Рашидов смени директорите на НДК

Вежди Рашидов смени Съвета на директорите на НДК в София.

Обратно в новината

Коментари - Рашидов смени директорите на НДК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Apollony

Помните ли Бойко как рева преди 2 години, като дойдоха комунистите на власт, че "имало политическа чистка"?? А помните ли как преди това като взе той властта, колко народ директори и прочее се смени??

Друг и да иска неможе да ти направи! Очевидно резняка ще вдене тази старадавна максима, след като гризне дръвцето! Само с безропотен слугинаж не става, трябва спиране на пукницата и поне малко мозък!

Почна се! Наздраве

Откъдето почваш там свършваш. Типичен филм.

абе тоа вежди ногу лош ...да гони нащи другарите от софрата ..да ама парите ги пишете бегали и съд няма

Българската култура започва да се възражда благодарение на усилията на вдъхновения творец академик Рашидов! Гордеем се с теб и ГЕРБ!

Защо ревяхте когато махаха вашите калинки, бе негодници !!! Сега правите същото, толупи ненаяли се !!!

ДО СЕГА КРАДОХТЕ ВИЕ, ОТ СЕГА ЩЕ КРАДЕМ НИЕ.

що на НДК, а не на "лувъра - това недоностче..........

не знаеш да пишеш правилно,тъп галфон

Вежди трябва непрекъснато да пише.защото ако не е пиян започва да става много нервен и ако му се мерне полицай,започва да му раздава шамари. Виждате ли сега като си взе само той паричките от КТБ колко мирен стана,шушумигата брадата.

Боже, ако това ни е културата, съвсем сме я загазили.

Питам аз след като е установена тази кражба защо никой не е подведен под отговорност да върне парите?

Герберската и Ръбиска РИФОРМА ,подкрепена от ПроФундерите и абвГоце започна.Това означава смяна на ръководства, закриване на държавни фирми ,ликвидация и назначения на техни Калинки и Дървояди.До година и половина ново правителство ,нови министри, нови промени в държавната администрация и така до дупка.

Ми така де, за да се правят реформи първо трябва да се разкарат комуноидните некадърници които само ще ги спъват.

По кротко господа управляващи защото пак ще дойдат партизаните и ще има Видьов ден-рано или късно, натам вървят нещата.

ВЕЖДИ , ДО КОКАЛ , РЕЖИ !

Мушмуроците вън!

Браво ,махайте всички СТАРИ ЧЕМШИРИ.... Иначе няма развитие ,в Бг...

браво!

Поредният криминален преврат на изделието на ДС - ГЕРБ, е в ход. От Москов през Рашидов до Борисов - всичките мутри вилнеят и рушат усилено остатъците от държавата. Имат малко време за това и десните са в ужас какво може да последва, ако нормалните хора вземат властта, която им се полага, за да узаптят подземието. Вижте сайтовете - пълни с простащина и закани на някакви лумпени на свобода, за които Боко Тиквата е знаме. не е за вярване, че България падна толкова ниско, за да даде съдбата си на типове, от които и собствените им майки се отвращават!

Така е! Но не забравяй, че БСП доброволно предаде властта на ГЕРБ с предварителна задкулисна договора да не си пипат взаимно космите и богатствата на олигарсите си и специално парите , откраднати от БСП и ГЕРБ от държавния бюджет въртящ се в КТБ. Също не забравяй ме мутрите ги роди първо БСП и от там с капитали дадени от от партията мутрите на БСП създадоха умтрите на ГЕРБ. Нужна е пълна смяна на неолибералната ( олигархична)система от прехода и това може да стане само по мирен път с обединение вота на 70% негласували в изборите за никоя партия в нова партия на народа като СИРИЗА в Гърция, Чинкуе стеле в Италия, ФИДЕС на Обан в Унгария. Партията на Орбан е първата дошла на власт и управлява със законодателно мнозинство и самостоятелно правителство и сменя системата. Догодина има избори в Гърция и Италия и се очаква СИРИЗА и Чиннкуе стеле да влязат в парламента с голямо мнозинство и да подпукат системата.

Първото ти израчение трябва да бъде така : Поредното предаване на властта между двата най-големи мутроолигархични- клана БСП на ГЕРБ, е в ход. .. Липсата на ОПОЗИЦИЯ на мутростатуквото им дава възможност да си разменят властта с голяма увереност и задкулисни договорки, мислейки, че така ще я карат следващите 50 години!

Е ТЕ ТОВА СЕ КАЗВА РЕФОРМА В КУЛТУРАТА - ЧИСТКА СЛЕД ЧИСКА - ДА ДОЙДАТ НАШИТЕ - ВЪН ВАШИТЕ

Тази Пияница какво се е развихрил,със Мутафчиев Алкохолика са си лика и прилика.Ония ден Пияницата Мутафчиев защитаваше диво Пияницата Вежди Рашидов

Търси да му се мерне някой полицай и да видиш как културно ще се развихри.Хвала на такива културни дейци!