Не са открити доказателства за руска намеса в US изборите през 2016 г.

"Америка е най-великото място на Земята", заяви президентът Доналд Тръмп

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напънала се планината и родила мишка.

С подобни лъжи /че били имали химическо оръжие/ Щатите разсипаха Ирак! След което се оказа че такова не са имали. Някой там да осъдиха за хилядите избити....? Така че лъжата като оръжие и те като комунистите използват непрекъснато!

След две години страшен цирк, сапуненият мехур, безнадеждно надуван от демократите на Килъри се спука.... Нищо ново! :))

Сега ще се извинят ли на Тръмп, а и на всички работещи американци, гласували за него, за това че му пречеха да работи за благото на страната си? Или поне да го подкрепят за инициативите - селективната имиграция, данъците...?

той за багото на страна та си може само да се гръмне публично. Още ли има такива тъпи наивници които смятат че някой политик работи за благото на страната си? Жал ми е за теб.

Ей тия руснаци много абни бре, не можаха да назначат един като Тиквун от Банкя да им разкаже играта. Половин америка да емигрира в Мексико и източна Европа. Трябват ми 3-4 американци да ми копаят на лозето.

Да приемем ли че американския сериал "Династия" свърши или това е за седмицата само?!?!

заглавието е FAKE NEWS !!!! доказателства са открити отдавна от американските служби и преди няма и ден председателят на републиканците в Сената заяви в интервю, че е обезпокоен от това!!!! Това което не бе открито е заговор между Тръмп и руснаците за намеса в изборите 2016-та година.

И кога ти го казаха всичко това?

Веднага щом отвори третото око и възстанови визуалния контакт с кораба-майка.

ти си платен фейк отвсякъде! тава го съобщават и от CNN. А глупостите които си написъл са лъжа 100%. Доказателства НЯМА. Иначе ако имаше говедарите щяха да се насерат да пищят.

И ся ко прайм? Осирането е чсно и много мирише. Затова е хубаво преди да шпрехаш много да внимаваш за да не се чувстваш после неподходящо.

какво по голямо доказателство от този доклад за евентуалната руска намеса е че няма руска намеса

Малко си тъпичък да знаеш Мама не ти ли е казала че са забравили да ти монтират мозък като си се родил. Нямало толкова малък. И затова те оставили без.

Добре бе, ако не открити доказателства, какво ще правим със санкциите? Нали САЩ наложи санкции на Русия заради руска намеса :))))

е открито доказателство за участие на президентския екип в съглашателство с някаква руска намеса каквато не се отхвърля обаче и това е същественото

Аз

Отхвърля ли се възможността в изборите да са се намесили извънземни? Щото доказателствата за това са същите, като за руската намеса, а за извънземните, като технически по-напреднали, несъмнено би било по-лесно да се намесят.

Аз

Бреееий... Начи, тъй... "Макар да не стига до заключението, че президентът е извършил престъпление, докладът не го оневинява." А ко стана с презумппцията за невиновност?! Щот ако има таквос нещо. то значи юридически Тръмпича се оказва напълно невинен и чист като сълза. "Правосъдният министър прави заключението, че в документа не е посочено никакво деяние, което би могло да предизвика съдебно преследване въз основа на възпрепятстване на правосъдието." А на бас, "че в документа не е посочено никакво деяние, което би могло да предизвика съдебно преследване въз основа на" подозрението, че бай Дончо плющи деца за закуска. Ама кой го знай - може и да плющи. Ама нали трябва либерастката гюрултия да продължи... И хоп, ей го на: ""Фактът, че докладът на специалния прокурор Робърт Мълър не оневинява президента по толкова сериозно обвинение като възпрепятстване на правосъдието, показва колко е наложително да бъдат публикувани без никакво отлагане пълният доклад и съпътстващите го документи", заявиха в обща декларация Пелоси и Шумър" Тъй, ами... Ама и за плющенето на деца да кажат, баси...

ХА-ХА-ХА за дир.бг. Страхотно заглавие, да ви имам редакторите

ОСТАВКА за Путин!!! Едни избори не можа да организира като хората!

Заглавието не съответства на текста. . В текста пише , че има руска намеса, но Тръмп не се договарял с руснаците, което е различна от това да няма доказателства за руска намеса.

Леле колко си умен. От Козяк така ли ви казаха да говорите?

Браво, бе некдърници! Две години търсихте таласъми под миндера и накрая кво - НИЩО! А паричките дето сте ги изхарчили за "разследване" кой ще ги плаща? И толкова да не можете да скалъпите някакви "доказателства". Излагате се. Вие цял Ирак затрихте, щото някакакъв иракчанин за малко парици казал, че Садам има оръжия за масово поразяване, а Путин не можахте да го хванете даже за шлифера. ХАХАХАХАХАХА!!!!

Как ги измисляте тия заглавия? В заглавието пишете ""Не са открити доказателстав за руска намеса...", а три реда по-долу: "Руснаците са предприели действия с цел оказване на влияние върху резултатите от президентските избори през 2016 г. Те са водили кампания в социалните мрежи с цел дезинформация и всяване на разделения сред избирателите и са извършили пиратски атаки в компютрите на ръководители на Демократическата партия и предизборния екип на Хилари Клинтън, за да разпространяват злепоставяща информация за кандидатката за президент на демократите." Доста шизоидно от страна на автора и редактор на ДИР-ника.

Значи, хем Русия не се е намесила в изборите ("Н е съществуват елементи, доказващи сговор или съгласуване между предизборния екип на Доналд Тръмп и Москва за влияние върху резултатите от президентските избори в САЩ през 2016 г."), хем пък има руска намеса ("Руснаците са предприели действия с цел оказване на влияние върху резултатите от президентските избори през 2016 г. "). На туй по български му думат "И вълкът сит, и агнето цяло". Или нашите "грамотни" журналисти пак са се изгубили в превода, или Робърт Мълър се е чудил как да излезе от кашата, която американците сами забъркаха, опитвайки се да вменят някаква вина на Москва за собствения си не дотам удачен избор и да си търсят повод за санкции. Малко намирисва цялата работа. Оказва се, Русия не е помагала на Тръмп, а е пречела на демократите. Което, впрочем, е едно и също, ама нейсе. Само че, доколкото си спомням, едни англичани бяха бъркали из електронните писъмца и телефонни разговори на г-жа Клинтън и ги бяха направили публично достояние. Ама това много набързо мина из медиите и се замълча. Затова пък ни проглушиха ушите с руска намеса в кои ли не избори по света, та даже и нашите, да не останат по-назад, и те се изкараха голям фактор в политиката, засегнат от нея.

"За 22 месеца той е издал над 2800 съдебни призовки, около 500 заповеди за обиски, над 230 заповеди за изземане на документи. Екипът му е направил 13 съдебни поръчки в чужбина и е разпитал около 500 свидетели, отбелязва АФП." Ами тва сека ватенка го знаеше, ама нали трябва демокрацията да получи своите доказателства че е жива - малоумници!

Прочетох в Немски вестник , че са търсили Руска следа в изборите на САЩ , но открили Украинска следа ,защо писарушката ,написал този паскавил не е споменал украинската намеса или не получава пари за ,ако е Украйна ???

и да са открили пак няма да си признаят, че Путин им е назначил президента

Свършва Руската намеса на заинтерисовани лица , организирали тази Дезинформация - Хилари Клинтън ! Разкриха Украинска намеса , сега ще бъде Украингейт , чичко Сорос е на втори нива , както е било от самото начало на хибритчето ! Честито на всички Благовец ! Да живее България !!!

Айде, заработвайте си копейките и баяришника. Все пак, днес е Благовец, нали? Аз ви оставям да се вихрите на спокойствие! Чао за днес!

Наритаха те и избяга тролче селско

Бихте ли могли да ми обясните, как заглавието на статията "Не са открити доказателства за руска намеса в US изборите през 2016 г." .. ....кореспондира с информацията в нея " Руснаците са предприели действия с цел оказване на влияние върху резултатите от президентските избори през 2016 г. Те са водили кампания в социалните мрежи с цел дезинформация и всяване на разделения сред избирателите и са извършили пиратски атаки в компютрите на ръководители на Демократическата партия и предизборния екип на Хилари Клинтън, за да разпространяват злепоставяща информация за кандидатката за президент на демократите" Благодаря предварително!

Тези даже в обвиненията си, си противоречат. Правели руснаците дезинформация, пък били хаквали компютри и изнасяли компроментираща информация. За да е вярно второто, значи са изнасяли истината, а не дезинформация. Само че не им е изгодна истината. Освен това хакера по случаят се водеше румънец.

Явно сега Клинтън и ко ще трябва да започнат да се оттеглят , защото позицията им се провали. 2 години се бореха да свалят президента и се оказа накрая, че не им е виновен за загубата. Още по- страшното е, че Тръмп се оказва напълно прав в своите послания и сега дори и най- лудите му идеи ще минават без съпротива, защото без коректив със сигурност ще се оплете.

Тръмп може да е оправдан но съмненията за руска намеса не са отхвърлени ма гумо ти къде се обаждаш.

Ясно !

на едно нещо му викат МОТИВ. какъв е мотива на руснаци да помагат на някого с когото нямат нищо общо и от когото няма да очакват нищо?!? просто ей така да дигат пушилка... помиярска история на която помиярчетата (сори майка съюзниците) са задължени да вярват, инак санкции!!!

Казваш, руснаците нямали мотив? Мхм... странно.

и според "обективния" доклад какъв им е мотива. защо ше предпочитат единя кандидат пред другия?!?

Проблемът е, КОЙ в САЩ беше заинтересован, за да се пусне тази дезинформация?! КОЙ?!

На когото Тръмп пречи да си взима от общите парички и да краде САЩ и света.

Тц, тц, ти да видиш... Ще му измислят нещо друго. Има време...

Цялата банда на путюФския кашевар е хвърлена в боя! Всички на амбразурата во имя )(-ла! Окурок с вами! :))

И в САЩ ли, Бруте?!

Руска намеса в американските избори няма, обаче американска намеса в руските избори има. Намеса от страна на САЩ има в изборите на всяка една държава по света. Боклуци американски!!!

Къде прочете и как разбра, че няма руска намеса в изборите през 2016?! Напротив, тази намеса е доказана, пише го в доклада! Как може, при написано черно на бяло в статията да твърдиш, че пише обратното? Типичнен похват на болшевици!

Аз

Пише, че има, щото нема как да нема. Ама доказателства няма ни едно. Не са засекли нито едно проникване, нито имат представа кой е изпратил имейлите на баба Хилъри. Единственият факт по случая е, че имейлите са 100% автентични, демек всичко е истина. А щатяните още преди да родят руската хипотеза преследваха Хилърито, щото като държавен секретар било влизало в секретната си поща и писало секретни писма от секъде, вкл. и през мивката в кенефа. Че то може просто да е забравило да пусне водата и следващият потребител да се е възползвал...

САЩ са иазмамници!!! Това е поредното доказателство, че в тази държава се отглеждат едни от най-големите лъжци. След българската политическа върхушка " Борисов, Цветанов, Сидеров, Янев и т.н.".

Напъни планината да роди НАИГОЛЕМИЯТ СЛОН НА Земята се получи болезнено раждане на хилава мишка!!!!!

Аз не виждам поводи за путюрублофилска радост - доклада не отрича намесата на Русия в изборите през 2016, а единствено НЕ ПОТВЪРЖДАВА, т.е. не намира преки доказателства за договаряне между Тръмп и руски служби и лица. Обвиненията за намеса на Русия остават в сила. Връзките между хора от предизборния екип и руски служби са доказани. Водят се дела, има и осъдени, а ще имма и още осъдени. Разбира се, трудно, почти невъзможно е да обвиниш президент на САЩ в национално предателство и сговор с противника. Това е нелепо. Ако това се докаже, то под въпрос се поставя съществуването не само на президентската институция, а и на самите САЩ! Американците не са чак толкова глупави.

Ти си по-тъп от хамериканец

А ти прочете ли статията? Или просто си тролиш, за едните копейки? В САЩ не се отрича намесата на Русия - тя е доказана! И има осъдени. Ще има още. И санкциите остават, а и ще се увеличават, нещастно ватниче!

Ами то няма доказателства и за това ,че тоз на който казваш татко ти е истинския баща ама ти продължаваш така да му казваш, нали.

Заглавието е грешно. Руската намеса в изборите 2016 е доказана. Разследването не открива доказателства че Тръмп е координирал тази намеса.

Именно въз основа на недоказана намеса няма и доказан сговор. Не чете, не мисли, но знае - да не си на ГЕРБ от школата?

Няма доказателство за лично участие на Тръмп ве вато парцалива!

Вече е време Тръмп да види сметката на Сорос-веднъж и завинаги...!!!!!

Щирлиц е велик...!

"това че не намерихме под вола теле не доказва че такова няма"

Цветанов и Плевналиев обаче упорито ни доказваха несъществуващата намеса срещу получени скромни суми....

А санкциите срещу Русия за намеса в изборите не ги сваляме и не се извиняваме, защо ли?

Чукча писател, чукча не читател. Ватнишка му работа...

Логично и обосновано - явно дело на типичен селски тъпан.

Кой и какво трябва да обосновава... и пред кого?

Накрая се оказа, че американците, просто, са си прости и даже не им трябват руснаци за да правят простотии.

Има-няма 17-те разузнавателни централи на САЩ не успяха да докажат недоказуемото. Подобно на Мей и бившите велики британски Дйеймс Бондовци. Ама това въобще не значи, че ще мирясат и ще престанат да ровят в губрето. Смещници... Интересното, обаче е какво ли им е подготвил Путин за следващия мандат :) Май-май няма да разреши на Лавров да се пенсионира - шоуто не трябва да спира!

Ти, драги ми ватнико, успя ли да прочетеш материала, преди да коментираш или заглавието ти е достатъчно?

Дир не могат да отрзят една новина обективно! Няма доказателства за конспирация между Тръмп и Русия! Това е заключението! Намеса на Русия е имало и заради това има задочно осъдени много руснаци и руски фирми, както има и санкции срещу Русия!

Според теб - едното без другото има ли смисъл? И дали сам си вярваш:):):)

Огромен бюджет за отбрана, необходима е мишена! А най-апетитната е Русия, обяснимо е!

Нека никой не се заблуждава ,че клана БУШ и Клана КлинтОн ще мирясат.Сега сигурно се готви второто действие на водевила.Ще тръгнат едни тумби от жени,които ще си спомнят как Тръмп още като ученик ги е пощипвал,а други ще разправят по разни медии как са били изнасилвани системно и последователно от същият този Тръмп,е вярно това се е случвало преди 40-50 години ,но за такова посегателство над личността няма морална давност

Всичката я Путин втасал,та със САЩ щи се занимава.Има си достатъчно грижи в къщи. Как се опазва 1/8 от повърноста на земното кълбо? А апетити вековни!

След като не може да опази своята 1/8 защо си навира лъжливият нос из съседните държави и най-нагло им краде територии?

Не краде! Взема си своето!

Заглавието е подвеждащо, както винаги! Не са открити контакти на Тръмп с руското правителство по повод изборите! Руската намеса не се отрича от ниого!

Така е, Тръмп е назначен от Путин!

Хайде сега,краварите да целуват ... на Путин и да искат прошка !

Либералите-неомарксисти и латино-афро джендър бендърите - обединявайте се. Тукашната соросоидна рая е с вас, чака инструктаж!

ама Русия е 100 пъти по-велика от вас, гадове!