"Не на шега": Здравното министерство и УНИЦЕФ стартираха кампания за ползите от ваксините

"Ваксинирай се и влез в отбора на супергероя", приканва анимираният герой "Плюс мен"

Обратно в новината

Коментари - "Не на шега": Здравното министерство и УНИЦЕФ стартираха кампания за ползите от ваксините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С какво помогна КОВИД ваксинината при децата? Смъртността при тях е нищожна, а дядовците и бабите така или иначе се заразиха. Отборът на Фаучи не коментира този факт.Повечето "сериозни" лекари и журналисти - също. Сега как да ви вземат на сериозно?

И динозаврите умряха от коронавирус, усложнен от метеорната ваксина. Както винаги МНЗ и Уницеф са загрижени за моето здраве. А аз за тяхното.

Докато има зомбирани, ще има и коронабесие. Ако беше полезно, нямаше нужда да се напъват да го рекламират. Повечето ми познати умряха от ваксините и после им измислиха по една корона.

Що бе?? Свършиха ли балъците а???

Историите покрай кромида компрометираха за дълго това мощно средство в здравеопазването.

Т.нар. "Световна здравна организация" си е едно нпо, в което Бил Гейтс и другите му дружки "филантропи" поръчват музиката, "медиите" и другите нпо-рки я подхващат, а мекеретата им в политиката танцуват.

СЗО-то са си едни чиновници на служба на богата върхушка и работата им е да очистят планетата от населението и. И всички до един са извратеняци. Също като работодателите си , които се страхуват за мангизите си от бедните и затова ги разреждат отвреме на време. Питайте чичи ви Шваб - есесовската внуче, дето ни е планирал 4-тия Райх и 4-тата "промишлена" революция / разбирай антихуманния строй, в който вие сте субекта /. До милиард население на планетата.

PEYTSCH

Всички умрели от 2021 досега (а и в бъдеще)са ваксинирани.

А то има предостатъчно статистическа информация за постковидната смъртност на ваксинираните. Която е значително по-висока от колкото на неваксинирани. Голям проблем е и недостатък на отворковците, когато телевизорът мисли вместо тях. А ги мързи да се разровят. Това, което официалната власт не успява да скрие.. Все още не е разгърната плътна диктатура. В момента сме в етап, в който се подготвя и налага законодателството на диктатурата. Ама това не е за всеки. Тия неща телевизора не ги мисли.

Световната здравна организация предупреди за бързо разпространение на морбили Очевидно все още има глупаци, които да вярват в чистотата и светостта на тази организация. Не разбрахте ли, че тази организация е претрансформирания рокфелер център. Създаден и действащ въобще не със здравни цели. Няма за цел да оздравява хората. Целта е намаляване на хората. Това са го обявили спонсорите и участниците в тази организация. Организацията има задачи по установяване на Новия световен ред, чрез налагане на уникален медицински фашизъм. В момента изнудват държавите, управлявани от олигофрени да подпишат Глобалният пакт за пандемията. Според който, ако СЗО обяви, че има пандемия, то СЗО да стане върховният орган на Земята, на чийто заповеди и инструкции да се подчиняват всички. С ковида беше отрепетирано. СЗО са тези, които налагат джендърите и всякакви подобни античовешки извращения. Ваксините, за столетие действащи са добро. Но не трябва да се взема нищо, препоръчано от СЗО. Защото не се знае какво има вътре, както се видя за последно от ковид-ваксините. И по всяка вероятност, ще бъде вредно за здравето. Хиляди и хиляди са делата само в САЩ срещу ваксината за кистоза на яйчниците, която направи стерилни много момичета. Пример колкото искаш, но старателно скривани. Отговорност на здравните органи на България е да опазят българите, а не да се продават за пари и потупване по рамото и да действат папагалски и безмозъчно. Те са тези, които трябва да пазят здравето на българите. А не да служат на чужди господари. Ако не могат, да си търсят друга работа.

Най-убедителното свидетелство за ползата от ваксините, е когато човек с очите си види болните деца от детски паралич в Африка и страните, в които все още няма универсален достъп до ваксини. Аз съм го виждала и е потресаващо.

знае какви са ползите от ваксините! Покритието ни е добро. Ако някой се оправдава с измислената К19 "пандемия" ... то той не е антиваксър, а просто имбецил.

ей такива рационали като теб в момента препълват моргите в англия, австралия и канада - че и много от тях са медицински лица

Бъди си нерационален и бъди в моргата. Когато детето ти се разболее от болест, за която има ваксина... ще се сетиш колко арогантен си бил днес. И ще ревеш! С кървави сълзи. И да, не всички сме рационални. има такива като теб, които са необразовани и и живеещи в мизерия поради същата призина. На теб не може да ти се помогне :) Самим си избрал пътя на нищоставащите!

1во - Може ли господата журналисти да спрат да бъркат хората, първо говорят за положителното в проценти, после за негативното в цифри хайде да приравните колко деца са ваксинирани в брой, а колко не са в проценти? 2ро - 3 години вървеше политически натиск за глупави ваксини, дето всички от доктори до политици до холивудски звезди се изредиха да обясняват как ваксината щяла да те направи безсмъртен и нямало как да се заразиш, после че бе може да се заразиш, ама щяло да е по-лесно, после че работило само за възрастни, ама е хубаво и децата дето даже нямат симптоми често. Колкото повече се натиска за това, толкова повече ще има отпор. Спрете с кампаниите и оставете докторите да работят с хората.

Здравното Меринджейство да подеме кампания за даряване на кръв от редките групи, че е пълна трагедия. Хората в спешна нужда трябва сами да вършим тяхната работа. Даже са изгонили циганчетата, дето кибичат пред кръвния център за някой лев. Пълна трагедия е тази държава.

Вместо да казваш.. вземи направи нещо ТИ по този въпрос. Пример: моята кауза е образованието и последните 15 години обикалям училища и университети, и преподавам про боно. Всички казвате, ама малко ви мързи да си мръднете пръста и да промените нещо!

Аз нямам нито ресурса, нито експертизата, нито времето с което министъра разполага. Щом всеки бачкатор или малък бизнесмен трябва да върши работата на държавата (правителството) за какво ни е тази държава тогава?

Ами спри да казваш анонимно в някакъв форум! Дори и да нямаш експертизата можеш да отидеш и да пуснеш сигнал. Това, което си написал тук е абсолютна тъпотия! Нали не очакваш, че някой ще се вдигне и ще направи нещо, а? Толкова ли ви се изпразниха кратуните от интелект, бе? Нямал експертиза! Ами като нямаш си затвори устата! Само блещите без да има каквато и да е добавена стойност от вас. Направо сте досадни вече с това ваше мрънкане! Мързели!

мне благодаря, мъртвите не са супер герои .. те само наторавят земята с убитото си от ижекциите тяло

Таковахте майката на отношението към ваксините и ваксинирането което беше с огромна подкрепа допреди 2 години, и го върнахте 70 години назад! Сега почватте пак от нулата да възстановявате отношението! Народа е казал, доброто име се гради с десетилетия, а се срива за дни! Дерзайте, имате десетилетия напред да градите отново!

На такива е заслугата, че убиха доверието в медицината и ваксините. Ковид идиотизма порази и това, освен постигнатите към 70 хиляди повече починали в България по обща статистика, при неброени починали от ковида, а починали констатирани, като нищо половината и повече напълно абсурдно приписвани.