Не пътувайте към Пирот, десетки са натровени след изтичане на амоняк от товарен влак

Една цистерна е паднала в река Нишава и се очаква това да има последици за флората и фауната

Обратно в новината

Коментари - Не пътувайте към Пирот, десетки са натровени след изтичане на амоняк от товарен влак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цистерните са натоварени в Неохим Димитровград. Те произвеждат амоняк. Обаче ако е вярно това което пишат, значи сърбите купуват от завода и сами си организират транспорта.

Утре съм поканен на путка в Крива Паланка, може ли да отида?

Дай адреса, за да проверим тая работа.

Частната жп компания е същата, която взриви Хитрино!

Да бе, и тоя амоняк 10 дена ще се лее, та да не ходим? Опитват се да напълнят мутренските хотели и кръчми, ама ядец!

Затова извън БГ само каруци.

Било е ад за населението. Ами животинките, нали со купуваме яйца, кашкавал и месо? Сега ще поспрем малко.

Ама ти оттам ли купуваш? А забрави ли за обеднения уран, който падаше преди 24 години там?!?

Обеднения уран е по беден от обикновения,а обикновения не е опасен, защото има голям полупериод на разпад. Опасни са елементите които имат малък период на полуразпад, а всички те са изкуствено създадени.

Аз мисля, че за трагедията е виновен Кирил Петков. Ако беше ББ на власт щеше да забрани да стават такива катастрофи, както и щеше бензина да струва 1 лв. Прав ли съм БЛИЦ?

Спри се с този канадски тапир поне по празниците.

Много хубави гуми правят там, 6-та година карам целогодишно зимни техни гуми на джипката и грайфера на предните едва е на половина от маркерите. Този сезон смятам да ги разменя предни със задни и да ги карал следващите 6 години.

и аз им желая да се оправят бързо. И обрака да не идва към България. Все пак амоняка е по-лек от въздуха и дано се разсее бързо. Какви гуми правят - не знам. Никога не съм купувал, дори не съм обсъждал с някой такова производство. Що се отнася за начина, по който ползваш гумите - оставам без думи. Дано е шега. При този икономичен режим на експлоатация си представям и джипката каква барка е.

Споко ве, джипката си минава редовно преглед там казват дали е барака ли не.

Гуменки на децата да купиш, пак са Tigar.

Ако не е умишленно те на Сърбите са на границата с Косово трява да им се отвлече вниманието.

Това ли е великата Сърбия, която всички русофилчета възхваляват - само аварии и тям подобно

пак го извъртя към Русия. Сигурно ще го зачетат за хонорар? Ба си скапания гъз си, да изкарваш пари дори от такива неща.

Днес е амоняк, а утре хлор може да е. Снабдявайте се с противогази и леки защитни облекла. Носете ги редовно за да не ви сполети съдбата на србете!

Вие у бегето сте си "ивицата Газа и западния бряг на река Йордан" и без война. Ако про-краварските дебили ви вкарат и у война, ще се осерете съвсем. Ще смърдите дори и като ви гледам по тв-то.

ходи да чистиш масите, че латиното дето ти е шеф пак ще те маризи. И като се прибираш да спиш в негърския квартал - умната. Да не ти сторят нещо. Ти за нас не мисли. Все някак ще се оправим. И политизирането при авария е абсолютно излишно.

Видин е следващият с десетките цистерни със сярна киселина, които ежедневно преминават през целия град за да отпътуват за сърбия!!!

jingiby

Русоробски троле, Видин няма жп връзка със Сърбия...

Америкоробе, ти не знаеш ли че има и цистерни на колела?

артерикано-педалски помияр… цистерните се претоварват на централната гара в града и преминават натоварени на тирове през целия град!! Ама какво да обяснявам на укролюбец педерофил!!!

Така ''хубаво'' са го натоварили в България, че чак в сръбско се разбра, както винаги на гърба на хората...

И пак тия уроди Булмаркет. Взривиха половин хитрино, после за малко да направят още по-голяма трагедия, сега катастрофа с амоняк. Ако се бяха взривили тези вагони, просто не ми се мисли... Бог да прости починалият и да даде сили на ранените.

Частен оператор.Всички го знаем.Изтре0а хората с пропан бутан

че ни вали киселинен дъждец

Амонякът не е киселина.

НАТО ни вкарва в неизгодна за нас сценка със сръбските ни братя, май... Нали знаете, че големите на Запад чрез скарването на малките си надвиват на масрафа...

Ганчовците пак се проявиха

Трафик за Коледните празници в Сърбия има към 07.01- те тогава празнуват.

Да не са назначили Петров или Боширката за прикачвач. Облакът ще се добере ли до ...Софето?

Пак дадохме повод да продължат да ни оплюват с "мръсни бугари-фашисти и монголи". От друга страна пък погледнато, не е лошо да се отрезвят и поплачат с малко амоняк, дето се казва!

Маани! Ветърът ша дуа от ...северозапад. Прогнозата е такава.

До хаха : Не съм айти, за съжаление. Но живея много близо до жп линия, по която минават стотици влакове. Не искам да ме обгазят със Амоняк, хлор или производните им. Ок?

Ами не стой пред компа ами всеки ден проверявай дали ЖП линиите ОК с един чук в ръка ги удрят дали и как кънтят.

Като не слушат сърбите, не си изпиват млекцето , нямат правилни приятели и ето на - бУмБум. Някой ги дисциплинира, ни сърбите не се дават лесно.

Весела Коледа Българи Християни с Мюсулманско мислене и манталитет!Пръв приятел на Терориста Юлиян Борисов Георгиев от Перник(20 убийства) е Главният Прокурор Гешев! После защо имало недосегаеми, ами затова!МВР и ДАНС са същите - симбиоза с мутри! Мене ме убиват заради този у. р.од! А Медиите защо мълчат!? Мирослав Германов

И като го напишеш 5-ет пъти?!?! Олеква ли ти? Или ти плащат да пускаш спам?

Тази композиция е минала през цяла България. Ужас!

Абе смешник амоняка е изключително важен в химическата индустрия! България е производител на амоняк! Ти пич да не си програмист и затова да си така ментално ограничен?

Е как смееш да обиждаш умнокрасивитета. На тях им трябва само соево мляко и клавиатура, химичната промишленост е неразрешима загадка за офисните плъхове... То не, че в България има кой знае каква хим. промишленост, но все пак е някакво реално производство на реални продукти, екселските таблички, обаче, са друга бира.

Булмаркет ли е Българския превозвач ???

Ами познахте

Ами те са основен превзвач! Както България еър така при товарните превози с влак са булмаркет

Глупости, ще има ядене и пиене там, амоняка не е проблем!

Бегай да не изпуснеш пукницата. На българина само ядене и пиене му е в главата.

Айде сега фенските и немски вагони им виновни.2000% съм сигурен че българдките мрълячи са преьакали нещо.Пословично некадърен народ с претенции.

Право куме в очи българските некадърници все кусури намират народ с психични отклонения

Това ли е великата Сърбия, която всички русофилчета възхваляват

Намериха Сашко пернишки и сега журналята нямат събитие за отразяване. Сега това в Пирот… отече 3 дена ще ти пълнят главата с амоняк А по едната телевизия даже почнаха, влакът тръгнал от България и тез бай Ганьовци вече прецакаха добрите сърби Пфуууууууу излагация

Хубавото е, че амонякът е почти два пъти по лек от въздуха и мястото на катастрофата бързо ще се самопочисти.

Весела Коледа Българи Християни с Мюсулманско мислене и манталитет!Пръв приятел на Терориста Юлиян Борисов Георгиев от Перник(20 убийства) е Главният Прокурор Гешев! После защо имало недосегаеми, ами затова!МВР и ДАНС са същите - симбиоза с мутри! Мене ме убиват заради този ур.од! А Медиите защо мълчат!? Мирослав Германов

Точно за Коледа такава беда... Дано 23-та да е по-спокойна

А дано, ама надали. За сметка на това 2024 ще е много спокойна, особено когато всички се успокоят, че официално са двойно по-бедни.