Коментари - Демарш на посланици взел ”главата” на Боршош | Днес.dir.bg

Демарш на посланици взел ”главата” на Боршош

Изпълнителният директор на НДК Мирослав Боршош е бил принуден да подаде оставка след демарш на еворопосланици пред правителството.

Обратно в новината

Коментари - Демарш на посланици взел ”главата” на Боршош | Днес.dir.bg

Коментари

Ако това и на 50% е вярно - е срам. Ние Българите сме неповторим феномен да даряваме с власт най-големите злодеи. Виждал съм всякакви злодеи, но такива като в последните 8 години просто са феномени. И не им пука дали е България, дали е Европа. Все им е тази. Ако приватизира предприятие - веднага на скрап, няма такава държава.

Вие всички,които главувате и подкрепяте крадците от ГЕРБ,няма ли най-после да прогледнете ,да видите истината,да разберете,че Борисов и шайката около него есе отродила от татковината ни.Нищо не ги интересува освен грабежа.На оня свят ли смятат да отнесат награбеното. А трикрилният гардероб ще се разцепи от претъпкване

Така е! И въпросният мегакорупционен скандал за 17 млн. лв. е семки и бонбонки с вихрещата се повсеместна и огромна корупция в държавата, покровителствена и организирана от управляващите мутромилиционериа начело с ББ.

Така то. "Великият" "държавник", генетичният връх на нацията. Тотален идиот и мутра. И нека някой да оспори това. Къде живее този трикрилен гардероб с хлопащи врати, та трябваше от още по- дебилната и тъпа Европа да му кажат, че има нещо гнило в държавата, която този ..../нямама думи/ уж ръководил/ и то доста години/.Този тип е позор за нацията.В глават на този "гений" на управлението няма и помен от планиране, стратегия и професионализъм. Единствената му цел е да е цар и надзирател. Не съм сигурен и дали като пожарникар е бил нещо повече от пълнач на кофпомпи. Поне е якичък, а и интелекта му става за такава дейност. Този дънер винаги е вървял след събитията. Сега може и да ме баннете, но поне някой да ме опровергае в твърденията ми преди това.

Няма кой! Всичките герберасти и коалиционни партньори са като него - мошеници, крадци, тъпанари! Но ние какво правим, Та го пуснахме трети път да ни управлява?!

Прякорът му Боко Тиквата му е даден някога точно от колегите му в Пожарната служба, защото е бил известен сред тях с пословичните си страхливост и свойство да се измъква като мокра връв, когато стане напечено (в буквалния смисъл). Тоя винаги е бил в ролята на подставено лице - и като служител на МВР, и като мутра, и като Гл. секретар на МВР, и като кмет на София, и като премиер. Подставено лице на задкулисието, ръководещопартийната, (гео)политическата и бизнес олигархията и през социализЪма, и през капитализЪма у нас.

Пак ли ни напрашихте за смях пред Европа !

А минъстъра на халтурата Боил Банев на всичко отгоре заявява публично, че ще върне корумпирания Боршош като директор на НДК, въпреки скандала с неговото име в цял Евпропейски съюз! Тези халтур трегери вече тотално се насраха с тяхната лакомия!!!

Без извинение, ББ е най тъпия ни "политик" и "ръководител", този човек става само за пожарникар или охранител!

Тъпият ни министър председател ни докара до това дередже, европейците да ни смятат за най корумпиран народ в Европейския съюз! Как един път ББ не прозря самата истина за Боршош, след като самата Лили Павлова му го каза директно в очите, че Боршош е корумпирана личност!

ББ и Лили Павлова са тарторите на най-големите корупционни сделки в България. НДК е само една пуканка от тях.

Жаден за власт индивид сключва договор с Мефисктофели превръща България в Шагренова кожа. Ако остане още няколко мандата министър-предател от българия и българитеняма да остане нищо - справка Асеновград и събитията от тези дни. И се итъпанчва накакъв си бойков номенклатурчик и казва няма битибългари, напротив - българите били циганите, тези нещастни мушици. СЪВЕТ: - България , напускайте България докато не се е свила като Шагренова кожа и не е останало добро място за живеене. Българи, идете в Америка, в Англия, в Германия, ако щете - в Русия се преселете - ще живеете като бели хора - а България ще стане Цингания с ресорен управител Цар Киро и негов пръв министър лошия генетичен матреал Бобокичков. Трийте, обаче - мислете. Спасението на душата и тялото е по-важно от сделката на Бобокичков - тя не е ваша сделка. Българи - направете си вашатасделка - напуснете България и ви пожелавам късмет и щастие - тука такива неща отдавна са откраднати от бандата на герблерастите.

Сега Боршош ще прецака на свой ред министър-вентилаторът.

Всичките са такива -о..ват се, но не се отказват! Гьонсурат до гьонсурата и така - от 240 нагоре!

Баце никога не изневерява на "стила" си :) Сутрин каже едно, на обед второ а до вечерта може и още поне два пъти да се изметне кат мокра талпа ;)

Кое да ме кара да се чувствам горд Българин? Трябваше вече всичко да е готово и да поканят експерти за проверките. Вие какво си мислите че няма делегати които наблюдават целият този цирк?

Драги загрижен за експертната ни готовност европеецо, не се притеснявай толкова и да не се оставяме мошеническите медии /необосновано оставени да се разпространят навсякъде като плевели и след това раздуят/, европолитиците и корпорациите съвсем да ни поевропейчат в западен смисъл и контекст на 21-ви век. Целият този цирк, по-точно всички тези циркове, като започналия преди особено абсурден сериал със смахнатото европредседателство /знае ли някой от загрижените при кого е сега това европредседателство и какво от това или при кого беше то преди/, заплатите на полицаи, НДК и т.н. без край, са помощ и дудндуркане на ББ от страна на глобалетата и едрите мошенически медии. Така те му казват: 'Ти Бойко си нашата брюкселска гордост и затова пак идваш в Брюксел, предаваш България и сънародниците си по всички точки от дневния ни ред, включително като приемаш санкции всякакви и при това в съответствие с нормите за добър тон установили се в Брюксел, не споменаваш дори и една думичка за включване на Тел Авив към европейските и американските санкции; относно настаняването на НАТО-ски хуманитарни военни в България и акваторията ѝ, тоже ни гък; мълчание и липса на противодействие е необходима и за трафика на оръжие в ущърб на защитника на християните, умерените мюсюлмани и светското управление в Близкия изток, Башар Асад и съответно в полза на противниците му, каквито са брюкселските любимци Нетаняху и Авигдор Либерман; публично също не обръщаш никакво внимание на това, че вече се полагат тръбите на Южен поток в Черно море, който донякъде и поради твоето послушание и пълзене стана малко по-южен отколкото трябва, за да може достигне до България, и значи никаква радост и подскачане заради този зулум, докато не се срещнеш с Меркел, когато радостта ти ще може да я припишем на похвалите ѝ.

Така властващите над ЕС с действията си му казват още: 'Като се прибереш в България съвсем не се безпокой, тогава ще ти осигурим не парникови условия, а направо информационни пухени пелени: няма да има никакви неудобни въпроси, а само режисирани спектакли за нямащи никакво значение глупости и не се притеснявай, спомни си само колко години министерстваше и нямаше никакви проблеми с такива неща, като демографското положение на българите, а предимно се обсъждаха такива важни неща, като с кого си се срещнал, какво са ти казали или ти какво си отговорил'. И медии, и посланици, и 'опозицията' от БСП, и въобще всички помагат на 'браво Бойко!'. От БСП много се интересуват например за 'изведнъж' забелязани остри проблеми с полицейски заплати, но никога защо не е сред държавните лидери с гръбнак от бившия Варшавски договор, които са не допускат никакви евролагери и това брюкселските глобалета да решават кои ще населяват държавите им.

Я бързо един ремонт на къщата в Банкя та да си правим евро-заседанията там. Ще си пушим пури, ще си лафим, може и като ни стане скучно да привикаме някое прокурорче да ни помогне да разпуснем

Ето това са БГ седерастите, сраснали се с "дай България" и "риформаторите" на радан, иван, лозан и т.н. ! Защо никой не си спомня, че лигльото със звучно българско име Боршош беше МЛАДЕЖКИЯ ЛИДЕР НА СДС ? След като не можа да преглътне твърде големята дори за него взятка това се-де-растко л... (знаете какво) осмърдя всичко наоколо. Така действат седерастите - ако не са те - потоп !

С НДК вече е свършено. Трябва да се мисли за друга сграда. Това е соц паметник и при все скандалите няма как да дойдат тука...

Боже помогни на европолитиците да разберат коя сграда ако не искат НДК не е корупционна защото Бояна е също корупционна може би къщата на ББ в Банкя да пробат.

При тази поредна издънка ,която Борисов ще се опита да стовари на нечии плещи ,би трябвало да се "спихне" ,като спукан балон ,ама не би ,егати бакелитените очи

От цялото съобщение прозира ,абе какво прозиране- направо вади очи една истина,която цяла Европа я знае само нашите управляващи ,прокуратура и финансови органи не я знаят и все не им стигат доказателствата.А тя е ,че България е прогнила от корупция и партийно-мафиотски кражби,прикрити под смокиновия лист на нагласените поръчки по ЗОП.Те /европейците/ ни бият шамар ,след шамар , а нашите управляващи го разбират като хвалебствено потупване по рамото.Ама ,че безочие и гадост

Срам за нас българите . ТРЯБВА от Европа да ни се каже .

Боко пита Свинетка, "А ма, кво е това демарш?", и Чантата отговаря, "Абе нещо като марш де, ама по-дипломатично"

Няколко европейски министър-председатели по дипломатичен път са подсказали, че няма да дойдат на заседания в сграда, която се свързва с корупция. Това би уронило престижа им, СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ГОЛЕМИТЕ ЗАПАДНИ ФИРМИ!

Така и не се разбра защо Борисов, при неговата опитност на въжеиграч от национален мащаб ,се "набра" и възстанови този селски тарикат "Борша".Та той от както сините шамани си го отгледаха и му дадоха да краде безконтролно студентска кооперация "Ялта" ,той друго не е работил.Освен ,ако безконтролната , партиино оцветена кражба се смята за работа.Сега ще трябва да му "спретна" някаква фондациика където да отлежава ,докато отново влезе в употреба

Докато Борисов е на власт, България няма да поеме председателството на ЕС. Ще се намери някаква форма и ако сами не се откажем, ще ни накарат да се откажем. Или председателството ни ще се отложи за неопределено време, или просто домакинството ни ще бъде символично, сведено до две церемонии - по откриване и закриване. Не мисля, че Европа ще приеме да бъде представяна от страна, чието управление е символ на корупция, некадърност, простащина, безстопанственост и търговия с влияние. Няма как да стане. Все едно да назначиш най-големия пройдоха за кмет на селото, като предварително знаеш, че след половин година в него няма да остане неокрадена къща. Само скандалите на Борисов 3 отдавна са прехвърлили критичната точка на допустимост, за която и да е страна в Европа (и не само). Ако при това положение Брюксел не отклони председателството от сегашното правителство, това ще означава, че ЕС покровителства днешните управленски практики в България и ги приема за допустими като политически морал и начин на управление в общността. Трябва да са си плюли в супата, за да го позволят.

ИДИОТА БОРИСОВ УСЕЩА ЛИ КАКВО ПРАВИ И Е НАПРАВИЛ? НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ НАБИЕ ШАМАРИТЕ И ДА ГО ИЗГОНИ КАТО ПАРЦАЛ, ЗАЩОТО СТАНАХМЕ ЗА РЕЗИЛ В СВЕТА? ПРОДАДЕ ПРЕДСЕДАТЕЛСКОТО МЯСТО НА ПОРТУГАЛИЯ В ООН, СЕГА ГУБИМ ПРЕДСЕДАТЕЛСКОТО МЯСТО В ЕС И ТО ЗАРАДИ ЕДИН НЕЩОЖЕН РЪФЛЯК, МУТРО-КАРУЦАР! БАЛАГРИНО, ЗА ГИНЕНС СМЕ!

Е като сложат нов директор и корупцията ще изчезне,така ли? Баси простотиите,наистина ми писна

"Еврокомисията е предложила 1500 от срещите, вместо в София, да се проведат в Брюксел и Страсбург." Това ще са огромни пропуснати ползи за България!!! Вместо да спечелим, ще загубим заради алчността и завистта на мутро-престъпниците от ТЕРБ!

България не заслужава да председателства ЕС ,защото е корумпирана до кости а Цацаратурата нищо не прави понеже е най- корумпирана . Отмъщават си на Лозан Панов ,България е пълна с руски агенти,особено в Президенството.

Онзи ден дебелото Лиле (Свинетка, Чантата) се изходи по голяма нужда, на следващия ден Бай Х също се изходи много миризливо, и накрая посланиците накараха Бай Х да се обърне и да си го изяде. Той е гьонсурат и ако големите началници му наредят, ще си го изяде с кеф

става!?Когато един индивид, нарочен за министър-председател, вместо да употребява тиквата на раменете си, за да произвежда управленски решения, почне да натоварва с тази отговорна функция една издута част, намираща се под гърба му!?

Всяка жаба да си знае гьола. Борисов отговаряше на изискванията за пазач-охранител на паркинга на бай Миле. Всяка негова следваща длъжност надвишава умствения му капацитет.

Такива са нашите управници начело с Тиквата от Банкя.Стряскат се само когато ги натиснат европосланиците,защото знаят че спрат ли еврофондовете за България,възможностите им за кражби и далавери рязко намаляват.

Отдааааавна тоя "жабок" е надскочил нивото на некомпетентността си. Вече дори в ролята на шут е станал досаден на "отбраната" публика в ЕС.

има ГОЛЯМО НАСИРАНЕ в следствие на такива политици. След като може и по други места да се срещат - защо се крадат пари, крадат пари, крадат пари. Как не Ви стигнаха бре г-н Борисов.

Еврокомисията е предложила 1500 от срещите, вместо в София, да се проведат в Брюксел и Страсбург. За НДК се предвиждат 800 събития, но не се знае колко от тях ще останат. Борисов е пълен идиот.Това мога да кажа. Рабира се , че останалите партии според мен са още по-големи говеда. Но все пак,Борисов да задържи крадеца Боршош, който би трябвало да влезе в затвора, да предизвикаш западните държава директно да ти кажат, че неофициално ти отнемат председателството на ЕС, това ако не е най-голямото доказателство за малоумието на нашите кретени, здраве му кажи. Ние ще бъдем първата и последна държава с практически отнето председателство.

Баце и Боршош имат любопитни преплитания в биографиите си през последните дванайсетина години. През по-голямата част от тях Боршош е представлявал висш политик във вестниците Уикенд и Всеки ден. И държал неговите акции, равни на малко повече от 33%. Това означава, че ако Боршош си отвори устата, може да стане много интересно и... напечено. За политика. Затова трябва да бъде пазен като рохко яйце. Боршош е до Баце, но и до Шиши по схемата на медийни прехвърляния и продажби за мноооого пари,

Това , ако е така, се чудя Боршош дали ще доживее до пенсия.

Боршош срещу Шорош - кой кого прецака?

Не махнаха ли Лилето от Министерство на Регионалното Развитие, заради скандалните поръчки в Пътната агенция?! Сега въпреки, че уволниха Боршош, той не казали, че тя го кара пак да подписва скандални поръчки?! ДАНС пък каза, че и Боршош е корумпиран. Това да не е борба на лобита вътре в ГЕРБ за лапване на едни пари?! ... абе какво да правим, като Швеция е корумпирана...

Е нема що ! Пак станахме за смях на целия свят !

Тиквочев е ясен, питам се обаче кой е подшушнал на кои посланици, че точно сега трябва да бъдат толкова "обезпокоени"...

многознайко, си вършат работата, за която са изпратени в съответната държава!Между задачите им е и това, подробно да наблюдават, какво става в държавата, в която са изпратени!

*Да се чете: Много от посланиците си вършат работата, за която са изпратени в съответната държава! Между задачите им е и това, подробно да наблюдават и управляват , какво да става в държавата, в която са изпратени!

Ако посланиците бяха с твоите умствени възможности щяха да се нуждаят някой да им подшушне

"Тиквочев е ясен, питам се обаче кой е подшушнал на кои посланици" как кои, ами тези които ежедневно протестират в защитата на Лозан Панов и сие - Протестна мрежа с любезното съдействие на АзБ

Спокойно другари без драми.На нашето момче скоро ще му намерим още по висок пост , с повече възможност за кражба.Нали е от нашите

Абе пичове, ни можах сега за последно да разбера: Кой е по-малко корумпиран между Лилето и Боршош ?

И какво сега, Лилето се оказа права

Това е накарало министър-председателят Бойко Борисов в рамките на 24 часа отново да промени решението си......Ето това е вашият министър-председател,тъпи, прости, нещастни гербаджийски цсмрадливи цървули, които ни го хвалите от сутрин до вечер, без капка срам и национално достойнство, пълен ветропоказател, СРАМ ме е от това нищожество, че се води българин!!!

Ама това го съобщава Епицентър.бг С В. Велева начело. Я улево

отворко!Ти например, как си обясняваш станалото!?Тиквоний Трети, възстановява уволнения Боршош и на другия ден самия той, отново го уволнява!?Туй малко като, сам да си плюеш на сурата, ама нейсе!?Запуши я!

Пребройте му "лентичките" в джоба, за да разберете колко пъти му "КЕШ-иха" фирмичките спечелили търг

d4

Такъв цирк може да сътвори само един човек. Премиер-министъра, който в рамките на 22 часа 3 пъти си сменя мнението. Тоя индивид няма ли щаб, съветници, експерти които да му обясняват нещата?

Аз съм му съветник..Е.....и... кво..? Стискам го за топките с разни документчета и го насочвам в правилната посока.. Айде пайтос!

На хладина на фералък а и близко до боко да може с болните си крака по пантофки да ходи на срещите....

Срам.Позор.Излагация.

защо там?Според европейските дипломати "Бояна" символ на какво е? Или вече може. "..Дипломати в България елегантно попитали представители на правителството дали не е по-добре основното място за евросрещите у нас да стане резиденция Бояна.."

Боршош има поглед на хванат в крачка крадец. Бойко се изложи напълно с абсудрни постъпки, без явна мисъл в тях - отмяна на решението на Павлова, смяна на Павлова, сега пък отмяна на отмяната на решението на Павлова, и то не е оставка, а незаконно "оттегляне". Явно безсмислени действия, породени от паника. Ясно е, че чужденци са му намекнали многократно, иначе той от един намек не може да разбере, пък в България няма кой да му каже разбираемо, че е недопустимо да краде сега и по такъв начин.

Тиквата нито от един , нито от 10 намека разбира. Просто са му се обадили и са му набили канчето до топките, както навремето го е правил Маргина. Истината , която вижда цял свят и 85 % българи, но не я виждат продажните медии е, че си имаме неуко безполезно добиче за премиер.

Планът на Тиквата беше да дърпа конците на Борша с компроматите, с които е пълно за него. По този начин щеше да го принуждава да дава следващите огромни поръчки на "правилните" фирми.

В рамките на 24 часа колко пъти си променя мнението този титан на мисълта.Тоя ако беше риба щеше да кълве и на бастун.

Всички участници от българска страна в сапунката НДК са направо жалки. Това е срам и позор за една суверенна държава - членка на ЕС. Интересно дали някой ще излезе достойно от тази каша.

това е България на ББ, а не Унгария на Орбан?!

Коментари - Демарш на посланици взел ”главата” на Боршош | Днес.dir.bg

Демарш на посланици взел ”главата” на Боршош

Изпълнителният директор на НДК Мирослав Боршош е бил принуден да подаде оставка след демарш на еворопосланици пред правителството.

Обратно в новината

Коментари - Демарш на посланици взел ”главата” на Боршош | Днес.dir.bg

Коментари

Ако това и на 50% е вярно - е срам. Ние Българите сме неповторим феномен да даряваме с власт най-големите злодеи. Виждал съм всякакви злодеи, но такива като в последните 8 години просто са феномени. И не им пука дали е България, дали е Европа. Все им е тази. Ако приватизира предприятие - веднага на скрап, няма такава държава.

Вие всички,които главувате и подкрепяте крадците от ГЕРБ,няма ли най-после да прогледнете ,да видите истината,да разберете,че Борисов и шайката около него есе отродила от татковината ни.Нищо не ги интересува освен грабежа.На оня свят ли смятат да отнесат награбеното. А трикрилният гардероб ще се разцепи от претъпкване

Така е! И въпросният мегакорупционен скандал за 17 млн. лв. е семки и бонбонки с вихрещата се повсеместна и огромна корупция в държавата, покровителствена и организирана от управляващите мутромилиционериа начело с ББ.

Така то. "Великият" "държавник", генетичният връх на нацията. Тотален идиот и мутра. И нека някой да оспори това. Къде живее този трикрилен гардероб с хлопащи врати, та трябваше от още по- дебилната и тъпа Европа да му кажат, че има нещо гнило в държавата, която този ..../нямама думи/ уж ръководил/ и то доста години/.Този тип е позор за нацията.В глават на този "гений" на управлението няма и помен от планиране, стратегия и професионализъм. Единствената му цел е да е цар и надзирател. Не съм сигурен и дали като пожарникар е бил нещо повече от пълнач на кофпомпи. Поне е якичък, а и интелекта му става за такава дейност. Този дънер винаги е вървял след събитията. Сега може и да ме баннете, но поне някой да ме опровергае в твърденията ми преди това.

Няма кой! Всичките герберасти и коалиционни партньори са като него - мошеници, крадци, тъпанари! Но ние какво правим, Та го пуснахме трети път да ни управлява?!

Прякорът му Боко Тиквата му е даден някога точно от колегите му в Пожарната служба, защото е бил известен сред тях с пословичните си страхливост и свойство да се измъква като мокра връв, когато стане напечено (в буквалния смисъл). Тоя винаги е бил в ролята на подставено лице - и като служител на МВР, и като мутра, и като Гл. секретар на МВР, и като кмет на София, и като премиер. Подставено лице на задкулисието, ръководещопартийната, (гео)политическата и бизнес олигархията и през социализЪма, и през капитализЪма у нас.

Пак ли ни напрашихте за смях пред Европа !

А минъстъра на халтурата Боил Банев на всичко отгоре заявява публично, че ще върне корумпирания Боршош като директор на НДК, въпреки скандала с неговото име в цял Евпропейски съюз! Тези халтур трегери вече тотално се насраха с тяхната лакомия!!!

Без извинение, ББ е най тъпия ни "политик" и "ръководител", този човек става само за пожарникар или охранител!

Тъпият ни министър председател ни докара до това дередже, европейците да ни смятат за най корумпиран народ в Европейския съюз! Как един път ББ не прозря самата истина за Боршош, след като самата Лили Павлова му го каза директно в очите, че Боршош е корумпирана личност!

ББ и Лили Павлова са тарторите на най-големите корупционни сделки в България. НДК е само една пуканка от тях.

Жаден за власт индивид сключва договор с Мефисктофели превръща България в Шагренова кожа. Ако остане още няколко мандата министър-предател от българия и българитеняма да остане нищо - справка Асеновград и събитията от тези дни. И се итъпанчва накакъв си бойков номенклатурчик и казва няма битибългари, напротив - българите били циганите, тези нещастни мушици. СЪВЕТ: - България , напускайте България докато не се е свила като Шагренова кожа и не е останало добро място за живеене. Българи, идете в Америка, в Англия, в Германия, ако щете - в Русия се преселете - ще живеете като бели хора - а България ще стане Цингания с ресорен управител Цар Киро и негов пръв министър лошия генетичен матреал Бобокичков. Трийте, обаче - мислете. Спасението на душата и тялото е по-важно от сделката на Бобокичков - тя не е ваша сделка. Българи - направете си вашатасделка - напуснете България и ви пожелавам късмет и щастие - тука такива неща отдавна са откраднати от бандата на герблерастите.

Сега Боршош ще прецака на свой ред министър-вентилаторът.

Всичките са такива -о..ват се, но не се отказват! Гьонсурат до гьонсурата и така - от 240 нагоре!

Баце никога не изневерява на "стила" си :) Сутрин каже едно, на обед второ а до вечерта може и още поне два пъти да се изметне кат мокра талпа ;)

Кое да ме кара да се чувствам горд Българин? Трябваше вече всичко да е готово и да поканят експерти за проверките. Вие какво си мислите че няма делегати които наблюдават целият този цирк?

Драги загрижен за експертната ни готовност европеецо, не се притеснявай толкова и да не се оставяме мошеническите медии /необосновано оставени да се разпространят навсякъде като плевели и след това раздуят/, европолитиците и корпорациите съвсем да ни поевропейчат в западен смисъл и контекст на 21-ви век. Целият този цирк, по-точно всички тези циркове, като започналия преди особено абсурден сериал със смахнатото европредседателство /знае ли някой от загрижените при кого е сега това европредседателство и какво от това или при кого беше то преди/, заплатите на полицаи, НДК и т.н. без край, са помощ и дудндуркане на ББ от страна на глобалетата и едрите мошенически медии. Така те му казват: 'Ти Бойко си нашата брюкселска гордост и затова пак идваш в Брюксел, предаваш България и сънародниците си по всички точки от дневния ни ред, включително като приемаш санкции всякакви и при това в съответствие с нормите за добър тон установили се в Брюксел, не споменаваш дори и една думичка за включване на Тел Авив към европейските и американските санкции; относно настаняването на НАТО-ски хуманитарни военни в България и акваторията ѝ, тоже ни гък; мълчание и липса на противодействие е необходима и за трафика на оръжие в ущърб на защитника на християните, умерените мюсюлмани и светското управление в Близкия изток, Башар Асад и съответно в полза на противниците му, каквито са брюкселските любимци Нетаняху и Авигдор Либерман; публично също не обръщаш никакво внимание на това, че вече се полагат тръбите на Южен поток в Черно море, който донякъде и поради твоето послушание и пълзене стана малко по-южен отколкото трябва, за да може достигне до България, и значи никаква радост и подскачане заради този зулум, докато не се срещнеш с Меркел, когато радостта ти ще може да я припишем на похвалите ѝ.

Така властващите над ЕС с действията си му казват още: 'Като се прибереш в България съвсем не се безпокой, тогава ще ти осигурим не парникови условия, а направо информационни пухени пелени: няма да има никакви неудобни въпроси, а само режисирани спектакли за нямащи никакво значение глупости и не се притеснявай, спомни си само колко години министерстваше и нямаше никакви проблеми с такива неща, като демографското положение на българите, а предимно се обсъждаха такива важни неща, като с кого си се срещнал, какво са ти казали или ти какво си отговорил'. И медии, и посланици, и 'опозицията' от БСП, и въобще всички помагат на 'браво Бойко!'. От БСП много се интересуват например за 'изведнъж' забелязани остри проблеми с полицейски заплати, но никога защо не е сред държавните лидери с гръбнак от бившия Варшавски договор, които са не допускат никакви евролагери и това брюкселските глобалета да решават кои ще населяват държавите им.

Я бързо един ремонт на къщата в Банкя та да си правим евро-заседанията там. Ще си пушим пури, ще си лафим, може и като ни стане скучно да привикаме някое прокурорче да ни помогне да разпуснем

Ето това са БГ седерастите, сраснали се с "дай България" и "риформаторите" на радан, иван, лозан и т.н. ! Защо никой не си спомня, че лигльото със звучно българско име Боршош беше МЛАДЕЖКИЯ ЛИДЕР НА СДС ? След като не можа да преглътне твърде големята дори за него взятка това се-де-растко л... (знаете какво) осмърдя всичко наоколо. Така действат седерастите - ако не са те - потоп !

С НДК вече е свършено. Трябва да се мисли за друга сграда. Това е соц паметник и при все скандалите няма как да дойдат тука...

Боже помогни на европолитиците да разберат коя сграда ако не искат НДК не е корупционна защото Бояна е също корупционна може би къщата на ББ в Банкя да пробат.

При тази поредна издънка ,която Борисов ще се опита да стовари на нечии плещи ,би трябвало да се "спихне" ,като спукан балон ,ама не би ,егати бакелитените очи

От цялото съобщение прозира ,абе какво прозиране- направо вади очи една истина,която цяла Европа я знае само нашите управляващи ,прокуратура и финансови органи не я знаят и все не им стигат доказателствата.А тя е ,че България е прогнила от корупция и партийно-мафиотски кражби,прикрити под смокиновия лист на нагласените поръчки по ЗОП.Те /европейците/ ни бият шамар ,след шамар , а нашите управляващи го разбират като хвалебствено потупване по рамото.Ама ,че безочие и гадост

Срам за нас българите . ТРЯБВА от Европа да ни се каже .

Боко пита Свинетка, "А ма, кво е това демарш?", и Чантата отговаря, "Абе нещо като марш де, ама по-дипломатично"

Няколко европейски министър-председатели по дипломатичен път са подсказали, че няма да дойдат на заседания в сграда, която се свързва с корупция. Това би уронило престижа им, СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ГОЛЕМИТЕ ЗАПАДНИ ФИРМИ!

Така и не се разбра защо Борисов, при неговата опитност на въжеиграч от национален мащаб ,се "набра" и възстанови този селски тарикат "Борша".Та той от както сините шамани си го отгледаха и му дадоха да краде безконтролно студентска кооперация "Ялта" ,той друго не е работил.Освен ,ако безконтролната , партиино оцветена кражба се смята за работа.Сега ще трябва да му "спретна" някаква фондациика където да отлежава ,докато отново влезе в употреба

Докато Борисов е на власт, България няма да поеме председателството на ЕС. Ще се намери някаква форма и ако сами не се откажем, ще ни накарат да се откажем. Или председателството ни ще се отложи за неопределено време, или просто домакинството ни ще бъде символично, сведено до две церемонии - по откриване и закриване. Не мисля, че Европа ще приеме да бъде представяна от страна, чието управление е символ на корупция, некадърност, простащина, безстопанственост и търговия с влияние. Няма как да стане. Все едно да назначиш най-големия пройдоха за кмет на селото, като предварително знаеш, че след половин година в него няма да остане неокрадена къща. Само скандалите на Борисов 3 отдавна са прехвърлили критичната точка на допустимост, за която и да е страна в Европа (и не само). Ако при това положение Брюксел не отклони председателството от сегашното правителство, това ще означава, че ЕС покровителства днешните управленски практики в България и ги приема за допустими като политически морал и начин на управление в общността. Трябва да са си плюли в супата, за да го позволят.

ИДИОТА БОРИСОВ УСЕЩА ЛИ КАКВО ПРАВИ И Е НАПРАВИЛ? НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ НАБИЕ ШАМАРИТЕ И ДА ГО ИЗГОНИ КАТО ПАРЦАЛ, ЗАЩОТО СТАНАХМЕ ЗА РЕЗИЛ В СВЕТА? ПРОДАДЕ ПРЕДСЕДАТЕЛСКОТО МЯСТО НА ПОРТУГАЛИЯ В ООН, СЕГА ГУБИМ ПРЕДСЕДАТЕЛСКОТО МЯСТО В ЕС И ТО ЗАРАДИ ЕДИН НЕЩОЖЕН РЪФЛЯК, МУТРО-КАРУЦАР! БАЛАГРИНО, ЗА ГИНЕНС СМЕ!

Е като сложат нов директор и корупцията ще изчезне,така ли? Баси простотиите,наистина ми писна

"Еврокомисията е предложила 1500 от срещите, вместо в София, да се проведат в Брюксел и Страсбург." Това ще са огромни пропуснати ползи за България!!! Вместо да спечелим, ще загубим заради алчността и завистта на мутро-престъпниците от ТЕРБ!

България не заслужава да председателства ЕС ,защото е корумпирана до кости а Цацаратурата нищо не прави понеже е най- корумпирана . Отмъщават си на Лозан Панов ,България е пълна с руски агенти,особено в Президенството.

Онзи ден дебелото Лиле (Свинетка, Чантата) се изходи по голяма нужда, на следващия ден Бай Х също се изходи много миризливо, и накрая посланиците накараха Бай Х да се обърне и да си го изяде. Той е гьонсурат и ако големите началници му наредят, ще си го изяде с кеф

става!?Когато един индивид, нарочен за министър-председател, вместо да употребява тиквата на раменете си, за да произвежда управленски решения, почне да натоварва с тази отговорна функция една издута част, намираща се под гърба му!?

Всяка жаба да си знае гьола. Борисов отговаряше на изискванията за пазач-охранител на паркинга на бай Миле. Всяка негова следваща длъжност надвишава умствения му капацитет.

Такива са нашите управници начело с Тиквата от Банкя.Стряскат се само когато ги натиснат европосланиците,защото знаят че спрат ли еврофондовете за България,възможностите им за кражби и далавери рязко намаляват.

Отдааааавна тоя "жабок" е надскочил нивото на некомпетентността си. Вече дори в ролята на шут е станал досаден на "отбраната" публика в ЕС.

има ГОЛЯМО НАСИРАНЕ в следствие на такива политици. След като може и по други места да се срещат - защо се крадат пари, крадат пари, крадат пари. Как не Ви стигнаха бре г-н Борисов.

Еврокомисията е предложила 1500 от срещите, вместо в София, да се проведат в Брюксел и Страсбург. За НДК се предвиждат 800 събития, но не се знае колко от тях ще останат. Борисов е пълен идиот.Това мога да кажа. Рабира се , че останалите партии според мен са още по-големи говеда. Но все пак,Борисов да задържи крадеца Боршош, който би трябвало да влезе в затвора, да предизвикаш западните държава директно да ти кажат, че неофициално ти отнемат председателството на ЕС, това ако не е най-голямото доказателство за малоумието на нашите кретени, здраве му кажи. Ние ще бъдем първата и последна държава с практически отнето председателство.

Баце и Боршош имат любопитни преплитания в биографиите си през последните дванайсетина години. През по-голямата част от тях Боршош е представлявал висш политик във вестниците Уикенд и Всеки ден. И държал неговите акции, равни на малко повече от 33%. Това означава, че ако Боршош си отвори устата, може да стане много интересно и... напечено. За политика. Затова трябва да бъде пазен като рохко яйце. Боршош е до Баце, но и до Шиши по схемата на медийни прехвърляния и продажби за мноооого пари,

Това , ако е така, се чудя Боршош дали ще доживее до пенсия.

Боршош срещу Шорош - кой кого прецака?

Не махнаха ли Лилето от Министерство на Регионалното Развитие, заради скандалните поръчки в Пътната агенция?! Сега въпреки, че уволниха Боршош, той не казали, че тя го кара пак да подписва скандални поръчки?! ДАНС пък каза, че и Боршош е корумпиран. Това да не е борба на лобита вътре в ГЕРБ за лапване на едни пари?! ... абе какво да правим, като Швеция е корумпирана...

Е нема що ! Пак станахме за смях на целия свят !

Тиквочев е ясен, питам се обаче кой е подшушнал на кои посланици, че точно сега трябва да бъдат толкова "обезпокоени"...

многознайко, си вършат работата, за която са изпратени в съответната държава!Между задачите им е и това, подробно да наблюдават, какво става в държавата, в която са изпратени!

*Да се чете: Много от посланиците си вършат работата, за която са изпратени в съответната държава! Между задачите им е и това, подробно да наблюдават и управляват , какво да става в държавата, в която са изпратени!

Ако посланиците бяха с твоите умствени възможности щяха да се нуждаят някой да им подшушне

"Тиквочев е ясен, питам се обаче кой е подшушнал на кои посланици" как кои, ами тези които ежедневно протестират в защитата на Лозан Панов и сие - Протестна мрежа с любезното съдействие на АзБ

Спокойно другари без драми.На нашето момче скоро ще му намерим още по висок пост , с повече възможност за кражба.Нали е от нашите

Абе пичове, ни можах сега за последно да разбера: Кой е по-малко корумпиран между Лилето и Боршош ?

И какво сега, Лилето се оказа права

Това е накарало министър-председателят Бойко Борисов в рамките на 24 часа отново да промени решението си......Ето това е вашият министър-председател,тъпи, прости, нещастни гербаджийски цсмрадливи цървули, които ни го хвалите от сутрин до вечер, без капка срам и национално достойнство, пълен ветропоказател, СРАМ ме е от това нищожество, че се води българин!!!

Ама това го съобщава Епицентър.бг С В. Велева начело. Я улево

отворко!Ти например, как си обясняваш станалото!?Тиквоний Трети, възстановява уволнения Боршош и на другия ден самия той, отново го уволнява!?Туй малко като, сам да си плюеш на сурата, ама нейсе!?Запуши я!

Пребройте му "лентичките" в джоба, за да разберете колко пъти му "КЕШ-иха" фирмичките спечелили търг

d4

Такъв цирк може да сътвори само един човек. Премиер-министъра, който в рамките на 22 часа 3 пъти си сменя мнението. Тоя индивид няма ли щаб, съветници, експерти които да му обясняват нещата?

Аз съм му съветник..Е.....и... кво..? Стискам го за топките с разни документчета и го насочвам в правилната посока.. Айде пайтос!

На хладина на фералък а и близко до боко да може с болните си крака по пантофки да ходи на срещите....

Срам.Позор.Излагация.

защо там?Според европейските дипломати "Бояна" символ на какво е? Или вече може. "..Дипломати в България елегантно попитали представители на правителството дали не е по-добре основното място за евросрещите у нас да стане резиденция Бояна.."

Боршош има поглед на хванат в крачка крадец. Бойко се изложи напълно с абсудрни постъпки, без явна мисъл в тях - отмяна на решението на Павлова, смяна на Павлова, сега пък отмяна на отмяната на решението на Павлова, и то не е оставка, а незаконно "оттегляне". Явно безсмислени действия, породени от паника. Ясно е, че чужденци са му намекнали многократно, иначе той от един намек не може да разбере, пък в България няма кой да му каже разбираемо, че е недопустимо да краде сега и по такъв начин.

Тиквата нито от един , нито от 10 намека разбира. Просто са му се обадили и са му набили канчето до топките, както навремето го е правил Маргина. Истината , която вижда цял свят и 85 % българи, но не я виждат продажните медии е, че си имаме неуко безполезно добиче за премиер.

Планът на Тиквата беше да дърпа конците на Борша с компроматите, с които е пълно за него. По този начин щеше да го принуждава да дава следващите огромни поръчки на "правилните" фирми.

В рамките на 24 часа колко пъти си променя мнението този титан на мисълта.Тоя ако беше риба щеше да кълве и на бастун.

Всички участници от българска страна в сапунката НДК са направо жалки. Това е срам и позор за една суверенна държава - членка на ЕС. Интересно дали някой ще излезе достойно от тази каша.

това е България на ББ, а не Унгария на Орбан?!