облъчвате, няма нищо общо с реалността...

поредният болен от "Путиномания"!

Престижът на соросоидната кочина отдавна е рухнал. Сега просто хората бяха попитани за това.

Това са фалшиви новини. Престижът на САЩ се е увеличил заради Тръмп. При Обама беше по-нисък.

килъри щеше да е по-добър президент.Медиите се купени.За един 5 звезден хотел ,са готови и сатаната да изкарат ангел,или някоя виличка в Тоскана.

голямата новина днес е че Върховният съд с 9 гласа срещу 0 отсъди в полза на Тръмп за забраната на визите и от сега никой федерален съдия комунист не може да блокира закона ......стоковите пазари в Америка са рекордно високи,безработицата е най/ниска от 25 години и бизнеса се връща в щатите ....това е само за 7 месеца управление на Тръмп при отвратително кална пропаганда от медиите на сорос

безработицата беше същата при обама нямам нищо против републиканците но тръмп е клоун

безработицата при мелеза беше 15% а сега 4.5% виж в гугъла......аз съм 20 г в Америка и всеки знае че при обама затвориха фабриките и натовари двойно дълга до 20 трилиона .... какви глупусти говориш или си платен трол или олигофрен

глупости на търкалца!

Времето на САЩ, отминава? Както времето на Британската империя, остана в историята.Кой ще е следващия "световен жандарм"........!?

Британската империя? Ами тя и сега си управлява в комбинацията Канада, САЩ, Австралия и ЮК. Паднало е доверието на САЩ сред другите.

сега много се говори за тръмп за глупостите му има вълна неодобрение постоянно за това се говори но при спокойни обстоятелства русия терораша е мразена а сащ са харесвани в цивилизования свят не виждам защо се учудвате ако путлер имаше толкова важна роля в света колкото президента на сащ щеше да е оплюван посточнно спасява го само незначителността му

Иска ми се Ленче ...

Да ни тъ е ибал Путин?

От наркотици, алкохол и курвалък този се е превърнал в един жалък комедиант.

САЩ отдавна нямат никакъв авторитет! И не Тръмп е виновен за това....

Аз мисля, че престижът рухва заради войните в целия свят, а то било заради Тръмп. При Хилари щеше да е възход! Спете да ни мислите за глупаци!