17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българите не ги интересува какво правят Украйна -измислена Държава ! Българите са 99% Русофили и обичат своите Освободители , другото е Хазаро -Соросоидни работи ,да ги поделят между Унгария , Полша и Русия !

Цялата дандания е кой да плаща на Фашистите в Киев. Те почти са Фалирали, покопателната способност на обикновенния гражданине е на 106 място в света по Американскана класация по-доле виж интернет адреза. https://en.wikipedia.org/wiki/ListofcountriesbyGDP(PPP)per_capita

Сега Порошенко да плаща както си му е реда газта и задълженията си към Русия и да си мълчи. глупак

сега като се изкъпят украинците и ще станат чисти..., ама бавно ще стане, а Порошенко бая ще пооткрадне.

/скъсването на договора освобождава Русия от "морално-политическите задължения" да спазва базираните на този документ споразумения с Киев/ Като,че ли Руснаците са ги спазвали досега ?!? Русия и морални задължения-нямат си понятие за тази дума.

"свобода", едва ли не. Сега ги чака бавно и мъчително поумняване, също като при нас.

При теб като гледам поумняването се е позабавило...Но ще дойде, няма да се шашкаш!

Като гледам и при теб не се е появило след 29 години. Няма изгледи да стане в близките 50.

Всеки знае,че поумняването ще дойде, защото колелото на историята се върти и ще се върти до пълната победа на комунизма-време на равенство, щастие и успехи.

С този ход шоколаденият бос Порошенко подписа разпадането на бандеровска Украйна. Няма да е далече времето, когато на мястото на сегашна Украйна ще се формират поне три общности: Бандеровска крайна със столица Лвов, Югозападна крайна със столица Ивано Франковск и Новорусия (централна, източна и южна Украйна) със столица Днепропетровск.

излиза бед гейтуей 502. вероятно на това се дължат многото повторения. оправете си сайта.

Дреме ни на кура за бандеровците - от Запад панове, маджари, словени, мамалигари ще ги ,,оправят,,... и те да сменят гарда.

А теб кой те оправя и откъде?

Смуки а теб кой те оправя? Дедо Сорос или дедо Доналд Дък?

Мамалигарите не бяха ли от юг? Ама то все там..дето юг там и запад в необятната руска степ на където и да фанеш се няма да стигнеш!

и сега сме по-добре от Украйна. Това е положението. Така че споровете в тая тема са безсмислени. Трябва да се радваме на това, което имаме.

За нас ли става дума ? ..Бе, да се Връща Падишахът , че да си видим кяра!

Бе , няма какво да бави!

За нас ли става дума ? ..Бе, да се Връща Падишахът , че да си видим кяра!

За нас ли става дума ? ..Бе, да се Връща Падишахът , че да си видим кяра!

За нас ли става дума ? ..Бе, да се Връща Падишахът , че да си видим кяра!

за България става дума. най ме дразнят мрънкащите колко сме зле.

порося хохляцьке?

до някой си анадолец, която изтриха, и правилно, защото беше нарекъл България с обидното *стан. изпускаш си нервичките (нерегистриран) порося хохляцьке?

до някой си анадолец, която изтриха, и правилно, защото беше нарекъл България с обидното *стан. а не до мене си.

победи дружбата.

прави ли този факт щастливи украинците. стават ли по-заможни и честити.

Пановете и маджарите ще кажат ...като ги подпукат он Запад! A?

Боли от загубата на още един приятел на Русия! Боли, че още 45 милиона ви мразят! Но моля не обвинявайте тях за това. Сами сте си виновни... И ясно, че американците стимулираха процеса, но фактът си е факт: поне по 10000 загинали хора от руска и украинска страна.... и броенето за съжаление продължава.

Не са 45 милиона - избягаха от ,,хубавото,, Мъдансkо бъдеще!

Че кой иска ,,мъдете,,постоянно да го ,,шляпат,, по задника?

О, баба! То да беха свястни и ...читави мъде?...!

- нека бъдем точни. нюланд курабийките и т.н.

Яяяя колко руски кучици се събраха да лаят тука! Да сте живи и здрави...

Яяяя колко руски кучици се събраха да лаят тука! Да сте живи и здрави...

са доволни. кажи им мерси, еничарино.

Този е гяурски башибозук!?

Айде измисли някой друг термин вече. В Украйна дори името на Бандера не го знаеха преди да го измислите руските гъзоблизци! Изхабяваш се тролееее, ще ти обърнем заплатата в рубли...

А ти и за турски рязан ли се размечта?

а пък знаели що е УПА - ти да видиш. Лозунгът им е взет от неговите речи. Кръщават улици и площади на негово име. аре бегай.

Прав е чалмата! На Балканяците благодарение на властта на Падишаха народите запазиха народност и религия и никой не ги докосна с пръст дори! ..Съвсем друго е положението над Карпатите - всякакви племена от Изток и Запад... нещата са ясни!

Еб.. и пак ебб...! ! !

Сигурно пък цял свят не мрази говедарите. На тях не им пука щото са "америка фърст"

Само Китай и Индия са достатъчни. Някакви си 3 милиарда. А?

за Украйна е много забавно четиво. тия верват ли си? " Високите технологии и туризмът са едни от най-бързо развиващите се сектори, и в последните години Украйна се е превърнала в 8-мата най-посещавана дестинация в световен мащаб" ?

Отиди да видиш на живо, вместо да плямпаш лъжи

ходех там всяка година от дете, и сега чат-пат - а ти гледай рекламни клипчета, друго не ти остава.

явно си много в час на живо - сподели, моля, истините.

Цялата дандания е кой да плаща на Фашистите в Киев. Те почти са Фалирали, покопателната способност на обикновенния гражданине е на 106 място в света по Американскана класация по-доле виж интернет адреза. А решението на Столхомския съд е, че подписани договори не са валидни ако Руска компания участва в тях-просто двоен стандарт, а не правосъдие. https://en.wikipedia.org/wiki/ListofcountriesbyGDP(PPP)per_capita

Дааа, ...от американските съветници, бе!?

Договор за дружба, сътрудничество и партньорство между Украйна и Руската федерация е същият, който навремето и България беше подписала с „великата, непобедимата” Русия. Този договор означаваше тотално ограбване на Украйна и България от Кремълските азиатци и принуждаване да произвеждаме насилствено некачествени стоки, които бяха единствено необходими за мизерстващият руският пазар. Затова и двете ни държави са толкова бедни, въпреки огромните възможности, които сме имали. Сега другарите от Кремъл нямат никакви приятели по света и всеки бяга от присъствието им, понеже имат алергия от тяхната просташко нахална бандитска агресия. С управлението на тези кремълски руски азиатци руснаците ще си останат на нивото на Северна Корея, на Лаос, на Мианмар, Камбоджа и подобни на тях, защото такова им е нивото. Те нямат нищо общо с Китай, Япония или Южна Корея.

Е факт е че никой до сега не я е победил или имаш друга информация?

КОГА ТИ ЩЕ НАПАДНЕШ РУСИЯ-ТОВА Е ОСНОВНИЯ ВЪПРОС? Не го овъртай, стягай се. ТЕБ ВЕДНАГА И БЕЗ ОТЛАГАНЕ ИЛИ ЩЕ ПРАТИШ ТВОЯ СИН ИЛИ БАЩА? НАЛИ РУСНАЦИТЕ СА СЛАБИ И ФАЛИРАЛИ, ЗАМИНАВАЙ ЛЕСНО Е , ДАЖЕ ОТ УКРАИНСКОТО ПОСОЛСТВО МОЖЕ ДА ТИ ДАДАТ И БЕЗПЛАТЕН БИЛЕТ. ЗА АМЕРИКАНЦИТЕ И ЗАПАДНО ЕВРОПЕЙЦИТЕ Е ЯСНО-ТЕ НИКОГА НЕ БИХА ОТИШЛИ, НО С УДОВОЛСТВИЕ БИХА ТИ ПОМОТНАЛИ НА ТЕБ. Бързай, че напливът е голям.

Мда, украинската губерня е пълна с паплач- без тръбата ще са просто ратаи. Е с американските долари може и малко на войници да замязат, горе долу кат арабелите-революционери. Колкото и да се напъват не могат да стъпят на малкия пръст на супер-човеците македонци.

Украйна е изключително богата на полезни изкопаеми (притежава около 5 % от световните запаси). Тя разполага с най-големите запаси на манганова и титанова руда в света. Големи са и залежите на другите руди на цветните метали, а по запаси на желязна руда (Кривой рог и Керч) е на 3-о място в света,Страната е източноевропейски зърнен гигант - за 2000 г. производството на пшеница е 21 млн. т. Тя е един от световните лидери в производители на зърнени храни (пшеница, царевица и др.) и най-голям производител на захарно цвекло-това само бегло от уйкипедията за неграмотните ватенки

откога не е актуализирана? поне от 2014 г. като чета това: "Украйна е богата на природни ресурси (желязна руда, въглища, цветни метали, нефт, природен газ, каменна сол, сяра, графит, каолин). По голямата част от страната е равнинна. Само на запад и в южните части на КРИМ релефът е планински. Лятото е топло и сухо. "

прочети бе чукча,кое не е вярно ,че драскаш минуси или по заповед само я караш???

а, да, в момента Украйна внася въглища от сащ.

Е нали тва съм написал -ратаи на едрите олигарис. То и сега миньорите гинат по мините. То нали това е целта всички ресурси да се стопанисват от чужди компании и техните поставени олигарси. От руски трън, та на американски глог. Тъпанари.

Е това ли успя да измислиш и препишеш ти умника. Неграмотната ватенка си ти. На кого му дреме каква е била украйна през 2000 година. Сега е 2018 и Украйна е пред тотален фалит. Само за осем години от цветуща според теб държава е станала последна дупка. Като много ти харесва иди там да живееш.

Цялата дандания е кой да плаща на Фашистите в Киев. Те почти са Фалирали, покопателната способност на обикновенния гражданине е на 106 място в света по Американскана класация по-доле виж интернет адреза. А решението на Столхомския съд е, че подписани договори не са валидни ако Руска компания участва в тях-просто двоен стандарт, а не правосъдие. https://en.wikipedia.org/wiki/ListofcountriesbyGDP(PPP)per_capita

той релефа се е променил и полезните изкопаеми са се изпарили след 2014г. но карай дебилски,то като няма аргумент започвате да псувате да обиждате и да пишете глупости

от Украйна, защото са плодородни, горния пласт, масово изсичат горите и ги транспортират на запад.

не ми е ясно, но това са фактите. всичко за продан.

тая тема за тролове повтарячи ли е? явно са минали на заплащане на бройка с надценка за затрупване на смислени мнения.

и кръвните връзки или произхода (при наличието на толкова смесени бракове) тъпите украински политици, нека свирнат. как ще се развият ли? все тая как. гювечът обаче ще свършва все повече за поросенко и ко.

то и тук има доста "кръвни връзки" с рускини но НИТО ЕДНА НЕ Е ПОЖЕЛАЛА ДА СЕ ВЪРНИ та децата им ще ги е срам да казват за произхода си

украински и български корени - и грам не желая да се преселвам в украйна. а това дето нито една не пожелала - ти всичките ли ги познаваш? или работиш в бюрото за чужденци, че си толкова осведомен?

Добре се, договорите са прекратени (с този мисля че станаха вече някъде около 20 договора), официално лице - министър на външните работи заявява че са във война - т.е. обявява война на Русия, както на времето викнали руския посланик в МВнР на Райха и Рибентроп му прочел текст, че са в състояние на война...... Ми какъв прекрасен повод, когато на Путин му скимне да отвърже каишката на Западния военен окръг. Дори и не му трябва целия окръг за да победи "5-тата по сила в света армия". Да не говорим за Донбас - сега с чиста съвест може да обяви окупацията на Донбас от руски войски и да ги вкара наистина там...

Русия е и във война с Япония, информация за един дебил

пиши си дебилизмите, не пречиш.

:) Да. Така е. А също и Германия се води окупирана държава и избраният канцлер се одобрява официално от Вашингтон.

сега остава полша да си вземе нейното, русия да си вземе донбас (и не само) и на украина да и остане Киев

И Унгария, Чехия и Словакия ще си отхапят по малко.

И Унгария, Чехия и Словакия ще си отхапят по малко.

И Китай да си вземе множко, цял Сибир

При подобен опит ще мирише на пържено чак до Москва.

Аха. Те едно време бяха опитали. И им се случи случка. Бяха ги остъклили. От тогава са кротки като агънца.

и като се събудите(ако се събудите) копитото ви цопнало в цукалото...….гладните кокошки пак сънуват:)))))))))

руснаците предпочитат братство с чеченците - по им допадат като манталитет и култура..

Факт, те си мислят че тия ще ги галят с перце.. Само да им падне случай и ще се обърнат срещу тях!

Да, чечените ги въртят на малкия си пръст

Да, чечените ги въртят на малкия си пръст

Да, чечените ги въртят на малкия си пръст

още 96 пъти трябва да повториш, за да стане истина

Разбира се, че ще скъсат отношенията с Москва. Като си имат Нуланд, руснаците не им трябват. На Хохлите.

Ма то и на тръбата й изтича срокът. Тогава ще се види кой кум, кой сват, кой на булката брат. Да й спрат всичко, щом са такива тарикати. То нямаше такава нация, камо ли държава до преди 100-ина години, та те сега се взели на сериозно.

Извинявай, ти на прасетата изчисти ли?

Сигурно прасета са украински, щото руснаците хранят само танки.

Сигурно прасета са украински, щото руснаците хранят само танки.

Сигурно прасета са украински, щото руснаците хранят само танки.

ПрасетаТА, правилото за пълния член в българския език, русначе...все пак в България живееш....Б-ъ-л-г-а-р-и-я!!!

Само ненормалници могат да кръстят държавата си Покрайнина.На Руската империя разбира се. Украйна е Руската Македония. Диалекта е руски. Само че ГЕРБ призна българскто наречие за официален Македонсдки език и накара Вазов и Ботев да се обръщат в гробовете си. Този Порошенко не уважи преди 2 години молбата на Бесарабските българи за самоопределение. ГЕРБ не пророни и дума за това. Така властта предава българите и в Македония и в Гърция и в Украйна...

призна Македония, мой човек!

Покрайнина на Киевска Рус, това е Московско царство, което е откраднало название... и се превърна в расия

Покрайнина на Киевска Рус, това е Московско царство, което е откраднало название... и се превърна в расия

Покрайнина на Киевска Рус, това е Московско царство, което е откраднало название... и се превърна в расия

Покрайнина на Киевска Рус, това е Московско царство, което е откраднало название... и се превърна в расия

Една лъжа, повторена 100 пъти... давай, имаш още 90тина.

Не те знам, руснак ли си или си укропитек, но явно не познаваш историята на България. България е имала доста столици, коит днес са на чужда територия. Онгъла е бил в делтата на Дунава, а после столицата е преместена, но България си е останала България. Трябва ли сега да казваме, че укрите са ни откраднали територията? Ми, не. Пеща е бил български граничен град, а сега е част от столицата на Унгария, Дуръс в Албания е бил българска гранична крепост... А съюзникът на Василй ІІ - българоубиец (щото бил ослепил изцяло или частично 10 000 българи), РУСКИЯТ княз Светослав е набил на кол 20 000 българи в района на днешен Пловдив...

Ествствено, че не са братя! Руснаците не са братя с укробидлото, нацитата бандерстанци, евреите кат свинята Прасенко Валцман, Турчина и Яйцето, нито и останалата католическа паплач от Лвовската губерня! Руснаците са братя с ИСТИНСКИТЕ украинци, с които имат една кръв! Това са Централна и Източна Украна, където живеят истински руснаци! А с католическите боклуци и останалата кланяща се на Хитлер и Бандера паплач, руснаците не са никви братя! Факт!

Раз праз и разпредели кой какъв е? Браво! А ти какъв си? Не че нещо ама говориш като руснак а ужким пишеш на български?

абе и ти ми говориш като фес, нищо, че пишеш на български

Украйна - на украинците. Тяхна си работа как ще си управляват държавата, с кого ще се кооперират и с кого не. Във всеки случай не възнамерявам да роня крокодилски сълзи за Украина, подобно на руснаците. Като им чета на руснаците вестниците ние българите едва ли не сме умрели, загинали и съсипани. А нашата средна заплата е колкото тяхната, ама при по-ниски цени от техните. И минималката ни е по-висока от тяхната. Писания за дебилни лумпени и изкуфели баби.

по-ниски са ни цените на ток, парно, газ, бензин, а плямпалникофф

че ми стана интересно. щото и аз чета, ама новините за България са направо кът. И не са такив, каквито ги "пресъздаваш".

Руските вождове много обичат да се правят на роднини знайни и незнайни народи,страни, религии и групи, за да ги дебнат отблизо , уж да се сближат и да издебнат сгоден момент ги ограбят или използват.. Основен похват на руските мутри. Пишат се братя едновременно на тюрки, фини, славяни, отдалечени на хиляди километра българи , и на отстоящи на десетки хиляди сибирски и монголски племена , братя са едновременно с православни , мохамедани , будисти и шамани, едновременно на фашисти, социалисти , комунисти и националисти . Въобще всичко , което им влезе в грабителското полезрение бива обявено за брат и след това ограбено , смляно развратено и спряно от развитие. Който глупак се върже бива скоро разсипан .

За съжаление смятам, че сте прав! Но не ми е приятно от това, защото губят всички славяни.

По тъпа нация от украинците няма, ако въобще има нация. Ще я карат на помощи от запада, от които две трети крадат олигарсите и за смешни пари се трепят на фронтовете. Ако скапания тръбопровод /щот бачка само заради сащ и полша/ с прекъснатите търговски връзки с русия, освен за пушечно месо на рашките , за нищо друго не стават. Тъпанари.

А с допотопна и бедна Русия много ще се развият, колкото се развиха досега. Москалите дори историята им откраднаха, при положение , че Москва е възникнала след превземането на Киев от татарите и основно се занимавала с унищожаване и грабене на останалите руски княжества от името на татарите. На таква наглост-- хем да унищожиш наследството на Русь, като татрски наемник, хем да се обявиш за приемник на нейната история , са способни само московските наследници на Чингиз хан. Да не обидя Чингиз хан, от татарите московците научават как се правят пари /деньги/ , митница/таможня/ и луксозни вещи и други достижения на цивилизацията , непознати в московските блата преди това.

Какъв си ми компетентен историк! Същото го твърдят макетата, като тях ли мислиш? Или все пак е обратното?

Тъп си, тъп с измислена история. Не сте като нас българите, древна държава, азбука и какво ли не . Е, бая робство сме видели , но ей на, не водим война с никой от съседите.

Не бях чувал за Киевская Украина.

На фашисткото правителство на Украйна като му липсва ум ...защо не

...фашистите убиват собствения си народ ...пък една дружба ….

Братството с Русия винаги излиза скъпо.За 45 години фалирахме 3 пъти и бяхме една от най-бедните нации в Европа.А сега минималната заплата у нас е с около 25-30% по-висока от колкото в богатата Русия.Факт!

заплатата ни е по-добра от Русия не защото сме добре, а защото те са зле. в момента, като покупателност, не можем да стигнем 60-те години. не говоря за пенсионерите - по време на омразния соц пенсията на който и да е е стигала за живот, макар и некомфортен. в момента не е така.

Украинците да върнат на Полша земите заграбени от Сталин 1939г.

Става въпрос за Украйна и Русия, чугун !!! Нямате срам, путлерови тролове !!!

и братята им не ги искат..

Ти питал ли си украинците кво искат, да не е имало референдум? Те и българите не искат в НАТО ама правителството не ги пита :)

не говори от името на българите!!!

Порошенко трябва да върне окупираните Тамбовска и Орловска област на Русия , както и остров Сахалин на Русия , за да има добросъседство между Украйна и Русия !!! Порошенко трябва да отзове жълто-сините човечета от полуостров Камчатка !!! Порошенко трябва да се откаже от исконно украинската Карелия и Кьонигсберг !!! Порошенко е един милитарист, който излъга Русия да се откаже от ядреното си оръжие !!!! :))))))))))))))

Двама евреи коментират 3ти - и единиш вика абе знаеш ли че Моше бил п@дераст, а другия пита - ама в добриш или лошия смисъл, и първия - ами в лошия смисъл значи като вземе пари да не ги връща. Та и Порношенко май в лошия смисъл..

Спрете с тази простотия!!! Самият путлер е с еврейски корени !!!

и хитлер тоже

КГБ

Явно Русия отново ще трябва да освобождава Европа, но този път цялата.

Не си на тая планета, приятел!!!

Пан Бомбончо нацяло разката мамата на незалежная ! Неговите милиарди са гарантирани , а народа на Украйна / там са не само хохли , а и унгарци, поляци ,българи , татари, хазари , и огромно количество руснаци / , та народа - кучета го яли :( Ех пусти мераци за власт и пари .................. , навсякъде :(

Бла бла ... Забравили теб да попитаме

Що, в Русия само руснаци ли са?

Хахаха, Русия ги напада и отгоре на това иска да са братя. Ами няма ка да стане!

Хахаха, Русия ги напада и отгоре на това иска да са братя. Ами няма ка да стане!

18:17, 23 апреля 2018 Подсчитано количество украинских мигрантов в России Фото: Дмитрий Лебедев / «Коммерсантъ» В России живут около трех миллионов украинцев. Об этом сообщил глава МИД Украины Павел Климкин на встрече с украинской общиной в Канаде, передает «Укринформ». «Россия ведет против нас войну, но все равно три миллиона украинцев живут в России. То есть почти каждый двенадцатый украинец сейчас — в России. И среди них есть много тех, кто не любит ни Путина, ни Россию, но считает, что не имеет иного выбора. Они говорят: мы так всю жизнь зарабатывали деньги, и их надо понять», — сказал он.

Дори няма да чета. Веднага слагам минус.

Ми като си неграмотник не се напъваи да сричаш.

Дори няма да чета. Веднага слагам минус.

Дори няма да чета. Веднага слагам минус.

Толкова и руснаци/руско-говорящи живеят в Украйна. Да не предлагаш украинците да поискат автономия в Русия?

ама шоколади и бонбони може да си продаваме

stankow

Като дойде време да се връщат 3 милиарда долара и - "не сме братя" :)

На 28 февруари Стокхолмският арбитраж задължи „Газпром” да плати 2.56 млрд. USD по транзакционния договор с „Нефтогаз”. Та кой на кой дължи?

Най-лесно е да победиш една дружба, едно приятелство, по-трудно е да я изградиш. Честито на Украйна! Само да им кажа, че България от дружбата си със САЩ получи: един кораб с мухлясала царевица в първите години на демокрация, два заробващи договора с ТЕЦ Марица, една непостроена АЕЦ един загубен Южен поток И фондация "За България" ведно със СОРОС И много вероятно американски агенти най-отявлен Цв. Цв.

Дружбата и приятелството са много хубаво нещо, но само когато са между равностойни партньори. Когато се превърнат в мечешка прегръдка, по-добре да бягаш далеч от такива дружба и приятелство.

Много добре казано..подкрепям!

КГБ

Така е, за това ние българите мразим американските империалисти.

Никой не е против приятелството, драги ми русофиле! Толкова ли не схващате, че с политиката си Русия губи още повече приятели? Ами то май не останаха.. само Беларус и донякъде Сърбия. Толкова ли са малоумни всички други: Чехи, словаци, словенци,хървати,българи,украинци,поляци и прочие?Само да добавя, че и като бройка са почти колкото Русия. И втората световна си я приписват братушките, че едва ли не сами са се борили с Хитлер...това не е ли подло, като всички останали народи от гореизброените са дали толкова много жертви?

Нкий не пише вече нищо за убитите на площада в Киев 36 украинеца от полски снайперисти преди 4 години. Нито пък за раздадените 5 милиарда говежди гъзпапир на тумба предатели. Нито пък за продадените на монсанто 288 хиляди хектара плодороден чернозем до големи поливни реки за дребни пари. Нито за купуването на укропски облигации от мумията сороз. Да се караш със съсед не е по- умно, отколкото да се караш с роднините си. Ама има ли платени предатели - има и Дявол.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.

това за анти-украинските или анти-руските коментатори важи? Само да спомена, и Русия и Украина не са в ЕС.

КЪСА И ТРЪБАТА!!!!!!КАКВО СЕ Е ЗАЛЕПИЛ ЗА НЕЯ КАТ МУХА НА СТЪКЛО

За каква Украина пишете? Няма я като нормална държава. А има бандеровска, неонацистка и олигархична държава. За какво беше "революция на достоинство" (преврат) ? За да се се смени един олигарх на другия и да се воцари грабеж и бардак? Съчувстват и жалят Украина,виждаш ли. Кого жалете? Порошенко, който станал още по-богат с почти нулева подръжка на населението преди избори, или народа, който почти гладува. А с Русия Украина била най-богата република. Поддържате не Украина, а територия окупирана от американци, но не украински народ.

Използва думи като "бандеровци", бърка членове, тук-там пише някоя дума както е на руски... Уважаема, руската позиция вече я чухме. Дираджиите са я цитирали доста подробно вече. Не е нужно да повтаряте.

А твоято сме я чуваме от сутрин до вечер. Нали имаме свобода на слово? А членуването 50% го бъркат.Уви.Имало проучване.

Мбухахахаха... Чета тука специалисти по украйна... какви патриоти били украинците, как щели да се защитават от гадните руснаци... Аз пък работя с украинци. Нормални хора, дето бачкат, за да си изхранват семействата. Същите, като всички нас. Всички, до един, без нито едно изключение, гледат на себе си като на руснаци. Украинци са дотолкова, доколкото един Българин може да бъде шоп, добруджанец или тракиец. Има малка разлика само в западна украйна, където хората са поляци, унгарци, румънци и словаци. Украинските украинци са дребно малцинство, замърсяващо киевска област, което се опитва много неуспешно да замърси цяла украйна и не може, въпреки подкрепата на запада. Ей по тая причина украйна е обречена. Не може да просъществува. Да не прогнозирам, но 10 години са невъзможен срок за нея. Категорично.

С други думи, аншлусът на Австрия от Германия през 1938 е хубаво нещо?

Господин Цвинге, Аз също познавам много украинци, понеже често ходя там и съм на обратното мнение.. Не съм чул никой от тях да се смята за руснак.. Ами, че нали ако беше така конфликт нямаше да има? Ако украинците бяха наистина толкова малко, колкото казвате нямаше да имат шанс! Мнозинство са руско-говорящите в Донецк, Луганск, в Одеса също, а в Харков са наполовина. Оттам на запад моите впечатления са противоположни на вашите! Невежеството ви в случая ви пречи да си създадете ясна представа за състоянието на нещата и ви моля настоятелно да съберете лични впечатления!

Освен теб има и други с лични впечатления и добра информация.Ти не си истина в последна инстанция, а че имаш дружба с бандеровците за такива като теб е нормално.Честито. В Украина има който си искаш и тези,които ненавиждат Русия.Нищо ново не казваш. Има дори събрани криминални руснаци, на които им все едно в кого стрелят. Там сега е алъш-вериш на всякаква паплач.А прилични хора заплашени и мълчат, тъй като там убийството по улиците е нормално явление.

От руснаците с които ги свързват хилядолетия ще се защитят, но от американците няма да успеят.

Всяка страна си гледа интереса, и това е нормално. Украйна не е цъфнала и вързала, но ако запази такъв договор със страна, която току-що е анексирала нейни територии и е подкрепяла сепаратисти на други, то тя ще трябва да влезе в книгата на Гинес за най-дупедавска страна, недостижима дори и за България. Колкото до руснаците, да се мръщят на този ход на Украйна е най-малкото нагло. По-добре да си бяха замълчали.

Путин искаше да ограби всичко ценно от украйна. Военната база в крим и въглищата от донбас и донецк. Ама тази наглост трябва да бъде наказана

Украйна победи дружбата с Русия Звучи сякаш са смъкнали огромет товар от плещите си.

И такъв е понякога. Като не визирам в момента Украйна.

Браво на Украйна! Аз се чудя как въобще още го държат този договор валиден досега, след всички извращения, които руснаците им сътвориха!

Извращение че продължават да им дават газ или че когато закъсаха за въглища и с това им помагаха?!?! Като късаш с отношения късаш всичко, а не само това което ти изнася!!!

Господин Николов, ами точно това е проблема на руснаците.. Видите ли, някои посмее да е на различно от тях мнение и се започва..петрол, въглища, не знам си кво си..Ами и да го спрат няма да изчезнат я..Ще се справят някакси.. Ти да си чул германците да кажат : ако не слушате няма БМВ-та?