Цацаров за убийството на Виктория: Не сме казали "случаят е приключен"

За убиеца човешкият живот и конкретната жена не са имали никаква стойност, подчерта главният прокурор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все си мисля, че делото трябва да бъде разделено, поне на две или три§ и за всяко едно престъплеение да бъде дадена присъда. А изтърпяването да почне последователно и сумирано. Щото както върви с едно признание на вината може да се размине и с 12 -15 години т.н. споразумение. (Той си поискал, тя му кязяля че е грозен и мръсен, той се обидил и понеже му е била от страаната на водщата ръка я ударл лекичко, пък тя взела та умряла! Ама много съжалавал, и се извинявал на близките и колегите и и моли да му простят, защото не е искал (подобно на присъдата на търновлията за убийството на двама човека в Г. Оряховица)

Дрън, дрън! Случаят отдавна е приключен след опорните точки от бай хой! Е те такава държава няма1

ЦАЦАРОВ: " ............СЛУЧАЯТ Е ПРИКЛЮЧЕН" !!!! Иска му се, но случаят сега започва. ПРИНЦИПА НА ДЕЙСТВИЕ НА ПРОКУРАТУРАТА Е : създай проблем , предизвикай реакция , посочи решение !! Пробелема е създаден - жената е убита. Реакцията срещу "ДОКАЗАНИЯТ" извършител ражда ОМРАЗА КЪМ ЕДНА МАЛЦИНСТВЕНА ГРУПА към се насочват прожекторите на медиите! РЕШЕНИЕТО - да забравим случилото се и да се обединим около ОБЕДИНИТЕЛА НА НАЦИЯТА!! КОЙ Е ОБЕДИНИТЕЛЯ НА НАЦИЯТА ЛИ?? Попитайте Станишев , Борисов , Нинова , Йотова. ТОЙ Е ЕДИН - Сакскобургготски !! С него се снимаха признавайки го за ОБЕДИНИТЕЛ ! На него поднасяха цветя на рожденният му ден. РАЗДЕЛЯЙ НАЦИИТЕ И ВЛАДЕЙ СИТУАЦИЯТА е принципа на който са работили и РАБОТЯТ КОБУРГИТЕ . ТОВА НЕМИНУЕМО ВОДИ ДО РАЖДАНЕТО НА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗЪМ. Не е ли това към което се стреми лисицата?!

"Реакцията срещу "ДОКАЗАНИЯТ" извършител ражда ОМРАЗА КЪМ ЕДНА МАЛЦИНСТВЕНА ГРУПА към се насочват прожекторите на медиите!" И за да не се ражда омраза към тази малцинствена група, която върши непропорционално много за своя брой убийства, побоища и изнасилвания, трябва да отричаме че престъплението е извършено от принадлежащ на тази малцинствена група. Така ще бъде политкоректно! Трябва да се прехвърли престъплението от извършителя от тази малцинствена група на някой, който е от мнозинството, на някой етнически българин.

НЕ СТАВАЙ СМЕШЕН. ПРОБЛЕМА НЕ Е В ЦИГАНИНА ИЛИ ЦИГАНИТЕ , а в системата която доведе нещата до това състояние. ЗАЩО СЪЩИЯТ ТОЗИ ЦИГАНИН Е КАТО АГЪНЦЕ В ГЕРМАНИЯ , А У НАС Е КАТО ВЪЛК?! ЗАЩО ИСКА ДА ГО СЪДЯТ ТУК , А НЕ В ГЕРМАНИЯ?! Отговора е простичък - ЗАЩОТО ТУК СИСТЕМАТА БЛАГОПРИЯТСТВА ДА СЕ РАЖДАТ ПОДОБНИ НРАВИ И ПОВЕДЕНИЯ. А не е ли това поведение на ОБИДИНЕНИТЕ ОТОЛО ЛИЧНОСТТА НА КОБУРГА ЛИЦА съвсем предумишлено налагано и ЦЕЛТА МУ ДА Е ТОЧОНО НАСТРОЙВАНЕ НА ЕДНИ ЕТНИЧЕСКИ ГРУПИ КЪМ ДРУГИ С ЦЕЛ ЗАВЛАДЯВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА ПО ЕДИН ДРУГ НАЧИН в основата на който стои принципа РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ?!! РАЗДЕЛЯМЕ СЕ НЕ НА БЕДНИ И БОГАТИ както е сега в действителност , А НА БЪЛГАРИ И ЦИГАНИ , НА КОМУНИСТИ И ЦАРИСТИ!!! Нима това е вододела?! Не е ли всичко това УМИШЛЕНО унищожаване на РЕПУБЛИКАТА с цел налагането на една нова държавна форма на управление - МОНАРХИЯТА КАКВО СМЕ НИЕ - Република или Монархия. ЗАЩО НИКОЙ НЕ СЕ ВПЕЧАТЛЯВА , ЧЕ В РЕПУБЛИКАТА ИМАМЕ И ЦАР И ЧЕ НА РОЖДЕННИЯ МУ ДЕН В "НЕГОВАТА" РЕЗИДЕНЦИЯ СЕ ИЗРЕДИХА ДА МУ ЦЕЛУВАТ РЪКА ЕЛИТА НА НАЦИЯТА ?!! НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА СЕ ОПРЕДЕЛИМ КАКВИ СМЕ - Републиката на ЛЕВСКИ или Монархията на Бенковски и Райна Княгиня?!! Колко рефередума трябва да още да направим за да покажем , че сме РЕПУБЛИКАНЦИ , А НЕ РОЯЛИСТИ?? КОЛКО??!!

юБързо ще го приключат. И скоро ще се самоубиеСеверин.!! Ккаквото и да скалъпят, хората знаят за какво иде реч.

На всички драскачи от БХК изпълняващи поръчката да спасят Северин от пандиза и ни пращат за зелен хайвер, щото ни смятат за балъци ще кажа само: Къде и кога си виждал поръчител на убийство да наема за килър циганин? Ти чувал ли си оня лаф "Хубава работа, ама циганска работа". А обясни ми, разтълкувай този израз. Посочи ми един случай бизнесмен да наеме циганин за килър. Ти ако си бизнесмен би ли наел циганин за поръчково убийство? Ти къде си чел поръчково уъбийство да продължава 1 или 2 часа и да започва с ...изнасилване. Абсолютна лудост, която може да се роди в главата на болен мозък като твоя. Всеки знае, че поръчковите убийства се извършват за максимално кратко време. В миналото се правеха с бомба в колата (аптекарката!), а сега с 1 куршум. Или побой с железни тръби и пръти. И това пак става за секунди. ИЗМИСЛИХТЕ НЯКАКЪВ НОВ НАЧИН ЗА ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО. УБИЙСТВО С ЕДНОЧАСОВО ИЗНАСИЛВАНЕ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН НА ПУБЛИЧНО МАКАР И РЯДКО ПОСЕЩАВАНО МЯСТО. НО ПОРЪЧИТЕЛИТЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ ХАРЕСАТ ВАШИЯ ВАРИАНТ! "ИЗОБРЕТЕНИЕТО" ВИ Е ЯЛОВО. ПО ОБЕКТИВНИ ПРИЧИНИ НЯМА ДА НАМЕРИ ПРИЛОЖЕНИЕ.

Колкото повече време минава и чета информация по темата, толкова цялата тази история ми изглежда нагласена. Просто смърди отвсякъде. Дано излязат наяве мотивите, поръчителите и извършителите на това престъпление. Жалко само за жената и детенцето. Бог да дава сила на близките и!

Аааа, опитваш се да спасиш циганина от пандиза и доживотната присъда. Ами предай на своя шеф Красимир Кънев от БХК "Шефе,задачата, която ми постави е изпълнена. Циганина няма да влезе в затвора". Споко. Той е голям любовчия, пада си и по секса. Може и на теб да ти свърши работа. Що пък не? Те са много страстни и темпераментни. Като шоколад са сладки.

да се опитва да го спаси? Самия факт, че е бил там и е участвал е достатъчен. А за това има доказателствен материал, подхвърлен или не .. има ! Участвал е .. ясно ! Но едва ли е бил сам. Дано го накарат да "пропее" , за да хванат и другите. Независимо нагласено ли е или не .

"От намерените на произшествието предмети, угарки, фасове от недопушени цигари се правят изследвания за ДНК профил." Той дори е пушил гада, че и няколко цигари...

Този изрод заслужава да бъде публично обесен, откъде накъде народа ни ще го храни десетки години..

Много страшен е случаят с Виктория..това е посред бял ден в голям град..много ме натъжи и уплаши ,а не съм от страхливите

"За убиеца човешкият живот и конкретната жена не са имали никаква стойност". Това може да се каже и за политиците, които убиват цял един народ.

Егати "държавата" ?

че сценарият , че убийството е поръчково не "сработил" нали? В една читава държава само заради такава издънка, Главният Прокурор на Републиката си подава оставката....! За това, че предварително прави заключения!

Да, абсолютно политическо изказване, не свързано с разследването и противоречащо но по-нататъшните му думи. Изтърва си нервите Цацаров, не личи да има някаква принципна позиция.

И тебе ща те стигне.

Океййй швепс как журналистите от биволъ знаят за изгарянето на документи а прукоратурата турам го на макямо не знае.

Тлъст словесен онанизъм!

кройчо, явно много му разбираш на това деяние

Болни мозъци сте Тройчо! Лекувайте се дорде е време. Че сетне ще е късно и съвсем ще ви забръмчат бръмбарите в главите.

БХК няма ли да излезе с официално становище относно циганина убил Виктория Маринова ?

Той вече излезе. Тези писания в интернет, че циганина не е убиеца, какво са според теб? Драскачите са точно от БХК. Насочват общественото мнение по лъжливата следа за поръчково убийство за да оправдаят циганина и да го спасят от доживотна в пандиза. Тия мнения не са случайни, те са на агентите на БХК. Пращат ни за зелен хайвер.

Тази лоена топка лъже, маже, манипулира, дискредитира, коментира и имитира че върши нещо си.

Цигането отрича да е изнасилил Виктория, а неговата сперма по нея откъде е ? От някой козел разхождащ се наоколо ... Изверга само я е убил, което също не е за вярване, защото Виктория е имала черен колан по джудо и е била шампион на страната. Аз като бивш състезател по джудо и бивш шампион мога да ви кажа, че това са пълни глупости.

Убийството на журналистката е извършено е с невероятна жестокост, лицето на жертвата е било неразпознаваемо, смачкан нос, черепа счупен на две места, изнасилвана с предмети, никой не може да претендира за "спонтанно убийство" от секс нагон... това е убийство на мафията! Това е например информация от чуждата преса: "She was beaten with such violence that the face was unrecognizable, so she was not identified until last night." Имаше свидетелство на свидетел от квартала, че понякога по същата алея се навъртат група от дебели мутри, срещу които го е страх да върви... Журналистите от dunavmost com Русе ("Имал ли е съучастници Северин Красимиров?"), разпитваха съседи от квартал Тракцията, където е къщата на Северин. Съседите декларират, че "приятели" на Северин преди убийството са дошли с БМВ да го закарат до другия цигански квартал Селеметя, където са се събирали. Те също декларират, че Северин е 20 кг с мокри дрехи и той не може сам да извърши убийството, а е имал съучастници: „Той не е единственият извършител, той е 20 килограма с мокри дрехи. Това убийство не е станало оттук – оттам, това си е организирано. Тези, които са дошли да го вземат с колата, знаят за какво са го направили”, „Не може това момиче да отиде там и по случайност да я хванат”. Напълно възможно е на наркомутренско събиране в квартала Селеметя (Северин е неофициален наркодилър) да са им задали поръчка за спешно поръчково убийство и циганите да са я следили от сутринта с подаване на информация до поръчителите и след това да я блъснат в храстите и да спрат момичето да избяга от дебелите мутри. След това са спринтирали да бягат, а мутрите са "се погрижили" за убийството и ДНК "доказателствата" приготвени предварително... (примерно на сбирката са дали на Северин награда пари+проститутка и мутрите са прибрали кондома). Все пак поне в началото, ставаше въпрос за ДНК доказателства от кръв на жертвата и убиеца. Точно това е официалната информация за разпит на Северин в Германия, че я блъснал в храстите близо до пътя, може и маратонката да й е взета за да не може да избяга от мутрите. Стана ясно, че е открита само едната маратонка... Възможно е да е пострадал, момичето е било по-силно физически от това цигане, според жена му е имал кръв по него и вероятно охлузвания, защото е сметнала, че се сбил с мъж. Шофьорът, който го е закарал до Германия, на интервюто с журналист имаше пресни белези по кокалчетата на ръцете, като от преди седмица, не е изключено и тримата цигани пътували за Германия физически да са задържали Виктория до идването на мутрите и да са избягали. Във всички случай убийството е поръчково в мафиотски стил и с много участници.

Отначало Северин беше уж много слаб...50 кила. Сега пък стана и 20 кг. В мозъка на един луд, Северин може да тежи и 10 кг. Ти, смахнатия, къде и кога си виждал поръчител на убийство да наема за килър циганин? Ти чувал ли си оня лаф "Хубава работа, ама циганска работа". А обясни ми, разтълкувай този израз. Посочи ми един случай бизнесмен да наеме циганин за килър. Ти ако си бизнесмен би ли наел циганин за поръчково убийство? Ти къде си чел поръчково уъбийство да продължава 1 или 2 часа и да започва с ...изнасилване. Абсолютна лудост, която може да се роди в главата на болен мозък като твоя. Всеки знае, че поръчковите убийства се извършват за максимално кратко време. В миналото се правеха с бомба в колата (аптекарката!), а сега с 1 куршум. Или побой с железни тръби и пръти. И това пак става за секунди. ИЗМИСЛИХТЕ НЯКАКЪВ НОВ НАЧИН ЗА ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО. УБИЙСТВО С ЕДНОЧАСОВО ИЗНАСИЛВАНЕ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН НА ПУБЛИЧНО МАКАР И РЯДКО ПОСЕЩАВАНО МЯСТО. НО ПОРЪЧИТЕЛИТЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ ХАРЕСАТ ВАШИЯ ВАРИАНТ! "ОТКРИТИЕТО" ВИ Е ЯЛОВО. ПО ОБЕКТИВНИ ПРИЧИНИ НЯМА ДА НАМЕРИ ПРИЛОЖЕНИЕ.

Бе някой няма ли да каже Брус Лий колко килограма е. А онзи шампина от Максуда Исмаил Мустафов колко килограма е бил в Сеул на Олимпиадата. В руше имаше наистина един откачен Гощо (така си е роден), баща му беше каруцар в Деспред. Един ден пасейки конете в двора на ВИМЕСС (общежитията) плашеше момичетата като вкарваше главите на конете през прозореца; случайно единият кон го настъпва. Гошо нанася само един удар на коня и .....го убива. После зае другият и убития и бая време се кри от страх от баща си. Куче може да се убие със саблен удар (с ръка) в основата на носа до очите.. Какви пет кила, десет кила силата равна ва масата по ускорението. Един куршум тежи в границите на 3.5 грама до 9 грама -и той също убива. Приказвате само да се четете. А този коментар с килограмите вече дни го премятата където има публикации Близ, нова и прочие. Убита ли е - убита! Ама не си признавал -хайде да почнат за нещо да го питат неговите от етноса и да не си признае ....

Твърди се, че убийството е станало на кея до р.Дунав. Защо убиецът не е изхвърлил жертвата в реката, а в храстите? Защо и дрехите си е занъсъл в дома си, а не ги е захвърлил в реката? Убийството става в 12 ч. посред бял ден и убиецът се гаври с жертвата си 1 час? Моля за отговор

Щото е циганьор. От един циганьор всичко може да се очаква. Не търси логика в цингали, които вършат престъпления, че ставаш смешен просто.

Циганите са много наясно с наказателния кодекс. Просто защото се сблъскват с него всеки ден. Северин извършва преход от 2 000 км до Германия, защото е много прост? Теб ХМ Северин ще те купи и продаде на битака десет пъти и няма да се усетиш.

Ааа, сблъскват се с Наказателния кодекс всеки ден според теб? Еми значи доста често имат нарушения на закона за да се сблъскват всеки ден с Наказателния кодекс. Което пак подкрепя моята теза и моето мнение. Ти на практика не ме оборваш, а подкрепяш с пример това, което съм написал.

Ами отиди със С. за възпроизвежането да ти покаже кое и как е станало, пък и късмета миже да ти излезе....

08:45 | 16 октомври 2018 Цацаров: Сценарият, че в България убиват журналисти, не издържа В началото версиите бяха три - и спонтанно нападение, и поръчано, както и за нападение, което е пряк резултат от журналистическа дейност. Тази последна хипотеза досега не намира опора в доказателствата. Нито втората.

Изненадвала го бруталността. Убиецът е циганин бе, брато. Ако познаваше циганския манталитет, нищо нямаше да те изненадва, прокуроре.

Прокурорът добре познава мафията, а там са много по-добри и сърдечни хорица, щи нищо общо с лошите цигани и клошари подпалвачи. Те са просто изпълнителите.

когато видях коментарите на директора на полицията в Русе,опазил господ този човек да е представител на закона и да защитава гражданите на града????той повече прилича на бияч от началото на 90 те,Отностно това брутално действие ,което поражда безброй въпроси и дано се намери верният отговор ,бих вметнал само ,че този профил на бандит е трайно и дълго селектиран и подготвян за да извърши уж случайно това престъпление,МОЖЕ БИ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ АНАЛИЗИРАТ ПО ВНИМАТЕЛНО ,КОНТАКТИ,ПОВЕДЕНИЕ И ПРИЯТЕЛСКИ КРЪГ НА ТОЗИ ИЗВЕРГ,ТАМ ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ ИНТЕРЕСНИ НЕЩА.