Коментари - Не допуснаха в РСМ евродепутата Андрей Ковачев, Милен Врабевски и още трима българи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали мутрата се хвалеше какъв прекрасен договор е подписал с македонците през 2017 е това резултата от нескпосаното му договаряне че макарона трябваше да се намеси. Сега този евродедупетат да отиде в зайчарника на мутрата да го пита що така, обаче нали матряла в бг бързо забравя всичко, което е много удобно

ДУПЕТАТ,ДУПЕТАТ...ех че сладък занаят?

И какво общо има това с темата. Или ти така по навик да си покажеш настрадин ходжанския тарикатлък...

а тия наши смешковци ходили ли са да почитат паметта на нашите загинали войници преди две, три, пет, десет или тридесет години, или сега се се сетили??

Сложна психологическа картина се разкрива в тия форуми. Български евродепутат е спрян на границата на съседна държава, която неистово плюе по всичко българско, но наш Ганьо това не го тревожи. Не, той дълбокомислено и гениално открива същината на проблема - имало някакъв недостатък в тоя депутат, според Ганьо той не бил ходил на гроба преди и това било най-важното в цялата история. Е заради такива "умни българи" тая държава до 20-30 години няма да я има.

Да си хомо е сигурен начин за богат и безгрижен живот?

Ако не знаеш глупако, имаме договор подписан и ратифицирано от европейския съюз наречен договор за добросъседство. Подписан именно по времето на герб и заради който, нас не могат да ни натиснат по същия начин, както натиснаха гърция накрая. Именно заради тоя договор няма как да ни обвиняват, че не желаем от инат да пуснем македонците. Пък следващия път преди да коментираш, поне прочети съдържанието на така нареченото френско предложение. Да видиш как всичките ни искания ги има вътре. А и пропуснах- никой не е отменял на България правото на вето.

Точно тая мека китка ли намерихте да ходи да отдава почести на героите.....

Твоя копейкин си има друга работа.

В това ли намираш проблема като прочете статията?

Оня платен руски трол дето се появи- я кажи кой създаде измислената държава македония? Кой провеждаше геноцид над българите в тая територия и в западните покрайнини? Американците ли бяха или твоя работодател?

Този Ковачев е мошеник като тартора си Тиквен Банкянски ! Замесен е в някакви Далавери и нямаме Прокуратура и Следствие за да го Осъдим поне на 10 години Тъмничен затвор! Този само лапа Пари и патки и нищо не прави за България , а Случая с РСМ е провокация на Соросоидните ! Той беше в групата на геьовете в онази Къща в Брюксел и е избягал по водосточната Тръба !

Иванчева, ти ли си? И с Бойко и без него пак ще търкаш нара в Сливенския затвор. Га краде не рива, а сега ривеш! И кучетата и котките в “Младост” знаеха , че крадеше с г….за си!

Предполагам сега ако те изправим пред съдия можеш да докажеш думите си нали? О извинявай не можеш- можеш само да хленчиш и да обясняваш че само ти плащат за тия писания.

Само Българската армия ще оправи проблемите с тия маКлайни.

"""Ние ги подкрепихме за започване на преговорите за членството в Европейския съюз. За мен е неясно защо е това отношение", коментира Ковачев.""" Не сме ги подкрепяли , а ни заповядаха да ги подкрепим , така ни заповядаха от Франция. Все пак за тях ние не сме държава , а някаква територия.Макрон искаше да предаде някакъв смисъл на безличното си и сервилно спрямо САЩ ,управление и заповяда на Борисов и нщата се случиха

А от другата страна слушам риториката на Титова Югославия, подклаждана от товарищ Путя, чрез техния президент. Така, че фашистките настроения идват от тяхната политическа върхушка. Та и Путя, както товарищ Сталин не хочеть единни народи на балканите. Анадъмо?

А на майка ти путята иска ли?

САЩ контролират региона, а не Франция. Те наредиха и на Борисов, и на Радев, и на Кирил Петков, и на Корнелия Нинова. Румен Радев пръв подмени темата за историята с вписване на българите в конституцията на РСМ.

Възпоменаието се е състояло в присъствието на официални лица, официални гости, български оркестър, с международен отзвук и т.н. Вместо да си запишат една червена точка северномакедонските ни съседи за пореден път се проявяват като неандерталци. Не вярвам да имат полза от това, а загубата е безспорна.

Тези територии загубен заради американофили никога няма да ги получим обратно..... смешно е дори да се пробваме....

Русофилска кратуно, никой не им иска територията, всяка нация има право на самоопределение. Нали това е идеята на ЕС, просто тряцва да признаят и гарантират права на хората с българско самосъзнание там. Територии, територии....., то у нас една камара обезлюдени селища, та още ли?

Абсолютна провокация от наша страна, но докато има такива като този мазен гей андрей, така ще е, всичко може да бъде къде къде по-нормално. И от другата страна са същите кретени.

Всички които се занимават с темата Македония са провокатори и от наша и от тяхна страна. О в миналото е било така и са причина за национални катастрофи и разруха.

Тая държава ще се оправи , само когаро ВЪЗРАЖДАНЕ вземе 50% процента от висчки гласували ! Тогава всички предатели от 34 години насам ще се молят да бъдат убити, за да не изгният до живот в затвора !

Точно тогава ще цъфнете и вържете,как неразбирате че първо-съседите ви ви мразят,а Русия и Запада ви презират

Още някой е пропуснал да си пийне хапчетата! Тъпанар русофилски, не по-скоро путинофилски

ха,ха,хаааааааааааааааааааааа

ама, къде е сега дребния на ръст бабоеб от Франция, дето даде гаранция Франция да вземе отношение, що не излезе това малоумно капутче Киро Простото, ебача на жените на съпартийците си(повръща ми се ) ,дето ги пусна тия боклуци в за преговори в ЕС.Къде си боклук, кажи нещо бе Киро, ДЕПМ и боклук! Нема го, нема да се обади! ДЕПМ! Не Костя, калашник за вас боклуци!Аре бягай си в Канада , помияр!

Щото тя България се е доближила до Европа, та ние ще учим макетата как да станат европейци, ние ще ги учим на еропейски ценности, я първо простия българин да се научи, та после дригите ще учим. Набитото момче в Люлин не е важно, да, не е имал късмета да го набият в СРМ, та да изпратим Спартана, президент, министри, мисирки… в България всеки може да те бие и убива, тук няма проблем.

Значи 10год. са ги пускали и нямало дълбока държава а сега не са ги пуснали и имало “дълбока държава”. Ма хайде моля ви? Каквото повикало, такова се обадило! Хем ги мразиш, хем искаш те да те обичат, я се събуди и се погледни в огледалото. лицемери такива.

Си ја погодил суштината. Секоја чест и почит за тебе.

Американските НПО-та нагнетяват омраза между България и Македония... дават оръжие на единия, изолират другия и започва да се лее кръв между братски народи. Не позволявайте да се сее такава омраза.

ПРОСТАЦИ ПИШАТ ТУК КОЛКО ЩЕШ, да еба и утрепките ВИ да еба

Отдавна трябваше да приемем Македония в ЕС. България и Македония без граници в една държава и при свободно движение на хора, услуги и капитали. Това е нашия български национален интерес. Руснаците газ ще пикаят, както и оня с измисленото име, как беше Мицкоски или нещо такова!

Европа не иска такива дебили.

“Русия е забранила преподаването на български език, затворени са неделни училища и центрове в Запорожка област. Това потвърди по Нова телевизия проф. Владимир Милчев, декан на Историческия факултет в Запорожкия университет. 30 български села има в района, имаме много добра мрежа от неделни училища, които се подпомагат от българското министерство на образованието и местни меценати. Моите приятели от тези села ми споделят, че е забранено да се преподава на български.”

БГ е вече вражеска държава за Русия. Дава оръжие на укри да убиват руснаци.

Няма никаква прилика между Македония и Украйна. Никога в Украйна не е имало геноцид срещу рускоезичното население освен в главите на кремълските фашизоидни орки. Докато срещу българите в Македонияот повече от 100 години съществуваше истински геноцид и заличаване на всичко българско. Над 40000 убити, 250 000 пратени в концлагери българи, първо от сръбската армия и управа, след това от Сталинските, а после и от Титовските комунисти. Фалшифициране на история, смяна на имена, измисляне на нова азбука и език поръчана от руските комунисти в Москва. Терор в пълния смисъл на думата! Докато в Украйна преди вероломното нападение от Русия 80% от украинското население симпатизираше на руснаците. Сега е точно обратното! 98% ги ненавиждат и се чувстват украинци. Това е истината и всякакви интерпретации и прилики с Македония и Украйна са опорки на българските слуги на Кремъл и червени безродници, които клаха народа така след 09.09.1944г. както и турчин не го е клал, а и се отрекоха от българите в Македония и пребиваха и затваряха и тези от Пириския край в самата България, които не искаха да се признаят за македонци и държаха на българското си самосъзнание и род.

Лично мен, ако ме накарат да “освобождавам”, например Македония, ще ме хванат за цървулите. Но ако някой нападне България пръв се записвам доброволец и преди да ме гръмнат ще изпратя в “Рая” поне няколко руски орки!

Стига рева българино,вие като го вършехте и продължавате да го вършите срещу вашите малцинства неревете,македонците никога няма да кажат че са Бугати,ние сме славяни а вие татари

Самият факт, че смяташ нас за татари, говори достатъчно за не-познанията ти по история...

Прилеп, вие освен фалшифицираната си история, учили сте география на света??? С вашите промити мозъци, не сте се уграмотили и по география. Вие знаете ли къде на географията се намира татарстан и коде са околностите на Каспийско море, от където идват прабългарите на Балканите?!?!?! ...."Татарите (на татарски: татарлар или tatarlar) е събирателен термин за няколко днешни тюркски народа, намиращи се главно в Източна Европа и Сибир.Татарският език (който се състои от различни диалекти – казански и мишарски) днес спада към кипчакската група на тюркските езици (и по-точно към техния западно-хунски клон), заедно с отмрелия език на кипчаците (куманите), днешния казахски и някои други езици в Европейска Русия, Узбекистан, Полша и др.Днес татарите живеят в Централна и Южна Русия (мнозинството в Татарстан), Украйна, Полша, Китай, Казахстан, Литва, Румъния, Турция, Узбекистан, Киргизстан и др. В България има няколко хиляди татари, преселени на няколко вълни. Най-голямата е след завладяването на Кримското ханство от Русия в края на 18 и през 19 век, част от които имат турско народностно самосъзнание, а някои и българско или полу-българско. ТОВА, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ Е ПРИЗНАТА ТАТАРСКАТА ОБЩНОСТ, ПОКАЗВА КОЛКО СМЕ ДЕМОКРАТИЧНИ, А НЕ КРАДЦИ И ФАЛШИФИКАТОРИ НА ЧУЖДА ИСТОРИЯ, НАЦИОНАЛИСТИ КАТО ВАС В .С.Р.М.

А Копейкин се слага на азиатците Московити! За пари, разбира се!

Глупаци не се пускат в РСМ , те са от групата на ГРОБ , която Загроби България ! Този помияр за 5 стотинки работа не е направил за България , но взима 42 хиляди лева заплата на Месец , къде ще намери такава Яма и всички около Тиквата са такива неграмотни ! Нямаме Прокуратура и разследващи , иначе са за затвора !

Череп, пак ли си ти? И с Бойко и без него само ще сънуваш заснежените върхове на Рила, Пирин и Витоша от пясъците на арабската пустиня!

Всеки падне ли му, го завира здраво на гейове като Ковачев...

да го пуснете , ама само на влизане !

Махнаха ветото а сега не им било ясно защо това се случва.... малоумни ли сте? явно сте.

Специално тази гербаджийска мъжка калинка Андрейчо, освен да вдига пушилка и да се рекламира по медиите, нещо полезно дали е свършил като евродепутат? Съмнявам се

Много си прост да го разбереш! Затова и се съмняваш! Всички путьовци-путинофили сте такива!

Шилo

Правилно. Не бива комшиите да пускат на тяхна територия представители на ОПГ ГЕРБ.

Скрий се, Череп! Излагаш се за пореден път!

Дали има по голям плужек от този ?????

Тоя е олицетворение на идиотизма, който Боко наложи при определяне на дептати. Ама той бил ,, велик,, , зото бил завършил Германия или Харвард. Опомнете се , малоумници. Да завършиш Харвард не значи нито че си кадърен за политика, нито да си добър човек, нито да си ПАТРИОТ. Но с това нон стоп говорят по всички медии ,,избрани,, хора, като ни набиват в главата колко са велики. Включително и радиото на доносника на ДС, което и в момента бълва същата помия

Андрюшата е завършил някакъв ПУЦ за магарешки фелшери и не е никакъв "д-р"! И никога не е работил като фелшер - поради това е баща му е бил висш ДС-функционер, е започнал като партиен номенклатурен чиновник от БКП-ГЕРБ! Също като БКП-куфала "доц. д-р" Санде Радикал-криминало джордано (ДС-Троцки), който е завършил само полувисшата школа за начални УЧИТЕЛКИ (?!) в Шумен! Такива "д-ри" от ДС+БКП-кариерата с лопата да ги ринеш!

Оплачете се на Макрон.

Всичко това показва колко е жалка нашата държава. Най-бедната в ЕС

Макетата на сапун!!!

купените им политици, иначе 80% от макетата са си с българско самосъзнание.

Макетата с българско самосъзнание? Това е най-големият виц, който съм чувал напоследък.

Бугари татари.,,Бугари педери

Няма един ден работа в България и в полза на България само европски институции и евродепутат. Явно Боко го наТика там, защото уж говорел 4- 5 чужди езика . Някаква като него подлога го върза за съпруг- той няма нито деца, нито грижи в БГ.

И що дири там българина, а, къде беше. 100години а сега,....!?

Май нарочно само ходят някакви кавали да дразнят макетата, които са същите тъпанари като нас.

Тоя ръб бая заглади косъма, откакто е ( безброй години) евродепутат. Толкова, че някаква златлтърсачка без скруполо дори му пристана ( на заплатаТа ) . Жалки човепета, преяждат от пари

Андрей Ковачев е соросоиден орк, даже го има в черния списък дето получава заплата от Сорос, той сее омраза мвжду българи и македонци, добре че не са го пуснали, той е за бесилото

Тоя соросоиден циганин нормално да не го пуснат като сее само омраза мвжду българи и македонци, даже жалко, че.не са го набили

Сигурно много от коментиращите по-долу не са българи. Ама как добре са научили български.

такива политици помияри българия не е имала и няма да има утре пак отидете и пак гласувайте за тях и след това пак се оплаквайте от живота

Тоя на снимката и в България трябва да му забранят да влиза!

Тоя и в БЪЛГАРИЯ да не го пускат никога. Стотици решения е гласувал против Българския народ

И аз не бих го пуснал у нас!

Да се отнемат двоните гражданства на македонцииет ( тези които са с българско и македонско)> Екстрадирайте ги от България и затворете границата с РСМ. Наложете вето за ЕС докато европейската комисия по правата на човека не удостовери, че спазват всички права на българските граждани в страната си. Нас как ни сложиха под мониторинг спрямо правата на ромите.

Щом не е свързано с Русия, значи МНВР ще мълчи като пукал, или като джендър новата песен на Устата.

Макетата са объркали Горанов с Ковачев...все Гербаджийски кадри

Браво на македонците. Врабевски няма работа там.

Щом ти е необяснимо това поведение, значи си повече от глупав! Оставка!