17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То поначало т.нар. "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскрупулните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Това се има предвид под "меритокрация". А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци, пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз. Социален ценз. Да гласуват хората с принос към обществото. Те са и тези, които са по-наясно с положението и процесите в обществото.

АБЕ РЕЖЕТЕ МУ ЗЕЛАКАТА НА ТОЯ И ДА ПРИКЛЮЧВА ВСИЧКО!

ЦЯЛА СТУДИЯ ОТ РУСКО МЕКЕРЕ , КОЕТО НИ УЧИ КВО Е ДЕМОКРАЦИЯЯ.. ПИСНАХТЕ МИ ДА ПИШЕТЕ ЗАНЕЩА, КОИТО НЕ РАЗБИРАТЕ. ВСЕ ЕДНО ХИТЛЕР ДА ПИШЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ.

Поредният идиотски буквален превод - "don't mess" се превежда не буквално като като "забърквайте", а примерно "не се ебавайте"...

По Вашата логика може просто да кажат кой трябва да спечели и няма нужда от избори... А Макрон в момента иска да увеличава таксите за образование. Мислите ли, че това ще помогне хората да станат по-умни ? Или после и тях ще ги изключваме от гласуването ?! Получава се класово разделение - имаш пари-учиш, нямаш пари - затъваш все повече и с все по-малко права...

Хитлер е съвсем демократично избран! И точно това показва каква уродщина е демокрацията и кого може да доведе на власт!

Системата която не дава шанс и надежда на губещите е обречена. Когато дълго време няма справедливост идва тълпата и освен справедливост търси мъст и възмездие. Не дали а кога. Бой се от търпеливия. Дайте не бедните,защото ще дойдат и ще си го взеемат сами. Не са в безопасност дворците там където колибите са нещастни. Социалният разлом породен от огромното неравенство поражда класова омраза,която води до сблъсък и стремеж да унищожищ омразните управляващи. Четете история, има обективни закони,които действат независимо от нас. Количествените натрупвания водят до качествени изменения.

отдавна свърши.... те бяха отдушник на вътрешното напрежение ... Сега унизените и обеднелите граждани скочиха и не искат да продължава това . Не искат да живеят във времето на романите на Емил Зола....и то през 21 век.

Вечната позиция на ''всичко знаещият Бай Ганьо ''- Хайде тогава обясни ни ти - Какво е демокрацията ???? От коментара ти излиза , че ти си на ясно какво е демокрацията ,и НЕ търпиш чуждо мнение и разбираш от всичко , но живееш в най-крадливата , корумпирана и смрадлива демокрация , която човек би могъл да си представи !!!! От тази хубава демокрация , която само ти знаеш какво е , стигнахме до това положение - Ограбена , съсипана , неграмотна и престъпна колония , на кято умните и кадърни хора избягаха в чужбина , и за 30г. населението се стопи на половина !!!! Имаш ли още '' компетентен'' коментар за ''демокрацията '' , щом пък ти НЕ СИ ''Руско мекере'' , без значение чие Мекере си ти ?!

Не става дума за демокрация, а сгрешена комуникация,както се изразяват у нас.

Бедна ми е фантазията как реши, че съм "руско мекере"?

Такъв образователен ценз се е изисквал по времето на Ал. Стамболийски, с т.нар. "книжки за гласуване". Има и една велика книга на Робърт Хайнлайн - "Starship troopers" (свободно превеждана като "Звездините рейнджъри), с нелош,малар и плосък филм по нея. Там гласуват само гражданите с доказан принос към обшеството,като служилите в армията и участвали в активни бойни действия. Леко засилено,ама...

Прочети още веднъж, помисли и пак кажи за "нашата логика".

Имаме възрастов ценз - до 18г. Бележка за платени данъци се изисква за доста по-маловажни неща, както и образователна степен, за шофиране, например.

"данък богатство" и да увеличиш акциза на горивата,който плащат и най бедните.......е неприемливо за французите.... След това се случиха и дрпуги искания.....

Няма хляб, яжте пасти. Като ви резнат главите елитарски, каква правда ще търсите от тълпите - демек от презрения от Вас народец.

Но тук изпързаляха народа и по конкретно Иван Костов - назначената опозиция на БСП.

Дир.Бг, китайски и руски ви записват. Това е добре. Но в КНДР са много повече . Защо си драскате по характеристиките? В Брюксел има стохилядна демонстрация. Никоя медия не я отрази. Дупе да ви е яко.

По официални данни 400 000 домакинства са осъдени от "Топлофикация"

Виденов никакъв аналог не е. Едни кръгове от фирми, подкрепени от ФАЩ му спретнаха партенка като скриха житото за 6 месеца. Причината - противопостави се на валутния борд.

Не трябва да е само за френските! А за всички дебели задници по света, т.нар. "крале" или "президенти" или монополи и т.н.

Ха, ха, мани ги тия идиоти. Виденов беше единственият доблестен политик - озъби се на Вяхирев, на МВФ и на Луканов, при което всички изброени форсираха финала на разграбването, с което узакониха кредитните милионери и девалвираха натурпаните от хората капитали и спестявания.

Само ще обърна внимание на нещо. Покрай някаква годишнина от подобни събития, полицията там се "похвали", че имало само 150 запалени коли, което било само 2 пъти повече от стандартното за ден. После същите тези ни говорят за престъпност. ;)

До Макрон. Гилутината те чака!

Буржоазията плаща с нашите пари на ченгетата да потушават всяко недоволство с груба сила, но на Бабоебеца и на другите буржоазни отрепки във всички държави на ЕС трябва да им е ясно, че не може постоянно да нарастват цените и да лапат без да има последствия.

Европа на Макрон и Меркел си отива.Идва Орбан

Народа се надига срещу джендърството и корпоративния слугинаж. Европа подписа купища закони и договори с които съсипва дребния и среден бизнес, също така се унищожават безброй работни места, а същевременно заселваме до домовете си хора, които не желаят и не могат да спазват нашите правила и закони... това трябва да спре.

Допускам, че се осъществява плавен преход от либерастия към диктатура.

Вън за този клакьор, палячо и прахосник. До сега е похарчил на френския народ над 100 млн. евро за обиколки на света, за да суетничи и показва баба си навред.

Schilo

Кога ли българинът ще придобие манталитета на французина?

Оланд !

Не мога да се съглася, че сериозен човек може да приеме поста премиер в правителството на Макрон. Това е достойно за презрение и съжаление.

Колко мило! "....културата на тълпата, която насочва яростта си по улиците на Париж срещу усещането за неравенство, не се е променила." Каква култура има тълпата е ясно на всеки (който не е журналист естествено). А каква е кулатурата на журналистите напоследък също е ясно на всеки - вижте само как вместо да каже че има неравенство, казва, че имало "усещане" за неравенство. То ако същото беше в България, охооо... шеше да се спомене корупцията, "комунистическото наследство" (не че западен журналист може да направи разлика между социализъм и комунизъм) бившата номенклатура, щяха да ни глождят кокалите за това, как отхвърляме европейските ценности и пр. и пр. Но нали е Франция, тълпата видите ли имала "усещане".... направо се просълзявам...