Не може хартиената бюлетина да спира преговорите за правителство, заяви Вяра Емилова от БСП

Иван Христанов от ПП: Кой е излъгал социалистите, че могат да спечелят нещо от това, не знам

Обратно в новината

Коментари - Не може хартиената бюлетина да спира преговорите за правителство, заяви Вяра Емилова от БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който има достойнство не прибира заплата голяма за това че се е настанил на някой стол без да върши работа.. Нито хартишките ви ни трябват, нито лъжливо лицемерния ви кабинет, както видяхме какво направихте преди тези избори с такъв.

- "Имам притеснение, че това служебно правителство изпълнява програма на ГЕРБ", заяви ЗОМБИТО Христанов. Абе ти остави програмите, ами да не би Герб да е правило КАСТИНГ за такива тъпаци като вас? Умственото ниво на сектата ПП е под средното за страната. Лъжат и играят клоуни на корем. Кукловодите които ги пуснаха на манежа са им набили най-евтините и ръждясали чипове. Пълна скръб са и заплаха за всеки.

Проблемът не е с какво ще гласуваме, а за кого.

Как за кого? Ами за тези ,които ни назначат от една китна къщичка на улица "Козяк"

Не може да има крачка назад.Трябва да има само машинно или компютърно гласуване ,чрез специфичен и уникален код. Ако някой не може да се оправи с машинното гласуване , не е правилно той да взема участие в управлението на държавата.Да не се е образовал и сам не се е оправил със своето образование ,не може да оперира на елементарно ниво с един "Тъч скриин", а тръгнал да участвува в управлението на държавата .Хайде ,де.

Може, може. И не е само бюлетината - хартиена бюлетина - еврозона - путински подлоги - военна помощ за Украйна - разсипнически намерения по отношение на бюджета - популизъм та дрънка БСП категорично доказа че мястото и е в канала. Въпреки че ПП и ДБ направиха опит да я легитимират през 2021. —— Дирници, да во го начукам на бъгавата СЕПТОНА, робот да ме проверява аз дали съм робот по 100 пъти.

Гласувайте за да не упражнят правото ви на глас с някоя хартиена бюлетина без да знаете

И каква сигурност има в това да не знаеш кой ще ти направи бюлетината ''недействителна'' защото не си гласувал ''правилно''????

А Кирето кога ще дойде????? Чакаме го с любов да го правим булка

пеераската промяна добре знае, че са никой без да могат да фалшифицират вота със скапаните си машини. Германците да не са прости че са ги забранили? Ако искаме да сме венецуела, може да продължаваме да ги ползваме!

Как българите ще изкарват зимата?Що за глупости те ако знаеха че ще умрем от студ и глад да са ни сготвили !Туй депутата само да лапка иска и да се дуе като Кокорчо !

ПП са боклуци, пълни аматьори, който се взеха на сериозно, скочиха на Слави, защото бил селянин а Каримански леке. В същото време Асенчо во, само за 6 месеца ни вкара в гръцки сценарии, този "хубавец" е виновен, за взетия заем при висока лихва, от което Б-я загуби 100 мил. евро. Сега другите боклуци ги цакат с хартиената бюлетина с която ББ печелеше всеки избор.

Хартиената бюлетина може да е непреодолимо различие. При наличие на толкова много обиграни крадци на гласове това е Рубикон.

Един софтуер много по-лесно може да бъде манипулиран. И дори няма да останат следи

А чувалите с хартия не така ли ?! Затова борко го набараха с 250хил. бюлетини от една печатница готови да влезнат в употреба тъй като много хора не гласуват и искат да упражнят правото си на глас без да знаят

Колко сте прости.... България няма скоро да се управи заради вас такива хартиени БОКЛУЦИ, мамка ви нещастна

какъв си неграмотник! Най- правЕлното ти писание е псувня! Учудвам се как намираш машината, а не гласуваш на автомата за кафе.

Може би много не си дават сметка, но избирателната техника в България е същата както и в щата Алабама. Със подобни промени на резултатите. Та, да живеят машинките, казвате? И това което е пречка са господарите на ПП, не хартията.

РЕЖИМЪТ на Подлите Промянаджии и червените кебапчии си ОТИДЕ...

Герб = Гражданите за Евразийско Разграбване на България Магистралите Язовирите КТБ ББР Турския Паток Чертежите Белене Инхаусите Ремонт на ремонта

и 200 % по ниски цени на продуктите!

800000 по-малко население за 10 години

ми те избягаха от вас, бе комунделски маргинали! нито един не отиде в рассия, нъл тъй?!!!

Самата забрана на хартиената бюлетина е престъпление защото лишава много хора от право на глас. Тези клоуни които го направиха не само са малоумни, но са и за затвора. Патките от ПП са негодни за политика и управление и вредни за България.

като татко им Мунчо - създадени по негов образ и подобие!

бсп са като капризна мърла! искаме машини!!! не искаме машини!! а може просто да са си склерозирала бабичка и да не помнят какво искаха вчера!

Въртитрътките Герб и Бсп ще постъпят държавнически и ще се прегърнат в името на рОдината !

може и още как, гласувахте за рашидов, за хартиената бюлетина, пътищата ви са различни, но са еднакви с ДПС открай време, а за тези за които сте се загрижили, че не можали да гласуват, ще гласуват за ГЕРБ и ДПС, а не за вас.

Пълни глупости, изобщо не се чувствам уморен и такива шамари ще ядете, особено Вяра Катилова.

"Хората са уморени от гласуване." Така се умОриха, че не отидоха да гласуват, ама 2023 ще се редят на опашка за глас.

Почетен караул за анонимна сбирщина от безотговорни депутати, прикрити като "народни представители". Те са предствители на някави партиини лидери, избрани само от 1/3 от имащите право на глас с купен цигански вот.

Никъде няма почетен караул за политическа пасмина!

"...няма начин БСП да подкрепи мандати на ГЕРБ, ДПС и "Възраждане". " За ГЕРБ и ДПС от Коалицията ЗА ВОЙНАТА, разбирам. Но ЗАЩО БСП-а рите РЕЖАТ ЕСТЕСТВЕНИЯ си партньор " Възраждане"?!

Не са леви,а леваци.

естествения партньор на бсп е дпс! ти вероятно си роден вчера, та не помниш кога дпс са имали министри, и кога и с кого са били в правителството! са

той-чо, респект пред годините ти, но ПОГЛЕДНИ ГЛАСУВАВИЯТА на ШПИГЕЛ-а за ИЗТРЕБИТЕЛИТЕ, НАТО, Урайна и Русия и ЗАМЪЛЧИ!