Лиляна Павлова уволни Мирослав Боршош от НДК

Министърът за председателството ни на ЕС Лиляна Павлова освободи директора на НДК Мирослав Боршош.

Обратно в новината

Коментари - Лиляна Павлова уволни Мирослав Боршош от НДК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Таня Милева... Смях... Жалко за България!

И къде отива МРАМОРЪТ, който снемат от НДК и заменят с фаянсови ментета ????????

Е как да го оставят при такава очаквана далавера

Поредният СДСар на държавна хранилка.

Важното е, че човека угоди на любовницата си и й направи основен ремонт на зала.

Желю Бойчев -тъпото още ли не се е изцепил по повод отсвирването на поредния комунистиюески боклук?

Браво Лиле , а сега погледни как върви ремонта от мургавите "майстори"!

Целия този ремонт в момента е едно присвояване на парички, дадени за ремонта. Наистина той е наложителен, но като се има впредвид с какви материали беше строен, а сега се први козметика с гипсокартон....утре той отново ще е за ремонт, защото бързо ще се разпадне!!

Този надут селяндур си намери майсторката!

Това да не можеш един ремонт да направиш е странно. Мисля, че момчето без да иска е направило опит да ни направи за резил пред цяла Европа. Дето се казва чехи, поляци, унгарци, поляци така щяха да ни се изкефят, че няма накъде. Щяхме, не че не е късно, но такъв срам и комунистите едно време нямаше да допуснат. Дето се викаше това си е чист саботаж. Онези на Запад щяха да разберат за о е така, но не върви 30 години , когато всички са забогатели, някакви зорлем да искат да обедняват и да се държат като фукари. Както се казва Боршош не е по- различен от останалите хрантутници. Е, какво да го прави Лиленцето пиленцето? Мани, мани голям срам щеше да ни навлече. А колко като него са внедрени в герб не е истина само! Вече има необходимост от нова подобна партия, която да измете корупцията, която вилнееше с бсп и дпс, но май няма членска маса за такова предприятие.

Боршош е от същото котило като Станишката. И двамата са партийни чеда, които нямат и ден реален трудов стаж в кариерата си. Не ми е жал

Това много отдавна трябваше да се случи!

чифутче, свикнало да лапа

Oddavna si me4taeh za tozi razvoi-eto odarili sa mo tekmeto-bravo.

Защо ли ми се струва, че след ремонта на НДК, той ще заприлича на "нова" рушаща се магистрала!

Свинетките колко ще струват

Като завършат ремонта за милиони , най-много година след това НДК ще се разпадне и протече и пак ще е за основен ремонт, защото такива са им всичките ремонти.

Покрай тъпите чиновници голямо лапане ще пада от нашите тарикати.

Тези "майстори"- от факултето които шетат сега в двореца....направо го съсипаха с евтините материали с които подменят мрамора!

А гипсовите тавани с орнаментите които бяха, сега ги подмянят с най долнопробните гипсокартони....скъпи на триците, ефтини на брашното!

Поредното доказателство какви коп.лета предадоха и продадоха вярата и надеждите на над 3 милиона Българи и гледат най-нагло и арогантно, абсолютни гьонсурати ???

Ейййй, мани,мани, мани...то и при комунистите нямаше такива кражби! Преди плюваха Друмев, бившия шеф на НДК, а сега се краде като за последно и то с милиони, аз две години!

интелигентен и ерудиран Човек, напълно достоен за Президент на България, а 28 години разни жельофчета, гоцета и фатмачета ???

На скапанаците мрамор,да не се спъват,а аз не мога да си карам каруцата от големите дупки наоколо

Ами нали Христо Друмев от карти не искаше пари за ремонти на ндк- то. Какво жалите, като сега Боршош започна ремонт като в Маринела хотел.. А и нямаше да го завърши.

Преди месец, когато видях как мрамора от НДК се подменя с фаянс с мраморна шарка навсякъде ми причерня. Каква кражба и унищожение на наследство се случва най-нагло пред очите на посетителите на събития в опрериращите насред руините зали... Представям си как някой решава да направи ремонт на Белия дом, завлича целия мрамор и го подменя с фаянс - иначе свежичък де...

Няма да коментирам тая пача...само мисълта ми за нея ме цапа...

Самата физиономия на този мушморок доказва че е бандит и краде...!!!!!! Обаче не тия на кака Лили Павлова...!!!!!! Тоя можеше да лъже само кака ви Деница Златева зам. предс. на партията мафия БСП...

Само, че баща му не е етнически унгарец, а евреин от Унгария. Има разлика.

Тоя да не е поредният чуфитянин паразитиянин? шорош, боршош?

Знаете ли какво лапане ще има покрай това председателство? Не може човек, който не е от ГРОБ да стои на кранчето. При Цецо Ухото и Боко Тъпото такива пропуски няма!

а ти свиквай. Това ще е за дълго.

Никога вече кажби, лъжи и мизерия.

Кога ще подадат оставка тия крадци, та най после таз дебелата да влезе в затвора.

Това беше твърде тъпо. И ти се осра.

а беше обикновенно селско момченце, а какъв гявол се извъди тоя мазник!

Сега ти ще му лъскаш макарите, защото излезе по-голям селянин.

Боршош си намери майстора. Свинетка не допуска друг да краде повече от нея.

Сега ще се прикрият всички кражби и ще започнат новите такива!

Като чета всички постове тук, стигам до извода, че такива псевдо "ръководители" и назовали се "културтрегери" с голямо его като Боршош, никога повече не трябва да заемат ръководни постове!

е няма как , нали е била шеф на политическия кабинет на Лилето. Трябва да и се намери работа и то безотговорна която да осигури доходи на Лилето.

А кога цацаратурата ще се занимае леко с тая свинетка магистрална сега министър на водопадите? КОЙ,КОЙ,КОЙ беше министър на рег.развитие и ПРИНЦИПАЛ на АПИ??? Оня шмотльо дали на своя глава е правил нарушения за 50 мил?!? Къде сте бе "млади,умни и красиви"аааа? Или няма кой да плаща??????????

Боршчо, боршчо... Защо заряза бабетката? Сега ще видиш "Кон боб яде ли" Румито отвърна на удара ...

НДК е харизано на мутрите от СДС, БСП, ДПС и прочие.

А къде в този ред пропусна най гадните комунисти гроб???

Извинете

Най-тежката национална катастрофа за България е избирането на София за столица. Останалите 3 катастрофи взети заедно трудно се конкурират с тая най-първата фатална грешка.

А де, кой ги е бил българите да дадат властта на шопите? Най-вероятно руските окупатори са го заповядали, за да всяват раздор между населението, и успяват вече 138 години.

София е избрана за столица, защото е в център на българските земи, дедите ни са се надявали, че България ще се обедини с всички свои части, които са по робство, проливали са кръвта си за тази кауза, а сегашните меки китки дори не могат да го проумеят, чакат за всичко от брюксел да им кажат. Позор"

Център на българските земи може да бъде всяко българско село, щото нали хората, вампирите и ракията ние сме ги измислили, и тъй като Земята е кръгла, който и да е български селски клозет може да се окаже отправната точка на човешката цивилизация и на изконните български земи.

Поправима е грешката - след 9 септември са ги заровили министрите в Орландовци в дупките от бомбите на наште приятели от ФАЩ и ВБр

Хм, не разбирам - преди ден-два ББ каза, че ние сме били готови за Председателството колкото и Естония, а сега излиза, че НДК не само, че не е готово, но не се и знае въобще дали ще е готово за след 6 месеца, да не говорим, че това е една част от Председателството, а има и още доста други неща, които още не сме и започнали да подготвяме ..., но на приказки си мерим пта с естонците, но ако трябва да я извадим и да покажем ще станем за смях!

Докато ГЕРБ управляваха с РБ, този не беше за гонене. Сега,когато не са в управлението, въпросния господин вече може да бъде отстранен и на негово място да се постави друг да захлеби По наш човек.

Лилето кога ще я уволнят?????? Май няма да е скоро до като Тиквун ни управлява. На тези все някой друг им е виновен за това, че са некадърници. Да припомня ли за цената на винетките и за пътищата като марсиански пейзаж.

Кой беше "тоя" Боршош???

Някакъв повярвал си смешник, нарекъл се "културтрегер"!

Ами то всички селяни станаха културтрегери!

Тъпо е че продуцира Мариус. Кой знае колко го краде и него.

Краднеш едни 20 милиона и те освобождават, за да могат и другите да си топнат пръстчето в меда - хахахахахахах

Като гледам какви майстори шетат в двореца от "факултето", може при първия дъжд или сняг при започване на срещата на Председателството на ЕС, двореца да прокапе и да станем за смях, а парите ще са хвърлени на вятъра!

Вай вай, завалията, що не стана член на ГЕРБ, чоджум?

Дано най-после този доносник и използвач си намери майстора!

че скоро и нея ще освободят от прокуратурата като стане ясно какви ги е надробила с Лазаров по магистралите!

Ха-хах! КОЙ назначи Боршош Кой го уволнява? Тоя да не е дал някой лев на който не трябва или... Просто момчето си е природно некадърно. Каалинчоооо (за неразбиращите герберасти - калинчо = калинка)

Защо ли всички посредствени "ръководители' за вършват безславно в прокуратурата

Да ходи да си яде борш у руско.

всъщност в унгария.

Ясно, госпожин Падлова, голям тарикат си явно а, привлечи децата и да събереш родителите си.